![]() |
#1471 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lubelskie Żonki!! cz. II
Cały czas zastanawiam się, czy obarczać Was swoimi problemami
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1472 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1473 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1474 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#1475 |
Wtajemniczenie
|
uch, a gdzie was wszystkie wywialo????
selka, dobrze że się odezwalaś, pisz co tam u Ciebie, jeśli jedyną przeszkodą jest obawa przed zamęczaniem nas to jest to problem - jak widzisz - nieistniejący. Wogole niektóre dziewczyny mam wrażenie że widze pierwszy raz od jakieos czasu... Fajnie że się spotykacie, ja w poniedziałek śpię po nocy więc chyba się nie wyrobię ![]() A w związku z coraz większą aktywnością kulinarną założyłam w końcu wątek na gotowaniu. Linik w moim podpisie, może któraś co częściej pisze też by dodala, żeby można było szybko sięgnąć. Moze byłybyście w stanie odgrzeać poodawane wczesniej przepisyu - może przy okazji korzystania z nich i przenieść je stopniowo tam? Wydaje mi się że tak bedzie je łatwiej znaleźć, można tez bedzie zamieścić zdjęcia. Mam nadzieję, że pomysł chwyci. Oczywiście zaznaczajcie tutaj że wklejacie jakiś nowy przepis, tam ewentualne pytania co do konkretów.. annabel - najlepsze życzenia z okazji niedawnych urodzinek !!! Tak mi tydzień zleciał, że w końcu nie przeslałam Ci życzeń, choć miałam taki zamiar ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1476 |
Raczkowanie
|
Prosze o pomoc w wyborze zespołu
Czesc! Mam nadzieje,ze nie zapomnialyscie jak to bylo w przygotowaniach do slubu. Bardzo prosze Was o pomoc! szukam sprawdzonego zespolu na wesele. Juz kolejna - piata
![]() ![]() ![]() Dziekuje z gory! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1477 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() ![]() Martuko dobry pomysł z tym wątkiem kulinarnym, bo jeszcze troche i zostałybyśmy tam siłą przepchnięte przez moderatora ![]() ![]() ![]() ![]() Andemol ja niestety nie pomogę, miałam u siebie DJ-a a o tych zespołach nic kompletnie nie słyszałam, bo po prostu się nie interesowałam. Nie siedź dziewczyno tyle po nocach bo narzeczony się wystraszy podkrążonych i przekrwionych oczu ![]() ![]()
#1478 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Prosze o pomoc w wyborze zespołu
Martuko - b. fajny pomysł. Wrzucam tam parę moich przepisów - bez zdjęć.
![]() |
#1479 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1480 |
Zakorzenienie
|
a czemu płakałaś?
![]() |
#1481 |
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny za słowa wsparcia! Kochane jesteście!
![]() Ja tak na szybko, bo muszę Mikiemu pieluchę zmienić. ![]() Zła jestem, bo nie wiem, czy dojadę w poniedziałek. Szczerze mówiąc, to są bardzo male szanse, bo zepsuł nam się samochód. Nawet nie wiem co się stało, bo dalej nie gadam z mężem, ale skoro do pracy nim nie pojechał, to na pewno coś poważnego. Tak więc nie będę miała jak dojechać raczej, no chyba, że coś się zmieni do poniedziałku, ale nie sądzę, bo Krzysiek teraz pracuje dziś i jutro. No, ale wrzuć mi Sija ten adres, może akurat. No i przez ten samochód nieszczęsny, a właściwie jego aktualny pobyt w garażu nie mam jak się dostać do wózka, który został zastawiony. Niech to szlag! Moja jedyna rozrywka! Nie wiem, jak to zrobię, ale muszę go jakoś wyciągnąć, bo nie wyobrażam sobie gnicia w domu cały dzień. Buźka! ![]()
![]() |
#1482 |
Rozeznanie
|
Dzień dobry
![]() Jak dobrze tak dłużej poleniuchować w łóżku. Odpoczęłam za cały tydzień. Właśnie testuję iPlusa, bo wypadałoby w końcu podłączyć neta i sama nie wiem czy warto go brać. Momentami chodzi bardzo dobrze, a na niektórych stronkach strasznie się muli. Co do spotkanka u Ciebie Sija ja też jestem chętna o ile znajdzie sie jeszcze jakieś miejsce w domku ![]() ![]() Annabel ![]() Tola ja akurat nie jestem jeszcze zmotoryzowana, ale może któraś z dziewczyn będzie akurat jechała do Siji własnym autkiem (co za durny komp, nie ma znaków zapytania) Edytowane przez skrzatek24 Czas edycji: 2009-01-17 o 09:33 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#1483 |
Rozeznanie
|
Witam! Ja zanowu kolają sobote siedze w pracy! Ale nie jest źle.
