|
|
#871 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie majowo-czerwcowe 2009 cz.2
Hej dziewczynki
Ale naskrobałyście przez wczorajszy dzień Mnie nie było, buszowałyśmy z mamą po dzięcięcym markecie, no i kupiłyśmy dla Juniora śliczną pościel w zieleni i z hipopotamkiem. 3-częściową bo baldachim chcę osobno, z białego tiulu coby do wszystkiego pasował Mój typ: X-Lander tylko przeraża mnie jego waga ![]() ![]() Kokoin, ja przez ostatnie 3 tygodnie przytylam 1,5 kg przez pierwsze 19 - 3. I teraz aż boję się stawać na wagę bo mam wrażenie że co dzień będzie więcej...Pakusia, ten Twój lekarz faktycznie przegiął, masz rację daj sobie z nim spokój Co do imion, mnie się podoba Olivier, tylko jak go zdrabniać? Bo też o nim myślałam ![]() Poiglot, ten Twój TŻ to czasem jak dowali Ja bym nigdy nie zapomniała gdyby mój mąż powiedział że coś go we mnie obrzydza A wagą się nie martw, brzuszek masz duży a młody wyrośnięty. W Twoim wieku równie dobrze można przytyć 4 kg przez całą ciążę...Doris, różnie to bywa. Ja przez I trymestr prawie nie wymiotowałam a od II miałam napady. I był okres że codziennie wieczorem zwracałam kolację. Minęło po jakimś czasie, teraz czasem mam mdłości ale nic poza tym. Zrób zdjęcie brzuszka Maugoszatka, najważniejsze że z małą ok a wiadomość o cc mnie by uszczęśliwiła ![]() Jacusia i Fionka, witajcie Marika, gratuluję i wszystkiego najlepszego Esti, ja właśnie myślę o X-landerze, podoba mi się no i chłopak z niego nie wyrośnie. Tylko waga mnie przeraża Gdybym miała córcię, zdecydowałabym się na Mutsy Slider, ma boski materiał ale spacerówka jest tak maleńka że 1,5-roczny chłopiec mógłby się nie zmieścić, takie odnoszę wrażenie. Nie wiem jak mały będzie rosnąć, my z mężem jako dzieci byliśmy drobni ale teraz maluchy rosną jak na drożdżach... Na razie myślę dalej...![]() Michaela, śliczny brzusio i bardzo zgrabny |
|
|
|
#872 |
|
Wtajemniczenie
|
witam z ranka
![]() blondynka od tak bardzo szybko 2 dni później wchodziłam w swoje ubrania Małgosiu ale spacerówkę możesz zamontować drugą stroną i dziecko siedzi twarzą do Ciebie Nawet jak zjechałam po 2 schodkach to o mało wózek mi się nie złożył z dzieckiem w środku a składał się właśnie tak że trzeba było najpierw przełożyć rączkę. No i ten z przekładaną był o niebo cięższy. Koleżanka wczoraj zastanawiała się nad takim ale ja i kobita w sklepie jej odradziła i powiedziała że to stare modele i nie sprawdziły się teraz robią spacerówki przekładane na drugą stronęMałgosiu najważniejsze że dało się je zjeść ![]() michaela śliczny zgrabny brzusio ja też chyba dzisiaj strzele fotkę bo zaczynam 6 miesiąc ![]() rumiankowa zależy w której byś czuła się swobodniej Gabi ja takie nastawienie miałam w pierwszej ciąży i mam teraz |
|
|
|
#873 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczynki!!
