|
|||||||
| Notka |
|
| Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#751 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Rozpaczliwie poszukuję, chętnie się podzielę, część 4
Cytat:
Pomyślałam, że zrezygnowałaś Ja nadal jestem chętna |
|
|
|
|
#752 |
|
Zadomowienie
|
Bardzo poszukuję do testu Miracle Intense Lancome. Poratujcie !
Piszcie co byście chciały wzamian może Was czymś z moich zbiorów uraczę.....
|
#753 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#754 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie szkodzi, odpisałam
![]() *** Poszukuję jeszcze: CK Secret Obsession (chętnie kilka próbek lub odlewka), Tygrys OI, Nu, VW Boudoir, Libertine, Escentric 01, 02, Molecule 02, Belle de Minuit, Shalimar, Cristobal, Etro Etra, TM ogródki Rose/Peony/Lily, Bond No. 9 Chopard: Wish, Wish Magical Nights Elixir: Code, Hypnose (też edt) Perles de Lalique, Hanae Mori Magical Moon, Ungaro Apparition Demeter: Rain, Snow, Ocean/Salt Air (w zamian posiadam thunderstorm) Juicy Couture, Amor Amor Sunshine, Aigner Too Feminine, 5th Avenue Nights, EA Spiced Green Tea (na 1 test) Wkrótce postaram się wypisać jakie oryginalne próbki i dekanty posiadam luzem Poza tym w wątku http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=299902 mam wpisane niektóre butelki, z których jestem gotowa zrobić próbki/odlewki Pozdrawiam Edytowane przez Mektarynka Czas edycji: 2009-01-16 o 13:52 |
|
|
|
#755 |
|
Zakorzenienie
|
Oddam próbki:
-Hot couture -Tempore Donna -Signature Escada -Just Cavalli her -Baby doll -Tommy Girl -Cabaret de gres -darling Kylie Minoque -Eternity Moment CK -kenzo słonik -Mania biała -Miracle so magic -Amor Amor -Miss dior Cherie -Addict -Hypnotic Poison -Code edp i edt -Moschino I love love -Kenzo Amour edp -Hypnose etp -Angel Violette -Vanilla Musk -Vanilla Fields -L'instant -LLL -Crystal Noir edp -Allure edp -Sensi -Fantasy BS -Midnight fantasy BS -Pink Suede Avon -Coconik YR -The one d&G -Princess Vera Wang Szukam : -Flowerbomb edt -Alchimie -Cristobal -Code Elixir -Moschino oprócz I love love -Escady oprócz Magnetism i Magnetic Beat -Indian Holi -Kenzo Le Parfum -Gloria -Rose Absolue YR -Echo -Allure edt -Alien -Angel -Midnight Poison -i inne
Edytowane przez Lynn Czas edycji: 2009-01-16 o 11:44 |
|
|
|
#756 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jasne
wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1270304 rękodzieło https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=882341 Moda - wspólne zakupy https://wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=110 Przeczytaj to, zanim coś kupisz przez wizaż https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...56&postcount=1 |
|
|
|
|
#757 |
|
Zakorzenienie
|
Szukam odrobiny Lou Lou i Chanel Eau Premiere - odwdzięczę się czym chata bogata - oprocz tego co mam w wątku wymiankowym mam też Mahorę, Automne, Chanel nr 5, Daturę Noir, Douce Amere, Boudoir i jeszcze trochę próbek.
|
#758 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#759 |
|
🐛🐈 🦄 🐾
|
Poszukuję próbki Raving
![]() Mogę oddać - Incense Normy Kamali - Molecule 01 - EM - Musc Ravageur |
|
|
|
#760 |
|
Rozeznanie
|
mimblo chętnie oddam Ci Raving
|
#761 |
|
🐛🐈 🦄 🐾
|
|
|
|
|
#762 |
|
Rozeznanie
|
równo 1 ml - może być?
