![]() |
#1141 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie majowo-czerwcowe 2009 cz.2
Sashka nie sadze abyc dobiła do 20kg
![]() Esti wysylalam ci zaproszenie na Nk ![]() Musze posprzatac a mam znowu lenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1142 |
Zakorzenienie
|
Fionka21 dziekuje
![]() malutka_24 dziekuje ![]() ![]() ![]() sashka20 hihii no tak dlugie i chude - wszedzie sie wcisna ![]() ![]() ![]() blondynkapoznan ja teraz lenia dostalam, skonczylam prasowac i normalnie padam ![]()
#1143 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ad. 2 moja mama na odrzucanie uroków powiedziała, że mam sobie do wózka doczepić czerwoną kokardkę ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() tak w ogóle to pierwszy raz będę na kolędzie na swoim mieszkanku. Mieszkamy tu już 3 lata, ale zawsze byłam wtedy w pracy ![]() Wklejam Wam obiecane fotki ubranek. Część pierwsza to rzeczy z biedronki ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1144 |
Wtajemniczenie
|
Część druga:
1. rękawiczki niedrapki i skarpetki (każdego mam po 3 pary) 2. śliniaczki 3. body na krótki rękaw (ogólnie 8 sztuk) Edytowane przez malutka_24 Czas edycji: 2009-01-17 o 13:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#1145 |
Wtajemniczenie
|
I na koniec zostawiłam pierwszy pajacyk mojego szkraba
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1146 |
Zakorzenienie
|
czesc kochane ale naskorbalyscie
![]() jak bede miala wiecej czasu to przeczytam ![]() ![]()
#1147 | |
Wtajemniczenie
|
Dziękuję wszystkim
![]() Pieknie są wasze zdjęcia brzuszków!!! No i ubranka-ja mam masę ubrań i wszystkie poupychane już głęboko więc zdjęcia nie zrobię ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1148 |
Raczkowanie
|
wiecie co.. ja się poddaję! jeśli chodzi o wózek..
![]() ![]() ![]() http://www.allegro.pl/item525099625_ballerina_2 009_fotelik_swiateczna_pr omocja.html ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Fionka21 Czas edycji: 2009-01-17 o 22:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#1149 |
Wtajemniczenie
|
Didi pewnie wagę będą mieli zbliżoną
![]() blondynka zabierz mnie w poniedziałek ze sobą ![]() ![]() fajne uczucie oczekiwać na usg ![]() anulka śliczne pajacyki ![]() ![]() ![]() manolita na pewno lekarz potwierdzi ![]() pakusia fajnie że ciuszki mama Ci szykuje ![]() Fionka wow jesteś ze Szczawnicy? My tam na wakacje jeździmy ![]() ![]() nocowaliśmy tutaj http://www.szczawnica.nrs.pl/bazanoc...ery/zachwieja/ daleko od Ciebie? malutka glukoza to groszowa sprawa coś około 2-3 zł ubranka cudowne ![]() poiglot w końcu jesteś ![]() Fionka stronka się nie otwiera maugoszatka to teraz u Ciebie się zacznie ![]() ![]() dzisiaj wieczorkiem jedziemy do "świata dziecka" oglądać wózki. Mają tam wszystkie firmy.....ciekawe czy zmienię zdanie ![]() dzisiaj się dowiedziałam że wózek i fotelik samochodowy w całości dostaniemy w prezencie. Mamy tylko sobie wybrać i kasę dostaniemy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1150 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() przez Twoją ślinę przy linku ![]() szczerze????? Toledo bardziej mi się podoba.....ale to moje zdanie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1151 |
Zakorzenienie
|
malutka_24 sliczne ubranka
![]() ![]() ![]() ![]() a ten pajacyk to cudny poprostu ![]() esti1984 szczesciara z ciebie ![]() ![]() i rzeczywiscie anulka, anulka i dwa szkraby, to jakies prorocze hihi kurcze ale mi sie nudzi ![]() ![]() ![]()