Kurcze niestety wczoraj coś mi się stało z kompem, bo miałam długąąąą odp. do was ale komp oszalał i sie wyłączył, tak że wściekła poszłam nynać. Jakoś od 6 rano nie mogę spać, dzidiza się obudziła, poruszała, powierciła i chyba dalej śpi he he. Zjadłam lekkie śniadanko: pomarańcza i bananka czytając co naszkryfałyście. Małgosia - ale śliczne ubraneczka, te z misiem są mega kochane, mogę coś od Ciebie podpatrzeć bo obie mamy synków pakusia86 - Olivierek mi się też bardzo podoba ale mój Tż nie chce o takim słyszeć a Daniel mi się podoba tyle że mój brat ma tak na imię. Ale u mnie Igor to nr. 1 ale Tż chce patryka i basta, wojna trwa. Fionka21 - no też muszę się zastanowić nad zakupem takich staniczków, bo moje już stają się coraz bardziej maławe. A spodnie fajne, tylko czy mają materiał który się rozciąga, poddaje? I cena super jak na spodnie ciążowe, ja jeszcze mieszcze się w swoje które zapinane są pod brzuszkiem ale trzeba coś zakupić w najbliższym czasie. esti1984 - Ja też chciałam pogratulowac osiągnięć Julki. A co do wózka to mamy taki sam gust Esti tylko wiesz co mi sie w tym wózku nie podoba? Jedna jedyna rzecz, że kółka sa piankowe, a słyszałam że to feler, chyba że Ty znasz inne opinie to rozwiejesz moje wątpliwości. A bolder też był moim faworytem ale nie widziałam go na żywo. rumiankowa - mi też ta druga bardziej tylko w innym kolorku, ale wiesz co ja byłam na zabawie sylwestrowej i była taka dziewczyna może w 7-8 miesiącu , więc miała spory brzuszek i miała prześliczną sukienkę mogę Ci ją tylko opisać chyba że znajdę jakąś podobną fotkę to wkleję. A więc była na takich ciut grubszych ramiączkach, dekoldzik miała w szpic więc kawałek biustu było widać i pod bviustem taki satynowy paseczek ok 7cm. i z tyłu wiązany, a od tego paska z materiału plisowanego, wyglądała bosko. Wiadomo dodatki, fryzurka i makijaż uzupełnią strój. Mell_xx - gratuluje ruchów dzidziola, a te USG zawsze chyba stresuje, ale jak się już zobaczy jak fika maleństwo to cały stresior spływa. milenka1983 - a czy te Twoje ubytki sa aż tak wielkie że nie wytrzymają do czasu rozwiązania? Bo mój dentysta tak mi poradził, żeby wytrzymać d porodu i przyjść po, chyba że będzie jakaś sytuacja nie cierpiąca zwłoki, to walić jak w dym, ale żeby tylko w ostateczności. malutka_24 - a nie mogli zadzwonić do Ciebie z tego gabinetu, że będzie zamknięty? Ja wole nie mieć w zasięgu coca-coli bo mnie strasznieee kusi a jak jeszcze jest zimna to nie moge sie opanować, chociaż kilka łyczków gabriellao0 - ja właśnie musiałabym zasięgnąć opinii znajomych które uczęszczały do szkoły rodzenia w moim mieście, bo wydaje mi się że super prowadzące to połowa sukcesu. I co ile masz zajęcia? Zmobilizowałaś mnie do konkretniejszego zabrania się do tej sprawy, trzeba zacząc działać, pewnie oddech jest najważniejszy. Będziesz chociaż świadoma, co robić żeby pomóc maleństwu wyjść na świat. |
|
|
|
#874 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Masz rację że z synkiem może być inaczej Ja jeszcze chcę porównać chicco ale wydaje mi się że kupimy ten. TŻ-towi też się podoba no i jest leciutki |
|
|
|
|
#875 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
kochana piankowe to są tylko koła przednie - te skrętne z możliwością zablokowania Ja też byłam za bolderem (bolder to nowsza odmiana x-landera) ale mogłam sobie na żywo porównać i poprowadzić te 3 zdecydowanie wygrał coneco |
|
|
|
|
#876 |
|
Zadomowienie
|
esti1984 - no to super, tak to spoko, myslałam że wszystkie kółka są piankowe, a skoro te dwa najważniejsze są dmuchane to też jestem za nim, on ma bardzo fajną konstrukcję, te wstawki metalowe czy aluminiowe są fajne, i ogólnie kształt, mi się też podobało w bolderze ten 3-kołowy system i że te trzecie koło było podwójne. Ja też stawiam żeby nie był za ciężki i lekko się go prowadziło.