|
#763 |
|
🐛🐈 🦄 🐾
|
Pewnie
![]() Dziękuję i piszę PW z adresem
|
|
|
|
#764 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Pink Suede The One Allure Crystal Noir Mania za: Indian Holi Angel Escada: Rockin Rio, Pacific Paradise, Sunset Heat? |
|
|
|
|
#765 |
|
Rozeznanie
|
Wymienię:
- Belle de Minuit - r, 0,5ml - Neonatura Cocon - r, 0,8ml - Diesel ++ - r, 1ml - Pink Sugar - r, 0,8ml - Flower by Kenzo - r, 2ml - Lou lou - r, 0,3ml - Giordani Gold - o, 0,5ml - Shalimar edt - r, 1ml - Notorious - o, 1,3ml - Classique - r, 1ml - Princess - r, 1ml, - Tumulte - r, 1,2ml - Jasmin Noir - o, 1,4ml - Stella Sheer 2008 - r, 1ml - Słoń - r, 1ml - Image - r, 0,7ml - Wish - r, 0,8ml - Chance eau fraiche - o, 1,5ml - Innocent Secret - r, 1,5ml - Noa Perle - o, 1,5ml - L'instant Magic - o, 1ml - Insolence edp - o, 1ml - Organza Indecence - r, 1,3ml - Black Cashmere - r, 1ml - Wish of luck (Avon) - o, 1ml - Bond Girl 007 (Avon) - o, 1ml - Gloria - r, 1-2,5ml w atomi - Nu edt - r, 1ml - Mauboussin edt - r, 0,2ml - Theorema Esprit - r, 0,3ml - Skin - r, 1ml - Hiver - r, 0,4ml - Histoire d'Eau - o, 2ml - Ambre Sultan - r, 0,2ml - Santal Blanc - r, o,2ml - Douce Amere - o, myślę że zostało ok 0,6ml - Rousse - r, 1-3ml w atomi - Shaal Nur - r, 0,8ml - Angel Violette - o, 1,5ml - Angel Pivoine - r, 0,5ml - Angel Le Lys - r, 0,5ml - Prada - r, w atomizerku 4,5ml - mini Flowerbomb edp 6/7ml - mini Diamonds Intense 5ml - mini Scent Intense - 4/5ml Wszystkie pojemności podane są w przybliżeniu. r - robiona, o - oryginalna |
|
|
|
#766 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
a szukasz czegoś konkretnego? pytam bo ja wiele nie mam ale może coś się znajdziewypasiony avek
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2009-01-16 o 14:02 |
|
|
|
|
#767 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mam też sporo próbek podłączam się pod pytanie Polly_ |
|
|
|
|
#768 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ilość do uzgodnienia
|
|
|
|
|
#769 |
|
Wtajemniczenie
|
ilosc do 1ml (najchetniej 0.5), ale jestem elastyczna
na dzień dzisiejszy proponuję próbki/odlewki robione z flakonów wypisanych w wątku, a jutro wypiszę próbki oryg. i gotowe dekanty, które muszę przytargac z innego miejsca (chyba, że szukasz czegoś konkretnego, to wtedy powinnam byc w stanie okreslic czy to akurat mam)
|
|
|
|
#770 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
.Właściwie niczego konkretnego nie szukam, chętnie przygarnęłabym zapachy Boucherona (prócz B), Alchimie, Pure Poison Elixir i wszystko czego nie znam. Napisz co masz, a nóż coś wybioręMektarynko - znam wszystkie zapachy z Twojego wątku. Może masz cos jeszcze poza nim? |
|
|
|
|
#771 |
|
Zakorzenienie
|
Poszukuję choć odrobiny Satellite A la figue.
|
|
|
|
#772 |
|
S. Sssss. SSSSS.
|
moze cos u mnie za miniature flowerbomb?
