![]() |
#4441 |
Raczkowanie
|
Dot.: Maturzyści 2009 cz. III :)
Helloł
![]() Ależ mnie tu długo nie było... heh ![]() Tak próbowałam nadrobić coś nie coś z czytaniem waszych postów ale choćbym nie wiem jak chciała to życia by mi nie starczyło na przeczytanie tego wszystkiego he he :P Więc lepiej poczytam bieżące wątki POZDRAWIAM ![]()
#4442 |
Wtajemniczenie
|
[1=1264cfbd25b40f51a2184ba b410ce1a999cc0a39_625ded7 235d3c;10516303]ja mam prosze
![]() Dziękuję ![]()
#4443 |
maszyna, nie człowiek
|
Gaia, nie rpzejmuj się, bo z operonu tez mialam tak masakrycznie małą liczbę punktów, że dziś jak rozwiązywaliśmy ta z oke to od razu podbiła do mnei z pytaniem ile mi wyszło :P Kupiłam repetytorium z Oxfordu (klasa F go chyba uzywa) i robie sama po kolei ćwiczenia, poza tym duzo gadam na dodatkowym angielskim to mam nadzieję, że mi jakoś pójdzie. Z gramatyki tez miałam łącznie chyba 1 punkt? Tak, wiem, porażka. Ale mnie zmobilizowała
![]() A dzieckooo ![]()
#4444 |
Zadomowienie
|
ja mam studniówkę w niedzielę, 18
![]() ![]() ![]() ![]() co do ferii to ja biorę się za matmę głównie. ostatnio mam wrażenie, że nic nie umiem zrobić i nic nie kapuję, więc uzbroiłam się w książki z biblioteki i we wtorek (w poniedziałek trzeba będzie odsypiać ![]()
#4445 | ||
Zadomowienie
|
Albinos ma czerwone ale co tam :P
Cytat:
Aż z ciekawości srawdziłam które gramatyki ja mam. Matura Companion z Express publishing na dodatkowym Revise for matura Macmillan w szkole trzeciej w tym roku już raczej nie kupię. Drogie jak nie wiem co :/ Moim zdaniem pierwsza fajna. Ma dużo słownictwa ale jest ono sensownie dobrane, nie tak jak w macmillanie, w którym jest dużo bezsensownych, specjalistycznych słówek, ktorych na co dzien sie nie używa a co dopiero na maturze. Tylko widzisz ja jak robię zadania z gramatyki to robię ję dobrze a potem na tych maturach zaczynam tworzyć własne formy gramatyczne : ![]() Ustnego się nie boję. Zresztą A) zdaje podstawowy B)nigdzie się nie liczy. Najbardziej bałam sie listeningu. A i na tej maturze z Operonu, i na tej n dodatkowym straciłam 2 punkty tylko ![]() Cytat:
Ja ustąpię w tej kwestii pierwszeństwa mojej starszej siotrze. W końcu jest w takim wieku, że mogłaby juz o tym pomysleć ![]() Nagrywaliście się dzisiaj?
A musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda Będę odchudzoną inżynierką ![]() ![]() ![]() Edytowane przez gaia Czas edycji: 2009-01-16 o 19:55 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4446 |
Zakorzenienie
|
Jakim cudem Wy już macie wyniki z matur?!
U mnie w szkole pewnie dowiemy się za minimum 2 tygodnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4447 |
Zakorzenienie
|
udziela mi się przedstudniówkowa gorączka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4448 |
maszyna, nie człowiek
|
Nagrywaliśmy sie.. Torche glupio ze dzis, bo kilku osob nie bylo z uwagi na egzamin dsd. Porazka z tym nagrywaniem -.-'
Tak, to jest to repetytorium. Oxford Excellence. Na dodatkowym angielskim i tym szkolnym robie kserowki z niego ("umiecie angielski i nie potrzeba wam zadnego repetytorium kupowac!") i wlasnie z express publishinga.
#4449 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() nagramy się w przyszłym tygodniu. mam nadzieję, że nie wyjdzie jakoś benzadziejnie. Oglądałam przez okno (zamiast słuchać pani od polskiego) ajk to klasa D zrobiła. Rzucali się śnieżkami przed szkołą.
![]() |
#4450 |
maszyna, nie człowiek
|
Uhm..! My chcieliśmy poczatkowo zrobić drgania, ale chyba nie każdy umie drgać ;P W końcu mamy normalny beznadziejny filmik i głupie "Zapraszamy na studniówkę!
![]() ![]()
#4451 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wczoraj dostałam @ więc nie będę mieć na 100dn i w czwartek jeszcze dzień przed mogę iść na solarium ![]() ![]() no i rozwiązałam sprawę z makijażem. zrobi mi koleżanka ![]() praktycznie wszystko jest tylko nie czerwone majteczki ;p muszę jeszcze kupić.. no a biżu nie będę kupować, kolczyki wezmę zwykłe wkrętki bo włosy mam długie i będą rozpuszczone więc ani by ich za bardzo nie było widać i by się jeszcze plątały. postanowiłam że zapodam sobie po prostu srebra bransoletkę i 3 łańcuszki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kurcze już przedwczoraj przestało boleć mnie gardło i w ogóle a dziś znów zaczęło i to tak dziwnie, do tego ucho ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#4452 |
Zakorzenienie
|
A ja nie wiem, co zrobić ze stanikiem. Bo dekolt po przymiarce okazał się... spory.