|
|
|
|
#877 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja nie wiem dlaczego tak mi zależy żeby stelaż był ładny bolder też ładny ale jak stały obok siebie to boler wystawał jeszcze kawałek powiem Ci jeszcze że czytałam opinie na różnych forach o coneco v3 (on był wcześniej i ludzie narzekali że sztywny, że nie ma amortyzacji i jeszcze kilka minusów było. I stworzyli ten coneco V4 i te wszystkie minusy naprawili na + i teraz nie jest sztywny a amortyzację ma świetną |
|
|
|
|
#878 |
|
Zadomowienie
|
esti1984 - więc stawiam na to że też ta V4 będziemoim faworytem, pójde go sobie jeszcze na żywo zobaczyć, i cena też nie jest zła, a wręcz super patrząc na to że jest z fotelikiem który można zamocować. I amortyzacja, wskazana. Dobrze że mnie oświeciłaś.
|
|
|
|
#879 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dokładnie widziałam wszystkie te kolory i ja wybieram dla córci czerwony jest troszkę ciemniejszy niż na fotkach błękit i seledyn są pastelowe (chyba jaśniejsze niż na zdjęciu w linku) |
|
|
|
|
#880 |
|
Zakorzenienie
|
One twierdzą, że dla facetów oddychanie "porodowe" to pryszcz bo oni całe życie używają przepony a kobiety niby mają z tym większy problem
.Co do podejścia to każdy wie, ze boleć będzie, ale można opanować strach (wg tych pań). 1.2. moje wczoraj świeżo przytachane łóżeczko sypialnia zrobiła nam się ciasna (pościel, baldachimek itd. w praniu - mam wszystko nie tylko 'gołe łóżeczko")3.4. to te wkłady do pieluszek tetrowych co kiedyś mówiłam, kładzie sie to niby na tetrę i jak podpaska czy pampers przepuszcza siusiu w jedną stronę zostawiając niby pupcię suchą? zobaczymy ta paka kosztowała mnie 8,50zł
|
|
|
|
#881 |
|
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/forum/newreply.php?...e=1&p=10493402
a ja coraz bardziej idę w stronę tego wóżka waży tylko i aż 15 kg ale odpinam gondolę która jest też a'la kołyską i to tacham do domu a stelaż do piwnicy ![]() i to mnie najbardziej w tym wózku przekonuje ! ps. w większości wózków gondola niby nie da rady robić za a'la nosidełko czy kołyskę
|
|
|
|
#882 |
|
Wtajemniczenie
|
marika, ja jestem za seledynem. Taka wiosenna zieleń też jest super. Wydaje mi się że do chłopca świetnie pasuje
![]() Zresztą wózek pewnie będzie mi służył i dla drugiego dziecka kiedyś (bo chciałabym mieć z 3) więc zieleń jest neutralna Już wiem żę musi być seledyn, lub inny odcień, ale zieleń i koniec kropka. A jaki wózek to nie wiem... ![]() ![]() Gabriela.. o jak cudnie... Ja też chcę łóżeczko koło lóżka, ale u mnie nie ma jak za bardzo... Muszę coś wymyślić. Już się nie mogę doczekać aż będę mieć łóóżeczko i wózek w domku. A to jeszcze ze 3,5 miesiąca... |
|
|
|
#883 |
|
Raczkowanie
|
Wiecie co dziewczyny.. nie nadążam.
