|
|
#421 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony Pierścionek cz. XIII :)
Ja kocham malutkie dzieci..tylko mnie ogarnia dezorientacja jak zaczynaja płakac, boję się co by było przy własnym dziecku....że bym nie wiedziała co zrobić, żeby przestało?
Hm, wiecie, zabawny jest mój Tż. Ostatnio jak robiłam zapiekankę Hani to miał mi dostarczyć brokuł i pieczarki. Przychodzi z pracy i mówi, że napisał mi wiersz. Wyciąga jakąs kartkę jakby miał z niej czytać. I za chwilę słyszę rymowankę meża do zony, odnośnie przyniesionego nietypowego bukietu kwiatów ( i wyciąga brokuł zza pleców) i tych pieczarek. Na końcu wredne zakończenie że koniec poematu bo czas na obiad:P Nie da się powtórzyć ale wyszło mu super i ez zgrzytu żadnego. Tym bardziej byłam zdziwiona jak patrzę potem a wyciągnięta kartka była "dla picu" i mówił z głowy. Wczoraj za to daje mi kartkę, że niby tam jest wszystko co zapomniał mi wczoraj powiedzieć. Patrzę: czytam: bardzo cię kocham uwielbiam miec Ciebie blisko siebie pyszny obiad tęskniłem za Tobą Jak minął ci dzień? ślicznie wyglądasz heh....z jednej strony to takie dziecięce a z drugiej jakie miłe
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M |
|
|
|
#422 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć!
Pracuję dziś w domu, ale zaglądać do Was raczej nie będę. Svinecko, ładny i zgrabny wózek Moja siostra spodziewa się dziewczynki (zresztą termin ma za 5 dni ), a ubranek różowych ma niewiele ![]() Muszę dziś kupić i wysłać kartkę dla babci. Tylko nie wiem, gdzie w mojej mieścinie takową znajdę ![]() No i cosik na obiad trzeba będzie wymyślić. Zaro, odezwij się, jak będziesz po ![]() Dorinko, ale macie fajnie! Zazdroszczę tego bycia tylko we dwoje
|
|
|
|
#423 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#424 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Starałam się na necie znaleść taki granat, ale nic nie ma... Bo on praktycznie wogóle w niebieski nie wpada, jest taki głęboki, ciemny... |
|
|
|
|
#425 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() A wózek bardzo ładny. Cytat:
Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2009-01-16 o 12:13 |
||
|
|
|
#426 | |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
brzuch i rozstepy to moja tragedia, aa no i obwisly biust ale kiedys to wszystko naprawie ja nie umiem jesc zdrowo - jem teraz duzo owocow i warzyw wiadomo ale ogolnie odzywiam sie normalnie po prostu i soki pije litrami nie potrafie sie nimi napic nic mnie tak nie napaja jak pepsi czy colaMadlen to piekne ![]() :
|
|
|
#427 | |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
|
|
|
#428 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może taki jest na rynku tylko nie wiemy, albo nie w Polsze ![]() Svinecko a po co Ci te soki ??????? Przecież tam prócz cukru nie ma nic dobrego, soki to tragedia, na samym pomarańczowym możesz przytyć z 5 kg. Jesli soki to pomidorowe, warzywne, barszczyk czerwony- reszta jest do doopy
Edytowane przez dorinka30 Czas edycji: 2009-01-16 o 11:39 |
|
|
|
|
#429 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#430 |
|
Zakorzenienie
|
my kupiliśmy ten wózek na bliźniaków ciężko się zdecydować tylko ten model jest na jedno większe dziecko drugie mniejsze bo ma nie równe siedzonka nasz ma równe. Nie kupowaliśmy z gondolką bo i tak nie będę z nimi wychodzić po urodzeniu od razu. A są rozkładane na płasko więc mogą być od urodzenia
![]() http://www.mamasandpapas.co.uk/produ...176000/type-i/ ten mi się podobał ładna czerwień jest ale na www to tak nie widać jak w rzeczywistości ![]() http://www.mamasandpapas.co.uk/produ...004234/type-s/ ten zielony w rzeczywistości jest bardziej soczysty http://www.mamasandpapas.co.uk/produ...004234/type-s/ to jest ten amarantowy tylko troszki też intensywniejszy jest w rzeczywistości http://www.mamasandpapas.co.uk/produ...189901/type-i/ w sumie to nie wiem czy to amarant
|
#431 | ||
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#432 |
|
Zakorzenienie
|
Svinecka: ja tych pumpek nie zamówiłam też. zobaczyłam na innej aukcji real foto i natychmiast przestały mi się podobać:P
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M |
|
|
|
#433 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale mają metki, więc mogę sprzedać Cytat:
Za***... W ten sposób kupił 2 różne! Trzecia w z Ravela (zimowa) z 369zł na 109zł!! Spodnie w Vero modzie ze 199zł na 59,99zł, a drudie ze 219zł na 69,99zł! I najlepsze: buty Reebocka (zajefajne!!!) z 249zł na 99zł ![]() ![]() (i to nowa kolekcja - wg mnie coś im się popiendroliło, ale nie zamierzałam wnikać )Jak podałam wyżej, za grosze niektóre rzeczy można kupić Cytat:
|
|
#434 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
dorinko a co mam pic??
