![]() |
#4351 |
Zadomowienie
|
Dot.: Maturzyści 2009 cz. III :)
http://www.speedyshare.com/523752302.html proszę, biologia
![]() i od razu mówię, że działa ![]() ![]() ![]()
#4352 |
maszyna, nie człowiek
|
Walc... Nie wiem, my go ćwiczymy na wułefie. Koszmarek :P W pierwszej klasie umiałam to tańczyć (prawie napisałam walczyć), a teraz... Póki kolega mnie łądnie prowadzi, jest nieźle.
Geez. Chyba pójdę spać. Zobaczywszy słowo walec (walcu XD) chciałam napisać, że stereometria, podstawa to cośtam etc... Tak samo jak dzisiaj idę ze szkoły ulica i nagle wypaliłam do kolegi : "ej, a w cyklometrycznych to w arcsin(x) jest asymptota pionowa?"
#4353 |
Zakorzenienie
|
U mnie w szkole niby jest "tradycja"
![]() ![]()
#4354 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Tańczyć takich rzeczy to ja nie umiem, więc zbłaźnie się na 100% Cytat:
![]()
![]() |
#4355 |
Zakorzenienie
|
gratuluję dziewczyny wyników
![]() ja dziś uciekłam z niemieckiego bo mi się nie chciało siedzieć i tak na nim nic nie robimy szlag mnie zawsze na tej lekcji trafia ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4356 |
Zakorzenienie
|
geografia mi szybko i łatwo wchodzi do głowy, w domu nic się nie uczę bo szkoda mi czasu, ale to się niestety musi zmienić. A czy kuje? nie umiem kuć. Albo się czegoś uczę bo to lubię albo się nie uczę, bo kuci to strata czasu.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4357 |
Zakorzenienie
|
Nikt na mnie nie zwraca uwagi tak więc idę spać dalej
![]()
#4358 |
Raczkowanie
|
NIe przejmuj się koleżanko
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4359 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4360 |
maszyna, nie człowiek
|
Przy trygonometrii pan matematyk nam wspominał o cyklometrycznych, ale nie bój się, tego już dawno nie ma w programie :P
Ostatnio brat mi powiedzial, ze moglabym byc politykiem, ale musialabym program napisac... A ja zamiast zalapac o co chodzi walnelam "nie! ja juz nie moge patrzeć na Pascala!". Kto widział pisać programy wyborcze w Pascalu? Ja naprawdę chyba musze się połozyć, chyba że to wina tego jak oberwałam wczoraj w głowę ![]() ![]() A co do studniówki to gdyby nie to, że coraz bardziej mi się podoba moja sukienka, to bym chyba teraz siedziała i płakała, że to nie ma kompletnie sensu.
#4361 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() geografię pdst. wlaśnie sprawdziłam z kluczem odpowiedzi i mam coś ponad 55% jeśli dobrze pójdzie, a liczyłam na znacznie więcej ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4362 |
Zakorzenienie
|
no widzisz i dlatego Ty zaliczyłaś na 30 a ja na 60. Ja kuc nie potrafie i nie kuję. Jak czegos nie rozumiem w geografii to siedze nad tym az zrozumiem.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4363 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4364 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dokladnie to jeszcze nie mam sprawdzone ale nie mam tych 30% na zdanie ![]() Ale teraz na maturze byly doplywy Wisly itd i to jest typowo na pamiec. Albo to co bylo z ta Szwajcaria Finlandia(warunki przyrodnicze)to nie wiedzialam bo nie umialam-z Finlandia napisalam z lasami i dobrze ale za malo bym dostala 1 pkt. Troche teraz tez pojechalam z Stolicami Europy( i panstwami) bo nie wiedzialam,napisalam tylko Ukraina. Acha i my jak mamy spr z geo to na kucie(20 stron z zeszycie) np rolnictwo itd i sie jedzie z koksem..( i z tego mam 4) Ostatnio mielismy konflikty(10 stron) i tez mialam 4 a 30 % nie mam ![]()
Edytowane przez ilo16na Czas edycji: 2009-01-15 o 15:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4365 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja dziś znalazłam arkusz z WOSu, po podliczeniu wyszło mi 70% z tekstów i testu... Podobnie szacuję wynik biorąc pod uwagę wypracowanie, ale zapewne finalnie wyjdzie mniej. Zasiadam zaraz do historii, muszę podgonić, bo przez te matury zaniedbałam. A taaak mi się nie chce, w ogóle nie mogę się skupić nad nauką ostatnio. ![]() I nie mogę się doczekać srudniówki! ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4366 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() przecież w rolnictwie wlasnie wszystko sie ze wszystkim wiąże...
![]() |
#4367 |
Raczkowanie
|
sprawdziłam wos na szybko.
wyszło że zdałam. chciałam wejść teraz i juz nie chodzi ![]()
#4368 |
Zakorzenienie
|
Ale te struktury geologiczne jak byly to 1 raz widzialam na oczy tak jak to co bylo trzeba zaznaczyc wg tej legendy + studnia.
