![]() |
#481 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Galerie artystyczne w internecie cz. II
Cytat:
Ja zresztąwcale nie twierdzę, że to jakieś unikalne perły twórczości literackiej, ale doprawdy nie móc dwóch zdań samemu sklecić i wstawiać cudze opisy to już poniżej krytyki. Edytowane przez Senanque Czas edycji: 2009-01-16 o 21:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#482 |
Zadomowienie
|
''... zaczyna żyć w kolczykach, naszyjniku czy naszyjniku ....''
wyglada tak jak by zrobiła po prostu -----> kopiuj-----> wklej i nawet nie przeczytała tego że 2 razy dała naszyjnik. ale prace ma bardzo ładne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#483 |
Zakorzenienie
|
Możliwe, że nie przeczytałam uważnie fiszerowej i formood mi sie nie chcialo szukać.
A teraz mam kolejne pytanie ![]()
#484 |
Zakorzenienie
|
zdjęcia
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#485 |
Raczkowanie
|
Dziewczyna nie boi się kontrastów, pomarańcz plus niebieski czy kulk plus kwadrat. Jakoś to wszystko zgrywa, wzory raczej niepospolite (oglądałam ją kiedyś w deco. Pozatym zdjęcia ma bardzo ekspresyjne i cieplutkie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#486 |
Raczkowanie
|
Hymmmmm...swoją drogą ciekawe co można napisać by przypadkiem nie powtórzyć słów kogoś innego?
Może na przykład- W TWORZENIU BIŻUTERII NAJBARDZIEJ KOCHAM TO ŻE WTEDY DWÓJKA MYCH SUPERABSORBUJACYCH DZIECI JUŻ ŚPI ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#487 |
Zakorzenienie
|
Tez obserwuje fado w Deco, prace jej mi sie podobają, aczkolwiek najbardziej intryguje mnie to, że tak dobrze jej idzie sprzedaż
![]() ![]() Bo kolczyki są bardzo proste, kamien, przekładka, kamien, zdjecie przy sztucznym swietle, wyostrzone nieraz tylko na jedna część kolczyka. Biżuteria nie tania. Bardzo dużo jest takiego typu kolczyków u innych, ale jednak klient wybiera fado. Why? ![]()
#488 |
Zadomowienie
|
moim zdaniem....
........ przede wszystkim w jej zdjeciach jest to coś , nie wiem co....... ![]() może nietypowy układ do dóry nogami, to niejednolite tło ? cos do tych prac przyciaga. a Biżutki są proste, tzw,, zwyklaki'' niektóre bardzo proste - ale wykonane bardzo estetycznie , z ciekawych materiałów i kolorków ( patrząc na prace w deco).Po prostu ładne. ...chyba tylko pozostaje nam pogratulować Fado zdolności marketingowych Edytowane przez falling in love Czas edycji: 2009-01-16 o 23:15 Powód: jeszcze cos +literówka |
![]() ![]() |
![]() |
#489 |
Rozeznanie
|
a to dobre
![]() zdjęcia ma wprost koszmarne i to nie jest dyskusyjne ![]()
#490 |
Zakorzenienie
|
Wiesz Candi, tylko nieliczni mają takie zdjęcia jak Ty. Ja uważam, że jej zdjęcia są ładne, a sprzedaż też ma świetną. Tylko pogratulować.
|
![]() ![]() |
![]() |
#491 |
Zakorzenienie
|
Ja Was bardzo przepraszam, ale tylko niektore z Was sie przykladaja do zdjec.
Nie trzeba miec nie wiadomo jakiego sprzetu przeciez. Bo co mam myslec widzac co i rusz zazolcone zdjecia? Albo zdjecia na ktorych po prostu albo nie widac polowy albo trzeba sie domyslac co tam moze byc? Poza tym wiele osob po przyjeciu do galerii nie wysila sie juz tak bardzo po i po co? Ehhh.... :/
#492 |
Raczkowanie
|
Eeeee, Candi, łatwo Ci krytykować - Ty zdjęcia chyba robisz tylko o północy przy pełni księżyca, stojąc na jednej nodze i spluwając przez lewe ramię
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#493 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() sama masz pięc klas ładniejsze fotki od Fado, więc nie rozumiem ![]() chciałam Wam tylko jakoś nakreślić, że to naprawdę nie są dobre zdjęcia, więcej - sa bardzo złe. sprzedaż duża dlatego, ze Fado dużo robi i to przyzwoitych rzeczy. tanio. wot i cała filozofia. "ciepłe" zdjęcia - delikatnie nieostre i z kopniętym balansem bieli naprawdę nie są gwarantem sprzedaży. dobre zdjęcia, fajnie przedstawiające produkt ma Rosemary [zdjęcia piór ostatnie - łał, no śliczności!], clemmentine [nie wszystkie, ale większość], Fua, maghia [tutaj dodatkowo by pomógł lepszy aparat i w ogóle byłyby cudowne] itd.