nienawidze sokow warzywnych, barszczyk lubie i pije ok ale pragnienia nim nie ugasze przeciez nie bede pic wody bo nie znosze
|
|
#435 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#436 | |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
jest przystojny - ale ma cos ze shreeka haha
|
|
|
#437 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O żesz...JADĘ!! Muszę coś kupić!! (znając mnie znowu nic mi się nie będzie podobać )
|
|
|
|
|
#438 |
|
Zakorzenienie
|
Dorinko właśnie zabawne jest to że ja nie mam ani jednego rozstępu na brzusiu (póki cio
) ale tak czy siak skóra naciągnięta bo miałam płaski brzuch a teraz metr do przodu poszedł chyba hehe i póki co 20kg na plusie a to jeszcze nie koniec przecież![]() aż tak się nie przejmuję swoim ciałem bo wiem jaki mój mąż jest ale troszki mi szkoda tych wszystkich ciuszków sprzed ciąży które niekoniecznie włożę ![]() ale co tam pożyjemy zobaczymy może uda się wrócić do formy ![]() co do balsamów ja nie mogę używać żadnego w ciąży bo jestem alergikiem cholernym jedynie co to oliwka dla dzieci po kąpieli i tyle. svinecka: tzn będę wychodzić ale nie na długie spacery tak koło domu, chodziło mi że nie będę z nimi podróżowała do lekarza wózkiem czy do sklepu czy w autobusie
|
#439 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mi się tylko marzy, zeby nie było rude
Edytowane przez ButterBear Czas edycji: 2009-01-16 o 11:50 |
|
|
|
|
#440 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A herbatki lubisz- np. zielona czy inne owocowe
|
|
|
|
|
#441 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Żartuje kolejny raz. Przypatrywałam się co tam ma między nogami na zdjęciu z USG,ale nie potrafiłabym powiedzieć czy to siusiak czy łechtaczka.W pierwszym momencie pomyślałam że jedna z nóg to wielki siusiak.
|
|
|
|
|
#442 |
|
Zakorzenienie
|
a ja słyszałam że nie wolno zielonej pić w ciąży
ja uwielbiam zieloną ale na początku ciąży miałam odrzut od niej i się dowiedziałam że nie powinno się jej pić bo coś tam zawiera ale już nie pamiętam czemu![]() właśnie dzwoniła moja koleżanka z pracy która urodziła synka miesiąc temu i jutro nas zaprasza do siebie na urodzinki więc w końcu jakaś imreza mi się szykuję
|
#443 | |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
lubie zwykla herbate ale czuje sie po niej dziwnie i tak mi sucho w ustach
|
|
|
#444 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jak dla mnie to bardzo urocze Cudownie, że nadal potrafi takie miłe drobiazgi robić, żeby poprawić Ci humor
|
|
#445 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#446 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I jak karmiłam też piłam, coś tam ktoś skrzeczał że lepiej nie, ale nie znalazłam takiej wiarygodnej informacji wiec piłam dalej ![]() Cytat:
Jesli już to rzadko należy ją pić ![]() Sorry, że tak truję zdrowe- niezdrowe, ale mam *******ca na tym punkcie
Edytowane przez dorinka30 Czas edycji: 2009-01-16 o 11:59 |
||
|
|
|
#447 |
|
Zakorzenienie
|
tak i wypłukłuje żelazo z organizmu zwykła herbatka więc ją lepiej ograniczyć(ja właśnie wypiłam ihihhi a innych pouczam
)kurde svinecka ale żeśmy dziewuchy zaraziły gadaniem o dzieciakach ![]() dorinka patrzyłaś na linki wózkowe ten kolor to amarant??
|
#448 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aha : mój Tż nigdy się nie przyzna, że jest romantykiem, raczej miewa taki pajacowaty sposób bycia. Ale taka poza tylko ![]() Dziewczyny, a dorinka zwłaszcza: skoro nie mogę robić ćwiczeń aerobowych, z wiadomych względów a chcę sobie wyrzeźbić brzuch troszkę. Niby chuda jestem, ale jakiś wałek tam widzę i ja bym wolała mini-kaloryfer:P to jak to zrobić? Ćwiczenia na leżąco mają sens? Aerobiczna 6 w?
|
|
|
|
#449 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No czasem można zgrzeszyć ![]() Widziałam, ładny tylko mógłby być ten kolor jeszcze żywszy ![]() Madlen a brzuszki, tradycyjne albo połówki brzuszków ? Nie znam dokąłdnie zerobicznej 6 W , jeszcze nie zgłębiłam....jak zgłębię temat to pewnie się wezmę za to
Edytowane przez dorinka30 Czas edycji: 2009-01-16 o 12:05 |
|
|
|
|
#450 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
a ja nie mam hopla - malo tego uwielbiam wszystko co niezdrowe
hmm wlasnie mnie cos tknelo zeby napisac smsa do TZ, takiego wyznaniowego troszke, nie wiem czemu bo jeszcze nie odpokutowal swoich win, w sumie to uswiadomilam sobie, ze nie pamietam kiedy mu cos takiego pisalam, moze dlatego, ze ja tez takich nie dostaje a TZ mam wrazenie, ze w ogole jest oschly no dobra napisze co napisalam: "nie sprawiaj mi przykrosci, ja nie umiem zyc bez Ciebie jestes dla mnie wszystkim, moja ostoja, tylko Ty mozesz byc przy mnie przez reszte zycia, nie chce tego co jest teraz "
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:00.

Moja siostra spodziewa się dziewczynki (zresztą termin ma za 5 dni
), a ubranek różowych ma niewiele 

Za***...
)