|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3211 | |||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Ploty i pogaduchy Truskawkomaniaków i Truskawkoholików cz. VIII
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() A co to ten atrederm ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Ładne kolory ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3212 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ta 016 jest fajniutka ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3213 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Gimnazjum mnie tez przeraża choć nigdy tam nie pracowałam.. pracuję w średniej szkole i na prywatnej wyższej uczelni..i z mojego punktu widzenia.. czym starszą młodziez kształacisz tym łatwiejsza praca..nie ma przynajmniej problemów z dyscypliną.. Cytat:
Cytat:
![]() [1=36824e82e51c7225a5b2c1a 5779aef88dc0a5eae_5f10dc1 5a8e6e;1052294 co do Ani, to jakbys mieszkala blizej na peffno by do ciebie przyszła i nie musiałabys sie nia zajmowac...ona sama sobie kaffke zrobi...grzebnie za czyms dobrym w lodówce.... ![]() ![]() Cytat:
![]() |
#3214 |
Zakorzenienie
|
Bardzo deikatny matowy róż chociaż na ustach widoczny. Fajnie się preznetują z błyszczkami. Ale one takie masłowe przyjemne w malowaniu. Tylko takie bez smaku.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3215 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Locacid niestety na recepte, w aptece ![]()
![]() |
#3216 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Retinoidy zawsze apteczne. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3217 |
Kici kici miau miau
|
nie ma pozycz, jestem splukana bo kupilam w koncu rureczki
![]() dobrze ze w poniedzialek dostane dodatek aktywacyjny ![]() chociaz musze z niego zaplacic na Izbe Lekarska i za telefon ![]() Edytowane przez ranka Czas edycji: 2009-01-17 o 13:13 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#3218 |
Zadomowienie
|
Alez mnie dziś boli głowa.. jestem po 2 tabletkach przeciwbólowych i nic..ale objawów przeziębienia nie mam..więc mam nadzieję że to nie żadna grypa
#3219 |
Kici kici miau miau
|
mnie tez niezle napiernicza - ide po tabletki p/bolowe
|
![]() ![]() |
![]() |
#3220 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3221 | |
Zakorzenienie
|
[1=36824e82e51c7225a5b2c1a 5779aef88dc0a5eae_5f10dc1 5a8e6e;10524671]sliczne usteczka
![]() ta 016 jest fajniutka ![]() ![]() One są takie jakby bez smakowe. Mają posmak trchę takiej typowej pomady, ale to jest bardzo delikatne. Cytat:
A co to rurki????????? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3222 |
Zadomowienie
|
To mam kolejne pytanie.. czy to rzeczywiście pomaga i czy to jest dla jakiegoś przedziału wiekowego.. a i czy lekarz rodzinny moze przepisać na to receptę.. i jeszcze jedno .. dokładna nazwa..pliss ja akurat nie boleję za bardzo nad zmarszczkami pod oczkami.. ale profilaktycznie z chęcią bym spróbowała..u mnie największą bolączka zmarszczkową jest tzw lwia zmarszka.. niestety ją posiadam i strasznie mnie wkurza..jak patrze do lustra to tylko ją widzę..dermatolog mi kiedyś powiedzial ze to nieuniknione bo mam silną mimikę twarzy
![]()
#3223 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Mówisz, że te rybki takie fajne są? 1 starcza na więcej niż raz? ![]() Ja z rozświetlaczy/rozjaśniaczy najbardziej lubię naked i fairy lite ![]() ![]() Cytat:
![]() Marta zajęta i nie ma mi kto pomóc ![]() [1=36824e82e51c7225a5b2c1a 5779aef88dc0a5eae_5f10dc1 5a8e6e;10522718] Anula, skoro mówisz ze fajne to to jest, to może wpadniesz do mnie na kaffke i przyniesiesz pokazac... ![]() [/quote] Gabi jakbyś chciałą to naskrobię Ci jeszcze jakąś próbeczkę ( ale niestety malutką ) ![]() Dyniu jak to poprawi Ci humor, to mogę Ci posłac próbaska Kanebiaczka, ale małą niestety.
