|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#991 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2008 jednak nie balują na studiach cz. X
Ojej wygrałam zestaw w konkursie rossmana - poleciałam i odebrałam
![]() Szkoda,że o tym,że wygrałam poinformowali mnie dopiero teraz a zestaw czekał na mnie od 13 grudnia ![]() Więc mam choinki filcowe ;P i zestaw Garniera ![]() ![]() ![]()
#992 |
Zakorzenienie
|
Myszko gratuluje!
|
![]() ![]() |
![]() |
#993 |
Zakorzenienie
|
niedługo przyjdzie P.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#994 |
Zakorzenienie
|
a dziękuję dziękuję
![]() ![]() W takim razie miłego wieczorku Hula ![]()
#995 |
Zakorzenienie
|
Hula trzymam kciuki
|
![]() ![]() |
![]() |
#996 |
Zakorzenienie
|
a ja zaraz ide do M
![]() dalej nic nie zjadlam, ledwo zyje ![]()
#997 |
Zakorzenienie
|
no a mam nadzieje, że będzie miło, sympatycznie i wogóle super
![]() nie ma żadnej z moich dziewczyn z którymi mieszkam, 2 są w Kielach, a trzecia wróci dopiero koło 23-24 bo poszła do klubu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#998 |
Zakorzenienie
|
a ja jestem juz tylko z P. K. sobie poszedl
hahahahha :P Hula to mam nadzieje, ze bedzie to romantycnzy jak wymarzony piatkowy wieczor |
![]() ![]() |
![]() |
#999 | |
Zakorzenienie
|
zjedz coś koniecznie! ja właśnie przed chwilą zjadłam pierwszy normalny posiłek dzisiaj i od razu mi lepiej! poza tym nie chce żby mi tak bezczelnie burczało w brzuchu jak P bedzie
![]() Cytat:
![]() własnie robię się na bóstwo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1000 |
Zakorzenienie
|
zepsulam sobie rosolek w proszku, wsypalam go do herbaty
![]()
nazywaj mnie Vill Edytowane przez ViLLeMkA Czas edycji: 2009-01-16 o 18:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#1001 |
Zakorzenienie
|
Vill ale jak to?
Hula mrytytyty! |
![]() ![]() |
![]() |
#1002 | |
po prostu Em :)
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1003 |
Zakorzenienie
|
wiesz, ja zawsze lubilam polski.. ale na matfizowym polskim nie robilismy za wiele.. dzien czy dwa przed matura wypisalam sobie srodki a efekt byla az ponad ten zamierzony.. no ale kazdy moze miec inne odczucia
|
![]() ![]() |
![]() |
#1004 |
Zakorzenienie
|
#1005 |
Zakorzenienie
|
a to z cyklu avek: https://wizaz.pl/forum/member.php?u=124293
Mariolcia?? :P hehehe jestem ciekawa keidy zobaczymy kogos z moim :p hehehehehehe Vill ale jak to? herbatka zaprosila rosolek? |
![]() ![]() |
![]() |
#1006 |
Zakorzenienie
|
zobaczysz, że ktoś Ci go skradnie kiedyś ;P
spalam ponad 1.5h, leki nie działają i taka zabawa...pffff. już 20 a ja jeszcze nic naukowego nie zrobiłam prawie dzisiaj ;O : (
#1007 |
Zakorzenienie
|
A skąd! To znaczy: gdy ktoś nie ma na podstawową, to i na rozsz. mieć nie będzie. Ale uważam, że do matury R z polskiego nie jest potrzebna wiedza (no, taka, jak i na PP), lecz szczęście, żeby pytania były zrozumiale sformułowane.
Ja wczoraj pisałam termin "0" z Literaturoznawstwa, ale pytania były tak głupie, że nie łudzę się. |
![]() ![]() |
![]() |
#1008 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zetka, pdziwiam cię z tą nauką w nocy. Ja przez 2 dni nie spałam do 3, bo się uczyłam i musiałam osypiać w dzień po uczelni, bo nie dałam rady ![]() Vill, może ty mi pomożesz. Nie chciało mi się ściągać OTH, wię obejrzałam na YT. odc. 12 mi się zgadzał, a 13 w części powtórkowej było, że Brook znowu napadł ten koleś, a tego nie było w poprzednim odcinku. więc nie wiem, czy ie było jego emisji czy źle ponumerowali na YT
![]() |
#1009 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny mam parę pytań dla tych, które mieszkają ze swoim TŻ.
