|
Notka |
|
Biochemia kosmetyczna Interesujesz się biochemią kosmetyczną? Chcesz poznać działanie poszczególnych składników zawartych w kosmetykach oraz ich wpływ na zdrowie. Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2431 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Zabieg Cosmelan-Pamietnik- Część V
Cytat:
![]() Jak tylko Cie tu widze, to od razu mam przed oczyma Twoje zdjęcia - jedno takie na huśtawce pamiętam, z cudnym promiennym uśmiechem ![]() Tajga, jak moja koleżanka (przyszła świadkowa) usłyszała, ze ja może w purpurze zamierzam kiedyś w kościele wystąpić, to aż ją zatkało ![]() Ale ona sama ślubowała daaaaawno i wtedy poza biała beza i welonem nie było innych opcji ![]() a jak Twoja twarz dzisiaj? Zawzięłaś sie i 3 x dziennie smarujesz?
Wszyscy jesteśmy winni przestępstwa, ciężkiego przestępstwa: nie żyjemy pełnią życia. Edytowane przez denna Czas edycji: 2009-01-15 o 09:19 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2432 |
Raczkowanie
|
Denna - ja wychodzę z założenia, że w tym dniu najbardziej podobać się musisz sobie i swojemu Wybrankowi. Bo to Wy przez nastepne lata będziecie wracać myslami do tego dnia i jeśli będziesz się czuła mało swobodnie, lub skrępowana przez źle dobrana kreację, będziesz to napewno pamiętać
![]() ![]() Kochana ubierz się tak, żebyś się czula tego dnia jak pępek świata!! Najważniejsza, najpiękniejsza, pociągająca, czarująca ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2433 |
Zadomowienie
|
witam lasencje ja tradycyjnie wodę zcytrynką a później herbatka czerwona
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2434 |
Rozeznanie
|
dziewczyny ja z moim TZ jestem juz 17 lat i dopiero teraz wzielismy ślub
zrobilisy przyjecie slubne z chrztem młodszego madziusia ja tak wstaje rano a w weekendy o 9 jezeli bedziesz w ciazy staraj sie byc spokojna i usmiechnieta - dzieci bedziesz miała jak malowane - moje spia do 9.00 całe noce przesypiaja. sa grzeczne i ułozone ale tez pokazuja rozki nie sa mamejowate. Edytowane przez wiiniii Czas edycji: 2009-01-15 o 09:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#2435 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja dzis mam urwanie głowy i doczytałam szybciutko zeby brakow nie miec i spadam dalej do roboty... ![]() A wam wszystkiego miłego zycze na razie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2436 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Bo ja to taki "prosty człowiek" ![]() ![]() Jak wchodze rano na to forum, to wierz mi ze zawsze z uśmiechem na twarzy. Cytat:
Wiesz że nawet o tym już myśle czasami ![]() ![]() Nie zrzedzę, nie nażekam, nie zamartwiam sie na przyszłość, nie chce być i nie bede strarą zrżęźliwą babą- bo dużo tu takich wokół mnie brrrrrr, i tak sobie myśle teraz że takim to dopiero naprawde źle w życiu ![]()
![]() |
#2437 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
a Castrolcia cos długo juz sie nie odzywa..... Mam nadzieje, ze to nie oznacza niczego złego. I że z Synkiem juz ok. Magdus ![]() ![]() Aaaaa, Winii - zapomniałam napisać - oglądałam zdjęcia Twoje na profilu - to nad morzem na tle skał, ze spiętymi włosami - BOMBA!!!! A młodszy Synek - wykapana Mamusia - te same oczy i uśmiech ![]()
![]() |
#2438 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
DZIEKUJE za miłe słowa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2439 |
Zadomowienie
|
Dziewczynki jeszcze nic nie czytałam ale chciałam się przywitać
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2440 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() b o l a Ł o??????????????????????? Edytowane przez ivonako Czas edycji: 2009-01-15 o 11:11 Powód: strach w oczy zagląda |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2441 |
Rozeznanie
|
IIIIIIIIIIIII tam, nie bolało, nie bolało
![]() Ona tylko tak..... ![]() Noooooooovi, a co z Twoim naczynkiem? Pojszło precz?
Wszyscy jesteśmy winni przestępstwa, ciężkiego przestępstwa: nie żyjemy pełnią życia. Edytowane przez denna Czas edycji: 2009-01-15 o 11:45 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2442 |
Zadomowienie
|
Uffffffff uffffffff (
![]() ![]() Przede wszystkim Dennuś nie możesz pisac o cos skoro urlopujesz się w innym celu, tak więc Stołowym pomachaj oode mnie, wybycz się każdego ranka ale najlepiej nastawiając sobie budzik gdzieś na 7:00, żeby poczuć "O! teraz leżę bo mam wolne!!!". Winylkowe dzieciaczki są cudowne zwłaszcza dlatego, że dają jej pospać ![]() ![]() Storczyki nawet mnie zachwycają ale akurat ja wolę kolorowe, to są kwiaty jak egzotyczne motyle, chyba nie lubią woldy bo u mnie z pół roku jeden kwitł a ja o podlewaniu nie pamiętam. Po edycji: piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiip Wszystko trwało półtorej godziny. Poprawka dotyczyła brwi i konturu ust, piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiiiiiiiiiip. Wyglądam jak tutka prosta, wszystko jest przerysowane i opuchnięte, a oczy rozmazane od piiiiiiiip. Mam się natłuszczać i mało myć ![]() ![]() Edytowane przez Anturium Czas edycji: 2009-01-15 o 12:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#2443 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Zaraz bede nakłaniac Anturka ![]() A tak na poważnie, ja tez bym chciała takie kreski fajne.... Ale skoro to taka rzeźnia, to ja sie chyba nie dam po dobrej woli ![]()
Wszyscy jesteśmy winni przestępstwa, ciężkiego przestępstwa: nie żyjemy pełnią życia. Edytowane przez denna Czas edycji: 2009-01-15 o 12:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2444 |
Zadomowienie
|
Już, teraz Ty Dennuś popraw cytat. Ufffffffffffffff
|
![]() ![]() |
![]() |
#2445 |
Zadomowienie
|
[quote=denna;10495732]Iv - nie czytaj teraz!!! Wracaj za 10 min, jak tylko ostatni akapit SIE WYTNIE.