Zadania z mapki tylko mialam w miare dobrze. A rok temu uczylam sie stref klimatycznych mialam 4 i skleroza i teraz bylo i wszystko strzelalam ![]()
![]() |
#4369 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ten basen artezyjski ok, bo miałam w tamtytm roku ![]() a zadania do mapki, fakt w miare proste i to na nich zarobiłam najwięcej punktów ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#4370 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4371 |
Zakorzenienie
|
dokładnie geo to tylko na logike. wiadomo że jak się zna np strefy klimatyczne to można z łatwością napisać jakie są skutki tego że np na północy żyje mało ludzi.
no cóż ja biore geografie na logike. karateczka000 nie uczyłam się przed próbną. |
![]() ![]() |
![]() |
#4372 |
Pani Buka
|
no tak, wracając do tego polskiego...
![]() ![]() *sprawdza historię* jeśli chodzi o test to zrobiłam wszystko dobrze aż do XIX wieku ![]() ![]() ![]() EDIT: ale ponad 50% z rozszerzenia i tak liczy się na prawie wszystkie studia bardziej niż 100% z podstawy ![]()
How I choose to feel is how I am. Edytowane przez kasiencja Czas edycji: 2009-01-15 o 17:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#4373 |
Zakorzenienie
|
uhhh nie miałam wczoraj internetu i wariowałam
![]() ![]() no i miałam okazję zapoznać się z kluczem z matmy. 76% jak myślę, odliczając zadanie z prawdopodobieństwa 80% ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4374 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w grudniu mieliśmy próbną próbnej i miałam z historii rozsz. 27% w tym z wypracowania 0 pkt ![]() ja nie mogę się wziąć w garść i zacząć powtarzać historię. Z czego Ty się uczysz tzn. z jakich książek? Cytat:
teraz chcę i muszę podciągnąć wynik z geo w maju do minimum 80%(!!!!!!!)
~.~.~.~.~.~.~.~.~.~ Edytowane przez karateczka000 Czas edycji: 2009-01-15 o 18:07 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4375 |
maszyna, nie człowiek
|
Matma rozszerzona: http://sceri.host.sk/matematyka_roz_model.pdf
#4376 |
Zakorzenienie
|
Jestem z siebie dumna.
![]() Pchnęłam dziś historię do przodu (choć to i tak nic, sorka zapowiedziała nam, że będzie nas pytać i z bieżących lekcji, i na fakultetach...) Ale przynajmniej mam za sobą rozbicie dzielnicowe... (shame!!! Ktoś poza mną umie TYLKO tyle? ![]() I wiecie co, nie chce mi się nic, najchętniej bym jutro została w domu, a tu trzeba iść i zmierzyć się ze szkołą... I jeszcze muszę wyjsć wieczorem z psem na to zimno! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4377 |
Zakorzenienie
|
Ja kończę powtórkę z wojen XVII-wiecznych + to,co na bieżąco.
#4378 | ||
Wtajemniczenie
|
Jestem gdzieś w tym samym miejscu. Co nie znaczy ze wszystko co powtorzyłam pamiętam. Dziś sie biore za Wos.Lubie sie uczyc nocą....
Myślicie ze wyrobimy sie z materiałem? Bo ja mam wrażenie ze moj mózg jakos nie chce przyjmować wiecej wiadomosci...
![]() |
#4379 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4380 |
Zakorzenienie
|
zdjęć jednak dzisiaj nie będzie. jutro nie wiem czy będę miała czas na robienie ich. więc najwyżej wkleję się już po studniówce, gdy wszystko będzie ustalone. zła jestem, bo TŻ jakieś fochy odstawia, których nie mam dzisiaj siły znosić. mam nadzieję, że mu przejdzie. no i że na studniówce nie zacznie niczego odstawiać, bo chcę się porządnie wybawić, wytańczyć i mieć miłe wspomnienia. a na to, że mnie inni w obroty by wzięli, to nie mam co liczyć
![]() ![]() generalnie to teraz ciągle się wszyscy o coś odnośnie studniówki kłócą. bo kolejność par w polonezie nie pasuje, bo nikt z nimi nie ustalał, że są na końcu, bo wstążki będą niebieskie, mimo że większość chciała fioletowe. słooodko. ciekawe co się będzie jutro działo jak zaczniemy dekorować salę, na której siedzimy. chwała, że mamy ambitny i pracowity biol-chem w sali, który się stara i przejął większość obowiązków. a my i druga matematyczna klasa udajemy, że coś robimy. poza tym ja nie wiem jak to jest możliwe, że mam ustalone, że idę w n-tej parze w polonezie, a nawet jak dzisiaj na wfie jeszcze ćwiczyliśmy, bo od miesiąca tego nie tańczyliśmy, to raz lądowałam po jednej stronie, raz po drugiej ![]() nauczyciele udzielają nam bezcennych wskazówek, pt. "nie mieszajcie" lub składają życzenia "żebyście na studniówce nie otruli się grzybkami" ![]() a dzisiaj było głosowanie na Elvisy - statuetki w 5 kategoriach, które rozdawane są na studniówce. kandydatury zgłaszają klasy 3 spośród siebie. głosować mogą wszyscy uczniowie szkoły. kategorie to: najsympatyczniejsza, najsympatyczniejszy, najlepszy sportowiec, najlepsza fura, najlepsza akcja. szkoda tylko, że wybieranie kandydatur z naszej klasy było ekhm nie do końca jawne ![]() ![]() ksh co ze zdjęciami ze studniówki? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:20.