![]() |
#494 |
Zakorzenienie
|
Candi, czego (jeśli mogę spytać) używać do zrobienia zdjęć ? Chodzi mi o te wszystkie namioty, lampy i inne.
|
![]() ![]() |
![]() |
#495 |
BAN stały
|
lustrzanka z obiektywem makro i dobra lampa błyskowa zewnętrzna + dobre ustawienia manualne i masz śliczne zdjęcia (i nie masz w kieszeni kilku tysiaków).
a mlisiewski podawał też parę modeli aparatów, które są dobre do focenia biżu. o: Edytowane przez 135nudziara Czas edycji: 2009-01-17 o 13:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#496 |
Zakorzenienie
|
Mi jakiś czas temu klientka zwróciła kolczyki w wylu jako reklamację bo stłukł jej się główny kryształ Swarovski. A to nie podlega reklamacji bo to nie jest wada ukryta produktu. Ale Wyl reklamację przyjął.
|
![]() ![]() |
![]() |
#497 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzis dokanczam prace jakie zaczelam wczoraj i wieczorem bede focic - hurtowo ![]() Jak skoncze odswieze watek - zobaczycie jak wyszlo - choc pewnie potrwa zanim go rozgryze do konca ![]() Smieszko - do kompaktu dobre sa lampy - dzieki nim zdjecia nie raz robilo sie o 3 w nocy ![]()
![]() |
#498 |
BAN stały
|
ja ze swojego canona powershot a470 też jestem zadowolona, robi przyzwoite zdjęcia biżu.
no i właśnie - lampy. jakie one mają być? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#499 |
Zakorzenienie
|
Lampy mozna kupic juz za 50zl sztuka - do tego osprzet bo gdzies trzeba je mocowac.
Nie jest to duzy koszt, a skoro inwestujecie w kamienie, srebro to warto tez zainwestowac w to, by moc sprzedawac produkt koncowy a dobre zdjecia to podstawa przy sprzedazy przez Internet. Naprawde nie rozumiem osob ktore z uporem maniaka robia zolte zdjecia i tlumacza, ze zima, ze zle swiatlo... Takie zdjecia na pewno nie przyczyniaja sie do wiekszej sprzedazy. Czy tylko mi przeszkadzaja takie zdjecia produktow w galerii?
![]() |
#500 |
BAN stały
|
żółte czy niebieskie zdjęcia są okropne. dlatego jesli mi nie wychodza, to robię do skutku, aż będą w miarę. wydaje mi się, że zdjęcia mam całkiem ok, na sprzedaż też nie narzekam
![]() ale wracając do lamp - jak one się nazywają i czy w markecie budowlanym je kupię, a jesli nie to gdzie? |
![]() ![]() |
![]() |
#501 |
Zakorzenienie
|
Moim zdaniem i w zime i nie extra sprzetem mozna zrobić łądne zdjecia. Wiadomo, ze nie profesjonalne, ale ładne.
#502 |
Zakorzenienie
|
Poza tym czasem mozna posiedziec ciut wiecej w PS...
#503 |
Zakorzenienie
|
A mi się naprawdę zdjęcia tej całej Fado podobają. Właśnie dlatego, że są takie jakieś "intymne". Doceniam np. zdjęcia Candi pod względem technicznym (ja ze swoim sprzętem w życiu nie osiągnę takiej ostrości), ale jakbym miała wybierać po zdjęciach, to bym wybrała biżu Fado, bo po prostu wydaje się taka cieplejsza z duszą i jest mi obojętne, czy to chodzi o kopnięty balans bieli, czy cokolwiek innego. Po prostu lubię takie zdjęcia, bo mają klimat i wydają się takie jakieś handmadowe właśnie
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#504 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#505 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jesli cos jest handmadowe nie znaczy ze ma byc niechlujne. Zoltego srebra tez nie lubie na fotach ![]()
![]() |
#506 |
Zakorzenienie
|
Klienci nie patrza na bizu profesjonalnym okiem.
#507 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Z racji, że większość zdjęć będziesz robić na niskim ISO i dość mocno domkniętej przysłonie świetlówki powinny być tak ze 3 minimum (każda odpowiada ~150-200W żarówce tradycyjnej). Alternatywnie tanie chińskie studyjne lampy błyskowe - takie o mocy błysku ok 100-120Ws można dostać już od 200-250zł sztuka. Do nich oczywiście statywy, softboxy etc. Nie pakuj się tylko w halogeny - będziesz miała za dużo zielonego i ogólnie różne dziwne odbarwienia. Ogólnie zestaw minimum można złożyć za jakieś 200-300zł jeśli ktoś lubi majsterkować. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#508 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() EDIT: sama się przymierzam właśnie do tego o czym mlisiewski pisze, bo wkurza mnie, że jak nie ma słońca to mam straszne problemy ze zdjęciami. Znajomy fotograf polecił mi jeszcze zakup do tego białej parasolki ![]() Edytowane przez smoczek Czas edycji: 2009-01-17 o 15:52 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#509 |
Zakorzenienie
|
To prawda, klimat owszem- mają, z daleka całkiem przyjemnie się na niektóre patrzy, jednak na wielu z nich bardzo, ale to bardzo źle widać produkt. Jeśli cały kolczyk lub jego główna część jest rozmazana, to psuje cały efekt. I proszę , nie krytykujcie tej wypowiedzi, patrząc na moje beznadziejne zdjęcie. Teraz spojrzałam na jej foty okiem klienta. Tło i klimat super, rozmyte zdjęcie- nie bardzo...
|
![]() ![]() |
![]() |
#510 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Edytowane przez 135nudziara Czas edycji: 2009-01-17 o 16:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:59.