Co do wakacji to my własnie wybieramy sie na taką zwiedzanie + odpoczynek. Interesuje nas Turcja. Itaka ma fajna ofertę i "fajną cene", czy może któraś z Was korzystała z Triady? Nam większość znajomych odradza to biuro. Martuko super pomysł z tym nowym wątkiem. Własnie go przeglądałam ale tylko zgłodniałam. Wkleje na tygodniu przepis na polędwiczki wiep. w jabłkach (pyszota) i piernik, którego nie da rady zepsuć. Jodie, MotoStart, hmmm skąd ja to znam??? ![]() Tolu w "Miescie Kobiet" są takie zajęcia dla młodych mam od 6 tygodnia po porodzie Aktywna mama. Pogadaj z mężem i może uda Ci sie wygospodarowac troche czasu dla siebie. Selka, wszystko będzie dobrze ![]() A całą reszte paczki gorąco pozdrawiam i przesyłam buziole ![]()
#1484 | |||
Zadomowienie
|
Hej, dzięki, że za mną tęskniłyście
![]() Ja na szybkiego, bo zaraz pewnie się mały obudzi a ja jeszcze w szlafroku a muszę się wyszykować, bo chcę z nim wyjść na dwór. Ja mogę pojechać po Tolę, ale to nic pewnego czy ja u Ciebie Sija zdążę, bo niby w pracy ale różnie z tym bywa, mam full roboty, będę wiedziała na bieżąco czyli pewnie koło tej 13-stej. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Tola ja bym postawiła męża przed faktem dokonanym, jeśli rozmowa nic nie da, ubrałabym się i wyszła. Dzieckiem zająć się musi, krzywdy nie zrobi, a Ty wrócisz za 2 h na karmienie.
![]() |
#1485 |
Raczkowanie
|
Chyba rzeczywiście niezbyt jasno to napisałam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1486 |
Zakorzenienie
|
przepraszam ze przypomnialam , ale jakos coś mi nie pasowalo dlatego zapytalam.mam nadzieje ze sie nie zloscisz
![]() ja sprzątam ![]()
![]() |
#1487 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Pięknie dziś na dworze, słoneczko i śnieg ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1488 |
Raczkowanie
|
Andemol ja niestety nie pomogę, miałam u siebie DJ-a a o tych zespołach nic kompletnie nie słyszałam, bo po prostu się nie interesowałam. Nie siedź dziewczyno tyle po nocach bo narzeczony się wystraszy podkrążonych i przekrwionych oczu
![]() ![]() Dziekuje,ale juz pozno i trzeba podjac jakas decyzje. ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1489 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
suche: 2szklanki maki 2 lyzki cukru (mozna dac wiecej jak ktos woli slodsze) 2lyzeczki proszku do pieczenia 1/4 sody (ja daje nawet 1) 2lyzki kakao mokre: 1/2 szklanki oleju/lub roztopionego masla 1 szklanka mleka 1 jajko (jak male moga byc 2) i do tego mozna wrzucic co dusza zapragnie: maliny, banany pokrojone w kostke, wisnie, truskawki, jagody co kto lubi ![]() Cytat:
Powodzenia na egzaminie! do do prawka to ja nie mam,ale moj znajomy pracowal w Rodmosie wiec moge polecic ![]() ![]() ![]() dzis mega lenistwo! spalam do 10 ![]() ![]() ![]() Martuko fajny pomysl z tym watkiem kulinarnym, zaraz zajrze i moze cos dorzuce od siebie ![]() edit: Angemol ja moge napewno odradzic Gwinea!!! bylismy na weselu (zreszta u szwagra) i oni grali jak zaspiewali: One way ticket- to wyszlo "łan łej cikiet" (musialam napisac fonetycznie) az sie wszyscy zaczeli smiac (zwlaszcza ze sporo osob bylo z emigracji ![]()
...obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par. Nie ma sensu szukać już, z nikim wcześniej nam nie było tak. Szansę mógł nam dać sam Bóg... 16.08.2008 ![]() http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png Edytowane przez katey Czas edycji: 2009-01-17 o 12:07 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1490 |
Zakorzenienie
|
Ja kurs robiłam w Rodmosie- szkoła jak szkoła, instruktorzy różni- jedni lepsi drudzy mniej. Jazdy przed egz biorę u męża chrzestnej małża, bo okazało się, że ma swoją szkołę nauki jazdy. Zobaczymy czy w ogóle bedę mogła uczestniczyć w tym doszkalaniu ale strasznie zależy mi na podejściu do egz.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1491 |
Wtajemniczenie
|
ANGEMOL ja polecam zespoł ALIEN.Grali u mnie i było ok,goście sie dobrze bawili a to najważniejsze!Podczas przygotowan do swojego weselicha zaglądałam na watek"Lubelksie panny młode"i tam jedna z dziewczyn chwalił aten zespol,dala mi namiary.Maja swoja stronke w necie,mozna posłuchac jak śpiewaja.Dziewczyna ma ładny glos,nie kaleczy angielskiego.Tylko u nich tez ciezko z wolnymi teminami szczegolnie na wesela w okresie letnim.
Dzis mamy wypad na piwko(ja bezalkocholowe)ze znajomymi ![]() SKRZATEK macie juz wszystko w swoim nowym domku?słyszałam ,ze meble maja potaniec(sa zapchane magazyny a jest mniejszy export) i sprzet AGD <RTV.To dobra nowina dla nas ![]() Edytowane przez alusia* Czas edycji: 2009-01-17 o 12:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#1492 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Miałam taki zamiar nie raz, ale powiem Ci szczerze, że nie wiedziałam gdzie mam pójść, bo tak nagle coś wymyślić, do kogoś się wwalić, to trudne, a do rodziców nie chciałam iść, nie chcę ich wtajemniczać w nasze problemy, bo jak zwykle musiałabym się osłuchać. Inaczej, jak coś jest zaplanowanego, np. spotkanie u Siji. Zaparłam się, że muszę iść na spacer i poszliśmhy! ![]() ![]() ![]() Idziemy jeść!
![]() |
#1493 |
Wtajemniczenie
|
ale zła jestem. Znów wszystkiom odpisalam i znów mialam pecha - od rana mialam jakieś probemy z dostepem do wizazu coś z serwerem ich chyba) NA dodatek mialam zamiar zapisać i w końcu tego nie zrobiląm - teraz nie mogę odnaleźc i musze od nowa.
angemol, ja ostatnio pisalam o weselu na ktorym bylam zespół ElTrans, nie wiem czy z lublina, bo to koło Pulaw było. Sami faceci i jak dla mnie znośnie - ale ja nie lubię zespoló - też mialąm DJa ![]() sija, a nie wiedzialąm że Ty też? Kogo mieliście??? selka, ciągle zahaczasz temat i ciagle nam nie mówisz, ale nie wiem czy nie bardziej się martwimy niż jakbyś powiedziala ![]() annabel, skąd ja to znam. A im dlużej taka sytuacja tym bardziej takie daty bolą.. Nie przypuszczałam,że wątek kulinarny znajdzie az takie poparcie ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1494 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Miłego spotkanka życzę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1495 |
Wtajemniczenie
|
też slyszalam o tych senach AGD i mebli, ze sprzętów już wszystko mamy. ale potrzebujemy kanapy i foteli/pufy więc rozsiądę sie i będe czekać aż mi ceny obniżą
![]() ![]() a co do przeglądarki to wląsnie mam firefoxa. Ja stawiam na problemy wizażu, bo przez jakiś czas tak bylo i wczoraj też, a teraz już OK. W sumie nie próbowalam na innej przeglądarce, następnym razem sprawdze... Edytowane przez martuko Czas edycji: 2009-01-17 o 14:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#1496 |
Raczkowanie
|
Selka - każda z nas ma lepsze i gorsze dni, problemy, dzielimy się nimi tutaj, bo wygadanie się pomaga nam.
A jak nie będziesz się od czasu do czasu odzywać to zdobędziemy Twój adres i osobiście zajrzymy i sprawimy lanie ![]() Tola - dzielna i pomysłowa kobieta z Ciebie ![]() Ja też po 3 godzinym spacerku z psem nad jeziorem ![]() ![]() martuko - fajny pomysł z tym wątkiem kulinarnym, postaram się wrzucić coś od czasu do czasu Ja bym postawiła na tkaninę i pranie ![]()
"Uśmiech kosztuje mniej od elektryczności a daje więcej światła"- A.J. Cronin Edytowane przez omikrona Czas edycji: 2009-01-17 o 14:45 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#1497 |
Zakorzenienie
|
Skrzatek! No coś Ty! W wózku, gdzież w samochodzie! Nie dałabym chyba rady, a poza tym to by mi przecież nic nie dało.
Bandola! Coś Ty nagadała mojemu małżowi?!?!?!??! Dzwoni do mnie i mówi: "Nie podoba mi się to." Pytam się co? A on mi na to: "Jeszcze nie wiem co, ale mi się to nie podoba." Niezłe nie? ![]()
![]() |
#1498 |
Zakorzenienie
|
Jeju Tola, biedaku, musisz tego swojego mężulka doprowadzić do pionu, nie może być tak, że on ma życie jak w mardycie, a Ty będziesz odwalać wszystko przy dziecku i czuć się coraz gorzej z p[owodu braku czasu dla siebie. Musisz walczyć o swoje prawa w małżeństwie, średniowicze się skończyło, teraz oboje rodzice muszą uczestniczyć w opece nad dziećmi.
Co do poniedziałku, to jak pewnie wiecie, ja pracuję rano, więc lipa, nie zobaczę Waszych buziek. A mój małż tez mnie trochę wkurza, tak to ma pretensje, że za mało miziania i takich tam, a ja w ciagu tygodnia jestem dętka i nie mam siły i ochoty. A dzisiaj, jak jest miły sobotni wieczór to wybrał piwo z kolegami. Cóż. Facet. Jeśli faceci są z Marsa, to niech tam wracają. Co do urlopowych miejsc, ja uwielbiam Grecję. I zawsze będę ja polecać, zawsze można się polenić, albo pozwiedzać. Albo zjeść coś fajnego wieczorem w tavernie. Ach, jak marzę o tym, żeby w tym roku pojechać na jakąś grecką wyspę ![]()
#1499 |
Zakorzenienie
|
No wiem Ruda, że muszę. Dziś się za to wezmę, skoro już jako tako się do siebie zaczynamy odzywać...
Co Wy mi tu o jakichś wyjazdach?! My to pewnie długo się jeszcze nigdzie nie ruszymy, a już na pewno nie tak daleko...
#1500 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() znając ją to pewnie się nie patyczkowała... a wyjazdy.... marzenia nic nie kosztują i nie wymagają wysiłku ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:12.