Prezent Dla TŻta,Ukochanego,Chłopaka, kumpla (na urodziny, rocznicę, erotyczny etc.) - Strona 84 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Prezenty

Notka

Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-01-15, 16:33   #2491
mesarka
MUSEarka

Dot.: Prezent Dla Faceta, Ukochanego, Chłopaka (na urodziny, rocznicę, erotyczny etc.

Cytat:
Napisane przez Anastazja86 Pokaż wiadomość
a może Wasze zdjęcie w jakiejś ładnej , może zrobionej przez Ciebie ramce??
o Jezusie

ja byłam mało oryginalna, i na 100dniówkę [ w sensie rocznicę stu dni ] zaobrączkowałam mojego menszczyznę jutro idziemy je odebrać
23.11.2012 Łódź
14.07.2013 Berlin
14.06.2015 Warszawa OWF

21.08.2016 Kraków LMF
22.06.2019 Kraków
mesarka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-15, 18:44   #2492
ona2008
Rozeznanie

Dot.: Prezent Dla Faceta, Ukochanego, Chłopaka (na urodziny, rocznicę, erotyczny etc.

moj by sie nie dal zaobraczkowac raczej plus jakos nie jestem przekonana do facetow statusu wolnego z bizuteria na palcach
PYTANIE^^
co bys wybrala na walentynki dla tz(lub co wasi faceci by woleli^^)?

1. puszke z cisastkami w ksztalcei serc LUb ulubionym ciastem , z dwoma biletami na dowolony seans waznymi 2 lub 3 miesiace(helios- bo teraz nic na walentynki konkretnie nie wyhcodzi to moze pod koniec lutego bedzie cos fajniejszego:P) i kartke
czy tez
2. kartke i srebrny lancuszek/branosletke
1?2? a moze jakies 3?14 mam egzamin a od 15 on wraca na uczelnie iwec domowki odpadaja

podczytuje: http://slawek34.blog.onet.pl/ i http://dwojako.blog.onet.pl/
od 15.02.09:bez chipsow,alkoholu(poza piwem),cwicze na stepie,dbam o cere, //bez kawy od 12.03.09
ona2008 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-15, 18:52   #2493
ona2008
Rozeznanie

Dot.: jakie macie pomysły na prezent walentynkowy dla swoich Tż:)

ja sie wacham wlasnie, po burzy mozgow wybralam 2 pomysly z 11XD
co byscie wybraly?
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1990

Cytat:
Napisane przez asik123456789 Pokaż wiadomość
Wlasnie chcialam zalozyc ten watek Kompletnie nie mam pomyslu...A czy na walentynki dziewczyna kupuje swojemu TŻowi jakis prezent czy tylko kartke itp? W sumie to sa moje pierwsze walentynki z osoba z ktora moge je jakos spedzic Chlopak ma latwiej bo wiadomo kartka, kwiaty, moze gdzies nas zabrac itp. A ja kompletnie nie wiem co moge kupic...Nawet nie wiem czy wypada kupowac jakis prezent. Boje sie, ze on mi nic nie kupi tylko kartke a ja wyskocze z jakims prezentem...To po pierwsze....a po drugie jaki prezent? Niespodzianki mu nie zrobie typu kolacja, bo wiem, ze wychodzimy gdzies. Nie mam pomyslu
to daj mu dzien wczesniej bedzie wiedzial jakie narzucilas'regu;y' na to swieto w tym roku
ja swoim facetom kupuje drobne prezenty ale z naciskiem na drobne^^a jesli jest to staz krotki to ograniczam sie do kartki(po 'miesiacu i paru dniach' zwiazku np dalam tylko kartke z zyczeniami, przed 14 lutym bo nie szlo sie wtedy spotkac)

od 15.02.09:bez chipsow,alkoholu(poza piwem),cwicze na stepie,dbam o cere, //bez kawy od 12.03.09

Edytowane przez ona2008
Czas edycji: 2009-01-15 o 18:56
Stary 2009-01-15, 19:44   #2494
agusia1191
Przyczajenie

Dot.: jakie macie pomysły na prezent walentynkowy dla swoich Tż:)