))po kolei... staniczki są super! dopasują się idealnie, bo "rosną" razem z biustem.. ja już je kupiłam bo oookropnie mnie bolały piersi.. a teraz mam luzik co do spodni to trzeba sobie bioderka i uda zmierzyć i kupić/zamówić rozmiarowo (tam jest taka miarka S, M, L..) materiał to jest tzw "sztuczny dżins"-cienki ale ciepły i ta szeroka "gumka" (materiał) oplata cały brzusio i są rozciągliwe! dołączę zdjęcia po śniadanku to sobie zobaczycie ![]() wózki... ja mam już swój typ! oglądałam go w 5 sklepach, każdy kolor i jestem za.. a mianowicie coneco toledo.. http://www.allegro.pl/item530443595_...urier_0zl.html jest dla mnie idealny, lżejszy niż x lander, a wizualnie nie ma dużej różnicy.. mój tz jest zachwycony i chciał go już kupic od reki, ale ja poczekam az przejdzie na niego (coneco) szał i na pewno jeszcze stanieje.. ja kupię w sklepie, bo mam blisko.. ) ale na allegro też znalazłam taniutki (wg mnie)
|
|
|
|
#884 |
|
Zakorzenienie
|
Witam laseczki wczoraj caly dzien mnie nie bylo bo robilam porzydki w ciuszkach po synku , takze pol dnia mialam z glowy ale wszystko posegregowane i do prania przygotowane a po poludniu wpadla mama wiec znow zajecie bylo
Dzis rano bylam cukier zrobic i chyba wyszedl dobrze bo jak podgladalam na monitorku to bylo -95 poczatkowo 135 po godzinie 95 po dwoch ale wyniki dopiero jutro po poludniu bo krewke robilam i musialam za kazdym razem moch oddawac jak mi krew z palca pobierali do cukru hmmm przy synku nie mialam tego robionego a i inne ciezarowki tez ni erobily tylko ja Pocieszajace hihi byly jescze 4 dziewczyny w tym samym tyg co ja i wyobrazcie sobie tylko jedna ( pierwiastka ) miala malusi brzusio hihi a te co po drugim dzidziusiu dziwily sie ze ja mam taki maly brzuch hahahahah Obiecuje poodpisywac jak mi synek zasnie bo na razie chlopaki w domu rzadzili 3 godziny wiec hmmm sprzatania mam jak po Maxim po calym dniu |
|
|
|
#885 |
|
Rozeznanie
|
Gabriella, stronka z wózkiem się nie otwiera.
Małgosia, ubranka śliczne, a te pieluszki dobrej są jakości? Bo tylu sprzedawców, że trudno wybrać, nie wiem też czy wszyscy mają podobną jakość produktów, napisz u jakiego sprzedawcy ty je kupowałaś. |
|
|
|
#886 |
|
Wtajemniczenie
|
Gabi ja miałam podobnie z Julką. Łóżeczko koło naszego dużego w sypialni
link do wózka nie otwiera się Fionka ja też zastanawiałam się nad toledo ![]() Poza tym jest ok. No i różnią się tym że toledo rozkłada się na leżąco a V4 kubełkowo do spania. Ale sprzedawczyni poleciła te kubełkowe, powiedziała że nowe modele takie robią i że dzidzi podobno wygodnie A masz rację do x-landera bardzo podobny Kathi wow już miałaś cukier.....to już niedługo i nas czeka ![]() Fajnie że już poprzeglądałaś ciuszki ja jeszcze nie mogę się do tego zabrać. Pewnie zabiorę się jak pokoik dzieci będzie gotowy |
|
|
|
#887 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wiem żę przesyłka dotarła szybko i bezproblemowo. |
|
|
|
|
#888 |
|
Raczkowanie
|
Witam brzuszki!!!
Kochane ja chyba jakas nie halo jestem bo nie nadążam czytac tak szybko piszecie. Nie było mnie jeden dzień i już się pogubiłam. Jak zwykle siedze w pracy, matko jak mi sie dzisiaj nie chce tu siedzieć , że o pracy już nie wspomnę. Chyba sie wypaliłam. Od kilku dni chodzę non stop śpiący . Nie mam na nic chęci. Laski wy też tak macie?????Dzisiaj idę do gina na usg połówkowe, napisze wam jak wrócę. Ostanio (18 grudnia - 16 tc) powiedział że synka będziemy mieli, ciekawe czy potwierdzi. A w ogóle to mam proble z opcją wielocytuj nie wiem jak tym sie posługiwać. Jak klikam na to to nic sie nie dzieję . Oj coś nie tak zemną, pomóżcie proszę. Miłego dnia |
|
|
|
#889 |
|
Zadomowienie
|
katrin
kochana ja nie pisałam nic o pizzy ale przepis moge podać ![]() 2szkl. mąki 2dek. drożdzy 3łyżki oleju 3/4szk.wody 1łyż. cukru 0.5 łyż soli wychodzi pyszna
|
|
#890 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie dziewczyny,