![]() |
#3224 | |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki, tu zapracowana ja. Nauczam.
![]() Dziękuję ![]() Cytat:
![]() Wy miałyście wczoraj problemy z neo, a ja z kablówką, w której mam net, niby był, ale działał jakby chciał a nie mógł. Jak tż zadzwonił do nich z awanturą to się okazało, że wymieniają jakieś urządzenia przesyłowe, bardzo przepraszają i zaraz bedzie git. No ale zaraz to przyszedł kolega z pysznim chilijskim winem, spotkanko się przeciągnęło do późna, a ja dziś od rana w robocie. Więc dopiero teraz zaglądam, na szczęście dało się nadrobić. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3225 |
Zadomowienie
|
Może to dzisiaj taki ciężki dzien..ale dawno mnie tak nie bolała jak dzis.. i normalnie mam światłowstręt jakiś.. musiałam pozasuwać rolety bo nie daję rady patrzeć na słonce..
![]() |
#3226 |
Kici kici miau miau
|
rureczki z Only
![]() ![]() Tanya nie wiesz czy prasowany Kanebo jest taki sam we wlasciwosciach jak sypki ? ogladalam ostatnio ten ![]() poki co dostalam Blot Powdera z MAC ![]() mnie sciska glowa przy samym nosie i troche czolo ![]() Edytowane przez ranka Czas edycji: 2009-01-17 o 13:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#3227 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3228 | |||||||
Zakorzenienie
|
[1=36824e82e51c7225a5b2c1a 5779aef88dc0a5eae_5f10dc1 5a8e6e;10522941]
![]() ![]() ![]() co do Ani, to jakbys mieszkala blizej na peffno by do ciebie przyszła i nie musiałabys sie nia zajmowac...ona sama sobie kaffke zrobi...grzebnie za czyms dobrym w lodówce.... ![]() Lubię samowystarczalnych gości ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Gratulki dla Asika i męża ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Oglądałaś ten u siebie? Był w sklepie? W poznaniu nigdzie go nie dopadłam. W związku z tym kupiłam sobie prasowanego Cellular performance. Kobietka mówiła miże to praktycznie taki sam jak sypki, ale sprasowany. Chociaż dla mnie ma inny kolorek, bo sypacz jest mega beżowy i jasny, a ten prasowanie troszkę ciemniejszy. Na twarzy efekt bardzo podobny, jeśli nie taki sam. Ja jestem bardzo zadowolona. Noszę w kosmetyczce do poprawek w ciągu dnia. Cena niestety kosmiczna bo wkład 225 zł + pudernica od 65 zł do chyba coś 160 ![]() ![]()
![]() |
#3229 |
Kici kici miau miau
|
tak widzialam u siebie w Douglasie ale nie pytalam o cene - zreszta nikt nawet sie mna nie zainteresowal a ja nie lubie biegac za tymi kobietami.