|
#773 |
|
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie (kilka postów wyzej jest lista) za
Edytowane przez Lynn Czas edycji: 2009-01-16 o 20:10 |
|
|
|
#774 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#775 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
*** Lynn, próbki wysłane |
|
|
|
|
#776 |
|
Zakorzenienie
|
Polko, przepraszam, umknął mi Twój post. Jeśli propozycja nadal aktualna to zapraszam do wybrania czegoś ode mnie
![]() Nargothrond może coś u mnie za któreś z tych? - Giordani Gold - o, 0,5ml - Jasmin Noir - o, 1,4ml - Chance eau fraiche - o, 1,5ml - Noa Perle - o, 1,5ml - Santal Blanc - r, o,2ml - Rousse - r, 1-3ml w atomi Mam do oddania: Fleur de Corail f a Innocent f a Fig Leaf Demeter kapka Hibiscus Tea Demeter kapka Rose Absolue YR Parfum 2,5-3 ml Armani Diamonds Lovely Prism Caleche Caleche eau delicate Emporio She Le Feu Nomadic Oriflame Eau de Crisobal Jour de Fete Poivre Piquant niedużo Musc Ravageur f a niedużo Alien eau luminescente f a Black Orchid f a Sira des Indes Patou f a Watch 1,5 ml Tumulte PH Unbound Halston f mogę odlać: Pink Sugar Pinacolada Demeter (do 4-5 ml, nie jestem pewna pojemności mojej odlewki, mogę oddać całą) Toffee Apple (do 10 ml w odlewce) Extraordinary (mogę odlać dużo) Eau des Merveilles Pi Caleche soie de parfum (do 4? ml, nie wiem ile ma ta miniatura) f - firmowa a - z atomizerkiem Poszukuję: Smiley Santal Blanc Vetiver Oriental Jade Durbano Chanel no 19 Omnia Apres L'ondee Eau de Shalimar Eau Parfumee au The Rouge CK In 2 U Dolce Vita Sweety CdG (oprócz Nomadtea i Woodcoffee) Vanille Banane CsP Ambra Indiana By D&G The One Musk, Sandalo, Palais Jamais Etro Panthere lub coś innego, czego nie znam lub co chciałabym sobie przypomnieć
Joga z rana jak śmietana. Edytowane przez agnyska81 Czas edycji: 2009-01-16 o 21:03 |
|
|
|
#777 |
|
Zakorzenienie
|
Agnysko - mam 19tkę EDT, przyniosę Ci za Lilijkę jak chcesz.
Albo sobie co ino wybierzesz.
|
|
|
|
#778 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#779 |
|
Zakorzenienie
|
Mam: fabryczne:
Bond nr 9: Riverside Drive, Coney Island, Wall Street Sarah jessica parker Lovely Lutens Fleur d'Oranger Annick Goutal: Eau d' Hadrien (męski) JP Gaultier Ma Dame inne z wymian, więc testowane, ilość ok 1mm: Demeter Angel Food i Thunderstorm Poeme NR for her EDT Lagerfeld Soon Moon Stars KC Black Molecules 02 Mogę zrobić: L'Artisan Mechant Loup (nawet odlewka) L'Artisan Dzing Lutens Fumerie Turque Lutens Arabie Balenciaga Cristobal Cartier Smok Smok Ekstrakt Torrente L'or Herba Fresca (wchodzi w grę odlewka) Molnard Fleur de Figuer Jesus del Pozo In Black Dali Purplelips Clinique Simply CK Obsession Givenchy Organza Celine Oriental Summer Chopard Madness LAura Biagiotti Sotto Voce Cacharel Gloria Suflowers - mogę oddać prawie całe 30 ml 5th Avenue - to samo - ok 12 mm Szukam (między innymi): Let Me Play The Lion Serge Noir My Queen Jaipur Musc Ravaguer Nirmala Chene French Lover... I wielu, wielu innych
Edytowane przez nebraska Czas edycji: 2009-01-16 o 22:28 |
|
|
|
#780 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:46.

Pomyślałam, że zrezygnowałaś
Ja nadal jestem chętna 

Juz wysłałam PW.