ja wczoraj też po raz pierwszy wybrałam się do sklepu dla maluszków. Nie mam jeszcze nic kupionego, ale chciałam chociaż pooglądać. W poniedziałek idę na usg połówkowe i jak gin potwierdzi dziewczynkę i że wszystko ok, to rozpocznę już zakupki. Oglądałam wózki, łóżeczka, pościel, ubranka (były takie śliczne malusie na 50 cm!) i w ogóle wszystko. No i spodobało mi się bardzo jedno łóżeczko, ale wiklinowe. Wiem, że ono to pewnie do 6-7 miesiąca max i jak to wiklina trochę "skrzypi" ale naprawdę było urocze. TZowi też się bardzo podobało, ale znając moje "racjonalne" podejście, to pewnie nie zaszaleję i go nie kupię, a szkoda.... Generalnie wszystkiego dużo i wszystko piękne, śliczne, śliczniusie i w ogóle, także trzeba będzie przygotować niezłą gotówkę na te zakupy dla maluszka. Chyba rzeczywiście lepiej rozłożyć to na miesiące niż kupić wszystko na raz. A jak oglądałam wózki, to już zupelnie zgłupiałam. Muszę się ograniczyć do kilku tylko modeli, które polecają dziewczyny na forum, TYLKO te obejrzeć w sklepie i z tych modeli wybrać jeden. Wczoraj w sklepie oglądnełam wszystkie i nie wiem nic. Małgosia - ubranka śliczne, też widziałam tego misia i bardzo mi się spodobał. Co do cytrusów, to też słyszałam, że mogą wywołać potem u maluszków alergie, a ja, jak niektóre z nas też wciągam kilogram mandarynek za jednym posiedzeniem. No to widzę, że jednak nie tylko ja mam problemy spaniem, i wcale mnie nie cieszy, że Wy też się męczycie, ale wiem przynajmniej, że nie jestem tu jakimś odludkiem. Trzymajmy się dziewczyny, bo im brzusio większy, to lepiej raczej nie będzie Goo - wktórym miesiącu jesteś, że czujesz już czkawkę swojego maluszka? Mnie ta czkawka zawsze bawiła, takie fajne rytmiczne podskakiwanie brzuszka Co do imion Pakusia - najbardziej Olivier Katrin - mi najbardziej dla dziewczynki podoba się Milenka, ale w rodzinie męża niedługo pojawi się Lenka, no to ja już nie chcę, zostanie Martynka (a chłopiec Mikołaj), generalnie podobają mi się teraz imiona na M Malutka - będziemy równo ryczeć na tej porodówce
|
|
|
|
#891 |
|
Raczkowanie
|
sesja
spodenki... i brzusio Edytowane przez Fionka21 Czas edycji: 2009-01-15 o 16:52 |
|
|
|
#892 | ||||||
|
Zadomowienie
|
DZIEŃ DOBRY!
Cytat:
Byłam dzielna. Zmyłam go prysznicem Śliczne ciuszki. Czapeczki też są fajne, nie rezygnuj z nich ![]() Cytat:
Ciuszki wyschły ale niech sobie jeszcze troszkę powiszą, bo jak poskładam to sobie nie popatrze Cytat:
![]() Cytat:
Nie przejmujmy się na zapas. Cytat:
Cytat:
Mam nadzieje, że ci wyjasniłam Powodzenia.Dziewuszki, czy któraś z Was kupuje czasem w sklepach PEPCO? Wiem, że są tam ciuszki dziecięce, ale chciałabym wiedzieć, w jakich są cenach. Może się orientujecie? Poszłabym sprawdzić sama, ale mam kawałek drogi, a samochod pojechał z mężusiem do pracy
nic ![]() Edytowane przez anulka anulka Czas edycji: 2009-01-15 o 11:53 |
||||||
|
|
|
#893 | ||
|
Zakorzenienie
|
pieknie powiedziane
Cytat:
mi do glowy przyszlo Oli w sumie wiecej jakos nie moge wymyslic... ale wiem ze to z czasem pewnie przyjdzie i nie koniecznie tylko od imienia ja mam na imie Paulina a w domu na mnie mowi Pakusia Cytat:
zbieramy druzyne pilkarska najlepiej dwie a ja serio nie wiem jakie imie wybrac w sumie olivierek mi sie strasznie podoba moj tz tez go nie wykreslil wiec tez mu sie podoba... ale zastanawiam sie nad Jakubem... bo w sumie od samego poczatku bylo mowione ze to "maly kamilek" i jak sie okaze ze synek to bedzie Kubuś Na drugie chce mu dac imie po moim ŚP. dziadziusiu (Franciszek) i nie wiem co bardzej pasuje chyba jakub 1. Jakub Franciszek Chechelski 2. Olivier Franciszek Chechelski POMOZCIE
|
|
#894 | |||
|
Przyczajenie
|
Witam Wszystkie mamusie i ich brzusie
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Więc muszę to zrobić teraz, bo ząbki mogą nie wytrzymać do końca ciązyCytat:
) to w dolnym lewym rogu każdej strony masz "odpowiedz" i naciskając to przekieruje Ci na stronę gdzie każdej będzieszmogła cosik naskrobać od siebieAch... teraz dopiero zauważyłam, że już anulka Ci to napisała..