Cytat:
Napisane przez ona2008 Pokaż wiadomość
ja sie wacham wlasnie, po burzy mozgow wybralam 2 pomysly z 11XD
co byscie wybraly?
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1990

to daj mu dzien wczesniej bedzie wiedzial jakie narzucilas'regu;y' na to swieto w tym roku
ja swoim facetom kupuje drobne prezenty ale z naciskiem na drobne^^a jesli jest to staz krotki to ograniczam sie do kartki(po 'miesiacu i paru dniach' zwiazku np dalam tylko kartke z zyczeniami, przed 14 lutym bo nie szlo sie wtedy spotkac)
ja bym chyba wybrała opcje pierwszą. też poszukuje właśnie jakiegoś oryginalnego pomysłu na uczczenie tego dnia.
może któraś z wizażanek dołączy się jeszcze do dyskusji z inny pomysłami
dobrze że do Walentynek troszkę czasu zostało- no więc burzy mózgów ciąg dalszy!!!
agusia1191 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-15, 20:55   #2495
Brydzia_
Zakorzenienie

Cytat:
moj by sie nie dal zaobraczkowac raczej plus jakos nie jestem przekonana do facetow statusu wolnego z bizuteria na palcach
PYTANIE^^
co bys wybrala na walentynki dla tz(lub co wasi faceci by woleli^^)?
1. puszke z cisastkami w ksztalcei serc LUb ulubionym ciastem , z dwoma biletami na dowolony seans waznymi 2 lub 3 miesiace(helios- bo teraz nic na walentynki konkretnie nie wyhcodzi to moze pod koniec lutego bedzie cos fajniejszego:P) i kartke
czy tez
2. kartke i srebrny lancuszek/branosletke
1?2? a moze jakies 3?14 mam egzamin a od 15 on wraca na uczelnie iwec domowki odpadaja

oba pomysły dobre... to już chyba bardziej indywidualna sprawa zeby dopasowac co twojemu bedzie bardziej pasowało
ja bym wybrała opcje nr 2 ;p do kina mozna zawsze skoczyc tym bardziej ze tak jak piszesz repertuar około walentynkowy nie jest powalający

pozdrawiam

Brydzia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-15, 22:30   #2496
paniKA88
Rozeznanie

ja bym wybrała opcje 2, zresztą częściowo sama tak chce zrobić tzn upiec ciastka plus kartka, z TŻtem nie przywiązujemy wagi do prezentów , ja wolę np dostać coś bez okazji, jakiś drobiazg
co do opcji 2: mnie jakos łańcuszki dla facetów nie przekonują, mój były chciał kiedys dostać ode mnie takowy, ale miałam opory zeby mu kupic
Stary 2009-01-17, 10:32   #2497
In_ThE_ShAdOwS
Wtajemniczenie

Hey dziewczyny
Przejrzałam wątek ale nadal nie wiem co kupic:/
z moim chłopakiem jestem 1.5 miesiąca i niedługo obchodzi urodziny...
nie wiem co za bardzo wypada mu kupić...myślałam o bransoletce ale boję się czy nie stwierdzi, że to jakies "nietego" chociaz kilku kolegow takie nosi
przypomniało mi sie ejszcze ze bardzo podobała mu sie moja poduszka w kształcie takie zwierzaka więc może to i jakies bokserki albo balsam?
nawet nie mogę się go dopytać co sprawiloby mu przyjemnosc bo odpawia ze buziak mu wystarczy...
prosze pomocy!
In_ThE_ShAdOwS jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-01-17, 11:16   #2498
ona2008
Rozeznanie

ja kupilam jednak branosletke wiec nie strasz ze to 'nie tego' na uczelni koega nosi a ze tż dostal od kogos zz rodiny lancuszek to nie chce mu dublowac.co do bransoletek polecam apart bo pakuja^^szukalam wczesniej w innych bocznych w marketach ale nie maja meskiej bizuterii innej niz skorzane/drewniane

