|
|
#2401 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Lubelskie Panny Młode cz. IV
Cytat:
) a w talii 36 i pani główkowała nieźle co robić . Tylko że u mnie jakby co da się biust jakoś wypchać a u Ciebie w talii to ciut gorzej. Ale panie krawcowe na pewno dadzą radę
I'm running from the light, running from the day to night Edytowane przez Miira Czas edycji: 2009-01-15 o 13:57 |
|
|
|
|
|
#2402 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#2403 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, a wypożyczacie sukienki, czy wszystkie kupujecie? Ja bym chciała wypożyczyć, ale słabo się orientuję w lubelskich wypożyczalniach. Może ktoś coś wie?
|
|
|
|
|
#2404 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
20-102 Lublin ul. Wyszyńskiego 21 tel. 081 532 43 47 Anna-Maria Wypożyczalnia Sukien Ślubnych 20-004 Lublin ul. Narutowicza 20a tel. 081 743 60 17 Lori Wypożyczalnia Sukien Ślubnych 20-060 Lublin ul. Głowackiego 16 tel. 081 533 12 23 Wypożyczalnia Sukien Ślubnych 20-409 Lublin ul. Kunickiego 11/1 tel. 081 532 58 82 tyle na szybko udało mi się znaleźć
|
|
|
#2405 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#2406 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
W necie jest ich dużo!! Wiem, że przy Głowackiego była kiedyś mała, fajna wypożyczalnia. Może ktoś ma osobiste doświadczenia?
|
|
|
|
|
|
#2407 |
|
Raczkowanie
|
Czesc Dziewczynki
![]() juz dawno mnie tu nie było i nawet nie zabierałam się za nadrabianie zaległości w czytaniu bo chyba bym się z tym przez tydzień nie wyrobiła.. Musze się przyznać ze po połnocy Sylwestra zaczełam się bardzo denerwować że już mało czasu na wszytsko zostało a mimo to nie wiem w co ręce włożyć ![]() Zamowilam sobie juz sukienke w Zuzannie na Bernardynskiej, TŻ szyje smoking w Zetto na Mełgiewskiej (bardzo przystępne ceny) i tyle.. poradzcie co robic dalej bo kwiecien tuz tuz.. poniżej ja w wersji probnej sukienki - moja prawdziwa ma zaczac sie szyc od połowy lutego.. Jak Wam się podoba??
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2408 |
|
Raczkowanie
|
i jeszcze jedno - tylko nie z tym welonem bo za długi..
|
|
|
|
|
#2409 |
|
Raczkowanie
|
Itenka bardzo ładna suknia - sama ją mierzyłam i się zastanawiałam nad nią. Ogólnie w Zuzannie mają ładne sukienki
|
|
#2410 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ładnie ładnie
Edytowane przez negila Czas edycji: 2009-01-15 o 16:09 |
|
|
|
|
|
#2411 |
|
Zakorzenienie
|
pieknie wygladasz gratuluje wyboru ![]() fajna ta sukienka, tez ja mierzylam ![]() mierzylam takze inną podobną w Imperium (wzór Valentino), ale z racji tego, ze kazda falbanka byla obszyta jakas ciezka koronką z koralikami czy czyms takim, to kiecka wazyla z 15 kg Ciezko mi w niej bylo przez 10 minut, a co dopiero przez pol dnia i cala noc kochane moje PM ad 2009, zastanawia mnie kiedy zaczniemy sobie dobierac dodatki do tych sukienek ![]() bo ja np nie wiem jaki bukiet ani jakie buty bym chciala
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2412 |
|
Zakorzenienie
|
Itenko ładna suknia, a będzie ona bardziej dopasowana w talii?
Eliza ja wole o dodatkach nie myśleć- zwłaszcza o butach
|
|
#2413 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hihi, no wlasnie ja tez ![]() jade sobie do UK za 2 tyg na maly relaxik do TŻ-a, wiec moze cos sobie u brytyjskich projektantow w harrods'ie wypatrze heh
|
|
|
|
|
|
#2414 |
|
Raczkowanie
|
jak juz mowilam zdam relacje a wczesniej w casj..eji mialam probna i za placilam mniej niz normalne uczesanie
|
|
|
|
|
#2415 |
|
Raczkowanie
|
jesli chodzi o samochod to my mamy w stylu retro mercedesa i placimy za 3h 800 zl dekorujemy zywymi kwiatami takimi samymi jak bukiet bardzo delikatnie.fajne propzycje mozna podpatrzec na stronce p.pietrzyk.a i jeszcze pytanko czy macie wlasnie jakies propozycje jesli chodzi o cos na szyje bo nie mam pomyslu.
