|
|
#2431 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Lubelskie Panny Młode cz. IV
grusiaczek84:"Widziałam też w akcji na targach ślubnych wizażystkę pracującą na kosmetykach Chanel - byłam bardzo zainteresowana, ale nie mogę znaleźć namiarów
(Malowała na głównej alejce przy stoisku firmy zajmującej się pomocą przy organizowaniu wesel) może macie na nią jakiś namiar??? "Grusiaczku - mam wizytówkę, też rozmawiałam chwilkę z tą panią i sprawaiła wrażenie profesjonalistki ![]() http://www.adamczewska-stylizacja.pl/ Edytowane przez maciejka83 Czas edycji: 2009-01-16 o 18:41 |
|
|
|
|
#2432 |
|
Raczkowanie
|
egwene6 sliczna ta sukienka... aż się rozmarzyłam...
|
|
|
|
|
#2433 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
egwene6 boska!!! a gdzie ją sobie upatrzyłaś-znalazlam,że mają salon w Świdniku-czy to tam? i ile kosztuje ps.naprawdę boska ... |
|
|
|
|
|
#2434 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nabliżej nas są salony: .Warszawa , 01-005 Tylko Ona Nowolipie 22A Warszawa , 01-019 Mystique Nowolipki 14 Rzeszow , 35-105 Impresja Fuh Godi ul. Sobieskiego 10 no i wspomniany juz przeze mnie troche wczesniej Lillyes na Kraśnickiej w LBN dopisek no i jeszcze salony Madonna - ale chyba nie wszystkie. ten 'store locator' jest jakiś niekompletny ![]()
Edytowane przez froggie Czas edycji: 2009-01-16 o 19:21 |
|
|
|
|
|
#2435 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Mieszkam aktualnie w Londynie więc przymierzałam w salonie tutaj - nie wydaje mi się żeby mieli suknie Maggie Sottero w Świdniku ale mogę się mylic
|
|
|
#2436 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
masz racje forggie-sprawdziłam raz jeszcze to Świdwin nie Świdnik
|
|
|
|
|
|
#2437 |
|
Zakorzenienie
|
ja bym sie nie obraziła gdyby były w Świdniku
![]() Egwene zazdroszczę ze masz te suknie pod ręką! bo ja jestem w jednej zakochana totalnie
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2438 |
|
Zakorzenienie
|
W Świdniku nie ma żadnego salonu ślubnego niestety.
egwene6 bardzo ładna suknia, a cenowo jak wygląda?
|
|
|
#2439 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Boże to chyba lekka przesada, 80zł to już dużo.... się ceni kobitka... A kosmetyki Kryolana stosują również Panie makijażystki, które za makijaż ślubny biorą 60-80zł. Nigdy w życiu nie dam się naciągnąć na taką kwotę ma niezłą.Cytat:
Czy masz jakiś konktetny namiar??Jak to cenowo wygląda itp. Cytat:
![]() Niełatwe to zadanie na początku przyznaję ![]() Ale podobno po dłuższych próbach jakoś się oko przyzwyczaja? Ty też masz tak że czujesz te krawędzi, mimo iż wszystko jest ok, soczewki na dobrej stronie?Ja ciągle czuję że coś mnie obciera, mało to komfortowe ![]() No a ja dziś zamówiłam suknię i kupiłam welon ![]() Negilo kiedyś prosiłaś o fotkę sukni jak już ja zamówię. Voila + welon ![]() Ramiączka miałam zawiązane na szyji, bo się pourywały, ale we właściwej będą chyba tak jak w pierwowzorze
Nie palę http://www.suwaczek.pl/cache/d98bd85f35.png Bycie konfidentem to najgorsza forma upodlenia człowieka ![]() Edytowane przez oshinek Czas edycji: 2009-01-16 o 20:48 |
|||
|
|
|
|
#2440 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cena podoba mi się o wiele mniej niż sukienka w salonie w którym ją przymierzałam kosztuje ponad 1000 funtów ale znalazłam inny salon w którym pod koniec stycznia mają weekend maggie sottero i podobno można dostac rabat aż do 50% jeśli się wtedy zamówi więc teraz trzymam kciuki że wylosuję taką zniżkę
|
|
|
#2441 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A cena jest taka bo płaci się za usługę w salonie:/Przykładowo na tagach kobitka powiedziała 100zł + próbny połowę! Najlepiej znaleźć dziewczynę, która nie pracuje dla salonu i przyjedzie do domu - bierze zawsze mniej kaski ![]() Ja się zdecydowałam bo wiem dokładnie o jaki makijaż mi chodzi, chcę żeby był dobrze wykonany, a samej ręce będą mi się za bardzo trząść i nie dam rady
|
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2442 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Aaaaaa w takim razie to zmienia postać rzeczy ![]() Jakoś zrozumiałam, że za sam ślubny 120zł
|
|
|
#2443 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
O super, dziękuję ślicznie!! |
|
|
|
|
|
#2445 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
25zł/kg tortu 46zł za blaszkę ciasta - niezależnie czy jest w niej lekkie czy ciężkie ciasto a biorąc pod uwagę średnio że to jest 4kg w blaszce to wychodzi po niecałe 12zł/kg wszelakie łabądki czy grzybki są po 1zł za sztukę a tel do"Alicji" to 081 756 69 52 z soczewkami jest koszmar ale na szczęście tylko w nakładaniu bo poźniej już jest ok - moje oko reaguje nadmiernym mruganiem jak sie cos do niego zbliza..
|
|
|
|
|
|
#2446 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Pani D. była bardzo bardzo sympatyczna No ale finalnie zeszłyśmy na 250 Od słowa do słowa okazało się, ze miała podobne problemy jak ja, życzyła mi zdrówka, także miło. Ale minę mój brejdak miał jak wyszliśmyCytat:
No to ty masz lepiej z soczewkami, bo mnie cały czas coś tam kole
Nie palę http://www.suwaczek.pl/cache/d98bd85f35.png Bycie konfidentem to najgorsza forma upodlenia człowieka ![]() Edytowane przez oshinek Czas edycji: 2009-01-16 o 21:00 |
||
|
|
|
|
#2447 |
|
Zakorzenienie
|
Oshinek Suknia bardzo ładnie na Tobie lezy- dobry wybór
