Nałogowe Kosmetykoholiczki cz. VII - Strona 46 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-01-15, 16:59   #1351
iceflower
Przyjaciółka KWC

Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki cz. VII

Mi się nawet o dziwo chce, po prostu przysypiam, poszłam spać o 4.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-15, 17:02   #1352
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Strasznie mi się nie chce uczyć. Wypiłam gorącą czekoladę i zrobiło mi się tak błogo nad książką, że wolałam wstać od niej zanim usnę.

Dostałam maila, że moja Organza już wysłana.

A jutro, jeżeli nie splajtuję u lekarza pójdę może po bazę pod tusz. Kusi mnie baza Estee Lauder (żeby pasowała do mojego genialnego tuszu).
Mam zamiar w ogóle zacząć robić zakupy w Douglasie (chociaż nie lubię), bo chcę nazbierać na ten ich kupon zniżkowy na -40%, bo na wiosnę planuję kupić Pocałunek Smoka i kupon będzie jak znalazł.
co to za kupon 40%
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-15, 17:08   #1353
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
co to za kupon 40%
Yyyy, 40zł zniżki. Pomyliłam się.

Edit. Kupiłam sobie lokówkę, mam nadzieję, że uda mi się wyczarować w końcu loki.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką

Edytowane przez iceflower
Czas edycji: 2009-01-15 o 17:40
Stary 2009-01-15, 18:51   #1354
pakosta
Wtajemniczenie

Cytat:

I chyba Pakosta też nie wklejała zbiorów.
A nie wklejała, ale ja się boję wątku ze zbiorami, bo tam jest tyle atrakcji

Cytat:
Napisane przez truheart Pokaż wiadomość
Wczoraj TZ dostał smsm od chrześnicy "Kiedy mnie odwiedzisz ?" Faktycznie mało ma dla niej czasu, ostatnio widzieliśy się z nią w listopadzie, wzruszył się chłopak, a za chwilę przychodzi następny sms "A co mi kupisz? "
No i wydało się, że mała nie może przeżyć, że Mikołaj ja ominąl od chrzesnego i wprost pyta czy może "ajboda" prosić względnie jeansy "czerwone, zielone lub żółte"
Ile ma lat? Cudna jest Dzieci są takie fajnie szczerze

Cytat:

Edit. Kupiłam sobie lokówkę, mam nadzieję, że uda mi się wyczarować w końcu loki.
Ja w końcu kupię sobie prostownicę. Tylko nadal nie wiem jaką....

---
U fryzjera byłam nadać kształt mej łepetynie... Kazałam sobie podciąć końcówki bo się rozdwajają a cały dół mocno wycieniować, jestem bardzo zadowolona ale... za mało tych końcówek sciął, bo nadal widzę rozdwajające się kłaczki. Potrzebuję jakiejś regeneracji - macie coś sprawdzonego na rozdwajanie się włosów?

Nina
Wszystkiego co dobre kochana, samych mądrych decyzji, mnóstwo szczęścia i spełnienia wszyyystkich marzeń!

Ice, widzę 6 tysięcy postów Ci stuknęło
Tru

---
Jak mi się nie chce uczyć A jutro dzień, który się nigdy nie skończy... Na 8 na uczelnie, na 11 do pracy, o 12 Polonez Maturzystów na Piotrkowskiej, trzeba wszystkiego dopilnować, o 17 na drinka jestem umówiona z... kolegą .... O na 21 zaprosiłam znajomych z pracy na oblewanie mojego etatu (na razie 3 m-ce próbny, ale ja im dam nie przedłużyć ). Chyba skonam.

Ale wymyśliłam, że wezmę sobie kosmetyki do torebki, przed drinkiem zmyję "stary" makijaż i zrobię nowy, żebym świeża bardziej była

Wymiana
pakosta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-15, 20:14   #1355
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Aha, a na jakiej zasadzie ten kupon się dostaje? Ja nic nei wiem
Cytat:
Napisane przez pakosta Pokaż wiadomość

---
Jak mi się nie chce uczyć A jutro dzień, który się nigdy nie skończy... Na 8 na uczelnie, na 11 do pracy, o 12 Polonez Maturzystów na Piotrkowskiej, trzeba wszystkiego dopilnować, o 17 na drinka jestem umówiona z... kolegą .... O na 21 zaprosiłam znajomych z pracy na oblewanie mojego etatu (na razie 3 m-ce próbny, ale ja im dam nie przedłużyć ). Chyba skonam.
Wstawiaj wstawiaj kolekcję, już