Stary 2009-01-17, 11:42   #2499
alufa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez In_ThE_ShAdOwS Pokaż wiadomość
nie wiem co za bardzo wypada mu kupić...myślałam o bransoletce ale boję się czy nie stwierdzi, że to jakies "nietego" chociaz kilku kolegow takie nosi
wszystko zależy od chłopaka
mój by się załamał gdyby dostał bransoletkę

jeśli podobała mu się poduszka to jasne, że możesz kupić poduszkę
alufa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-17, 14:08   #2500
Elizabeth:)
Rozeznanie

Pomysl z ciastkami + cos do tego wydaje mi się fajny. Moze nawet sama to wykorzystam w tym roku na walentynki...
Poza tym planuje też zrobić sobie profesjonalne zdjęcia (w ramach sesji za zdjęcia) i dać TZ w antyramie, ale jestem na etapie organizowania tego, więc niewiadomo czy coś z tego wyjdzie. A chciałabym dać mu jakieś swoje seksowne, kobiece zdjęcie. Mysle też nad biletami do teatru na jakas komedie, bo kino już nam się znudziło.
Stary 2009-01-17, 19:44   #2501
In_ThE_ShAdOwS
Wtajemniczenie

Cytat:
ja kupilam jednak branosletke wiec nie strasz ze to 'nie tego' na uczelni koega nosi a ze tż dostal od kogos zz rodiny lancuszek to nie chce mu dublowac.co do bransoletek polecam apart bo pakuja^^szukalam wczesniej w innych bocznych w marketach ale nie maja meskiej bizuterii innej niz skorzane/drewniane
hehe nie mialam zamiaru straszyc jezeli widzisz ze pasuje mu tak do ubioru badz tez lubi jakis dodatek miec na sobie to czemu nie
Cytat:
Napisane przez alufa Pokaż wiadomość
wszystko zależy od chłopaka
mój by się załamał gdyby dostał bransoletkę

jeśli podobała mu się poduszka to jasne, że możesz kupić poduszkę
hmm no własnie ja do konca jeszcze nie wiem jakie sa jego upodobania
wyszlo ze poklocilam sie z mama i moj budzet byl ograniczony i jedyne co sensownego znalazłam to koszulka chyba trafne, podkresli mu kolor oczu

a walentyki i kolejny dylemat moim zdaniem ciasteczka to fajny pomysł tylko jeszcze o ile wyjda, ja nie umiem zrobic nawet tak najprostszych rzeczy
In_ThE_ShAdOwS jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-01-17, 20:29   #2502
alufa
Zakorzenienie

Cytat:

a walentyki i kolejny dylemat moim zdaniem ciasteczka to fajny pomysł tylko jeszcze o ile wyjda, ja nie umiem zrobic nawet tak najprostszych rzeczy
ja ciasteczka robie zawsze twarde jak kamień
muszę zainwestować w formę w kształcie serca (zainwestować mogę, ale z upolowaniem gorzej ) to rozwiązało by mój problem
Stary 2009-01-17, 20:58   #2503
mesarka
MUSEarka

Cytat:
muszę zainwestować w formę w kształcie serca (zainwestować mogę, ale z upolowaniem gorzej ) to rozwiązało by mój problem
pewnie dodajesz na dużo mąki ^^

a znaleźć serduszka to nie taki problem, prawie w każdym zestawie foremek jest serduszko
23.11.2012 Łódź
14.07.2013 Berlin
14.06.2015 Warszawa OWF

21.08.2016 Kraków LMF
22.06.2019 Kraków
Stary 2009-01-17, 21:36   #2504
ona2008
Rozeznanie

Cytat:
ja tez nie, zepsulam znowu ciasto z karpatki dzis bo nie utrzymaly sie fale i padlywiec jako osoba nie umiejaca gotowavc z ciastek ktore wychodza zawsze(no jak sie nie spali w piecu:P) to ciasteczka maslanedo wykrawania foremka