Zaraz bede nakłaniac Anturka ![]() A tak na poważnie, ja tez bym chciała takie kreski fajne.... Ale skoro to taka rzeźnia, to ja sie chyba nie dam po dobrej woli ![]() żadna rzeźnia trochę boli ale czego się nie robi dla urody .U mnie zaraz po zabiegu luzik zero opuchlizny musiałam koleżance poeiedzieć i dopiero ja k się przyjrzała to mówi -acha fajne.Smarowałam maścią arnikową super robiła na oko.A w ogóle to ja mam plamy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2446 |
Zadomowienie
|
Hła Hła hła
a le artystki ![]() ![]() ![]() ![]() zdążyłam ![]() ![]() ja tam się godzinę wcześniej emlą wysmaruję i będzie cacy ![]() Pocieszam się ![]() ![]() Ja to całe usta z wypełnieniem zrobię, heh poleje się krew ![]() ![]() Anturka heviranu zapomnialam ![]() ![]() Edytowane przez ivonako Czas edycji: 2009-01-15 o 12:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#2447 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Pytanie ? jak otwieracie kolejny słoik cosmo2 i wiecie ze smarowanie jest np co drugi dzień, lub rzadziej ,to co robić, zeby nie stracił świezości? P. doktór powiedziała, ze po 3 miesiącach jest do niczego i chyba ma rację ![]() ![]() Dziewczyny wysyłajcie do mnie dobre mysli i trzymajcie kciuki, za coś co jest w tej chwili i jest dla mnie bardzo ważne ![]() uffffffff przyjęło się ![]()
![]() |
#2448 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2449 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2450 |
Zadomowienie
|
Novi
Ja trzymam ![]() Odłóż połowę cosmelanu do innego słoiczka i z niego smaruj a resztę szczelnie zakręć |
![]() ![]() |
![]() |
#2451 |
Zadomowienie
|
Novi-trzeba trzymać w lodówce.Trzymam kciuki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2452 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Podziel nowy słoik cos na dwie części, jedną schowaj do pudełka i do lodówki ja trzymam na drzwiach. Pudełko chroni przed światłem, lodówka przed wyższą temperaturą. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2453 |
Zadomowienie
|
O ranyyyy ale my jesteśmy najcudowniejsze i najkochańsze na całym świecie
![]() ![]() Ivonka oczywiście, że żadna rzeź, ja już po prostu jestem histeryczką, bo mogę sobie na to pozwolić ![]() Odnośnie Heviranu - ważne. Raz na kilka lat wystarczy sobie zrobić kurację trzydniową i niebezpieczeństwo opryszczki maleje niemalże do zera. Jest to opinia linergistki z Sharley. Jak wiecie ja nie brałam tym razem przed permanentem, a usta robię dlatego że mam blizny poopryszczkowe więc trochę tego w żyiu miałam. Także Ivonka jeśli niedawno brałaś hev. to się nie martw. Ane masz oczywiście rację, wszystko da się przeżyć, a na pewno permanenta raz na kilka lat bo efekty są wspaniałe ![]() Dennuś ale jesteśmy spryciary ![]() Edytowane przez Anturium Czas edycji: 2009-01-15 o 13:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#2454 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
oj żebyś wiedziała, że jesteście, jesteście ![]() ![]() ![]() dziękuję Wam wszystkim dziewczyny ![]() tak tez myslałam z tym cos2 (na chłopski rozum ![]() ![]()
![]() |
#2455 |
Zadomowienie
|
Ane te plamy, o których piszesz są nowe czy to wciąż te, które miałaś wybielić po wakacjach (czoło)? Już nawet nie będę Cię pytać czy używasz filtrów...
Castrol!!! Casi!!! Gdzie Wy jesteście? ![]() Wkleiłam do nowego albumu trzy fotki, jedna jest z cosmelańsko-permanentnym buziakiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2456 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
o rany Kwiatku ![]() sliczne te kreski i brwi też? ale usta to masz namiętne, no no no ![]()
![]() |
#2457 |
Zadomowienie
|
Nie Listeczku, kreski to sobie narysowałam bo przy tych brwiach to mam oczka jak łebki od szpilek. Za 10 dni powinnam już normalnie wyglądać, w tej chwili moje brwi to jak skrzydła prehistorycznego ptaka, o ustach nic nie powiem
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2458 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2459 |
Zadomowienie
|
Anturek w październiku bralam heviran i opryszczkę już 2 razy mialam
![]() rozbawiłaś mnie do łez pierwszą minką ![]() Novi za co trzymamy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2460 |
Zadomowienie
|
IV to mnie tą opryszczką zmartwiłaś, a ja już zdążyłam się ucieszyć, że nie biorę heviranu. No dobra, to wezmę
![]() ![]() Listeczku mam kreseczki na powiekach ale tylko zagęszczające i tyle mi wystarczy. No właśnie kiedy nam zdradzisz za co my teraz trzymay? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:30.