|
|
|
|
|
#2417 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny
mam do was parę pytań odnośnie "co i kiedy" czyli... ile wcześniej powinnam zamówić makijażystkę, kwiaciarnie i cukiernie? bo w sumie nie wiem, kiedy powinnam się tym interesować . Cukiernia to jest jedyna rzecz na którą zupełnie nie mam pomysłu... muszę pochodzić, popróbować... i nie wiem ile mam czasu na to Itenko gratuluje, ślicznie wyglądasz. ![]() Aha i mam pytanie odnośnie butów.... tzn. buty już zamówiłam, ale szukam drugich na niziutkim obcasie, wygodnych... bo ja na co dzień nie chodzę zupełnie na obcasach i wiem, że jeśli sobie nie zmienię w trakcie wesela chociażby na godzinkę to przed północą nie będę mogła chodzić (na każdym weselu tak mam ). Wiecie gdzie warto wybrać się na szukanie? Mogą być balerinki czy coś w tym guście.
|
|
#2418 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Suknia i tak musi być z tyłu sznurowana żeby dało się dobrze ścisnąć ![]() Cytat:
też nie wiem na kiedy to zaplanować ?? Może macie sprawdzoną cukiernię wartą polecenia??
|
|||
|
|
|
|
#2419 |
|
Zakorzenienie
|
O matko cukiernia.
na śmierć o tym zapomniałam. poki co sen z oczu spędza mi suknia i zaproszenia. wzór obrączek już wybraliśmy - pozostało tylko zamowić. Negila!!! znalazłam!! Suknie MS są tutaj http://lillyes.pl/suknie.php?p=1&m=Adelaide
Edytowane przez froggie Czas edycji: 2009-01-16 o 11:20 |
|
|
|
|
#2420 |
|
Zakorzenienie
|
Co do ciast to w trzeciej częsci dziewczyny chyba polecały duzo cukierni, nam ciasta bedzie piec PAni "ciastkarka" ;p w domu, a częśc trzeba domówic i chyba z Elizówki, ale nie moge teraz znaleźć tej strony, ceny atrakcyjne, a ciasta kiedys jadlam i dobre sa
A tu popatrzcie i posuzkajcie jak chcecie cukierni http://www.e-lublin.pl/podbranza.php...odbranzy=53151Znalazłam ten link tuttaj mamy zamiar dokupić ciasta Z tego co PAn mi pisał chyba 13zł kg http://www.kazetbis.pl/ciasta.html
Edytowane przez klementyna1 Czas edycji: 2009-01-16 o 15:00 |
|
|
|
|
#2421 |
|
Zadomowienie
|
Ja ślub mam 4 lipca a makijażystkę zamówiłam sobie już wczoraj. Dobrze, że zadzwoniłam wcześniej bo już prawie wszystkie terminy miała zajęte.
|
|
|
|
|
#2422 |
|
Raczkowanie
|
Znalazłam sklepik internetowy z przepiękną biżuterią ślubną, może kogoś zaciekawi :
http://www.butik.bialamagia.pl Dla siebie upatrzyłam ten komplet: |
|
|
|
|
#2423 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
śliczny komplet. Moża i ja cos dla siebie upatrze
|
|
|
|
|
|
#2424 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Będzie Ci pasował do sukni... aaaa zazdroszcze że już masz tyle
|
|
|
#2425 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
o mamo!!! jestem w kropce dziewczyny kogo polecacie????
|
|
|
#2426 |
|
Raczkowanie
|
Polecam moją koleżankę
Magda P., pracuje na kosmetykach Kryolan. Znaleźć ją można w salonie na Krakowskim 36, taka przyjemność ma kosztować próbny + ślubny 120 zł :/ Raz jestem w stanie tyle zapłacić bo mam pewną wizję i wymagania ponieważ sama też maluję i niejedna Panna Młoda wyszła "z moich rąk" Widziałam też w akcji na targach ślubnych wizażystkę pracującą na kosmetykach Chanel - byłam bardzo zainteresowana, ale nie mogę znaleźć namiarów (Malowała na głównej alejce przy stoisku firmy zajmującej się pomocą przy organizowaniu wesel) może macie na nią jakiś namiar???