Cytat:
trzymaj krocej w piecu sprawdz wykalaczka czy sie obiera przed terminem wyjmowania zeby nie przedobrzyca foremki upolowac mozesz(nawet po swiatecznej goraczce sa w ofercie) w zestawach po 6 lub 35sztuk roznych ksztaltow, w Realu, bylam wszedzie carrefour czy jak to sie tam pisze, auchan male osoedlowe sieciowki jak carrefour express itd i mieli tylko w realu- szukalam tydzien^^
Cytat:
Napisane przez mesarka Pokaż wiadomość
pewnie dodajesz na dużo mąki ^^

a znaleźć serduszka to nie taki problem, prawie w każdym zestawie foremek jest serduszko
tylko zestawow jakos wszedzie nie ma

Stary 2009-01-18, 09:27   #2505
agatka13121988
Zakorzenienie

a jak myslicie czy faworki w ksztalcie serduszek to dobry pomysl?
Stary 2009-01-18, 09:35   #2506
alufa
Zakorzenienie

tylko, że ja myślałam o dużej formie w kształcie serca do ciasta
widziałam na allegro, ale wysyłka 11,50 więc średnio mi się to kalkuluję. szukam regularnie po realach i innych carrefourach i nic może przed walentynkami uda mi się kupić

dzięki za odpowiedzi
Stary 2009-01-18, 10:10   #2507
mOna01
Zakorzenienie

Dziewczyny, nie latajcie za tymi foremkami w kształcie serduszek bo faceci i tak nie zwracają na to uwagi lepiej jest zrobić ciasteczka z foremek takich jakie macie, a na nich już np zrobić serduszko z polewy czekoladowej (lukier+kakao)

mOna01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-18, 12:03   #2508
ona2008
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez mOna01 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, nie latajcie za tymi foremkami w kształcie serduszek bo faceci i tak nie zwracają na to uwagi lepiej jest zrobić ciasteczka z foremek takich jakie macie, a na nich już np zrobić serduszko z polewy czekoladowej (lukier+kakao)
robilam na poprzednie walentynki lukier zwykly na mufinkach i odradzam jak sie chce ladne serce lepiej kupic lukier do zdobien

Stary 2009-01-18, 12:38   #2509
moooniaaaa
Zakorzenienie

Ja w tamtym roku dorwałam formę do ciasta w kształcie serca w realu za ok.10zł.
Na wierzch wylałam czerwoną galaretkę, czekoladą zrobiłam napis i wyszło bosko
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-18, 12:43   #2510
Ashira
Wtajemniczenie

ja robię polewę czekoladową z masła cukru i kakao i serca wychodzą można też po prostu rozpuścić czekoladę.
a ja mojemu TŻ chyba zrobię mini torcik w kształcie serca. Upiekę jakiś płaski placek na dużej blaszce wykroje dwa serca, ciap jedno na drugie przełożyć kremem ozdobić i się pewnie będzie cieszył jak dziecko.
tylko tak sobie myślę nad jakimś drobnym dodatkiem do tego...na pewno dostanie ręcznie robione bony na daną czynność, o których była tu wcześniej mowa

nie perfum a perfumy!tak jak spodnie czy skrzypce a nie spodeń i skrzypiec!
nie dekold a dekolt!
nie wziąść a wziąć! chyba, że ktoś musi coś zabraść...
bynajmniej ≠ przynajmniej!
Ashira jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-18, 22:56   #2511
mesarka
MUSEarka

Dumałam, dumałam i w końcu wydumałam. W tym roku Walentynki wypadają nam na feriach [końcówka drugiego tygodnia]. A więc wolne + sobota. Wymyśliłam, że wybierzemy się we dwójkę na jeden dzień do Krakowa. Mam do tego miasta sentyment, kocham je i zdążyłam się przywiązać . Mimo, że mam do niego jakieś 300 km. Wyjedziemy sobie raniutko autobusikiem, spędzimy romantyczny dzień spacerując po rynku, odwiedzając knajpeczki i trzymając się za ręce . Wrócimy wieczorem / w nocy również autobusikiem. Rozmawiałam już mamą i mam jej błogosławieństwo. Jeszcze muszę oświecić moją Ofiarę, bo ona też musi pogadać z rodzicielką. Myślę, że to fajny pomysł, tym bardziej, że Kraków jest romantycznym miastem pełnym ciekawych i tajemniczych miejsc.
23.11.2012 Łódź
14.07.2013 Berlin
14.06.2015 Warszawa OWF