dla Maleństwa Pukasz i wtedy rozbiegane cztery dłonie pędza ci na spotkanie Porzucamy starania o cztery ściany dach nad głową Rodzice debiutanci niezgrabnie drepczemy na progu Edytowane przez milenka1983 Czas edycji: 2009-01-15 o 12:10 |
|||
|
|
|
#895 |
|
Zakorzenienie
|
Wrrr normalnie wykrakałyście mi dentystę, właśnie wróciłam z przeglądu
Ubytków nie mam ale koło jednego zęba wyskoczył mi mały pęcherzyk, myślałam że to afta a to przetoka i najprawdopodobniej w środku jest ropa. A to oznacza że ząb jest pewnie do leczenia kanałowego jeśli kanały są drożne... trzeba by go prześwietlić...No i na razie mam czekać, jakby coś się działo to skonsultować z ginem antybiotyk i iść do gościa na punktowe naświetlanie laserem. Może to pomoże. W ostateczności trzeba będzie go prześwietlić i leczyć. Dentysta powiedział że w III trymestrze już można prześwietlać jeśli zachodzi potrzeba a tak w ogóle to naukowcy odkryli że w niektórych stanach USA promieniowanie od ziemi jest silniejsze niż promienie rentgenowskie I biorąc to pod uwagę takie jednorazowe prześwietlenie raczej nie powinno szkodzić dziecku, tam wszyscy żyją...No ale na razie czekam, poszłam tylko na przegląd a dolegliwości żadnych nie mam więc może ząb wytrzyma.Esti, no właśnie w tym X-landerze to sam stelaż waży prawie 15 kg... czy z gondolą czy spacerówką koło 20... Ten ciężar to już i bez dziecka przekracza moje możliwości. Moja mama wczoraj pusty z trudem jakoś dźwignęła ale dla kobiety to masakryczny ciężar. Na razie będę czekać, mają się pojawić nowe modele X-landerów, w nowej stylistyce to może coś lżejsze będą... No właśnie a co myślisz o Chicco? Bo u nas ich od zatrzęsienia ale jakoś nigdy nie widziałam żeby były polecane więc odrzuciłam...Ja bym ogólnie wolała 3-funkcyjny wózek który starczy do końca, nie chciałabym kupować za rok czy dwa kolejnego, w tym najgorszy problem... Gabi, śliczne łóżeczko Kokoin, opcję "wielocytuj" klikasz pod każdą wypowiedzią, do której chcesz się odnieść. Na koniec naciskasz "odpowiedz" na dole wątku i hurtem masz wszystkie cytaty |
|
|
|
#896 |
|
Wtajemniczenie
|
Nawet nie miałam czasu z Wami posiedzieć... tyyyle pracy...