Co do soczewek, to spokojnie dzieuszki, ja juz uzywam prawie 5 lat, na poczatku załóżenie trwało ok 2 minuty;p teraz to góra 12 sekund;p. Kwestia wprawy i przyzwyczajenia, juz po miesiącu będziecie wkładac i zdejmowac bez zbednych manipulacji przy oku;] W NAsutowie są dobre ciasta, tylko u mnie w rodzinie ostanio na weselach 4 pod rząd były te same "placki" z NAsutowa i ja powiedziałam, ze nie chcę! Mam dośc łabądków i grzybków na każdym zdjęciu, a co mówić na swoim weselu;p Ale dobre to są;] |
|
|
|
|
#2448 |
|
Zakorzenienie
|
hmm soczewki tez chce na wesele.
Na ile wczesniej trzeba oko do nich przyzwyczajac? Oshinku wyobrazam sobie minę brata. A mocno się śmiał?
|
|
#2449 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny rewelacja te suknie
![]() ja jutro jadę z moim sponsorem (Babcią) na mierzenie właściwie moja Babcia jakoś bardziej chce już tą suknię widzieć/zamówić niż ja, ale co tam, niech już będzie a nóż widelec jutro będę o jedną sprawę do przodu ![]() a z tymi ciastami to ciekawie o tym Nasutowie piszecie, to niedaleko od Garbowa więc chyba się tam wybierzemy na skosztowanie tylko nie wiem to kupowanie wg blaszek zachwieje moje wyliczenia skrupulatne... mam tak że na osobę potrzebuję 0,3kg ciasta (na dwa dni) +0,4kg na gościniec na parę w umie mi wychodzi 60kg ciasta. a jak to wyjdzie wg blaszek? bo przecież każde ciasto inaczej waży...
|
|
#2450 |
|
Rozeznanie
|
u mnie w pracy koleżanka miała ciasta z w/w Nasutowa,za nią 2 inne panie zamówiły na śluby swoich dzieci.A że w pracy mamy taką tradycję,że jak ktoś ma w rodzinie "taaakie święto" to przynosi potem torcik-to mialam okazję spróbować pysznego torciku śmietanowo-jagodowego-palce lizać !!!
![]() Oshinku- gratuluję wymarzonej "Rybki"
|
|
|
|
|
#2451 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziewczyny jeśli problem będzie się otrzymywał spróbujcie może innych soczewek tzn. innej firmy, może będą lepiej leżały?Cytat:
Oni na pewno mają lepszą orientację niż my wszystkie
|
|
|
#2452 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Oshinku Śliczna sukienka, rewelacyjnie prezentuje się w niej Twoja figura.Jestem jeszcze przed szukaniem sukni-mam pytanko jaki to salon?I ile kosztuje Twoja suknia? |
|
|
|
|
|
#2453 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
(i wszyscy goście tez ).A tak jako ciekawostkę wklejam wam link (przyda się świeżym żonom które planują po ślubie dzidziusia są tu takie? ) http://www.mamatecznik.pl/index.html
|
|
|
#2454 |
|
Raczkowanie
|
macie pomysly na fryzury do dlugiego welonu (lub krotkiego)ale upietego wysoko?!Ja planowalam wloski na boku zebrane w kucyka, ale jak upiac welon do tego!Taka fryzura sie wszystkim podobala,bo juz wyrobowalam ja na kilku imprezach, lecz jak tam upiac welon?dzieki za pomoc...
|
|
|
|
|
#2455 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bardzo przydatne informacje, warto skorzystac ![]() Oshinku, bardzo ladna sukienka i swietnie na Tobie lezy )ja jakos nie moge sie zebrac i pojsc zamowic sukienki chociaz slub mam juz w czerwcu ![]() teraz to sie ciesze ze nie decydowalam sie na RD albo na ML, bo juz dawno musialabym sie decydowac, zeby raczyli sie w pol roku wyrobic ha ha ![]() mam pytanko do czerwcowych PM, kiedy zaczynacie zapraszac gosci? no i do jakiego terminu prosicie o potwierdzenia? |
|
|
|
|
|
#2456 |
|
Zakorzenienie
|
Co do tortu śmietanowo-jagodowego to ja uważam, że jednak za mdły jest....
My mamy slub 16 maja na zaproszeniach napisalismy prośbe o potwierdzenie do 2go maja, a zapraszac mamy zamiar skończyc- najbliżśza rodzine w święta wielkanocne- czyli miesiąc przed
|
|
|
|
|
#2457 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i może być tak, że w jeden weekend zaprosimy dwie rodziny .a potwierdzenie powiedzmy do 5 czerwca
I'm running from the light, running from the day to night Edytowane przez Miira Czas edycji: 2009-01-17 o 12:16 |
|
|
|
|
|
#2458 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
tylko nie mam aż tak artystycznej duszy i takie rzeczy mnie nie kręcą Oshinku widziałam dziś Twoja suknię, na wieszaku ![]() sama tam przymierzałam, ale zasadniczo o rezygnacji z tego salonu zdecydowały ceny właśnie, zmówiłam suknię w salonie alkyone tez na fabrycznej będzie szyta wg mojego widzi mi się z uwagami Pani krawcowej. biała, z atłasu obszywana srebrną koronką (ten fartuszek), dół jak w sukni na zdjęciu,obszycie tez będzie leciało po trenie, góra na ramiączka z wcięciem na biust lekkim no i bolerko z koronki wspomnianej srebrnej, gorset też z koronką. zasadniczo przymierzyłam zupełnie gładką i ecri suknię i tylko dopasowałyśmy koronkę i już. zaliczka zapłacona, termin miary 1 na kwiecień, acha i koszt całej sukni z halką i welonem 2000zł. troszkę dużo, ale będę miała to co chcę ![]() pozdrawiam wszystkie Panny Młode które mnie oglądały w sukni w giselle było ich z 6, i mamy też pozdrawiam i koleżanki
Edytowane przez edytka27101982 Czas edycji: 2009-01-17 o 13:52 |
|
|
|
|
|
#2459 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2460 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() próbuje sobie wyobrazić Twoją i fajna będzie ![]() w tej co zalączyłaś strasznie podobają mi sie te rękawki Cytat:
![]() firma to nie wiem jaka ale suknia z salonu Giselle Jak Wy to robicie ze wiecie jaką suknię wybrać?
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:01.