#1152 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ad. 2 u nas też jest "Świat dziecka" ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1153 |
Zadomowienie
|
koleżanka zachwyca się wózkiem jumper http://www.tako.net.pl/index.php?action=showitem&id=142, i chyba jednak będzie mi najbliższy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1154 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1155 |
Zakorzenienie
|
dobrze ze u mnie temat wozkowy zakonczony bo z takim wyborem zwariowac mozna
![]() Rumiankowa fajny ten Tako i tani ![]() Ten jest tez fajny http://aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=525238 567 duzo ich widzialam na ulicach ![]() ![]() tutaj 3 kołowy http://aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=530429 185 My mamy juz 2 wozki Tż raczej na 3 by sie nie zgodzil ![]() ![]() Edytowane przez blondynkapoznan Czas edycji: 2009-01-17 o 16:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#1156 | |||||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Super są ![]() ![]() Chociaż z drugiej strony jak tak patrzę to się zastanawiam... Gdzie ja to pomieszczę? ![]() Cytat:
![]() ![]() No większość rzeczy jest sugerujących płeć, ale mnie bardzo się podobają rzeczy kremowe i żółte i zielone... Także nawet jakby sIę okazało że Antosiowi ODPADŁ SIUSIAK, TO BĘDZIE W CO DZIEWCZYNKĘ UBRAĆ. Cytat:
![]() Ja tez mam dostać od bratowej, ale przy dwójce dzieci jakoś nie może się zebrać żeby posegregować i mi przekazać. Zresztą jest jeszcze trochę czasu. Co z tego jak ja bym chciała już! ![]() Cytat:
Ja mam zamiar sobie wydrukować i pisać co już mam. A jak ktoś się spyta co potrzebuję jeszcze, to będę mówić szczerze i wykreślać. W umie chyba lepiej powiedzieć co mi jeszcze potrzebne, niż później dostać siedem kocyków... ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Ja nadal poluję żę możę cos jeszcze w biedronce dla dzieci będzie, to wtedy kupię. Cytat:
![]() Muszę na necie poczytać coś na ich temat, jakie mają opnie. Jednak chcę wózek na pompowanych kołach i raczej czterokołowy. Mój tż ma takie samo zdanie wiec już przegłosowane ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1157 |
Raczkowanie
|
Ja mam w biodrach 100
w brzusiu na wysokosci pepka 94 i w cycuszkach 98 przerazaja mnie te liczby a waze juz 65 kg czyli 10 na plusie a to dopiero połowa ciazy i przez pierwsze 3 miesiace wymiotowałam to co teraz bedzie jak juz nie wymiotuje i mam spory apetyt?pomocy!!!
#1158 |
Raczkowanie
|
esti1984 wiem gdzie to jest.. 7 minutek ode mnie
![]() ![]() co do wózka to mój mąż stanowczo powiedział nie.. :/ noi zostaje toledo ![]() idę układać ciuszki.. mój men właśnie chyba spadł z drabiny... ![]() ![]() ![]() ![]() ......................... ......................... ......................... ............... ......................... ......................... ...........ee.. nie... to tylko ogromna torba ciuszków dla dzidzi.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1159 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1160 |
Wtajemniczenie
|
O kurcze, anulka gdybym wiedziała że podwójny nick tak działa, to bym ju dawno sie nazywała Małgosia Małgosia....
A jeszcze jak dziewczynki sobie wywróżysz to już w ogóle heca... |
![]() ![]() |
![]() |
#1161 |
Zadomowienie
|
Małgosiu za chlopcow też bym się nie obraziła
![]()
#1162 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny czy wy mialyscie kiedys takie cos ze stwradnial wam brzuszek i bolal.. tak ze az sie trudno bylo wam wyprostowac..?
![]() Chyba z przemeczenia..
