|
|
#301 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony Pierścionek cz. XIII :)
Cytat:
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M |
|
|
|
|
#302 |
|
Zakorzenienie
|
dorinka ma racje takie przytulane wieczory też są fajne i dużo dają
![]() my mamy zakaz jakiegokolwiek sexu w ciąży ale wczoraj poprzytulaliśmy się i całowaliśmy dawno już tak fajnie nie było. Już zapomnieliśmy, że samo całowanie też jest milutkie
|
#303 |
|
Zakorzenienie
|
U nas to reguła prawie,to budowanie atmosfery=sex , z wyjątkiem przypadków kiedy Tżet padnięty więc i nawet trzymanie za rączki i przytulanki nie pomagają, za to nawet wtedy mówi, nie no dzisiaj padam na pysk, ale jutro to już muszę Cię dorwać
![]() Ale ja wiem, że jak przyjdzie weekend to częstotliwość nam bardzo rośnie, oj bardzo
|
|
|
|
#304 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Często oglądamy jakis film popijając winko i przytulacjąc się. Mąż zawsze uprasza sie o "kizianie" on tradycyjnie bawi się moimi wlosami. Przeprowadzamy tez długie wieczorne rozmowy. Nawet jak mamy swoje sprawy o godz 22/23 musowo zostawiamy te zajecia by pobyć razem. A mi bliskości brakuje
|
|
#305 |
|
Zakorzenienie
|
hania ile jesteście po ślubie??
|
#306 |
|
Zakorzenienie
|
|
#307 |
|
Zakorzenienie
|
o to nie długo
może sama coś zainicjuj jak mąż nie bedzie zmęczony
|
#308 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Haniu, myślę że mąż na wyjeździe się odstresuje i odkryje w sobie na nowy poklady namiętności A jak się juz "wejdzie w rytm" to i po powrocie tez uda się utrzymac czestotliwość na przyzwoitym poziomie.
|
|
|
#309 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie z tego popijania i przytulania zaraz by się rozwinęła jakaś większa akcja ![]() Edit Chyba po prostu szukamy dziury w całym, a może on zwyczajnie ma mniejsze potrzeby, tylko co wtedy ? Pozostaje wtedy -pogodzić się, liczyć na zmianę albo walczyć z tym........ Edytowane przez dorinka30 Czas edycji: 2009-01-15 o 15:23 |
|
|
|
|
#310 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Powiem Ci, że skoro juz go pytałaś i rozmawialiście to ja bym przyjęła taktykę "mam Cię gdzieś, sam się staraj". Chociaż jak nam się kiedyś tak zdarzyło, że TŻ mi odmówił chyba 2 razy z rzędu, to od razu go wzięłam na spytki czy wszystko ok itp itd i czy już go nie kręcę. Potem mu powiedziałam "jak Ty byś się czuł, gdybym ja Ci odmawiała? Czuję sie nieatrakcyjna itp" i jakoś to na niego podziałało, żeby mi udowodnić, że jest inaczej ![]() Ja generalnie uważam, że rozmową można osiągnąć prawie wszystko. Haniu, na wyjeździe na pewno się poprawi! Zobaczysz - odsapniecie trochę od problemów dnia codziennego i na pewno Was weźmie na amory
|
|
|
|
|
#311 | |
|
Rozeznanie
|
Sonerko odpoczywaj
![]() Madlen, musze przeczytac na spokojnie Twoje posty w tym temacie bo to dla mnie troszkę skomplikowane i nie moge za jednym przeczytaniem tego ogarnąć ![]() Haniu, teraz doczytałam co pisałaś. I kurczę no nie wiem.. U nas też tak jest, że wieczory na kanapie z przytulaniem, i czesto się z tego coś rozwija więcej. Może po prostu dosyć różnicie się poziomem libido? Tylko nie wiem co z tym zrobić właściwie. Jak ja nie mam ochoty to też raczej nic na mnie nie podziała, a jak TŻ zaczyna mnie wtedy miziać to dosłownie mam łaskotki. Jednak licze na to że na wyjeździe się poprawi, o ile pamięć mnie nie myli to pisałaś że na wyjazdach zawsze lubicie się wyszaleć ![]() Edit: Kasiu, a u Was jak? Udało wam się w końcu znaleźć trochę prywatności i wysłać gdzieś rodziców/brata? ![]() Edit 2: Skleroza Cytat:
![]() A Twoje współlokatorki są po prostu... Brak słów. Dobrze że jeszcze tylko pół miesiąca i będziecie mieć spokój. Swoją drogą, musicie być z TŻ bardzo cierpliwymi jednostkami
![]() Edytowane przez zara_84 Czas edycji: 2009-01-15 o 15:34 |
|
|
|
|
#312 |
|
Zakorzenienie
|
Jak dziewczyny z dzisiejszą obiadokolacją ? Co serwujecie dobrego ?
|
|
|
|
#313 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Haniu może on faktycznie w zimę ma mniejsze potrzeby? Taki niedźwiadek jest.W zimę tylko wegetuje a jego potrzeby maleją.Zazdroszczę ci tego wyjazdu na pewno będzie super Madlen czekamy na dalsza część
|
|
|
|
|
#314 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#315 |
|
Rozeznanie
|
U mnie dziś zupa grzybowa i kurczak w sosie słodko-kwaśnym. Ze słoika
I proszę się nie śmiać Niczego innego nie przyrządzam z gotowych słoików/torebek etc, ale ten sos czasem mnie łamie ![]()
|
|
#316 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#317 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry
![]() Padam na buźke... W ramach relaksu przejrzę co naskrobałyście.... |
|
|
|
#318 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kiedyś byliśmy na urodzinach teścia chyba i był bigos (uwielbiam), ale musieliśmy coś załatwić jeszcze i nie zostaliśmy aż do czasu, jak bigos wyszedł na stół Myślałam, że nam do słoiczka da trochę, bo cośtam biadoliłam o tym bigosie, że mam ochotę. A ona nic - myślę sobie, trudno, może mało ugotowała. Po jakimś czasie się spotykamy, a ona do mnie "szkoda, że nie zostaliście na bigosie, wszystkim tak smakowało, że porozdawałam w słoikach do domu wszystkim" Moja mama zawsze daje siostrze coś do jedzenia, jak przyjeżdża, że ona zabiera ze sobą, szczególnie, jeśli wie, że to lubią...To chyba normalne, nie? Dlatego zachowanie teściowej wydało mi się dziwaczne.
|
|
|
|
|
#319 | |
|
Zakorzenienie
|
Mi się nie chciało przez 10 m-cy pod rząd. Od grudnia odstawiłam antykoncepty i nagle zaczyna się coś dziać. I chyba fitness mi też pomaga.
Cytat:
Sałata goralska (sałata lodowa, wędzony pstrąg, grillowana papryka i cukinia, pomidor, świeża bazylia + oregano i cytrynowy vinaigrette). |
|
|
|
|
#320 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No dziwaczne z deka Moja teściowa zawsze nam przygotowuje wałówki takie, że szok Problem w tym, że nie za dobrze gotuje , tzn. mało dań gotuje smacznie, ale dobrze że kilka jej wychodzi ![]() Moja mama za to przesmacznie, i te wałówki są najcenniejsze ![]() L_V jak zwykle wymiata z kolacją , L_V mnie się też wydaje, że ruch, fitness wpływa pozytywnie na libido
Edytowane przez dorinka30 Czas edycji: 2009-01-15 o 16:06 |
|
|
|
|
#321 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U nas kiedyś też akcja się rozwijała...obligatoryjni e. Jak ma mniejsze potrzeby to się załamię. ![]() Tyle razy o tym gadalismy..o tym że zarowno dla mnie jak i dla niego seks jest bardzo ważny, ze lubimy eksperymenty, ze gdybysmy nie byli zgrani w łóżku pewnie na ślub byśmy sie nie zdecydowali...a tu teraz sie okazuje ze chyba jednak nie jestesmy zgrani. To fakt ja zawsze miałm większe potrzeby, z tym że 2,3 dni abstynencji mogłam przebolec ...ale nie 7 ![]() Cytat:
Cytat:
My idziemy do włoskiej knajpki
|
|
#322 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Mam z Łowicza. Z reguły kupuję UB, ale tym nie było. Łowicz to jedyny jaki był i mam nadzieję że jadalny i co najmniej równie dobry bo jak nie to się rozczaruję Jeszcze nie zaczęłam robić, TŻ będzie dopiero po 19.Cytat:
Na szczęscie brudasy już niedługo out Z kim teraz będziecie mieszkać?Mmmmm sałatka brzmi straaasznie kusząco
|
|
|
#323 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój TŻ pokochał jeśc dopiero, jak zaczęliśmy się spotykać. Wcześniej było wiele rzeczy, których nie lubił, a teraz, jak mu robię, albo mama gotuje, to wcina aż mu się uszy trzęsą.Moja teściowa za to jest tak przejęta moją dietą, że za każdym razem, jak przychodzimy na obiad, to zawsze jest to samo- mieso duszone z indyka w wodzie koloru brązowego (bo sosem bym tego nie nazwała). Już nie mogę patrzeć
|
|
|
|
|
#324 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiem, że to głupie ale ja pomyślałam sobie o czymś........Hania są przeciez też prochy dla facetów specjalne, np. ten Permen -reklamowany akurat, ale sa przecież jeszcze inne tylko pewnie nie znamy...Ja kiedyś jak miałam załamkę jak TY, to powiedziałam Tżowi, że chciałabym aby poszedł do sexuologa i zasugerowałam jakieś tabsy....albo jak reklama była tego to mówiłam " może kupimy, choć spróbujemy co kochanie" Wtedy mi powiedział, ok. daj mi trochę czasu jak się nie zmieni nic to pójdę ...Także zareagował w miarę normalnie, zresztą kurcze co w tym dziwnego, to tylko kobiety mają brać prochy na wzrost libido, a faceci to co....inny gatunek czy jak ...Jesteście zgrani w łóżku także i nie załamuj sie chwilowym kryzysem, pamiętaj siła pozytywnego myślenia Zazdraszczam tej włoskiej knajpki ![]() ButterB a może poproś Tża aby zasugerował swojej mamie coś innego na obiad jak wpadacie ? Moja na szczęście zawsze pyta? Na co mamy ochotę.... Edytowane przez dorinka30 Czas edycji: 2009-01-15 o 16:17 |
|
|
|
|
#325 |
|
Zakorzenienie
|
Co do mamusiowych wałuwek.
U nas jest idealnie..moja mama gotuje idealne zupy, po prostu magicznie przepyszne. Ojca rosól to miod w gębie ..do tego wszystkie tradycyjne polskie potrawy jak pierogi, bigos, kopytka, kluski ślaskie, kapustę z grochem (ktorą kocham i właśnie opychalismy sie nią od poniedziałku codziennie ).Tesciowa natomiast eksperymentuje z róznymi kuchniami. I tu potrafi mile zaskoczyć..ale gotujez ściśle z przepisu i zajmuje jej to zazwyczaj caly dzień. Jak sie dowiedziala ze mozna ugotowac obiad w 20 min nie uwierzyła..i myslę ze nadal nie wierzy ..mimo zapewnien mojego męża.Za to robi najgorsze pierogi swiata. No i jej totalną wtopą jest risotto na modłę polską. Oczywiscie jak jej powiedzielismy ze to nie jest risotto dziwnie sie na nas spojrzała....i nadal robi taki syf. No bo przeciez ona wie najlepiej .
Edytowane przez hania811 Czas edycji: 2009-01-15 o 16:19 |
|
|
|
#326 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
L_V , ale bym zjadła taką sałatkę ![]() U mnie pierogi.Mama zrobiła, więc zjem
|
|
|
|
|
#327 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chodzimy dla świętego spokoju...a ona nigdy nie pyta na co mamy ochote... zawsze robi to samo po prostu ... bleeee.... Albo ewentualnie tata TŻ przynosi paskudne obiady z pracy...Cytat:
Obie mamy tendencję do gotowania strasznych ilości jedzenia...heheheA teściowa za to nigdy nie eksperymentuje... ciągle to samo
|
||
|
|
|
#328 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A z fitnessem to jest to udowodnione naukowo, ze ruch podnosi poziom tescia. O, super. Ja wczoraj robiła tagliatelle ze szpinakiem, kurakiem i pieczarkami. DObre wyszło. Cytat:
Koniecznie spróbuj. No to do garów! |
||
|
|
|
#329 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
....u mnie w rodzinie tak się gotuje. Jak zupa to największy gar w domu..bo może ktoś przyjdzie, może nie będzie czasu gotować jutro to bedzie na parę dni. No i poźniej je się taka kapustę z grochem 3 dni w 3 rodzinyMoja ciotka mawia " My XXXX (tu nazwisko panieńskie mamy) wszystko przeżremy". U mojego męża natomiast po obiedzie 2 daniowym wychodzę glodna ![]() Dokładki nigdy nie są przewidziane. I dziwic sie ze mój mąż tak lubi imprezy mojej rodziny ...stoly uginają sie od pysznego papu.Tak mi sie przypomniało...wiem kogo mi przypomina moja tesciowa. Oglądalyście "Kogel Moge"l...tam była ta świrnięta mamusia Piotrusia. No to jest moja teściowa wymaluj.
|
|
#330 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() O seksuologu tez kidys myślałam, jak miałam takie denne libido, ale koszt 200zł za godzine mnie przeraził. A na jednej izycie się nie skończy no i nie jest powiedziane, ze będą one trwały godzinę. Hania, wyślij chłopa na siłownie!!!! Edytowane przez L_V Czas edycji: 2009-01-15 o 16:48 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:33.

Może za mało bliskości między Wami wieczorami ?

Brak słów. Dobrze że jeszcze tylko pół miesiąca i będziecie mieć spokój. Swoją drogą, musicie być z TŻ bardzo cierpliwymi jednostkami 

Na szczęscie brudasy już niedługo out

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)