21.08.2016 Kraków LMF
22.06.2019 Kraków
Stary 2009-01-20, 08:17   #2512
ImYourDestiny
Raczkowanie

Hej dziewczyny potrzebuje waszej pomocy !!
niedługo walentynki a ja niewiem co kupić chłopakowi
jest napalonym fanem motoryzacji (zwłaszcza motorów)
oraz interesuje się kulturystyką.
strrrasznie chciał tłumik który upatrzył na allegro wiec wieczorem chcialam zamówić, wchodzę a tu aukcja zakończona i teraz mam pustkę w głowie. Nie chce żeby to były jakieś misie, serduszka itd tylko naprawde przydatne rzeczy

ale przy okazji kiedyś chyba nawet w tym wątku czytalam o różach i o jednej sztucznej w środku .... czy wypada w ogole dać chłopakowi róże? jak myślicie? )
a może kupić bymu wielką paczkę jakiś cukierkow w tym jeden z nich byłby atrapą nie do zjedzenia i dać karteczkę że gdy zje ostatniego cukierka to przestanę go kochać ??
tylko skad wziąć takie cudo? hehe
ImYourDestiny jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-20, 13:26   #2513
AgataM86
Rozeznanie

Tak czytam i czytam i.... wydaje mi sie, ze dajemy naszym TZom to, co same chcialybysmy dostac... kalendarz z naszymi zdjeciami (do tego troche to narcystyczne :P ), ciasteczka wlasnej roboty, romantyczna kolacje, puzzle z nasza facjata...
Ja wiem, ze ja na walentynki dostane wlasnie cos takiego romantycznego, bo TZ planuje takie rzeczy pode mnie! Wiec moze i my zacznijmy myslec, czego by oni tak naprawde chcieli...
A wiadomo dla facetow sfera seksualna jest baaardzo wazna. Dlatego tez postanowilam kupic TZowi na walentynki jakis film erotyczny, zebysmy mogli go razem po romantycznej kolacji obejrzec... Co Wy na to? Dobry to pomysl?
Stary 2009-01-20, 16:25   #2514
Elizabeth:)
Rozeznanie

Nie wydaje mi się, zeby dziewczyny robily prezenty pod siebie. To chyba oczywiste, ze wybiera sie prezenty, ktore naszym zdaniem spodobaja sie naszym TZ-om.
Ja chyba rzeczywiscie przygotuje dla TŻ cos slodkiego, bo jest trasznym łasuchem i napewno nie rzuci mojego prezentu w kąt. Poza tym my mamy taki uklad ze raz ja przygotowuje walentynki a on rocznice a w następnym roku odwrotnie. Mi wypada w tym roku rocznica, więc na walentynki przygotouje tylko prezent a kolacje/wyjscie TZ. Ale w lutym musze jeszcze wykombinowac dla TZ prezent z okazji obrony a w marcu jest rocznica, wiec juz musze zaczac myslec co przygotuje...
A z takich erotycznych prezentów dla faceta polecam striptiz. Mina TZ bezcenna....
Stary 2009-01-20, 19:42   #2515
Ashira
Wtajemniczenie

czy ja wiem czy pod siebie..ja tam bym ciastek nie chciała dostać, a na pewno nie robionych przez mojego TŻ;P z resztą on sam nieraz mi mówił, że uwielbia dostawać ode mnie prezenty "spożywcze" ;P bo to łasuchy i tyle ;P