(Malowała na głównej alejce przy stoisku firmy zajmującej się pomocą przy organizowaniu wesel) może macie na nią jakiś namiar??? "
- mam wizytówkę, też rozmawiałam chwilkę z tą panią i sprawaiła wrażenie profesjonalistki 

Tak przy okazji to ostrzegam, chociaż chyba nikt tam nie miał miec wesele oprócz mnie z tego forum, że Orient Express zmienił pomieszczenia na wesela i opcje które w tej chwili oferują są śmiechu warte. Poza tym właściciel tego lokali zachował się bardzo nieprofesjonalnie bo nie zawiadomił nas o tym fakcie i tylko przez przypadek moja rodzina się dowiedziała o całej sytuacji - sam pewnie by nas przetrzymał i nie mielibyśmy żadnej opcji tylko zgodzic się na jego "rozwiązania" . Na dodatek jestem uziemiona prawie 2000 km od lublina więc możecie sobie wyobrazic jak się czułam. Na szczęście po jednym dniu pełnym paniki bo myślałam że nigdzie nie znajdę terminu - okazało się że mają wolną salę w hotelu Europa i wygląda na to że tam się przeniesiemy. I tutaj moja prośba - czy może któraś z was miała, ma albo ewentualnie była tam na weselu. Trochę martwi mnie fakt że tak późno mają terminy na lato bo tyle się słyszy o tym że w co lepszych lokalach mają pozajmowane większośc wakacyjnych dat na rok naprzód - chociaż z drugiej strony chyba nie może tam byc aż tak źle bo w końcu to czterogwiazdkowy hotel. Będę wdzięczna za wszelkie opinie bo muszę się zdecydowac na lokal a nigdy tam nie byłam.
flejksy

A kosmetyki Kryolana stosują również Panie makijażystki, które za makijaż ślubny biorą 60-80zł. 

A cena jest taka bo płaci się za usługę w salonie:/

).