|
|
#721 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Suknia marzeń cz. III
Wiesz Marta, ja nie mówię, że coś takiego może Ci się przydarzyć i oby nie.
Ale dla mnie robienie takiej bury o 75zł dla klientki która zostawia u niej 3000zł ponad to dla mnie jest żenujące. W dodatku ona miała tam w salonie różne rękawiczki <i te które wtedy mierzyłam sprzedała>. Powiedziałam, że przecież ona może je spokojnie sprzedać komuś, a ona mi z tekstami że one były na moje specjalne zamówienie. Uwaga: Nie takie jak zamawiałam i za małe! No ale specjalnie dla mnie niby! ![]() Wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.. . obym jej więcej na oczy nie widziała!
|
#722 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() tak właśnie chciałabym bardzo mieć pokręcone włosy,,myslalam tez o takim upieciu z boku glowy i z niego wychodzace pojedyncze loki cos tego typu: Edytowane przez Marta1122 Czas edycji: 2009-01-15 o 12:29 |
|
|
|
|
#723 |
|
Zakorzenienie
|
kasienka niezle przeboje przed samym slubem
![]() Próbowałaś sprzedać te nieszczęsne rękawiczki? ![]() Mi się z tym kwiatem poodba Choć moglby byc ciut mniejszy
|
|
|
|
#724 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale jeśli mam kupić coś w czym wiem, że nie wystąpię- to jaki sens to ma??? Chodziło w zasadzie o rację I przegrałam, bo byłam na przegranej pozycji ![]() Myślę, że je wystawię niebawem, może na allegro. One nie są brzydkie, tylko do mojej sukni nie pasowały wcale a wcale ![]() Ech... zafundowała mi ta baba niezły skok ciśnienia przed samym ślubem!
|
|
#725 |
|
Zakorzenienie
|
tak tak wiem dlaczego się zdenerwowałaś. a kobieta Ci się zapewne 'smiala w twarz'
![]() ALe już po wszytskim
|
|
|
|
#726 |
|
Zadomowienie
|
to faktycznie Kasieńka babka w salonie niezłe przeboje ci zafundowała. A było już za późno by szukać nowej sukni więc nie mogłaś nić zrobić
![]() Zostaje tylko umawiać sie na odbiór sukni na duuuużo przed slubem i potem uważać by nic nie przytyć ani nie schudnąć
|
#727 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Bo te 2 dni przed to taki stres , ze szok ![]() Widziałam, że babka by mi nie sprzedała tej sukni gdybym się uparła, że nie chcę tych rękawiczek. Zostałam postawiona pod ścianą i tyle ![]() Nie powinno tak być ![]() Pozostaje mi tylko przestrzec Wrocławianki, żeby się nie dawały.
|
|
#728 |
|
Zakorzenienie
|
kasienka1985 to rzeczywiście podniosła Ci ciśnienie maksymalnie... Nie wiem jak niektórzy ludzie mają czelność tak w żywe oczy wciskać komuś kity
![]() Ja tam chyba nawet nie byłam mierzyć sukni (jakoś nie kojarzę tego salonu, a starałam się obskoczyć rynek i jego okolice ).Teraz kontaktowałam się z tym salonem w sprawie kolczyków, bo wysłałam maila jakieś 5 dni temu z zapytaniem i załączonym zdjęciem czy mają takie kolczyki i nie dostałam odpowiedzi. Zadzwoniłam czy dostali tego maila, to się tłumaczyła, że teraz mieli targi (no nic, że targi były 1,5 tyg temu) i nie odpisywali na maile... Tak więc teraz czekam na odpowiedź...
|
#729 |
|
Zadomowienie
|
niestety wszędzie się zdarzają takie sytuacje. mnie np pani właścicielka nie pozwoliła mierzyć sukien dlatego że jej zdaniem było na to za wcześnie, powiedziała że jeszcze mi sie coś ubzdura itp- wesele we wrześniu a ja chodziłam już pod koniec stycznia. popatrzyłam się na nią jak na kretynkę powiedziałam co o niej myśle i wyszłam ze sklepu. prawie za mną biegła.
suknie tam były przepiękne ale powiedziałam ze moja noga tam wiecej nie postanie.