|
|
|
|
|
#2427 |
|
Zadomowienie
|
A wiecie coś może o tej pani? http://www.stepkowska.com/
|
|
#2428 |
|
Rozeznanie
|
Cześc dziewczyny
![]() Nie było mnie na forum całe wieki i poddałam się już jeżeli chodzi o uzupełnienie zaległości w lekturze ![]() Niestety ostatnio musiałam stawic czoła bardzo stresującej sytuacji bo okazało się że miejsce gdzie mieliśmy miec przyjęcie nie będzie już dostępne w sierpniu bo właściciel pomieszczeń wymówił umowę najmu właścicielowi restauracji która miała je organizowac. Tak przy okazji to ostrzegam, chociaż chyba nikt tam nie miał miec wesele oprócz mnie z tego forum, że Orient Express zmienił pomieszczenia na wesela i opcje które w tej chwili oferują są śmiechu warte. Poza tym właściciel tego lokali zachował się bardzo nieprofesjonalnie bo nie zawiadomił nas o tym fakcie i tylko przez przypadek moja rodzina się dowiedziała o całej sytuacji - sam pewnie by nas przetrzymał i nie mielibyśmy żadnej opcji tylko zgodzic się na jego "rozwiązania" . Na dodatek jestem uziemiona prawie 2000 km od lublina więc możecie sobie wyobrazic jak się czułam. Na szczęście po jednym dniu pełnym paniki bo myślałam że nigdzie nie znajdę terminu - okazało się że mają wolną salę w hotelu Europa i wygląda na to że tam się przeniesiemy. I tutaj moja prośba - czy może któraś z was miała, ma albo ewentualnie była tam na weselu. Trochę martwi mnie fakt że tak późno mają terminy na lato bo tyle się słyszy o tym że w co lepszych lokalach mają pozajmowane większośc wakacyjnych dat na rok naprzód - chociaż z drugiej strony chyba nie może tam byc aż tak źle bo w końcu to czterogwiazdkowy hotel. Będę wdzięczna za wszelkie opinie bo muszę się zdecydowac na lokal a nigdy tam nie byłam. Moja druga prośba dotyczy sukienki - ponieważ kończy mi się powoli czas na zamówienie i muszę się w końcu zdecydowac na jakiś model po dłuuuuugich poszukiwaniach i dziesiątkach przymierzonych kiecek chyba znalazłam tą jedną jedyną. Jest to model Winnie z nowej kolekcji Maggie Sottero i kiedy ją przymierzyłam od razu przypadła mi do gustu bardziej niż inne. Załączam link do strony ze zdjęciami i będę bardzo wdzięczna za wszelkie opinie i w tej sprawie http://www.maggiesottero.com/dress.a...&style=A3290HC
|
|
#2429 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję bardzo za miłe komplementa
A suknia będzie dopasowana na pewno - ta była o rozmiar za duża i wygladam troszkę jak szafa Co do ciasta to my zamawiamy w cukierni w Nasutowie - i tam nas Pan poinformowal zeby zamowienie zlozyc nie pozniej niz miesiąc przed ślubem tak wiec na to jest jeszcze troszkę czasu Ja z moją makijażystką poznałam się przez znajomą znajomej i tak już na 3 śluby mnie malowała i na mój własny chyba też nie odmówi chociaż jeszcze nie dzwoniłam.. hmm.. Wiem ze makijaz Panny Młodej kosztuje w rejonach 60zł i głownie to kosmetyki Gosh'a I zastanawialam sie ostatnio czy jezeli fryzura to bedzie upięcie na boku głowy to czy welon przy takim układzie nie będzie wyglądał głupio?? Ostatnio cos za duzo głupich dylematów wrr ![]() a najgorsze jest to ze kupiłam sobie soczewki - u okulisty bez problemu nałożyłam je i zdjęłam a w domu w żaden sposób nie potrafię tego zrobić.. jak tak dalej pojdzie to pójde do ślubu w okularach ![]() Kewstia butów - to ja bym chciała normalne pełne (coś takiego jak na zdjęciu) ale w żadnym sklepie nic ładnego jeszcze nie znalazłam... i jeszcze tylko 98 dni
|
|
|
|
|
#2430 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
śliczna
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:20.

Co prawda obawiam się tylko tego, że zamawiają rozmiar i dopasowują w salonie
Mam rozmiar 34, a ze względu na dość duży biust muszą zamówić 36. Ciekawa jestem czy suknia nie straci proporcji
)
a w talii 36 i pani główkowała nieźle co robić
. Tylko że u mnie jakby co da się biust jakoś wypchać 

flejksy
. Cukiernia to jest jedyna rzecz na którą zupełnie nie mam pomysłu... muszę pochodzić, popróbować... i nie wiem ile mam czasu na to