|
|
#4321 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Maturzyści 2009 cz. III :)
Dziewczęta mam nieoficjalne odpowiedzi z matematyki rozszerzonej:
http://rs433.***************/files/1...at-fiz.pl_.rar Mi wyszło tak około 72%. Z operonowskiej miałam 80. Hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm *************** <= w miejsce gwiazdek edit No ja nie wiem! kurde, nie mogę nic zrobić z tymi gwiazdkami, ale tam powinno być rapidshare . com [bez spacji]
Kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat działa potajemnie, by udało Ci się to osiągnąć. ~P.Coelho <3 Edytowane przez sonnerin Czas edycji: 2009-01-14 o 21:24 Powód: modyfikacja linka |
|
|
|
#4322 |
|
Zakorzenienie
|
Zwątpiłam
Już zupełnie nie wiem, co zrobić. Jak pisałam, dzisiaj rano zrezygnowałam ze studniówki na rzecz innego przyjęcia. Wydawało mi się, że wychowawca to zrozumiał, a jednak niedawno mama miała telefon od niego i od dyrekcji, żebym jeszcze się zastanowiła, bo jakże to będzie wyglądać beze mnie. Chcą mi nawet iść na rękę i generalnie czuję, że wjechali mi na ambicję. I teraz się waham, iść, nie iść, towarzystwo ciężarnej koleżanki i dwóch kolegów już nie wchodzi w grę. Mam czas do jutra, jeżeli przyjdę na próbę, to znaczy, że jednak idę, a jeśli nie... rezygnuję. Co myślicie?
|
|
|
|
#4323 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A o maturze z 5 zd to tylko od mojego taty słyszałam ale on pisał maturę hmm około 35 lat temu :P A co to odpowiedzialności w tym wieku to faktycznie jest z tym problem. ja sam nie weim co chce robić. Cytat:
) jeżeli już się tam dostanę. jednak gdybym zrezygnowała i poszła np na ekonomiczną (tam też składam), nie podjęła ryzyka to mogłabym potem tego żałować. doszłam do wniosku, że spróbuje, złoże papiery, jak się dostanę to albo wylecę, albo sama zrezygnuje, bo to nie bedzie "to" albo zostanę, bo mi się spodoba.
|
|
|
#4324 | ||
|
Wtajemniczenie
|
invissible co z tym Wosem? Sprawdziła ci już arkusz? Ja tez nieźle dowalilam,jak pisalam nazwy tych organizacji. Znałam wszystkie i... wszystkie przekręciłam oprocz Rady Europy ale to nic nie daje bo i tak trace obydwa punkty... wstyd. Mam nadzieje ze wyjde przynajmniej poza przywzwoity prog 50 %. Na jaki temat pisałaś wypracowanie?
|
|
#4325 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
co do pozdrowień to niestety na razie nie mam z nią kontaktu.. ale jak tylko będzie okazja jak napisała invissible to przekażę ![]() Cytat:
![]() coś mi się to ostatnio za często zdarza ![]() ) ale moje zdanie jest takie. jeśli nie chcesz iść to po prostu nie idź, ja np. nie lubię jak nie chcę a ktoś na mnie naciska, namawia mnie i często stawiam na swoim.. ale w sumie nie wiem co Ci poradzić bo raz jednak dałam się przekabacić właśnie na półmetek i nie żałowałam ![]() ps. nie wiem czy to co napisałam w ogóle się kupy trzyma ;p ale śpiąca już jestem a musze jeszcze na spr z angielskiego powtórzyć co nie co :P |
|||
|
|
|
#4326 |
|
Raczkowanie
|
Są juz arkusze z modelami Ale oczywiscie biologii nie ma
http://www.mmtrojmiasto.pl/4301/2009...?category=news http://matura.64bity.eu/
|
#4327 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4328 |
|
Zadomowienie
|
sprawdziłam swoją matematykę
Hmm coś koło 64% ale zobaczymy jak mi jeszcze to ocenią
|
|
#4329 |
|
Zakorzenienie
|
Jaka masakra!