|
#730 |
|
Zakorzenienie
|
To przykre jak ktoś, czyli panie w sklepach, psuja nam radośc z tak przyjemnej rzeczy jak mierzenie sukienek
Ja miałam jedno tak zdarzenie, że Pani nie była za miła i mimo iż do zamknięcia sklepu była jeszcze ponad godzina powiedziała że dziś już nic nie przymierze, bo musi skonczyc obslugiwac jedna dziewczyne a potem to juz bedzie za pozno. W ten sposob traci sie klientow. I tak jak juz zostalo wspomniane, pomimo ze suknie byly tak ladne juz tam nie wejde. Juz znalazlam inny salon gdzie z tej firmy moge zobaczyc i sie tam wybiore![]() Nawiazujac do mysli Kasieńki i tego ze czasem w ostatnich dniach przed slubem robione sa ostatnie poprawki sukien a my sie niepotrzebnie tym musimy denerwowac. Ja wyszlam z zalozenia ze w salonie w ktorym bede zamawiac suknie podam termin slubu o tydzien wczesniejszy niz naprawde i przynajmniej odbiore ja troche wczesniej, a panie w sklepie nie musza wiedziec na kiedy ja naprawde potrzebuje. Mam nadzieje ze w ten sposob oszczedze sobie jakis nieprzyjemnosci w ostatnich dniach przed slubem. Dziewczynki znalazlam suknie ktora mi sie spodobala, oczywiscie w linii A z koronką - zgodnie z moim marzeniem i Waszymi radami ![]() Co o niej sądzicie ? http://www.slubnysalon.pl/mystic.html - model EVORA Mam nadzieje ze jutro uda mi sie ja przymierzyc bo wybieram sie poszalec do salonow do Opola. Pozdrawiam slicznie |
|
|
|
#731 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#732 |
|
Zakorzenienie
|
katunia ta suknia całkiem całkiem, ale lepiej by wyglądalo - dostojniej- gdyby ta plaikacja skosna konczyla sie w pasie albo ciut nizej. Bo tak jak jest teraz to mi się nie widzi
|
|
|
|
#733 |
|
Raczkowanie
|
Chyba jestem tu noa ale dosteję już histerii jak myślę o sukni...upatrzyłam sobie ich sporo, obeszłam masę salonów ślubnych i jak narazie lipa. Albo sukni nie ma, albo nie będą ich sprowadzać, albo najlepiej idż i nie zawracaj głowy. Kilka dni temu poszłam ze świadkową mierzyć kiecki. Katalog, super suknie, to pytamy o 1- nie ma, 2-nie ma, i tak ze wszystkimi!!! pani powiedziała,żeby isć do domu, przejzeć stronę internetową i przyjść z modelami jakie by sie chciało, już nie wytrzymałam i mówię,że po co mam znów marnować czas skoro tych sukienek w salonie nie ma. A pani na to,ze przecież można zamówić...no jasne, i już będę musiała kupić nawet jak będę wyglądała jak idiotka. Wiadomoże inaczej wygląda sukienka na modelce w katalogu,a zupełni inaczej na żywo. W niedzielę targi ślubne, ostatnia szansa, a jak nic to chyba poza Szczecinem będę musiała szukać...RATUNKU!!!!
|
|
|
|
#734 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tam o kolczyki się pytałaś?? Nie wspomnę już o tym, że zakupiłam tam 2 wsówki do włosków <bo akurat mnie się spodobały> po 20 zł od sztuki ![]() Cytat:
![]() Od razu w ryj taką walić ![]() Cytat:
i bałam się, że suknia może być za luźna ![]() Nie spodziewałam się, że w taki sposób mnie ktoś potraktuje ![]() A suknia jest śliczna! Bardzo mi się podoba Cytat:
Z tym, że w tym momencie moje słowo było przeciwko jej słowu ![]() W takich sytuacjach człowiek jest przegrany ![]() Bo nie wyjdę stamtąd bez sukni przecież ![]() Ludzie są czasem do granic bezczelni
|
|
#735 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a moze wolałabyś uszyć suknię? jak chcesz to podam Ci namiary na priv na dziewczynę która szyje według Twojego pomysłu.
|
|
|
|
|
#736 |
|
Zakorzenienie
|
kasienka1985 tak, tam pytałam o kolczyki, bo ponoć są one w salonach, które sprzedają suknie Jasmine, więc zapytałam czy mają... Kolczyki mi się podobają. jaga_2001 takie będzie miała, a mi się strasznie one spodobały i chciałam obejrzeć jak wyglądają na żywo. Cena 150zł (nie srebrne).
|
#737 |
|
Zakorzenienie
|
A jakiej firmy sa te kolczyki? bo mi też się spodobały
|
|
|
|
#738 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
bezczelna obsluga moze w ten sposob pociskac towary ktorych chce sie pozbyc, z ktorych ktos zrezygnowal, przez przypadek zamowily etc wiedza ze kilka dni przed slubem kobieta nie zrezygnuje z kupna sukni - bo po prostu nie ma innej alternatywy to nie fair ja mialam inny przypadek, spodobaly mi sie suknie, ktore jak sie okazalo byly bardzo drogie, ja oczywiscie pokazujac je jako moj wybor do przymiarki, nie znalam ich cen kobieta traktowala mnie malo powaznie, pewnie myslala ze przyszla sobie panienka i chce sobie czas urozmaicic mierzac suknie dopiero gdy powiedzialam ze jedna wybralam i ze chce zamowic, to nastapila zmiana o 180stopni w jej zachowaiu, nagle milutka, zaczela proponowac dodatki, doradzac... ech pewnie poszabym do blizniaczego salonu, gdyby byl czas na to, ale przyjechalam 100km specjalnie by ja zamowic - wiec to zrobilam dobrze ze byla ze mna siostra, ktora obiektywnie, z boku oceniala moj wyglad |
||
|
|
|
#739 |
|
Zakorzenienie
|
jaga nie mówiła nic o firmie. Mówiła tylko, że są sprzedawane w salonach, które mają suknie Jasmine.