![]() ![]() I poszukuję dalej czerwonych butów 35. Bo inny kolor mi do tej kiecki w ogóle nie pasuje. ![]()
#4453 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chyba zdecydowałam sie na fryzurę. coś na kształt tego co w załączniku ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4454 |
Zakorzenienie
|
#4455 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4456 |
Zadomowienie
|
Ehh, właśnie skracam moją listę przebojów na osiemnastke.
Najpierw było 10,5 godzin muzyki, potem zjechałam do 7,5, a teraz mam 6 godzin i 45 min ![]()
![]() |
#4457 |
Zakorzenienie
|
Bry, to nic, że jutro już mam tydzień po studniówce ^^ Ale dopiero w środę się mi znalazło zdjęcia ze studniówki (uszkodzić fotografa mogę za to, że zdjęcia ogólnie dostępne są?) i nawet znalazło się takie na którym wyglądam normalnie.
I żeby nie było, że wszystkie dają, a ja nie to: http://img209.imageshack.us/my.php?image=stdiw1.jpg I nie śmiać się z min, bo to akurat kaczuchy były. W tej bordowej, która na zdjęciu wygląda jak czerwona to ja. Prościej: ta z lokami na 'mądrej' głowie... |
![]() ![]() |
![]() |
#4458 |
Raczkowanie
|
75% biola R
![]()
#4459 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
co do fryzur to ja nie wymyślam. Zdam się na fryzjera. Jak z nim rozmawiałam to sprawiał wrażenie rozsądnego, więc wiem, że mam raczej małe szanse mieć na głowie grzyba atomowego, wielgasnego koka, tonę borkatu, itp...bo okreslił to jako "wiochę" ![]() Zresztą co do wymagających upięć to nie mam miłych wspomnien. na ślub siostry fryzjerka za bardzo sie postarała. Efekt 60 wsuwek- 2 dni mnie głowa po tym bolała tak mnie nakłuła. ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#4460 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Nadal jestem skonana, choć za mną super-hiper-leniwy wieczór z TŻtem. ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4461 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A kaczuchy chyba na każdej tego rodzaju imprezie są^^ ![]()
![]() |
#4462 |
Konto usunięte
|
wierzycie w coś takiego jak intuicja?
troche mi elpiej na psychice,ale za to mnie serce kuje;/ |
![]() ![]() |
![]() |
#4463 |
maszyna, nie człowiek
|
Dokładnie ;|
A profesor wychowawczyni mówi coś o trzeszczących zwojach mózgowych i wyszła na najabardziej wyluzowaną z nas wszystkich. Zrobiłam jedną stronę prezentacji na język rosyjski ![]()
![]() |
#4464 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja miałam coś podobnego na weselu. poszłam z kilkoma zdjęciami i mi zrobiła podobne. a teraz do tej samej fryzjerki idę ![]() ![]() dobra. idę myju myju i do łóżka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4465 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do włosów - też nie przepadam za długimi, nie wiem, czy wytrzymam do matury, zanim je obetnę... Ale jak wytrzymam, to pierwszy dzień po ostatniej maturze bedzie pod znakiem nożyczek. ![]() Teraz to już naprawdę idę. Dobranocka. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4466 |
Zadomowienie
|
przerażasz mnie!
#4467 |
Raczkowanie
|
Hmmm... dzisiaj studniówka a ja wczoraj pokłóciłam się z chłopakiem...
Do tej pory się nie odzywa... Coś mi się wydaje, że ten bal na prawdę zapamiętam do końca życia (niestety nie będą to miłe wspomnienia) ![]()
#4468 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tzn nie nie. ja długie włosy lubię. nie lubię siebie w krótkich, nie podobam się sobie. ale tak czy siak jak mam długie, to większość czasu chodzę w związanych w kitkę czy w jakiś artystyczny nieład ![]() za 20min wybywam do fryzjera i na malowanie paznokci. wydrukowałam zdjęcie fryzury i... okazało się, że drukarka mi drukuje na różowo ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4469 |
Zakorzenienie
|
Sydunia, to studniówka już dzisiaj? Zazdroszczę!
![]() A ja piłuję do końca paznokcie, zmywam Waxa z głowy i biorę się za lekcje i za historię. Bo czuję się źle ze świadomością, że nic nie wiem, a matura za 106 dni... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4470 |
Zakorzenienie
|
no niiee xD musiałaś to powiedzieć xD teraz i ja się muszę pouczyć bo mnie przeraziła ta wizja xD
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:32.