nie perfum a perfumy!tak jak spodnie czy skrzypce a nie spodeń i skrzypiec!
nie dekold a dekolt!
nie wziąść a wziąć! chyba, że ktoś musi coś zabraść...
bynajmniej ≠ przynajmniej!
Ashira jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-20, 21:15   #2516
Apolinka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez AgataM86 Pokaż wiadomość
Tak czytam i czytam i.... wydaje mi sie, ze dajemy naszym TZom to, co same chcialybysmy dostac... kalendarz z naszymi zdjeciami (do tego troche to narcystyczne :P ), ciasteczka wlasnej roboty, romantyczna kolacje, puzzle z nasza facjata...
Ja wiem, ze ja na walentynki dostane wlasnie cos takiego romantycznego, bo TZ planuje takie rzeczy pode mnie! Wiec moze i my zacznijmy myslec, czego by oni tak naprawde chcieli...
A wiadomo dla facetow sfera seksualna jest baaardzo wazna. Dlatego tez postanowilam kupic TZowi na walentynki jakis film erotyczny, zebysmy mogli go razem po romantycznej kolacji obejrzec... Co Wy na to? Dobry to pomysl?
Coś w tym jest Myślę, że części facetów nie robiłoby różnicy czy np. kolacja jest jedzona przy świecach, czy przy świetle itp. Sama czasami mam wrażenie, że jak coś organizuję, to mimo, że myślę jak sprawić mu przyjemność, to tak naprawdę ta cała otoczka romantyczna ma większe znaczenie dla mnie niż dla niego.

Co do prezentu, jeżeli lubi takie filmy to na pewno jest to dobry pomysł Prawdopodobnie raczej się nie spodziewa takiego podarunku od Ciebie, więc będzie mile zaskoczony
Apolinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-22, 15:01   #2517
marta954
Raczkowanie

A ja proponuję kupno białego dużego kubka i do tego specjaln farbki. Zrobiłam taki prezent i narysowam nas, a raczej nasze karykatury, bo niestety nie mam uzdolnień w tym kierunku. Strasznie się ucieszył. Na moje urodziny On mi zrobił taki kubek Ehh <zakochany> Może nie jest to jakiś wyszukany prezent, ale nie to się przecież liczy
marta954 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-01-22, 15:30   #2518
agatka13121988
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marta954 Pokaż wiadomość
A ja proponuję kupno białego dużego kubka i do tego specjaln farbki. Zrobiłam taki prezent i narysowam nas, a raczej nasze karykatury, bo niestety nie mam uzdolnień w tym kierunku. Strasznie się ucieszył. Na moje urodziny On mi zrobił taki kubek Ehh <zakochany> Może nie jest to jakiś wyszukany prezent, ale nie to się przecież liczy
a moglabys cos wiecej o tych farbkach napisac?
Stary 2009-01-22, 20:57   #2519
izunia1992
Raczkowanie

Exclamation Liczę na waszą radę :)

WitamA więc tak będzie to mój pierwszy posti liczę na wyrozumiałość. Duzo czytam na forum jednak dopiero teraz odczulam potrzebę założenia wątku. Sprawa jest taka: jestem z chłopakiem juz rok (mamy oboje 17 lat) i niedlugo ma urodziny, więc szykuje się kupno prezentu. Juz jedna częsć mam, jest to film, który wiem, że chciał mieć i mam nadzieję, że będzie zadowolony ale pojawai się problem. Chcę coś jeszcze dokupić i mam dylemat. Czy kupić grę, którą też wiem,że kiedyś chciał, ale obecnie ma już jdna podobna i jest w niej dobry więc nie wiem czy mu sie druga przyda. Myślałam też o pendrivie(tak żeby film byl dla przyjemności a urządzenie dla pożytku), albo płyta jedengo z ulubionych zespołów. Więc doradźcie co lepsze. Wydaje mi się ze dwi płyty (film i gra) to troche mało ambitne... Czekam na wasze rady a może macie jakieś własne lepsze pomysły Pozdrawiam
izunia1992 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-22, 22:32   #2520
Apolinka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez agatka13121988 Pokaż wiadomość
a moglabys cos wiecej o tych farbkach napisac?
Takie farbki można dostać w sklepach plastycznych, a czy gdzie indziej to nie wiem. I tak odnośnie właśnie takich malowanych rzeczy + pomysły na Walentynki - w zeszłym roku kupiłam dwa białe t-shirty i farbki do ubrań (sklep z artykułami plastycznymi) i razem z TŻ-tem je malowaliśmy. On koszulkę dla mnie, a ja dla niego. Fajnie się przy tym bawiliśmy
Apolinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Prezenty

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości