|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1591 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne i szalone gaduły- Panny Młode 2009:)część VIII i na pewno nie ostatnia!;
kliwia nie zapomnij porobić fotek jak będziesz mierzyła
![]() Dziewczyny pogubiłam się trochę To zdjęcie co wkleiłam wyżej to z jakiego materiału to bolerko? z tafty?Chyba zdecyduję się na takie właśnie półprzeźroczyste i koloru ecru (nie chcę żeby było ciemniejsze od sukni).
|
#1592 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Piękne i szalone gaduły- Panny Młode 2009:)część VIII i na pewno nie ostatnia!;
no pewnie że tak WITAJ
co u ciebie słychac właśnie ostatnio nawet Daysy zauważyła że coś ostatnio cie nie ma?
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
|
|
|
#1593 |
|
Wtajemniczenie
|
to zdjecia sali na zewnatrz
![]() ![]() ![]() ![]() a to nasz apartament ![]() My musieliśmy szukać sali z hotelem dlatego tą wybraliśmy, mam duzo przejezdnych gości i dlatego. Apartament mamy gratis. Chociaż nie wiem czy bedziemy w nim spać czy komuś z gości nie odstapimy, bo w sumie do domu od sali mamy jakieś półtorej kilometra, także blisko. Od mojego M do mnie jest kilometr odemnie do kościoła kilometr z kościoła do sali kilometr . Także blisko i dlatego też mysleliśmy o tej bryczce czy karecie.
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
|
|
|
#1594 |
|
Rozeznanie
|
Koło 1zł -1,5 zł , to jeszcze zalezy od tego czy z tego z robimy tylko zawieszki na alkohol czy winetki też. W każdym razie napewno mniej niż by nas wyszły orginalne (4,60 za sztuke).
|
#1595 |
|
Zakorzenienie
|
kasiaher nooo po to tu jesteśmy, Intensywna grupa wsparcia
![]() Scio jasne że pamiętamy, Ty niedobra! Gdzie byłaś? ![]() azzis : wg zalacznikow 1. satyna 2.tafta 3. organza To ostatnie polprzezroczyste, to chyba z podwojnej organzy jest zrobione. ![]() Azzis w LF nie można robić zdjęć ![]() Ale postaram się żeby Tż siostra zorbiła z ukrycia ![]() domiks nie dołuj się z tą salą na pewno w dniu ślubu nasze będą równie piękne jak te co mają już dziewczyny.Włąsnie odkryłam że 18km stąd jest pałac ale nie ma zdjec, bo strona www w przygotowaniu ![]() Aha widzę, ze nie podjełyście tematu tego rattanu dekoracyjnego. ![]() A ja go sobie kupiłam, biały i ten zielony - moze wykorzystam zielony do dekoracji sali A biały na smaochód. ![]() Teraz sobie myślę, kiedy by ten smaocvhód dekorować No i coś czuję że jak go sama będę dekorować to o 7 rano będę musiała Ponadto przecież samochody z orszaku weselnego też by musiały dostac po wstążce na klamki czy antenkę
Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2009-01-16 o 09:03 |
|
|
|
#1596 |
|
Zakorzenienie
|
kliwia właśnie wyszukałam zdjęć różnych bolerek z tafty i satyny i to półprzezroczyste jest tak jak napisałaś - z organtyny (podwójnej)
![]() U mnie w LF można było robić zdjęcia Znalazłam kilka takich bolerek. Co sądzicie? Będzie dobre taki fason jak wklejała eliame tylko, że z tej podwójnej organtyny? czy lepsze z tafty? Bo już sama nie wiem... Prawde mówiąc nie mam na sukni ani grama organtyny... tylko tafta... może lepiej pasowałaby ta tafta? choć organtyna będzie delikatniejsza...To z pojedynczej organtyny brzydkie
|
#1597 |
|
Zakorzenienie
|
azzis, najlepiej jakbys poszla do salonu slubnego i przymierzyla wszytskie trzy rpdzaje w salonie
Jesli bolerko z organzy to na pewno z podwojnej i bez kolnierza - bo jest za delikatna by sie utryzmac. Najodpowiedniejsszy bylby krój takiego bolerka co ja mierzylam, ![]() Zauważ. że poczatkiem maja rozna pooga jest czasem jest 24 stropnie a czasem zim,nica i 10. ![]() Więc nie wiem czy na ten sam kościół tafta nie byla by dobra. o wejdz na stronę www.suknieagnes.pl Większosc z ich sukien jest z takiej perłowej tafty właśnie. Na pierwsyzm mierzeniu w LF od razu powiedziała że nie można robić zdjęc. Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2009-01-16 o 09:16 |
|
|
|
#1598 |
|
Zakorzenienie
|
Tylko nie wiem czy mierzenie samych bolerek (bez sukni) coś da
Ale w sumie dobry pomysł, bo będę chociaż miała ogląd jak to będzie wyglądalo.Właśnie na początku maja to różnie może być. Raz jest upał, a raz leje deszcz i zimno... Myślałam też o takim szalu na ramiona (tu akurat przy moim modelu). Dziwne, dlaczego w jednym salonie pozwalają robić zdjęcia a w innym mieście już nie? Przyjedź do Wroclawia tu można robić fotki
|
#1599 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ten szal mi się bardzo podoba, o wiele bardziej niż bolerko |
|
|
|
|
#1600 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1601 |
|
Wtajemniczenie
|
moja koleżanka miała szal taki podobny własnie ecry świetnie to wyglądało tylko troszke jej tak nie wygodnie było.
Dziewczyny jutro jadę na panieński, chyba wypadało by chociaz jakąs bielizne na noc poślubną kupić czy coś związnego ze slubem ? Podpowiedzcie coś
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png Edytowane przez kasiaher Czas edycji: 2009-01-16 o 09:44 Powód: poprawa błędów w pisowni, dopisek |
|
|
|
#1602 |
|
Zakorzenienie
|
azzis ale szal + welon to jest masakra
![]() kasiaher na panieński to zdecydowanie coś erotycznego zabaweczki bielizna z wycięciami itp wszytsko co można skonsumować włóżku potem
|
|
|
|
#1603 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wypada, wypada albo jakiś gadżecik zboczony |
|
|
|
|
#1604 |
|
Zakorzenienie
|
Wściekłam się ostatnio na salon, w którym kupuję suknię ślubną. Jak pewnie część z Was pamięta, zamówiłam suknię juz w sierpniu, więc miała dotrzeć do Poznania na przełomie listopada i grudnia. Jak dzwoniłam do salonu na początku grudnia, to pani mi powiedziała, że paczka z suknią przyjdzie 10 grudnia, to jeszcze przed Świętami zrobimy przymiarkę. Przymiarki oczywiście nie było, więc w tym tygodniu zadzwoniłam po raz kolejny. Usłyszałam, że mają jakiś problem z transportem i ta paczka jeszcze do nich nie dotarła (miesiąc opóźnienia
), ale pani zadzwoniła do tej firmy w Anglii, która szyje suknię i okazało się, że w połowie przyszłego tygodnia paczka będzie już na pewno w Poznaniu. Zaczynam mieć czarne myśli i jestem wściekła, że płacę tyle pieniędzy za tą suknię a tak to wszystko wygląda. Stwierdziłam, że jak do przyszłego piątku nie zadzwonią do mnie, że suknia już dotarła, to w sobote udam się tam osobiście i przestanę być miła. Na szczęście mam do ślubu jeszcze 4 miesiące, więc te przymiarki nie są aż takie pilne, ale z drugiej strony do czego to podobne?! Zaczynam się obawiać, że może ta suknia zaginęła gdzies albo inne straszne rzeczy
|
|
|
|
#1605 | |
|
Zakorzenienie
|
Chyba wybiorę się do Factory po pończochy
i może jeszcze coś tam kupię...Cytat:
![]() Szczerze mówiąc żadna z moich znajomych nie robiła panieńskiego i nigdy na takiej imprezie nie była, więc nie wiem czy jest zwyczaj, że trzeba coś kupić ...Jak wiesz jaki rozmiar, to możesz kupić bieliznę... ale może ona sama się zaopatrzy w coś specjalnego na nockę
|
|
#1606 |
|
Zakorzenienie
|
ktosia nie denerwuj się
![]() Dlatego trzeba zamawiać wcześniej suknię żeby w razie W doszła na czas. DOjdzie na pewno ![]()
|
|
|
|
#1607 |
|
Zakorzenienie
|
ktosia86 na Twoim miejscu też byłabym wkurzona - i to tak całkiem lepiej.
Po to idziesz i zamawiasz suknię wcześniej, zeby ze wszystkim zdążyć i nie spieszyć się na ostatnią chwilę. I płacisz tyle pieniędzy, żeby Cię obsłużyły jak należy, bez żadnego kombinowania. Jak sukni nie będzie w przyszłym tyg. to idź i zrób tam raban
|
#1608 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1609 |
|
Wtajemniczenie
|
no własnie nie zabardzo znam rozmiar ale może jakaś sexy piżamka. tzn. koszuleczka z majteczkami, albo moze rzeczywiście jakis gadżet smieszny no nie wiem, skocze dzisiaj na miasto to kupie cos. No i musze jeszcze cos kupić maluszkowi który urodził się dwa tygodnie temu, maluszek jest imiennikiem mojego TŻ czyli ma na imię Michałek, nawet pytali sie mojego Miska czy nie ma nic przeciwko temu żeby mu dac na imie Michał i powiedzieli że to imie po nim. Mają bardzo dobre zdanie na jego temat i jest zaradny, tzw. złota rączka. Misiek sie zgodził i oczywiscie aż w piórka mu urosły.
|
|
|
#1610 |
|
Zakorzenienie
|
witajcie
my mamy teraz robote od rana dlatego nie mozemy wyjechac, jak tylko sie z tym uporamy, to jedziemy, takze milego weekendu i 3majcie kciuki za nasza podroz bo jedziemy 500 km a drogi sa niektore bleee calusy muaa |
|
|
|
#1611 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki znalazłam cudaczne butki
![]() Tylko musze się dowiedzieć czy zrobią je na cieńszym obcasie ![]() Do tej sukni z LF jak znalazł W zasadzie jeszcze jedne mi sie podobają. Oba będa pasować. Chyba się zdecydowałam na tą LF.
|
|
|
|
#1612 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, a myślałyście o tym, żeby jakoś poprawić cerę waszych TŻtów przed tym dniem? W ogóle planujecie go lekko przypudrować czy coś?
|
|
|
|
#1613 |
|
Zakorzenienie
|
Popscene, Tż na pewno raz pójdzie do kosmetyczki ze mną na zabieg nawilżająco oczyszczający
Dodatkowo pójdzie na parafinę na dłonie ![]() No i wizażystka będzie go przypudrowywać, bo ma sińce w oczodołach |
|
|
|
#1614 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1615 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mój Kochany sobie wymyślił, że pójdzie ze mna na mikrodermabrazje |
|
|
|
|
#1616 |
|
Zakorzenienie
|
Popscene wie
ale nie wiem czy juz to zaakceptował. ![]() Zresztą argument mój jest nieopwtarzalny, a swojej PM się nie denerwuje Sam wie ze musi, bo dłonie ma szortskie od ćwiczeń a w zimie to mu nawet skóra na kostkach pęka Na twarzy ma prosaków kilka który notabene niepowinno się ruszać by się nie rozsiały. oszczyszczanie skóry gdzie ma zasrost, bo ta się najcześciej łyszczy itp. ![]() Nie no musi pójść.
|
|
|
|
#1617 |
|
Zakorzenienie
|
popscene ja myślę, że troszkę go trzeba będzie przypudrować
ale troszkę korektora/pudru na twarzy będzie musiał znieść ![]() Manicure sama mu zrobię, bo troszkę się na tym znam.
|
#1618 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mój Tz sobie sam obgryzie paznokcie, hahaha |
|
|
|
|
#1619 |
|
Zakorzenienie
|
HEJ
Dziewczyny tylko TŻ nie malujcie paznokci czasem Ja mam do Was takie pytanko odnośnie zmiany nazwiska i dokumentów. Czy któraś orientuje sie jak to wygląda ? |
|
|
|
#1620 |
|
Zakorzenienie
|
emilia a jak ma wyglądać?;]
http://www.we-dwoje.pl/formalnosci;p...ykul,4716.html https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=78601&page=7 Znalazłam też fajne butki dla Tż
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:54.

To zdjęcie co wkleiłam wyżej to z jakiego materiału to bolerko? 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

ale nie ma zdjec, bo strona www w przygotowaniu
Bo już sama nie wiem... Prawde mówiąc nie mam na sukni ani grama organtyny... tylko tafta... może lepiej pasowałaby ta tafta? choć organtyna będzie delikatniejsza...

Ale w sumie dobry pomysł, bo będę chociaż miała ogląd jak to będzie wyglądalo.

albo jakiś gadżecik zboczony
), ale pani zadzwoniła do tej firmy w Anglii, która szyje suknię i okazało się, że w połowie przyszłego tygodnia paczka będzie już na pewno w Poznaniu. Zaczynam mieć czarne myśli i jestem wściekła, że płacę tyle pieniędzy za tą suknię a tak to wszystko wygląda. Stwierdziłam, że jak do przyszłego piątku nie zadzwonią do mnie, że suknia już dotarła, to w sobote udam się tam osobiście i przestanę być miła. Na szczęście mam do ślubu jeszcze 4 miesiące, więc te przymiarki nie są aż takie pilne, ale z drugiej strony do czego to podobne?! Zaczynam się obawiać, że może ta suknia zaginęła gdzies albo inne straszne rzeczy
...