![]() |
#1021 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie majowo-czerwcowe 2009 cz.2
Nosze, nosze
![]() ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez boszenka69 Czas edycji: 2009-01-16 o 09:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#1022 |
Wtajemniczenie
|
svinecka no właśnie wiem że coneco ma zgrabną gondolkę ale mi na tym zależy
![]() ![]() ![]() koniecznie muszę zobaczyć oba na żywo ![]() Nicola rozumiem. Ehhh w sumie Ty jesteś w lepszej sytuacji bo rejestrowałaś w USA to wiadomo że może być inna pisownia. A co ja mam zrobić ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1023 | ||
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
Cytat:
po 3 miesiacach w spacerowce wozilas?? wow ja synka po 5 dopiero a i tak myslalam ze to wczesnie hehe ja tez mialam wielka landare z wielkimi pompowanymi kolami, no coz taka moda byla, jak dzis patrze na te wozki to mi slabo jedna z wizazanek ma ten leviroo - nefretette, mozesz jej zapytac o gondole ogolnie chyba nie ma tego wozka za bardzo w sklepach ja bede zamawiac z allegro, musi byc on ![]() tylko, ze spacerowka nie kladzie sie na calkiem plasko i jest na paskach
![]() |
#1024 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez nicola2002 Czas edycji: 2009-01-16 o 09:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1025 | |||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Dopiero?chyba chciałas napisac juz w 18 bo ja jestem w 21 i nadal nic no lekkie ruchy czuje ale kopniaczkow zero
![]() |
#1026 | |||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() W ogóle to kochane brzuszolki bardzo wam wszystkim serdecznie dziękuję ![]() ![]() ![]() Aaaaa bym zapomniała potwierdził że to synek. Oczywiście nie obyło się bez jego głupich min. Na moje pytanie czy mówiłby mi pokazać płeć dziecka na monitorze odburknął że tą kwestię już poruszaliśmy przy poprzedniej wizycie. No i pokazał z łachą. Cieszę się że macie to samo zdanie o nim co ja bo myślałam że sfiksowałam. Zmykam do pracy życzę miłego dnia ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1027 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
moje dziecko kopie tylko w podbrzuszu czyli nadal ma ułożenie miednicowe |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1028 |
Raczkowanie
|
Malwa, ja jutro zaczynam 22 tc. A o swoją dzidzię się nie martw, tylko ciesz, że taka delikatna i spokojna
![]() Boo - no to jestem bardzo blisko Ciebie z terminem, czekam na czkawkę ![]() Kokoin - ten twój lekarz to jakiś kolejny idiot. Wcześniej Pakusia trafiła na takiego "inteligenta". Do wora z nimi. Ciekawe co będzie w poniedzialek, bo na połowkowe też idę z tz i jeszcze z córcią bo bardzo chce zobaczyć. Ciekawe, czy gin też się okaże takim matołkiem. Ale przygotowałyście mnie psychicznie, jak coś, to mu wygarnę. No mówię Wam, przez te poranne kopniaczki mam dzisiaj ciągłego banana ![]() Edytowane przez nicola2002 Czas edycji: 2009-01-16 o 10:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#1029 |
Raczkowanie
|
kokoin gratuluje synka ciekawe czy wiecej coreczek czy synkow na naszym watku?ja zmykam do pracy pa
#1030 |
Wtajemniczenie
|
Svinecka kurcze ja chce na żywo
![]() ![]() Nicola ja chcę wiedzieć już ![]() ![]() ![]() ![]() Fionka fajne skarby ![]() ja też mam ale jednego ![]() oto mój 23 tc ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez esti1984 Czas edycji: 2009-01-16 o 10:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#1031 |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
esti jaki malutki!!!!!!