#1163 |
Wtajemniczenie
|
pakusia jak Ci się nudzi zapraszam do mnie
![]() malutka oj tak, tam wszystko jest od A-Z Małgosia a Ty chciałabyś dziewczynkę? malwa nie przejmuj się raz dwa zrzucisz ![]() Fionka ale fajnie ![]() ![]() ![]() poiglot to pewnie skurcze. Ból podobny do tego jaki jest przy okresie (może trochę mocniejszy) trwający ileś sekund? Twardniejący przy tym brzuch to skurcze....może być z przemęczenia. Ja jak sprzątam albo latam na zakupach to mam tak często ![]() ![]() ![]() aaaaaa no i zapomniałabym napisać że byliśmy w sklepie i chyba zdania nie zmienię co do wózka ![]() cały czas wygrywa coneco V4 ![]() pełno fajnych rzeczy ale muszę powyciągać te co pochowałam po Julce i zobaczę czego potrzebuję ![]() kupiliśmy Julce tablicę taką stojącą z kompletem kredy i gąbki ![]() ![]() ![]() a no i jestem dumna z córci bo w samochodzie mówiła że chce siusiu i prosiłam ją żeby wytrzymała do domku, że zaraz będziemy i dała radę ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez esti1984 Czas edycji: 2009-01-17 o 17:25 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1164 |
Zakorzenienie
|
powiem ci tak ze byly bardzo instensywne .. dlugie i dosc czesto.. mialam ich z 15.. jak dojechalam do domu uspokoilam sie polozylam i naszczescie przeszlo...
#1165 |
Zakorzenienie
|
Małgosia
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() masz tak jak ja ![]() ![]() ![]() ![]() a co do prasowania to z mila checia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() esti do ciebie tez wpadne poprasowac ![]() ![]() ![]() ![]() moja siostra dzis na studniowke idzie ![]() ![]() ![]() ![]() dzis mi mamusia pisala ze Amelka (11 miesiecy) zasuwa po domku jak helikopter ![]() ![]() ![]() ![]()
#1166 |
Raczkowanie
|
cześć dziewczynki wpadłam się przywitać
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1167 |
Zakorzenienie
|
Przedwczoraj zrobilam zupke pomidorowa.. w sumie jest nieruszona bo wczoraj caly dzien mnie nie bylo .. a dzis mam taka ochote.. i nie wiem czy zrobic nowa czy ta sie jeszcze nadaje.. czy ja wylac?
![]()
#1168 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja mam czasem takie bóle, ale w sumie to raz na kilka dni. Za to od wczoraj brzuch boli mnie w gornej czesci tak, jakby ktos ciagnał mnie za skóre. Jak chodze, lub siedze to mnie boli, musze sie połozyc, wtedy od razu przechodzi. Dziwny ból...takie ciągnięcie, szczypanie, kłucie. Cytat:
A to mały szkrab ![]() ![]()
nic ![]() Edytowane przez anulka anulka Czas edycji: 2009-01-17 o 18:15 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1169 |
Rozeznanie
|
Poiglot, najłatwiej byłoby ją spróbować, ale jeśli była w lodówce możesz śmiało zjeść.
![]() Fionka, dzięki za opinię o wózku, teraz mam się nad czym zastanawiać bo spodobał mi się też typ Pakusi, tako jumper, mam już 3 do wyboru. ![]() Padam dzisiaj, bo cały dzień na nogach, sprzątanie na obiad robiłam pizzę i jeszcze piekłam karpatkę. Teraz idę odpoczywać, a zaraz boirę kąpiel i pakuję się do łóżka. Kupiłam wczoraj olowkę J&J z aloesem do stosowania na mokrą skórę, jest super, do tej pory używałam Bambino, ale była znacznie tłustsza i zapach mi juz zaczynał przeszkadzać. J&J szybciej się wchłania i delikatnie pachnie. |
![]() ![]() |
![]() |
#1170 |
Zakorzenienie
|
no mi mknie zlapaly po poludniu.. i skonczyly sie jakos okolo 12 w nocy.,.
zmeczenie nerwy itp.. zupke zaraz sprobuje hehe mam nadzieje ze sie nie otruje ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:11.