|
#740 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W Cymbeline, Mon Cheri, La Sposie I La marie identycznyc nie widzialam.![]() No i te kolczykito "bezfirmowki", bo nigdzie firmy nie ma mimo, ze zafoliowane byly.
|
|
#741 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny wybrałam!!!! byłam dzis w Agnes ze świadkową namierzyłam sie znow bo ponoc nowa kolekcja tyle ze nowa wyglada mi na odswieżoną starą ale....
oczywisciew nie mozna było robic zdjec a na ich stronie jej nei ma , wiec moze jak juz zamówie to bede mogła zrobić kilka na sobie . A no i wybrałam model agnes 10035 nei wiem czy któraś z was dysponuje takowym zdjęciem jesli tak to poproszę o wklejenie ))za waszą radą jest ona w delikatne A no i te plisowania na biuście sprawiają że mam taaaaki biust rewelka normalnie. Ale się cieszę ))))
|
|
|
|
#742 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
przepiękna ta pierwsza suknia.. właśnie czegoś takiego szukam, tylko czuję, że to nie dla mnie, bo jednak tutaj trzeba mieć obfity biust:/ Ale z pewnością na Tobie bedzie wyglądac idealnie
|
|
|
|
|
#743 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#744 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja preferuje koronki.
|
|
#745 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Także mierzyłam podobne. Te plisy w okolicy pasa ładnie się układają i podkreślają sylwetkę. Suknia ładna! Chociaż ja nie lubię tego materiału, wolę bardziej zwiewne. Tak jak jaga_2001 u mnie koronki górą. A zmierzyłam ten model EVORA z mystic collection http://www.slubnysalon.pl/mystic.html - leży ślicznie i jest naprawdę ładna, ale przedłużyłabym w niej ten "fartuszek" z koronki. Jak sądzicie ? Znalazłam już chyba nawet pracownie gdzie mi taka uszyją oczywiście cena dużo mniejsza niż z firmowego salonu a obsługa naprawdę fachowa. Pozdrawiam i życze wszystkim szukiającym udanych decyzji
|
|
|
|
|
#746 |
|
Zakorzenienie
|
Katunia, ja ten fartuszek zostawilabym taki jaki jest. Wydluzony moze sprawiac, ze suknia jest ciezka, optycznie wydluzac tulow a skracac nogi... Jak dla mnie za ryzykowne.
|
#747 |
|
Zakorzenienie
|
jaga - dziękuję za cenną uwagę
|
|
|
|
#748 |
|
Zakorzenienie
|
nie ma za co.
|
#749 |
|
Raczkowanie
|
Mnie się podoba. A mierzyłaś ją już?
|
#750 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny już wybrałam!! nigdy na oczy nie widziałam jej..weszłam, zobaczyłam i wiedziałam że to ta... A wcześniej wam nie wierzyłm że to sie wie że to ta:-0 Myślałam że to bajka jakaś
A mianowicie:http://www.slubne.pl/index.php?pid=3...ry_id=&shift=4 http://www.slubne.pl/index.php?pid=3...ry_id=&shift=7 na zywo jeszcze piekniejsza...ma wszystko co chcialam-blyszczy gora delikatnie a dól falbaniasty raz gladka falbana raz koronkowa..noi maly trenik ma.Jedyne co to dekolcik..mam taki maly biust jak ta modelka.co radzicie zrobic aby go troche uwydatnic?Suknia jest bez poduszek, panie z salonu obiecuja wszyc jak tylko bedzie juz u nich. Edytowane przez Marta1122 Czas edycji: 2009-01-19 o 08:13 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:09.

Choć moglby byc ciut mniejszy 

).
Ja miałam jedno tak zdarzenie, że Pani nie była za miła i mimo iż do zamknięcia sklepu była jeszcze ponad godzina powiedziała że dziś już nic nie przymierze, bo musi skonczyc obslugiwac jedna dziewczyne a potem to juz bedzie za pozno. W ten sposob traci sie klientow. I tak jak juz zostalo wspomniane, pomimo ze suknie byly tak ladne juz tam nie wejde. Juz znalazlam inny salon gdzie z tej firmy moge zobaczyc i sie tam wybiore