Nie wiem, czy będę miała 50% z geo. ![]() A nawet we wrześniu miałam 60-70 bez nauki.
|
#4330 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
), ale przyjaciółka ma ciążę z komplikacjami i lekarz zabronił jej tłuc się pociągiem. W takim układzie odwołałam wszystko, bo nic mnie tam nie ciągnie. Ale nie ukrywam, że wjechali mi wczoraj na ambicję, poza tym A. chce iść... Może i pójde, jak nie będzie tego drugiego to się nie pobiją. Hmm...A za Twoją koleżankę modlę się, żeby było dobrze. PS: Są wyniki! |
|
|
|
|
#4331 |
|
Zakorzenienie
|
Ja miałam dziś wyniki z angielskiego, koleżanki mi wysłały sms'em wynik iii..... 87%
![]() jestem w szoku. Szkoda tylko że z WOSu przez gorączke poszło mi fatalnie.
|
#4332 |
|
Zakorzenienie
|
Matko sprawdzilam gegre i na 90% jest nie zdane
![]() Jak niemiecki i polski nie wiem- martwi mnie gegra
|
|
#4333 |
|
Zakorzenienie
|
Sprawdziłam sobie geo i jakieś 60%, niby dobrze bo pisałam z temperaturą i w ogóle chora jestem cały czas, ale w sumie 60% mnie nie satysfakcjonuje :/ muszę się chyba wziąć za siebie xD
szkoda że nie ma arkuszy z historii sztuki
|
|
|
|
#4334 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4335 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Np. na kierunkach medycznych, przyrodniczych zawsze jest matematyka i to dość niełatwa.. a biol chemy trochę matematykę zlewają a przynajmniej u mnie niestety później nas to powtórnie spotka.Czemu nie ma arkuszy z biol
|
|
|
#4336 |
|
Zadomowienie
|
Dzień doberek wszystkim
Oddawali nam dziś mature z matmy (podst.), matematyczka miała mi oddać na 5 lekcyjnej, no i tak się strachałam, że będę miała malusieńko %, ale okazało się...że mam 79% . Wydawało mi się, że napisałam gorzej, chociaż wynik mógłby być lepszy, bo zwaliłam między innymi najprostsze zadanie numer 1 xDD (śmiech na sali :p), wybitna jestem że wyszła mi taka wzięta z kosmosu dziedzina, ale to chyba przez stres po ogólnym przejrzeniu arkuszu. Z operonowskiej miałam więcej, ale była dla mnie łatwiejsza niż ta. Ale mimo wszystko no helooołłł, jest to przecież dobry wynik i się bardzo cieszę ![]() A jak tam u Was??
|
#4337 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jakie studia planujesz?Profesor oddał nam już arkusze z geo, mam 75% ... ale jak teraz patrzę w ten klucz, to nie wiem, z czego ja te procenty uciułałam, bo dawałabym sobie nie więcej niż 50%.
|
|
#4338 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() dobrze ze chodziac angielskim moge sie pocieszyc
|
|
#4339 |
|
Wtajemniczenie
|
Wy już swoje wyniki znacie, a nasi nauczyciele nawet chyba jeszcze nie zaczęli poprawiać
|
|
#4340 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja 2 rok(3,4 godziny co piatek(lacznie z fakultetami) i nie napisalam nawet na 30% ![]() ![]() A ogolnie z geografii mam 4.
|
|
|
#4341 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Zresztą nie liczę na to, że weźmie się za arkusze skoro ma mnóstwo do sprawdzenia, bo dzis chyba połowa mojej klasy zdawala majce.
Edytowane przez gaia Czas edycji: 2009-01-15 o 15:18 |
|||
|
|
|
#4342 |
|
Zakorzenienie
|
Sprawdzilam se polski to z 50%, gegra kolo 50% tez, z matmy 70-80%, a z angola z testu 100. Tylko to tak na moje oko, ciekawe jak to nauczyciele ocenia ;p
|
|
|
|
#4343 |
|
Zakorzenienie
|
Dlaczego nie ma odpowiedzi do biologii
|
|
|
|
#4344 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj kręciliśmy filmik. Oczywiście wyszło na to, że grają w nim sami chłopcy a my jesteśmy tłem.