![]() No ale już powoli się wyrabiam... ![]() Kurcze, mi tez bardzo zależy na lekkim wózku. Bo ja sama go z dzieckiem nie wtacham na 3 piętro. Moje wymagania co do wózka: - do 1200zł - lekkii (najlepiej do 13 kilo) - zwrotny - żeby można było bujać - wielofunkcyjny - najlepiej z możliwośćią jazdy przudem i tyłem w spacerówce. - spacerówka - oparcie rozkładane na leżąco - pompowane koła, albo inne ale dobre - czterokołowy - rączka łączona, a nie dwie "laski" - z koszykiem na zakupy... i tyle Czy ja mam za duże wymagania? Edytowane przez Małgosia:) Czas edycji: 2009-01-15 o 12:33 |
|
|
|
#897 |
|
Rozeznanie
|
A ja zła jestem na tż, właściwie to bardziej mi przykro, bo wczoraj chciałam z nim pogadać jak wrócił o 22 z pracy, o tym że zapisałam nas do szkoły rodzenia, leżałam sobie w łóżku, on wrócił, pocałował mnie i już leci do łazienki, nawet się nie zapyta jak mi dzień minął, nic, no to jam mu na to zaczekaj, zapisałam się do szkoły rodzenia i opowiadam mu, a on nawet nie usiadł i mnie nie posłuchał tylko stał w drzwiach i gapił się w telewizor, bo akurat było coś co go interesowało. To się wkurzyłam i powiedziałam że nic mu w takim razie nie powiem, skoro go nie interesuje. wtedy przylazł i usiadł i mówi, że słucha. To ja mu na to że teraz to już nic nie mówię, i już z nim nie rozmawiam, bo ochota mi przeszła. I polazł do tej łazienki a mi się tak przykro zrobiło, że się poryczałam. Kiedy wrócił próbował się tam do mnie kleić, ale nie reagowałam, udawałam, że śpię on się odwrócił i zasnął sobie. A ja jeszcze ryczałam z pół godziny. Dzisiaj rano też się nie odzywałam, jak mnie wiózł do pracy i tak się rozstaliśmy, nie zamieniwszy ani słowa. Dzisiaj wróci też późno, więc pewnie ja będę już spać. Chłopy to głupie barany o wrażliwości kłody drewna.
|
|
|
|
#898 |
|
Raczkowanie
|
Pakusia, z nazwiskiem, to bardziej pasuje mi Jakub
|
|
|
|
#899 |
|
Raczkowanie
|
dziewczynki kochane jesteście wszystkie pokolei jak leci, wielkie
. Mam tylko nadzieję że przez taki mój jeden dzień maluszek nie będzie leniuchem.pakusia ja wolałabym aby lekarz niepotwierdzał że to synek. Jednego już mam w domciu. Jak wam zawodnika braknie do drużyny piłkarskiej to wam podeślę go aaaaa sprawny jest tak że hoho. Ma już 10 lat więc albo będzie starszym kolegą albo trenerem .Dziewczynki żal mi was opuszczać ale niestety muszę wracać do pracy. Jeszcze raz |
|
|
|
#900 |
|
Zakorzenienie
|
witam was wszystkie
![]() ![]() a ja kurde nic sie nie wyspalam.. Przez myszy 3 w nocy.. slychac mysze tz zapalil swiatlo wystraszyl ja i sie przykleila hehe jedna mysze mniej jak tylko kladlam sie na plecki to myslalam ze Maly mnie zbombarduje jeszczwe nigdy mnie tak nie kopal.. doslownie kil;ka uderzen za sekudne hehe a tak wogole wczoraj zakopalismy topor wojenny ![]() jesllio chodzi o imie naszego malucha i bedzie Filip Ryan dAJEMY polskie i zagraniczne imie.. Chcialam Poprostu rajana.. ale jednak tz uparl sie na polskie Dlatego chyba tak go nazwiemy
[/SIZE][/RIGHT] Edytowane przez poiglot91 Czas edycji: 2009-01-15 o 12:44 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:06.

Ale naskrobałyście przez wczorajszy dzień
Mnie nie było, buszowałyśmy z mamą po dzięcięcym markecie, no i kupiłyśmy dla Juniora śliczną pościel
w zieleni i z hipopotamkiem. 3-częściową bo baldachim chcę osobno, z białego tiulu coby do wszystkiego pasował 
Ja bym nigdy nie zapomniała gdyby mój mąż powiedział że coś go we mnie obrzydza 

MÓJ KOCHANY SYNUŚ IGOREK

sypialnia zrobiła nam się ciasna
(pościel, baldachimek itd. w praniu - mam wszystko nie tylko 'gołe łóżeczko")