1. Czy Wasi rodzice wiedzą, że mieszkacie razem? Jeśli tak, jakie mają zdanie na ten temat? 2. Jak wygląda podział obowiązków pomiędzy Ciebie a TŻ? Każdy sprząta po sobie czy sprząta jedno z Was bądź jakaś inna opcja? 3. Jesteście w stanie się uczyć, jeżeli TŻ jest w pobliżu i można robić z nim coś bardziej przyjemnego niż nauka? |
![]() ![]() |
![]() |
#1010 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Też nie rozumiem tej herbatki i rosolku o co chdozi ?:P
![]() |
#1011 | |
Zakorzenienie
|
nikt nie ma takiego nacpanego bugsa i bogusia
![]() Cytat:
2. sprzatamy zamiennie. ja czesciej gotuje Tz czesciej zmywa. chociaz nie powiem czesto robi mi sniadanie do lozka itp. sprzatamy jak komu wygodniej, prawnie robimy razem, razem swgregujemy, wstawiamy, wieszamy i skladamy. robimy sobie wzajemnie herbatki itp. zakupy tez robimy razem te wieksze lub ta osoba, co ma podrodze, czas kupuje chleb itp. choc Tz nie raz mi robil niespodzianki kielbaskami na sniadanie, ktore sobie w nocy wymarzylam itp 3.uczylismys ie razem do matury, mimo ze zdawalismy inne przedmioty. czesto razem dyskutujemy na tematy, ktorych sie uczy jedno z nas. tak samo jak i o tematach zyciowych. jak jade do domu nie moge zebrac sie do nauki. tu razem motywujemy sie i gonimy. a na przyjemnosci tez mamy czas. wszystko mozna pogodzic nono :P i podpis E-Szczurek zeby perfidniej bylo :p |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1012 | |
Zakorzenienie
|
Myszko: Gratuluje
Hula: Kciuki bede trzymac za was ![]() Cytat:
2. różnie to bywa, raz ja, raz tz, raz każdy po sobie. 3. Jestem w stanie się uczyć i w jego towarzystwie lepiej mi to wychodzi niż jak uczyłam się kiedyś sama.Zakładam stopery i tż nawet jak siedzi obok, dla mnie nie istnieje w czasie nauki, trzeba umieć rozdzielać przyjemności z przykrym obowiązkiem ![]() Uczyłam się ![]() Dzwoniłam mamusia i kupiła mi jakiś ciuszek, jak przyjade to zobacze i na odchodne zapytała się czy babcią nie zostanie ![]() Oh my dear mother ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1013 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() jutro nasz współlokator ma urodziny i sąsiedzi nasi przez ścianę (też studenci) robią pożegnalną imprezę bo się wyprowadzają niestety - już widzę jutrzejszy dzień ![]() ![]()
#1014 |
Zakorzenienie
|
lele
a co ma do tego Twoja siostra? Jest przeciwko Tobie? |
![]() ![]() |
![]() |
#1015 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to jutro jedna wielka impreza i Ciebie a dlaczego chcesz to wiedziec? co rozumiesz przez bycie przeciwko komus? nie, nie jest przeciwko mnie, ani przeciwko mojemu Tz, sa inne powody, znane bywalczyniom watku. moge udzielic odpowiedzi, bo nie jest to tajemnica, tylko czy aby nie za duzo informacji bez przyczyny? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1016 |
Zakorzenienie
|
W ramach odmóżdzenia sesyjnego gotowe na wszysztko i plotkara
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1017 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kurcze, wydało się! ![]() śmiesznie, że to akurat mięsny, bo to chyba jedyny sklep do którego nie mogę wejść ze względu na zapach. ![]() no impreza impreza ^^ mój współlok już od wczoraj świętuje te urodziny ;P odkąd wyszedł o 22 to do tej pory nie wrócił i jak przed chwilą dzwonił to możliwe, że np wróci dopiero jutro popołudniu ![]() ![]()
![]() |
#1018 |
Zakorzenienie
|
lele
jeżeli o coś pytam, to tylko z czystej ciekawości, chciałam po prostu wiedzieć jak to jest u innych osób w takiej a nie innej sprawie, nie musisz odpowiadać na moje pytanie jeśli nie chcesz ![]() przez 'bycie przeciwko komuś' rozumiem nie popieranie czyichś decyzji, wyborów... z mniej lub bardziej znanej przyczyny bądź przyczyny bezsensownej czytam często ten wątek ogólnie rzecz biorąc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1019 | ||
Zakorzenienie
|
uhuhu a ja w sumie nie wiem co robie hehehe.. robie nic, odmozdzam sie.. ale prawoznsatwo do mnie wola
Cytat:
![]() a co do miesnego. wiele, wiele, lat temu jak lele byla jeszcze mala a polska byla jeszcze abrdzo krotko wolna polska, ada wraz z rodzicami wybrala sie w odwiedziny do brata, ktory w tym momencie przebywal u naszych bylych juz przyjaciol rosjan na obozie tanecznym w kalingradzie. pomine cudowny hitel, ktory raczyl niewygodnymi lozkami i karaluchami w isce europejskim stylu. w celu zdobycia pozywienia trzeba bylo udac sie do miejscowych sklepow, bo jedzenie hoteleowe tez bylo iscie europejskie. tym oto pieknym sposobem lele weszla wraz z mama do miesnego i nie omieszkala wykrzyczec na caly sklep "mamo wychodzimy z tego sklepu. tu strasznie smierdzi". niestety mama lele chciala ja wychowac na dame, uspokoic chciala i konspiracyjnym szeptem rzekla by jej zstepna zamilkla i ze to nie ladnie tak glosno krzyczec, bo paniom sprzedajacym moze sie zrobic przykro. na co jeszcze mloda nie do konca dama odparla "mamo ale ja sie zaraz zygam". i wten oto piekny sposob po dzis dzien wspominamy miesne sklepy u naszych sasiadow. tak na marginesie, ponoc niewiele po dzis dzien sie tam zmienilo. niestety lele juz prawie dama nie ma okazji by to sprawdzic.. p.s. to to przesilenie sesyjne.. Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#1020 |
Zakorzenienie
|
lele
chyba Twoja siostra i moja mama mają podobne poglądy... a co do mieszkania razem przed ślubem: ostatnio jak mój TŻ był u spowiedzi, ksiądz go pytał, czy mieszka ze mną; powiedział też, że jeśli tak, to mu nie da rozgrzeszenia... a z drugiej strony zastanawia mnie fakt, jak dostają rozgrzeszenie pary, które mieszkają ze sobą przed ślubem dłuższy czas |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:24.