Już mnie wkurza to wszystko. Jeszcze za godzinę jadę na pierwszą próbę poloneza z os. tow. i jak sobie pomyślę, że trzeba ich będzie wszystkiego od nowa uczyć, to ![]() Cytat:
ksh, 75%? Jesteś moim mistrzem.
|
|
#4345 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Gaia, mówię o tej najstarszej wersji chyba :P Bo wtedy matura była maturą, a studia studiami.
Te późniejsze matury też nei były takie złe, ale ogólnie taka idea, że matura maturą, a studia można potem wybrać nawet kompletnie niezwiązane z tym, co się zdawało (bo np nagle się odwidziało i chce się jednak iśc na anglistykę, nie ekonomię :P) Ja się dziś dowiedziałam, jak bardzo mogą być moje operonowskie wyniki zafałszowane ;/ Nauczyciel przyznał się, że nie oceniał wg klucza, tlyko tego co on widzi w naszych pracach, ale gdy kolega powieział że oddał swoja prace do sprawdzenia jeszcze naszej starej matematyczce i wyszło mu ok 15 procent wiecej, to myślałam, ze mnie krew zaleje. Rozumiem, że chcial nas zmotywowac, ale ja bylam zalamana ze nic nie umiem! A jak liczylam punkty w domu to mi spokojnie wychodzil przyzwoity wynik jak na kogos, kto w drugiej klasie opuscil prawie dwa dzialy (bylam bardzo chora) i nic nie powtarzal. Teraz już wiem, ze tę maturę z CKE sprawdze potem jeszcze raz w domu dokladniutko wg klucza :| Poza tym dziś na wf znów polonez i spółka. Najgorzej jest jak przede mna tańczy ktoś, kto po prostu truchta i nie trzyma rytmu bo sama go wtedy nie moge utrzymać. Poza tym nie mogę mieć partnera, który mnie nie prowadzi w walcu, bo mnie krew zalewa ze złości :P A poza tym to zatańczyliśmy klasowo całą zorbę od poczatku do końca i każdy dał radę ![]() Dodatkowo chyba udało mi się na dobre spławić niechcianego adoratora.
Rosyjski A1-A2-B1-B2-C1 Francuski A1-A2-B1-B2-C1 Edytowane przez nicRu Czas edycji: 2009-01-15 o 15:57 |
|
|
|
#4346 |
|
Rozeznanie
|
Ludzie są okropni :[
|
#4347 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja mam od poczatku liceum czyli teraz 3rok po jednej godzinie tygodniowo, od 2klasy mamy dodatkowo 2godziny fakultetów |
|
|
|
|
#4348 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Sonnerin, ogólnie rzecz biorąc zgadzam się
... Co się stało?
|
#4349 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
|
|
#4350 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lubisz tak gegre?Kujesz duzo w domu? Ja sie boje o maj
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:39.

Już zupełnie nie wiem, co zrobić. Jak pisałam, dzisiaj rano zrezygnowałam ze studniówki na rzecz innego przyjęcia. Wydawało mi się, że wychowawca to zrozumiał, a jednak niedawno mama miała telefon od niego i od dyrekcji, żebym jeszcze się zastanowiła, bo jakże to będzie wyglądać beze mnie. Chcą mi nawet iść na rękę i generalnie czuję, że wjechali mi na ambicję. I teraz się waham, iść, nie iść, towarzystwo ciężarnej koleżanki i dwóch kolegów już nie wchodzi w grę. Mam czas do jutra, jeżeli przyjdę na próbę, to znaczy, że jednak idę, a jeśli nie... rezygnuję. Co myślicie?

(oby ze mną tak nie było!)
68,5 68 67 66 65 64 63 62 61 60
.

co do pozdrowień to niestety na razie nie mam z nią kontaktu.. ale jak tylko będzie okazja jak napisała invissible to przekażę 
coś mi się to ostatnio za często zdarza

Jesteś moim mistrzem.