|
|
#1561 |
|
grozi wypollizowaniem
|
Dot.: Scent Bar VII
możesz usunąc wszystko z pulpitu i zresetować dziada...pomaga na rózne przypadłości zwłaszcza przy starych winach...
|
|
#1562 |
|
Zakorzenienie
|
Nie zrozumiem facetow. W sumie moze nie facetow ale ludzi ogolnie. Ludzkich zachowan.
Nie ogarne... A moze to ja akurat tak mam, tak dzialam na ludzi i dlatego oni sie tak zachowuja. Facet, zktorym pol roku nie zamienilam slowa dzis ucial sobie ze mna pogawedke jak gdyby nigdy nic. Ot - przyjacielski czacik, usmieszki, zarciki. Poprostu jakby nigdy nie bylo naszego 'krotkiego spiecia'. To nie chodzi, ze my ochlodzilismy kontakty, ja je z nim zerwalam. On tez jakos specjalnie sie nie przejal. A najgorsze jest to, ze ja poprostu zmieklam jak wosk. Zaczely mi drzec rece, serce tak mi bilo, ze myslalam, ze zaraz wypadnie mi na biurko. Poza tym to z miejsca mialam ochote sie na niego rzucic, przytulic go. Zeby mi powiedzial, ze juz ok. Ze bedzie jak dawniej. ja zdebilalam... do konca. |
|
|
|
#1563 |
|
BAN stały
|
Mam niestrawność. Pan od PO nam powiedział na lekcji, żeby sobie w takiej sytuacji wypic sode kuchanną rozpuszczoną w ciepłej wodzie. Miałam ogromne opory ale w końcu tak też zrobiłam. I wiecie co? jest jeszcze gorzej! tragedia!
![]() hecate- w takiej sytuacji to ja sobie wyobrażam coś paskudnego o facecie, np, że nie mył się tydzień, jajka mu się strasznie spociły i muszą teraz okropnie cuchnąć:/ działa! ![]() To tak dla poprawy nastroju, głowa do góry!
Edytowane przez GothicAristocrat Czas edycji: 2009-01-15 o 16:11 |
|
|
|
#1564 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lol. Sprobuje A na niestrawnosc - mieta! zaparz sobie! |
|
|
|
|
#1565 | |
|
BAN stały
|
Hecate, ja też czasami (no... często
) w sytuacjach, gdy powinienem twardy być i bronić swoich racji (czy tam uczuć ), przemilczam sprawę, albo udaję "Jest OK", a potem sam na siebie się wściekam. Czy to brak asertywności?Cytat:
|
|
|
|
|
#1566 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() nie wiem czy asertywność z uczuciami ma coś wspólnego ![]() kiedyś też tak miałam. Mówiłam sobie "nie bede się odzywać, no gdzie, przeciez nie bede się tak upodlać, mam swoją godność!" no a potem to moje poczucie godności gdzieś wyparowywowało:p teraz jakaś taka twardsza się zdrobiłam, nie wiem czy to dobrze... Edytowane przez GothicAristocrat Czas edycji: 2009-01-15 o 18:35 |
|
|
|
|
#1567 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja bylam twarda. A teraz siedze i sie do siebie usmiecham jak ten kretyn. Bo jasnie pan pajac zamienil ze mna kilka slow. |
|
|
|
|
#1568 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1569 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Raz, dwa, trzy - próba mikrofonu
a raczej, próba Opery - weszłam na Wizaż przez inną przeglądarkę i testuję, czy zapisze mi wiadomość, czy każe spadać na drzewo
I wanna hurt you just to hear you screaming my name Edytowane przez Margot45 Czas edycji: 2009-01-15 o 20:05 Powód: działa!!!!!! :-))))))) |
|
|
|
#1570 |
|
Wtajemniczenie
|
Margotku, udało Ci się
|
|
|
|
#1571 |
|
Zakorzenienie
|
Margot przechytrzyłaś system MS
![]()
|
|
|
|
#1572 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Byle przeglądarka mi nie podskoczy, a co!
ale się cieszę przeogromnie, ze znów moge pisać na forum w normalnym trybie, nie tylko w pracy. Dobrej nocki wszystkim
|
#1573 |
|
never say no to panda
|
Opera dobra na wszystko
|
|
#1574 |
|
Zakorzenienie
|
Z głośników leci Coma (
), słyszę słowa "Niczego nie będzie żal (...)" i w związku z powyższym zastanawiam się nad tym co od początku tygodnia spędza mi sen z powiek i zasmuca mnie. Zastanawiam się czy nadal jest mi przykro, że to coś najprawdopodobniej dobiegło końca, czy jest mi żal, że będę musiała włożyć to między bajki. Dochodzę do wniosku, że jednak nie mogłabym powiedziec tak jak Rogucki, bo jest mi żal, jest mi cholernie żal !!! ![]() Ech, w dodatku prawie cały Śląsk zjeździłam w poszukiwaniu mojego cienia (Inglot matowy nr 37) i nigdzie go nie ma
|
|
#1575 |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
masz ci los ... ledwie przyszła, a już poszła smaka na obecność swoją narobiwszy
![]() Miłych snów zatem
|
#1576 |
|
grozi wypollizowaniem
|
BigMama!
witaj! co tam słychać? ostatnio jakoś wszyscy z lekka skapcanieli
|
|
#1577 |
|
BAN stały
|
Melduje się lekko skapcaniały Gryczanek
|
|
|
|
#1578 |
|
grozi wypollizowaniem
|
No melduje sie i co?
Działac coś trza a nie ze melduję i już...bo zara baciki będą za takie zachowawcze zachowanie!
|
|
#1579 |
|
BAN stały
|
No melduję się i łapą macham, o --->
Recytacja jakaś, figura taneczna, nieprzyzwoity dowcip?
|
|
|
|
#1580 |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Ja jestem z tych, co to dużo snu potrzebują, żeby nie wyglądać jak przez okno.
Ostatnio koleżanka w pracy pyta mnie: -A co ty masz takie podkrążone oczy? Wygląda jakby ci siniaki schodziły! ja a potem (uch, komplemenciara )to co jej miałam o wizażu mówić jak wredna taka ... "Stary mnie leje" rzekłam
Edytowane przez BigMama Czas edycji: 2009-01-15 o 23:26 |
|
|
|
#1581 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1582 |
|
BAN stały
|
Jakie zdjęcie? Czego zdjęcie?
|
|
|
|
#1583 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
to ja poproszę figurę taneczną ![]() Cytat:
hiehe, to tak jak mój mąż- dzwoni teściowa i pyta co słychać? a on - no nic mamusiu, żona mnie bije jak zwykle..... (musze dodać że ja ważę w porywach 42 kg)
|
|
|
#1584 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1585 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
miss w oparach czekolady takoż ![]() pjona! to jest pomysł.Cytat:
![]() TŻ wpadł na genialny pomysł, żeby nakręcić to wszystko aparatem i jak to zobaczyłam tydzień temu, to myślałam że się zsikam, krótko mówiąc
|
|
#1586 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Gorzej, jeśli najdą nas rozterki natury moralnej
|
|||
|
|
|
#1587 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Za jakis czas przyjdź w ciemnych okularach
|
|
#1588 |
|
Zakorzenienie
|
"najzabawniejsze", że moja wątpliwa uroda taka, że co roku zimą pięknieję nabywając arystokratycznej bladości i romantycznych podkówek podocznych
i co roku padają takie pytania (wizaż nic tu nie winien )hie,hie ... wiosną rozkwitam za to zieleniejąc gustownie
Edytowane przez BigMama Czas edycji: 2009-01-16 o 11:47 Powód: "" |
|
|
|
#1589 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, niniejszym informuję, że wychodzę z załamania. Załamanie było gigantyczne, ale również gigantyczne tempo wyjścia z niego. Ciągle boli i jestem przerażona tym nagłym rozstaniem z mężem, jego romansem itd. większość z Was wie już o co chodzi. Ale, jak powiedziała Sabbath "klin klinem" i znalazłam sobie faceta, a co. Nie myślałam że w życiu coś takiego mnie spotka, miała być z mężem miłość do grobowej deski, wspólne zestarzenie się i tym podobne dyrdymały. No ale jego młodziutka kochaneczka rozwaliła wszystko. A teraz ja mam młodziutkiego kochaneczka od 3dni. No może nie aż tak młodziutkiego bo tamta ma ponoć 20 latek, a mój tylko 3 lata młodszy ode mnie, ale samotność zabita, załamanie wstrzymane, uśmiech przywrócony i większy dystans do cełej sprawy. A przede wszystkim odbudowana wartość siebie. A chłopak naprawdę fajny i poważny też po rozstaniu z długiego związku. A kto wie, moze się w nim nawet zakocham (baaaardzo prawdopodobne) i to będzie rozsądne zakończenie całej sytuacji i happy end. Finito. Materiał na książkę albo przynajmniej porządne opowiadanie. Rozwód? Się jakoś załatwi, przeprowadzi, przeżyje. Dziewczyny, które chcą wyjść za mąż! Ja nic nie chcę mówić, ale zastanówcie się porządnie (chociaż w sumie ja też się porządnie zastanawiałam, ale jak widać nieskutecznie), bo nic na świecie nie może niestety zagwarantować że jemu nie minie. Ja mogłam zagwarantować że dopóki on mnie będzie kochał to i ja jego będę. I tak było. Ale jeśli on mówi, że może zagwarantować to samo, to.... może tylko.... mówi.... I nie ufajcie facetom, którzy na pierwszej randce mówią że kochają (u mnie tak było), bo to ściemniacze, a ogień u nich jest słomiany! Ale porady, co? Dostanę pewnie za nie lincz. Że nie wierzę w miłość od pierwszego wejrzenia i nie jestem romantyczna albo coś w tym stylu. Wierzę jak najbardziej!, ale niestety nie na długo. A romantyczna to jestem szalenie. Ale nie obchodzi mnie to w tym momencie, czy dostanę ten lincz czy nie. Sama to przeżyłam, to wiem. Wielką miłośc od pierwszego wejrzenia, super romantyczny facet, kwiatki, wiersze, spacery, romantyczne zaręczyny, gratulacje od koleżanek (że ale miłość znalazłam - jak z bajki! każda zazdrościła), no i potem potężny krach.
Pewnie teraz zacznę nadrabiać wizaż. Czy mam dla kogoś jeszcze jakieś zobowiązania wysyłkowe? Chyba dodatkowe atomizery dla Big Mamy.
|
#1590 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, dziewczyny nie zgłaszały obiekcji)
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:34.

) w sytuacjach, gdy powinienem twardy być i bronić swoich racji (czy tam uczuć
), przemilczam sprawę, albo udaję "Jest OK", a potem sam na siebie się wściekam. Czy to brak asertywności?

Recytacja jakaś, figura taneczna, nieprzyzwoity dowcip? 
a potem
(uch, komplemenciara )
Chociaż...