![]() ja jutro zaczynam 14 tydz i mam dwa razy taki jak Ty w 20 tyg bede miec pewnie jak w 9tym miesiacu bo teraz mam jak w szostym
#1032 |
Zakorzenienie
|
Katrin, my jak mamy ciche dni to i tak muszę pierwsza się odezwać. Bo mój TŻ ma taki charakter że przejdzie mu dawno ale się nie odezwie... I czeka na mój ruch
![]() Esti, no właśnie dziewczynka to i drobna, gdybym miała córcię też bym wybrała lekki wózek. Ale chłopak to już różnie może ważyć ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nicola, ja Juniora zawsze czuję nisko, mam chyba ciągle nisko macicę ![]() Kokoin, czyli jednak synek. Tak myślałam że może jednak pojawi się córeczka ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1033 |
Zakorzenienie
|
Esti, śliczny brzuszek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1034 |
Wtajemniczenie
|
Svinecka no malutki jest ale i tak już się pokazał bo był dużo mniejszy, pokazuj nam Twój brzusio
![]() oooo widzę sashkę już się martwiłam że Cię nie ma, dawaj nowe foty bo my zawsze razem pokazujemy brzusie ![]() gosik mi najbardziej podoba się Nicola ![]() ![]() Ładnie 2 latka i ponad metr ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1035 |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
moj brzusio jest w watku lipcowym
teraz znow sie powiekszyl
#1036 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Nicola fajniej, dużo fajniej, zwłaszcza, że nie ma ich dużo. A jak powiedziała w usc, że zapiszą, to na pewno zapiszą. Jeśli mi zapisali dawno temu i w małej mieścinie, a co dopiero teraz w w-wie. Ja też jak podaję jej imię, to od razu tłumaczę, że pisane przez c, to pewnie trąca trochę pustą boazerią, ale mi takie tłumaczenie się nawet podoba ![]() Esti, jak Ty się zapinasz w spodnie jeszcze sprzed ciąży??!! ![]() Edytowane przez nicola2002 Czas edycji: 2009-01-16 o 11:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1037 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1038 |
Wtajemniczenie
|
Esti - Antonina - jak dla mnie imię cudne.... Tosia, Antosia, Toninka... Jak mi Antoś zrobi psikusa i bedzie dziewczynką to może zamiast Emilki zostanie Antosia. Mojemu męzowi tez się bardzo podoba.
a ja jak na razie jestem na TAK, jesli chodzi o ten wózek... http://www.forum.alewozki.pl/viewtopic.php?id=45&p=1 zaraz znajdę ... JEST http://www.bobowozki.com.pl/product_...921759e81287fc a kolor mi się podoba ten zielony na samym dole ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1039 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() dziewczyny mam pytanie czy mozecie m i polecic cos na pieczenie no wiecie gdzie na wizyte jeszcze daleko tym bardzoej ze nie chce mi sie leciec do lekarza a co najlepsze to na ost wizycie mi sprawdzal szyjke i wogole i tam wyszlo wszystko w porzadku ph mialam dobre. raz na tydzien kazal mi sie przemywac tamtum rosa ale raz na tydzien a to nawet pomaga a cos innego mozecie polecic w ciąży? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1040 | |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1041 | ||
Wtajemniczenie
|
Cześć brzucholki
![]() Badanie zaliczone, dobrze że wzięłam ze sobą jabłko, bo jak wracaliśmy już do domku to robiło mi się powoli słabo. Na szczęście ten mój paskudny mąż zawiózł nas samochodem, więc było oki. Dzisiaj od rana bolki mnie głowa masakrycznie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pamiętam, że pisałyście coś o wózkach. U nas jest ten problem, że mieszkamy w wieżowcu na 1 piętrze i na każdym piętrze są zamontowane kraty i dodatkowe drzwi ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Przecież masz prawo zapytać go ile waży i mierzy twoja dzidzia ![]() Gratuluje synka ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1042 |
Raczkowanie
|
![]()
a co do wózków to słyszalyscie jakies moze opimie na temat wozków firmy Brevi znalazlam je na allegro i strasznie mi sie podobaja moj M widzial je w lublinie wczoraj i tez jest pod wrazeniem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1043 |
Rozeznanie
|
Esti, ale malutki brzusio, chudzinka z ciebie, moje dzinsy sprzed ciąży które były tak dość dopasowane wciągnę tylko do połowy ud, a o zapięciu się mowy nie ma