Ja też jutor skonam- o 8 zaczynam praktyki, potem o 12.30 jest repetytorium na które nic nei umiem (oczywiście obejrzałam dziś 3 odcinki 3 serii dextera a potem poszłam spać ), potem wpadam na godiznkę do domu coś zjeśc a potem na 17 na fitnes a po nim impreza. I też chyab wezmę kosmetyki na fitnes i tam się domaluję bo inaczej nie wiem jak

O, już wiem, pojadę na fitnes autkiem to zdążę wrócić i w domu się pomalować

Edit: aaa już wiem jak z tą zniżką, ale mam dopiero 179 pktów ale może do wiosny dozbieram, wtedy np kolejny cień RE kosztowałby mnie 14 zł

Edytowane przez rzyrafka
Czas edycji: 2009-01-15 o 20:22
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-15, 20:44   #1356
YenneferD
Zakorzenienie

GG do YenneferD

Dziewczyny, wielka prośba, zerknijcie na ten wątek http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=303107 Wiele wśród Was kociar, moze bedziecie chciały pomóc...

Ja dopiero wstałam Jak przyszłam z pracy to mnie ścięło, i kropnęłam sie spać. Gardło mnie nadal boli, i w ogóle niefajnie sie czuję
Czarodziejka zawsze działa. Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się.

TELEPORT czyli niedzielne zapiski <- Bloguję
YenneferD jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-15, 21:01   #1357
sleepy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez YenneferD Pokaż wiadomość
Dziewczyny, wielka prośba, zerknijcie na ten wątek http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=303107 Wiele wśród Was kociar, moze bedziecie chciały pomóc...
poryczałam się jak dziecko...

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-01-15, 21:04   #1358
karolina1985
Zakorzenienie

Dobry wieczór

Właśnie wróciłam z herbatki z Dziewczynami, z lepszym humorem i kilkoma grzechami zakupowymi Ale wszystko co kupiłam było w promocji

Ninko sto lat Dostania się na wymarzone studia, miłości, spełnienia marzeń nie tylko kosmetycznych

http://www.youtube.com/watch?v=ORGdwZG5m0o
karolina1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-15, 21:09   #1359
MagJa
Zakorzenienie

Witam
Dawno mnie tu nie było - a to praca, a to wyjazd, a to znów praca A po weekendzie spędzonym w Zakopcu i okolicach powrót do rzeczywistości do najprzyjemniejszych nie należy, już zwłaszcza, jak człowieka choróbsko rozkłada i psuje mu się monitor na powitanie. Całe szczęście na chorobę mam antybiotyki przepisane jeszcze przed wyjazdem przez laryngologa na zatoki, ale zaczęłam je brać dopiero po powrocie, a na monitor jest gwarancja (ufff).
Co nie zmienia faktu, że na pocieszenie poszalałam sobie w Reserved i kupiłam jeansy, spodnie wełniane i takową spódnicę i marynarkę do pracy, do tego jeszcze czapkę i kolczyki W ogóle na kolczyki to mam fazę już od jakiegoś czasu i pluję sobie w brodę, że w piątek będąc przelotem w Galerii Krakowskiej nie kupiłam takich jednych, bo jak wracałam w poniedziałek, to już ich nie było. W ogóle prócz 2 spinek w H&M i jednego kolczyka-tragusa do ucha, to nic nie kupiłam, bo przerażały mnie te tłumy buszujące po sklepach, a na biegu nic specjalnego nie wpadło mi w oko. Także tym bardziej miałam powód, żeby sobie to odbić po powrocie do domu Kolejny miesiąc nie będę mogła wyjść z długów, ale to szczegół
Za to kosmetycznie żyję w ascezie i sama się sobie dziwię, że tak potrafię. Niby miałam ochotę sobie coś kupić w Krakowie, ale jakoś tam nie mogłam się w pośpiechu zdecydować i nie kupiłam nic. Noo, chyba, że liczyć brązową kredkę Gosha, którą mi rzyrafka zakupiła i odbierałam ją od niej. W sumie i tak ostatnio w kółko używam tych samych cieni, róży i pudrów, więc nic więcej mi nie trzeba. A właściwie to powinnam się chyba połowy mojego przybytku pozbyć, ale czasu brak. Nawet jeszcze się do końca nie rozpakowałam od poniedziałku, dni się zrobiły stanowczo przykrótkie...
Nażarłam się właśnie migdałów w polewie czekoladowej z cynamonem i mi niedobrze. Przypomniało mi się, że mam w szafce, bo kiedyś kupiłam, ale TŻ nie smakowały, mi średnio, a dziś mam taką gastrofazę, że stwierdziłam, że są pyszne i zjadłam pół opakowania. W ogóle od rana jem jak głupia, a nie powinnam, bo od miesiąca nie byłam na stepie z braku czasu i już widzę, że tu i ówdzie tłuszczyku przybyło I głupia ja żrem słodycze
MagJa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-15, 21:24   #1360
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra

Hej
Ja też jestem weselsza po dzisiejszej NK-owej herbatce Tylko ja z Noskiem nic nie kupiłyśmy, Karolina i Estella się rozszalały Kusiły mnie ze wszystkich stron ale się dzielnie oparłam

Lizzie, Nina - na przyszły czwartek też idziemy na herbatkę Chętne?

MagJa, witaj

A teraz zmykam się uczyć Dobranoc!

Enough optimism to sustain hope
and enough pessimism to motivate concern.
madziarra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-15, 21:26   #1361
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
jak mozna tak traktowac zwierzeta? te malenstwa same sobie nie poradza... jutro wplace pieniadze na konto to znowu klikne...
siedze i rycze a przed oczami mam te okropne zdjecia...
Mokrzy od stóp do głow nie tracimy nadziei
zizou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-15, 21:28   #1362
karolina1985
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Vibeska Pokaż wiadomość
Karolinko, ściskam Cię mocno i pamiętaj że każdy ma czasem gorszy okres.
Mam nadzieję że spotkanie z dziewczynami jutro poprawi ci humor i na Twojej buzi zagości uśmiech
oj Dziewczyny i zakupy skutecznie poprawiły mi humor

Cytat:

Karolinko, mam nadzieję, że dzisiaj już masz lepszy humor

Cytat:
Napisane przez madziarra Pokaż wiadomość
Hej
Ja też jestem weselsza po dzisiejszej NK-owej herbatce Tylko ja z Noskiem nic nie kupiłyśmy, Karolina i Estella się rozszalały Kusiły mnie ze wszystkich stron ale się dzielnie oparłam
Nosek i tak wróci po peeling A my wcale się nie rozszalałyśmy-kupiłyśmy same potrzebne rzeczy

http://www.youtube.com/watch?v=ORGdwZG5m0o
karolina1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-15, 21:34   #1363
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra

Cytat:
Napisane przez karolina1985 Pokaż wiadomość
Nosek i tak wróci po peeling A my wcale się nie rozszalałyśmy-kupiłyśmy same potrzebne rzeczy
Ile jej dajemy? Ja obstawiam, że do końca tego tygodnia po niego wróci

Stary 2009-01-15, 21:56   #1364
lizzie
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez madziarra Pokaż wiadomość
Hej

Lizzie, Nina - na przyszły czwartek też idziemy na herbatkę Chętne?

MagJa, witaj

A teraz zmykam się uczyć Dobranoc!
Ja jestem jakby co chętna, mam nadzieję że tym razem będę mogła się z wami zobaczyć Pewnie dopiero w przyszłym tygodniu będę mogła potwierdzić na 100%.

Cytat:
Napisane przez zizou Pokaż wiadomość
jak mozna tak traktowac zwierzeta? te malenstwa same sobie nie poradza... jutro wplace pieniadze na konto to znowu klikne...
siedze i rycze a przed oczami mam te okropne zdjecia...
Zizku, ja tez się poryczałam, już kilka dni temu widziałam ta aukcję Też jestem straszną kociarą i często żal mi bardziej zwierząt niż ludzi. Teraz nie mam żadnego kotka, ale przychodzi do mnie kot sąsiadów którego dokarmiam Tak bym chciała mieć znowu w domu jakieś futro do głaskania
Stary 2009-01-15, 22:30   #1365
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Ja też ostatnio omijam wątki zbiorkowe.

Cytat:
Ice, widzę 6 tysięcy postów Ci stuknęło
Oj stuknęło, ale się naprodukowałam już tu na forum.

Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
Edit: aaa już wiem jak z tą zniżką, ale mam dopiero 179 pktów ale może do wiosny dozbieram, wtedy np kolejny cień RE kosztowałby mnie 14 zł
Ja mam chyba dopiero 140. Tez daleka droga przede mną. Wszystko przez to, że nie znoszę Douglasa.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2009-01-16, 06:30   #1366
Hosenka*
Zakorzenienie

Przedwczoraj testowałam peeling bardzo mocny Ziaji Pro (od Vibeski ) i ... kupie go ... kiedyś Napewno nie w 2009 (mam 4 peelingi do twarzy, wiec na "troche" starczą). Peeling i krem do stóp faktycznie dosyć średnie - tzn nienajgrosze ale spodziewałąm sie czegoś lepsiejszego

Mam na paznokciach lakier SH Sweet - bardzo ladny jest, taki elegancki. Na buźce meteorytki, na powiekach ulubiony cień Inglota (perłowa chłodna kawa z mlekiem) - czuje sie ładna

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-16, 06:36   #1367
Vibeska
Zakorzenienie

GG do Vibeska

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość

Przedwczoraj testowałam peeling bardzo mocny Ziaji Pro (od Vibeski ) i ... kupie go ... kiedyś Napewno nie w 2009 (mam 4 peelingi do twarzy, wiec na "troche" starczą). Peeling i krem do stóp faktycznie dosyć średnie - tzn nienajgrosze ale spodziewałąm sie czegoś lepsiejszego

Mam na paznokciach lakier SH Sweet - bardzo ladny jest, taki elegancki. Na buźce meteorytki, na powiekach ulubiony cień Inglota (perłowa chłodna kawa z mlekiem) - czuje sie ładna
Bo taka jesteś
Cieszę się że peeling ci się podoba, ja też jestem z niego bardzxo zadowolona, a kosmetyki są mocno średnie

Cytat:
Napisane przez lizzie Pokaż wiadomość
Ja jestem jakby co chętna, mam nadzieję że tym razem będę mogła się z wami zobaczyć Pewnie dopiero w przyszłym tygodniu będę mogła potwierdzić na 100%.

Zizku, ja tez się poryczałam, już kilka dni temu widziałam ta aukcję Też jestem straszną kociarą i często żal mi bardziej zwierząt niż ludzi. Teraz nie mam żadnego kotka, ale przychodzi do mnie kot sąsiadów którego dokarmiam Tak bym chciała mieć znowu w domu jakieś futro do głaskania
Ja też sie poryczałam
Dzisiaj wpłacę kasę....

Cytat:
Napisane przez karolina1985 Pokaż wiadomość
oj Dziewczyny i zakupy skutecznie poprawiły mi humor

Same potrzebne ?? nie umiem sobie tego wyobrazić
Stary 2009-01-16, 06:46   #1368
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Bo taka jesteś
Cieszę się że peeling ci się podoba, ja też jestem z niego bardzxo zadowolona, a kosmetyki są mocno średnie

Po tylu mazidłach trudno zeby było inaczej

Wiecie co, dalej nie kupiłam tego zmywacza ... nigdzie nie ma chcę najzwyklejszy w kolorowej plastikowej buteleczce

Instagram

Stary 2009-01-16, 07:14   #1369
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra

Czy ja się kiedyś wyśpię ?;(
Buuu nie lubię tak nie dosypiać Mam wtedy rozwalony cały dzień , i nie myślę tak jak powinnam.
A tak w ogóle to miałam dziwne sny, które jednak dają do myślenia

Idę myju, może uda mi się wykończyć coś kosmetycznego

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-01-16, 09:26   #1370
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Też mam ochotę przez Ciebie pomalować sobie nim paznokcie. Może po południu znajdę chwilkę.

I jesteś w końcu zadowolona z Meteorytów?
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2009-01-16, 09:38   #1371
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Też mam ochotę przez Ciebie pomalować sobie nim paznokcie. Może po południu znajdę chwilkę.