ale stojak Kanebo byl strasznie zaniedbany, wrecz brudny - to tez mnie zrazilo. Czemu one o to nie dbaja? podoba mis ie sypki, bo dobrze trzyma u mnie mat ![]() ![]() Edytowane przez ranka Czas edycji: 2009-01-17 o 13:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#3230 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
ja tez uwielbiam rurki. szukam Czarnych, ale bez skutku. Jaki piękny Kotek.....no i jak nie kochac takich słodziaków. Przytuli sie taki do kaloryfera i wybaczasz mu wszystko.,..ojjjjjjj |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3231 |
Kici kici miau miau
|
moj kotek dzis wszystko zwalal na podloge - moja pieczatke, ksiazki, normalnie co popadlo.. i tak pół dnia
tez chcialam kupic czarne ale nie bylo rozmiaru ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3232 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Retinoidy na receptę dostepne w Polsce: - Retin-A krem tylko wersja 0,05% tretinoiny - 30g - Janssen-Cilag - Zorac gel 0,05% lub 0,1% tazarotene - 15g - Pierre-Fabre - Differin krem 0,1% lub zel 0,1% adapalene - 30g - Galderma - Isotrex 0,05% izotretinoiny zel 30g - Stiefel Laboratories - Locacid Arretin ICN, 0,5 mg/g, krem, 30 g,tuba (ICN POLFA RZESZÓW) - Atrederm 0.05% lub 0.025% tretinoiny - płyn 60ml cena ok 20/30zl- Pliva Kraków - oparty na alkoholu, silny preparat. Wszystkie produkty są głównie zalecane przy leczeniu trądziku. Działanie przeciwzmarszczkowe mają także tretinoina i tazarotene czyli Retin-A i Zorac oraz na drugim miejscu izotretinona czyli Isotrex. Są to preparaty bardzo silnie działające. Podczas stosowania filtry SPF 50 to obowiązek. Poza tym działaniem ubocznym retinoidów może być tzw. wylinka, czyli złuszczanie. Ale z tym da się walczyć, trzeba bardzo dobrze nawilżać cerę. No i zaczynać od rzadkiego stosowania, zwiększać stopniowo do 2-3 dni w tygodniu. W pozostałe noce - nawilżanie. Poza tym retinoidy: - wpływają na DNA komórek skóry, wpływają na pogrubienie skory jakby od spodu, pomimo, ze zewnętrznie złuszczają naskórek; - przyspieszają gojenie skóry, - wpływają na tworzenie kolagenu w skórze - poprawiają produkcje składników nawilżających skórę - wpływają na dobre ukrwienie skóry dzięki czemu poprawia się jej koloryt - regulują wydzielani łoju, dlatego stosuje się je też na trądzik. Ale kupiłaś ten Retin-Ox. Stosujesz go? Jak działanie? Na lwią zmarszczkę jest on idealny. Cytat:
Guaranka miała te strebrne, to powie coś więcej o nich. U mnie już słonka niet. Było krótko. Chyba poszło spać. ![]() Cytat:
![]() ![]() Fiś słodki. ![]() ![]() Gdyby tak nagle nam net odcięli wszystkim, to byłaby tragedia. Bez Was, bez wizażu... Buuu... wolę sobie nie wyobrażać nawet. Bo to dzięki netowi miałam to szczęście Was poznać. ![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3233 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do Douglasa, to różnie to bywa, też czasem mnie zastanawia czemu jedna marka jest na maksa wyeksponowana a druga zaniedbana, to samo też z stoiskami, jedno odpucowane a drugie takie sobie. U mnie najczęsciej zaniedbane sa te przy wejściu, najwięcej kurzu i syfu ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3234 |
Kici kici miau miau
|
Tanyu doszedl Acnederm?
mam przebarwienie po depilacji wasika ![]() ![]() powiem wam szczerze ze Differin tak srednio mi pomogl - mysle ze musialabym czegos sprobowac innego, ale na razie to odpada - i tak mam wyrzuty sumienia i sie boje ze smaruje sie Differinem a staramys ie odziecko ![]() no nic, moze sie w koncu doczekam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3235 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Mi differin pomaga, ale powolutku, bo stosuje go co 3 dni ![]() ![]()
![]() |
#3236 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3237 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3238 | |
Zadomowienie
|
Nie mam w domu ani wit C ani cytryby.. ale kawa z cytryną to jeszcze nie słyszałam..chyba zaraz pchnę synka do apteki i do sklepu..dzięki
![]() Cytat:
![]() |
#3239 | |
Zakorzenienie
|
[1=36824e82e51c7225a5b2c1a 5779aef88dc0a5eae_5f10dc1 5a8e6e;10524055]to sie dobrze składa- ja mam to samo, wiec jak jutro przyjdziesz to sie
![]() [/quote] ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() to retinoid - tretinoina - na tradzik i zmarchy również ![]() Idę oglądać te szminy, mam jeszcze kase na 2 ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3240 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Esz, ja mam to samo ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:02.