![]() Śledzę dyskusję na temat wózka coneco i leviroo, chyba też się na któryś zdecyduję, Esti, czy to jest ważne czy spacerówka się rozkłada na leżąco? Bo mnie by do głowy nie przyszło, żeby o to zapytać ![]() ![]() ![]() Fionka, ja na przeziębienie brałam oscillococcinum, ssałam propolki i piłam syrop z cebuli. A na kaszel pomagają herbatki z lipy albo babki z miodem, możesz też na wieczór zrobić sobie gorące mleko z czosnkiem i masłem, ochyda, ale uśmierza trochę kaszel. Słyszałam też, że na kaszel dobrze jest ugotować taki zwykły kisiel, tylko żeby miał konsystencje taką do picia, w większej ilości wody i pić łyczkami jak najbardziej gorący się da, trzeba tego podobno ok. 1 litra na dzień wypić. Nie próbowałam, ale metoda nieszkodliwa i smaczna. Ginka mi powiedziałam, żw wszelkie choroby w ciąży powodują, że choruje dzidzia dużo bardziej niż my i dlatego wszystkie infekcje trzeba szybko wyleczyć, nawet jeśli nie obejdzie się bez antybiotyku. Kuruj się i masz szybciutko wyzdrowieć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1044 |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
fajny, podobny do leviroo - tylko drogi troche
#1045 |
Raczkowanie
|
dokladnie tylko ta cena odstrasza
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1046 |
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() Ni zdążyłam jeszcze wszystkiego przeczytać, koniecznie musze nadrobic zaległości / spore /. Wczoraj byliśmy na USG. Chłopaki górą. Będę miała drugiego syna !!! Kolejne Usg tylko potwierdzi, bo wspaniale było było widać "klejnociki". Cieszę się. Dziewczyny czy któraś z Was ma wymiary swoejego dzidziusia z 24 tc ? |
![]() ![]() |
![]() |
#1047 |
Rozeznanie
|
Dzien doberek mamuski
![]() Widac ze nie tesknilyscie za mna... ![]() ![]() Szczerze to przejrzalam tak przelotem co tam sie u was dzialo jak mnie nie bylo. No wiec tak... Od dwoch dni mam kaszel na szczescie suchy i pobolewa mnie gardlo. Tempreratury nie mam, ogolnie czuje sie dobrze. Wiec ok. Nic powaznego sie dzieje. Kuruje sie babcinymi sposobami. Wczoraj dostalam sie do mojego gina na przychodnie ![]() ![]() ![]() ![]() Cisnienie mam nadal niskie. Waga.... w ciagu 6 tygodni przytylam 6 kilo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Szyjka ladnie zamknieta. Moj gin twierdzi ze infekcji nie widzi ![]() Skierowal mnie poniwnie na morfologie, mocz i glukoze. Kazal mi jakies kropelki brac na podwyzszenie cisnienia. No i usg nie mialam ![]() ![]() Musze sie pochwalic dostalam ciuszki z alegro. Dzis dopiero dotarly. A zamawialam tydzien temu wieczorem. No ale wazne ze sa. Zdjecia wstawie. Ktoras z was sie pytala o sklep PEPCO...... chyba Anulka. U mnie w miescie jest ten sklep. Jest super. Czesto tam chodze. Fajne ciuszki dla bobasow mozna dostac i za niska cene.A poza ciuszkami rozne inne rzeczy mozna kupic. Maugoszatka moja dzidzia jak kopie to tez czuje w podbrzuszu....Mam nadzieje ze nie jest ulozona miednicowo, ja chce rodzic SN ![]() Kokoin tez mialam podobna sytuacje z moim lekarzem. Mial wtedy zly dzien. Bo normalnie to jest przemily i przesympatyczny,ze az sie czasem niedobrze robi ![]() Ale wtedy to mnie tak wkurzyl ze mial ochote mu trzasnac drwiami. Nic sie wtedy nie dowiedzialam. Nie moglam sie z nim dogadac. On swoje ja swoje. Non stop mi przerywal jak cos mowilam. i jak wyszlam zastanawialam sie za co mu zaplacilam. Cala droge domu przeplakalam. Moze twoj gin tez mial zly dzien tak jak moj??? W koncu to tez ludzie. Tez im sie moze trafic gorszy dzionek. Daj mu moze jeszcze jedna szanse??? Svinecka witaj ![]() Fionka bidulko wspolczuje Ci tego chorobska. Powinnas dostac jakis lek. Przeciez sie tak zameczysz. Kuruj sie i szybciutko wracaj do zdrowka ![]() Esti ![]() ![]() ![]() A to zdjecia. 1- to bodziaki z biedronki roz. 62. 2- te zielone body to a allegro, a te biale i zolte z biedronki roz. 56 3- spiochy roz. 56 - allegro 4- to akurat dostalam od mojego chrzestego, krotko przed swietami, to jest rozmiar na polrocznego babasa. 5 i 6 - kompleciki roz.56 - allegro
![]() ![]() ![]() ![]() ur. 30.04.2009 68kg................jest 52kg ![]() Edytowane przez sashka20 Czas edycji: 2009-01-16 o 11:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#1049 |
Rozeznanie
|
Manolita gratuluje synka
![]() Esti brzusio jak zawsze malutki, ale sliczny ![]() Paula na to pieczenie to spokojnie sie podmywaj tym tantum rosa. Jak ja mialam infekcje i picza mnie swedziala i piekla to moj gin kazal sie dwa razy tym podmywac ale nie robi irygacji. A teraz jak mnie pieklo to uzywalam i zuwam caly czas takiego fajnego plynu do higieny intymnej z beirdronki co mi Katrin polecala i pomoglo. A to reszta zdjec. Normanie siedze wsrod tych ciuszkow i co chwile je ogladam. Nie moge sie napatrzec. ![]() ![]()
#1050 |
Rozeznanie
|
Wiecie co, wyoglądałam ten wózek coneco V4 Esti z każdej strony, naprawdę fajowski jest, kurcze, ale się napaliłam, chyba ładniejszy jest od leviroo, zastanawiam się tylko czy piankowe koła to jest dobre rozwiązanie, czytałam gdzies , że pompowane są lepsze. Leviroo ma największą gondolę na rynku, 40/80, ciekawe ile ma ten coneco, bo nie znalazłam. Esti, może wiesz?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:24.