Cytat:
I jesteś w końcu zadowolona z Meteorytów?
Tak Buzia jest taka jednolita, gładka, wyspana Miałam sie dziś nie paćkać BC, ale ... musiałam zmienić te plany

Snow, Bossy: czy przy zazywaniu Merz Special zaobserwowałyście szybsze przetłuszczanie sie włosów?? Bo ja tak, tylko nie wiem czy to akurat od MS

Instagram

Stary 2009-01-16, 09:45   #1372
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Tak Buzia jest taka jednolita, gładka, wyspana Miałam sie dziś nie paćkać BC, ale ... musiałam zmienić te plany
Ja od jakiegoś czasu używam ich jako podstawowego pudru.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2009-01-16, 09:49   #1373
Vibeska
Zakorzenienie

GG do Vibeska

Cytat:
Bo taka jesteś
Miałam dopisać że kosmetyki do stóp są mocno średnie
Stary 2009-01-16, 09:55   #1374
sleepy
Zakorzenienie

Cytat:
Przedwczoraj testowałam peeling bardzo mocny Ziaji Pro (od Vibeski ) i ... kupie go ... kiedyś Napewno nie w 2009 (mam 4 peelingi do twarzy, wiec na "troche" starczą).
to teraz rozumiem Twój podpis

ten z Ziaja Pro jest pioruńsko wydajny, mam pół opakowania i starczy pewnie na pół roku...
zauważyłam, że ostatnio kolorówka prawie mnie nie kręci, mam za to ochotę na mnóstwo nowej pielęgnacji
Stary 2009-01-16, 10:17   #1375
Vibeska
Zakorzenienie

GG do Vibeska

Cytat:
Napisane przez sleepy Pokaż wiadomość
to teraz rozumiem Twój podpis

ten z Ziaja Pro jest pioruńsko wydajny, mam pół opakowania i starczy pewnie na pół roku...
zauważyłam, że ostatnio kolorówka prawie mnie nie kręci, mam za to ochotę na mnóstwo nowej pielęgnacji
Ja mam identyko
Stary 2009-01-16, 12:20   #1376
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

Dziewczęta chciałam zdementować wszelkie plotki na temat domniemanego powrotu po peeling
Nigdzie nie wracałam i nie zamierzam

Bardziej mnie kuszą te bodyshopowe pędzle

biegam
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-16, 12:20   #1377
bossy
Zakorzenienie

Cytat:
Snow, Bossy: czy przy zazywaniu Merz Special zaobserwowałyście szybsze przetłuszczanie sie włosów?? Bo ja tak, tylko nie wiem czy to akurat od MS
Nie. Mi się włosy nie przetłuszczają. myje co ok 4 dni. i wtedy nic się nie zmieniło

.supergirls just fly.
bossy jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-01-16, 12:26   #1378
sleepy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bossy Pokaż wiadomość
Nie. Mi się włosy nie przetłuszczają. myje co ok 4 dni. i wtedy nic się nie zmieniło
zazdroszczę osobom które mają takie włosy
ja muszę myć codziennie
chociaż czasem daję im wolne jak siedzę w domu i nie musze się ludziom pokazywać
Stary 2009-01-16, 12:32   #1379
bossy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sleepy Pokaż wiadomość
zazdroszczę osobom które mają takie włosy
ja muszę myć codziennie
chociaż czasem daję im wolne jak siedzę w domu i nie musze się ludziom pokazywać
moje się robią suchawe już pod koniec, i wydaje mi się, że są brudne. czasem lekko się tłuszczą przy skórze,zalezy. ale głównie nie.
w ogole jak wsiadałam do auta uderzyłam paznokciem centralnie w coś tam i mi pękł

.supergirls just fly.

Edytowane przez bossy
Czas edycji: 2009-01-16 o 12:34
bossy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-16, 12:55   #1380
lizzie
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
Dziewczęta chciałam zdementować wszelkie plotki na temat domniemanego powrotu po peeling
Nigdzie nie wracałam i nie zamierzam

Bardziej mnie kuszą te bodyshopowe pędzle
A jaki peeling?
Nosku, jak byś chciała, ja mam pędzel do pudru z TBS (ten największy) i go nie używam, użyłam może ze dwa razy i niestety mi nie pasuje...może byś chciała się za coś wymienić? U mnie leży bezużytecznie...

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości