Dlaczego kobiety chcą być ładne ? - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-01-16, 22:37   #61
eifersucht
Zadomowienie

Dot.: Dlaczego kobiety chcą być ładne ?

Cytat:
Napisane przez TmargoT Pokaż wiadomość
moze cie to nie pocieszy,ale coś ci powiem.

kidys z batową oglądalyśmy ekstremalne metamorfozy i w pewnym momencie powiedzialam do niej,że chętnie zoperowałabym swoj nos,bo jest duży i za gruby.
ona -szok.co ty masz duzy nos?
ja mowię-przyjrzyj sie.
zaczęla się smiać,bo stwierdziła,że gdybym jej o tym nie powiedziała to w życiu nie zauwazlyła by tego.na koniec dodala,że faktycznie jest duży,ale ona nie zwracała na to uwagi.

coś w tym jest,że ludzie nie widza pewnych rzeczy,a nam sie wydają oczywiste i na odwrót.
kiedy ktoś chce dopiec drugiemu mowiąc,że ma coś brzydkiego,wtedy ta osoba zaczyna sie zastanawiac,czy to prawda
Przecież mówię, że mnie ludzie wyzywają, więc skoro wyzywają to cos im się nie podoba. I nie jest to jedna osoba, nie jest to kilka osób, nie są to znane mi osoby, które chcą mi dopiec - są to całkiem obcy ludzie, w różnych, przypadkowych sytuacjach. Wiele razy już to słyszałam niestety, więc to nie są moje wymysły

Cytat:
Napisane przez syntagma Pokaż wiadomość
Moim zdaniem najgorzej byc wlasnie przecietna. Kazde odchylenie w jakakolwiek strone, moze byc duzym atutem... przyklad modelki o kontrowersyjnej urodzie.
Może być atutem, a może też być koszmarem.

Edytowane przez eifersucht
Czas edycji: 2009-01-16 o 22:39
eifersucht jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-16, 22:53   #62
201804200947
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Wyrak Pokaż wiadomość
Aj tam kanon. Atrakcyjny osobnik = wieksza szansa na znalezienie partnera
A dlaczego?
201804200947 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-16, 23:38   #63
Agatin-K
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez warszawianka Pokaż wiadomość
A dlaczego?
Jak to dlaczego?
Ewolucja i tyle. Dobór naturalny. Dążymy do doskonałości, więc jako rodziców dla naszych dzieci chcemy mieć partnerów, którym do owej doskonałości biologicznej jest najbliżej. Dlatego kobiety kochają się w Bradzie Pitt'cie (jak to cholerstwo się odmienia? ) czy Johnym Deppie, a mężczyźni w Monice Bellucci i Scarlett Johansson (celowo podałam w obydwu przykładach osobę o włosach ciemnych i blond, nawiązując do najgłupszego pytania w historii, czy ładniejsze są blondynki czy brunetki :P ) Oczywiście tuszując własne braki (o co w dzisiejszych czasach łatwiej ze względu na szeroki wybór kosmetyków, operacje plastyczne, czy odpowiedni ubiór) "oszukujemy" potencjalnego partnera, dajemy mu do zrozumienia, że jesteśmy atrakcyjni i urodzimy ładne, zdrowe dzieci (nawet, jeśli wcale nie zamierzamy ich rodzić ), a to, czy później zostawi nas, bo wiele w głowie nie mamy, czy też zafascynujemy go inteligencją i osobowością - to już inna bajka. Tu już nie możemy kłamać, a doskonałość biologiczna człowieka to nie tylko zdrowie i piękno, ale i wysoka inteligencja wraz z umiejętnością radzenia sobie w trudnych sytuacjach i pomysłowością.
Agatin-K jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-17, 08:33   #64
suszarka
Buc

Cytat:
Napisane przez Agatin-K Pokaż wiadomość
Jak to dlaczego?
Ewolucja i tyle. Dobór naturalny. Dążymy do doskonałości, więc jako rodziców dla naszych dzieci chcemy mieć partnerów, którym do owej doskonałości biologicznej jest najbliżej. Dlatego kobiety kochają się w Bradzie Pitt'cie (jak to cholerstwo się odmienia? ) czy Johnym Deppie, a mężczyźni w Monice Bellucci i Scarlett Johansson (celowo podałam w obydwu przykładach osobę o włosach ciemnych i blond, nawiązując do najgłupszego pytania w historii, czy ładniejsze są blondynki czy brunetki :P ) Oczywiście tuszując własne braki (o co w dzisiejszych czasach łatwiej ze względu na szeroki wybór kosmetyków, operacje plastyczne, czy odpowiedni ubiór) "oszukujemy" potencjalnego partnera, dajemy mu do zrozumienia, że jesteśmy atrakcyjni i urodzimy ładne, zdrowe dzieci (nawet, jeśli wcale nie zamierzamy ich rodzić ), a to, czy później zostawi nas, bo wiele w głowie nie mamy, czy też zafascynujemy go inteligencją i osobowością - to już inna bajka. Tu już nie możemy kłamać, a doskonałość biologiczna człowieka to nie tylko zdrowie i piękno, ale i wysoka inteligencja wraz z umiejętnością radzenia sobie w trudnych sytuacjach i pomysłowością.

Dokładnie. I pomijając o wygląd doskonały i wytypowany przez media chodzi też
o zdrowy wygląd.Facet podświadomie zwróci też uwagę na włosy,skórę partnerki jak i figurę . I wybierze tą, która najzdrowiej wygląda czyli urodzi (albo i nie ) mu zdrowe potomstwo.
Stary 2009-01-17, 08:44   #65
elkiza81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez eifersucht Pokaż wiadomość
Wiesz co...nie masz pojęcia o czym mówisz. Ciągłe docinki to od czego się zaczęły? Od tego, że od zawsze źle się czułam sama ze sobą? Raczej nie - wzięły się z mojego wyglądu. Ludzie traktują mnie jak osobę brzydką, bo jestem brzydka. Kiedyś nie byłam wcale zakompleksioną osobą. Dlaczego? Bo nie zdawałam sobie sprawy z tego jak wyglądam, mimo, że te wyzwiska zawsze były. Poprostu nie wiedziałam o co tym ludziom chodzi. Ale człowiek dorasta, zaczyna patrzeć w lustro i już wie.

Ale głupota, że musze udowadniać takie rzeczy.
Cytat:
Przecież mówię, że mnie ludzie wyzywają, więc skoro wyzywają to cos im się nie podoba. I nie jest to jedna osoba, nie jest to kilka osób, nie są to znane mi osoby, które chcą mi dopiec - są to całkiem obcy ludzie, w różnych, przypadkowych sytuacjach. Wiele razy już to słyszałam niestety, więc to nie są moje wymysły
Widzę, że masz wyrobione zdanie na swój temat i zamierzasz utrzymać status quo.

Cytat:
Napisane przez Agatin-K Pokaż wiadomość
Nic dodać nic ująć. Pozdrawiam!
Stary 2009-01-17, 09:09   #66
eifersucht
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez elkiza81 Pokaż wiadomość
Widzę, że masz wyrobione zdanie na swój temat i zamierzasz utrzymać status quo.
Mam - inni mi w tym pomogli

Btw. skoro sądzicie, że nie ma kobiet brzydkich, a są tylko niezadbane i zakompleksione to wątek jest do zamknięcia. Wszystkie jestęśmy przecież piękne

eifersucht jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-17, 09:38   #67
Deede
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez suszarka Pokaż wiadomość
o zdrowy wygląd.Facet podświadomie zwróci też uwagę na włosy,skórę partnerki jak i figurę . I wybierze tą, która najzdrowiej wygląda czyli urodzi (albo i nie ) mu zdrowe potomstwo.
Dokładnie. Pewnie, że kanony piękna się zmieniają, ale klucz pozostaje ten sam - symetria (któraś już o niej wspomniała) plus zdrowy wygląd (czytaj - świadczący o płodności). Czysta biologia i ewolucjonizm. Z tych samych powodów w cenie są faceci dobrze zbudowani, silni, inteligentni i zaradni (czyli tacy, którzy będą potrafili walczyć o to swoje potomstwo i zadbać o odpowiednie warunki dla niego). Pewnie, że uroda nie zawsze idzie w parze z intelektem - u kobiet również. Więc część innych partnerów bzyka, a z innymi zakłada rodziny.. W sumie to jesteśmy prości jak konstrukcja cepa..

Deede jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-17, 10:28   #68
syntagma
Zakorzenienie

Cytat:
Mam - inni mi w tym pomogli

Btw. skoro sądzicie, że nie ma kobiet brzydkich, a są tylko niezadbane i zakompleksione to wątek jest do zamknięcia. Wszystkie jestęśmy przecież piękne
nie, ja tak nie sadze. Bo piekno nie jest czyms obiektywnym. Dla jednych Lily Cole jest idealem urody, dla innych szkarada. Wlasnie dlatego, ze ma cos nietypowego w sobie, nie jest klasyczna pieknoscia z wielki ustami i blond czupryna.

To jest jak z ksiazkami,filmami - to co sie podoba wszystkim wcale nie jest dobre Niektorzy uwazaja Cie za szkarade super, dla innych bedziesz wyjatkowa. Po co sie podobac wszystkim i byc na codzien zaczepiana przez 40latkow na ulicy skladajacych niedwuznaczne propozycje? Juz lepiej byc wyjatkowa i miec ciekawa urode, za ktora moze nie lataja wszystkie dresy z osiedla... to nie jest np. target w ktory ja chce trafiac
Stary 2009-01-17, 10:49   #69
elkiza81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez syntagma Pokaż wiadomość
Bo piekno nie jest czyms obiektywnym.

To jest jak z ksiazkami,filmami - to co sie podoba wszystkim wcale nie jest dobre Niektorzy uwazaja Cie za szkarade super, dla innych bedziesz wyjatkowa. Po co sie podobac wszystkim i byc na codzien zaczepiana przez 40latkow na ulicy skladajacych niedwuznaczne propozycje? Juz lepiej byc wyjatkowa i miec ciekawa urode, za ktora moze nie lataja wszystkie dresy z osiedla... to nie jest np. target w ktory ja chce trafiac
Nasuwa mi się, że każda potwora znajdzie swego amatora. I jeszcze - nie to ładne, co ladne, ale to, co się komu podoba.
Stary 2009-01-17, 13:21   #70
201804200947
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez suszarka Pokaż wiadomość
Ano właśnie,to mając do wyboru piękną na twarzy,ale chorowitą, z cienkimi,słabymi włosami,wyjątkowo szczupłą(żeby nie powiedzieć za chudą) dziewczynę oraz brzydszą ale z ładną figurą,biustem,biodrami,b łyszczącymi włosami,okaz zdrowia-to którą myślicie,że facet wybierze?
Stary 2009-01-17, 13:52   #71
sine.ira
BAN stały

Cytat:
Może i latają, pytanie tylko, czy postrzegają jako poważną partnerkę czy trofeum do wyobracania....
Ale ona jest już mężatką. I to drugi raz. Pierwszy rozwód - z jej "inicjatywy".

Cytat:
I śmieszą mnie dyskusje typu, że wygląd się nie liczy, że liczy się wnętrze. Owczem, liczy się i to bardzo. Nie masz tego pierwszego to nikt nie chce poznać tego drugiego, choćby nie wiem jak było cudne No, ale nikt kto nie ma z tym prawdziwego ( a nie typu: jestem gruba - ale całymi dniami się objadam i nic z tym nie robię ) problemu tego nie zrozumie
Ja się absolutnie z tym zgadzam choć takiego problemu nie mam. Nie ma się co oszukiwać, że najważniejsze jest "wnętrze". Jasne. Chyba, że zaraz po wyglądzie.

Cytat:
Ano właśnie,to mając do wyboru piękną na twarzy,ale chorowitą, z cienkimi,słabymi włosami,wyjątkowo szczupłą(żeby nie powiedzieć za chudą) dziewczynę oraz brzydszą ale z ładną figurą,biustem,biodrami,b łyszczącymi włosami,okaz zdrowia-to którą myślicie,że facet wybierze?
Cóż, twarz zawsze można przykryć poduszką albo włosami (w pewnych sytuacjach)
sine.ira jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-01-17, 13:54   #72
201804200947
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez sine.ira Pokaż wiadomość

Cóż, twarz zawsze można przykryć poduszką albo włosami
Stary 2009-01-17, 14:07   #73
elkiza81
Zakorzenienie

Cytat:
Ale ona jest już mężatką. I to drugi raz. Pierwszy rozwód - z jej "inicjatywy".
Mam kolegę, którego kręcą mężatki. Kiedyś w przypływie szczerości na moje pytanie "dlaczego?" odpowiedział, że mężatka nie będzie chciała się do niego wprowadzić ani wyjść za niego za mąż. Co prawda kilka razy się naciął i panie chciały dla niego brać rozwód, ale to już inna historia

Jest jeszcze jeden aspekt. Nie wiem, czy zauważyłyście, że kobieta zajęta natychmiast odnotowuje wzrost liczby adoratorów w swoim otoczeniu. Zupełnie jakby każdy z nich chciał pokazać rywalom, że jest lepszy i że to on ją będzie "miał". Taki męski ród - rywalizacja podnosi adrenalinkę.
P.S. Też lubię rywalizacje, ale w innych sferach życia

Cytat:
Cóż, twarz zawsze można przykryć poduszką albo włosami (w pewnych sytuacjach)
Przypomniałam siobie jak w czasie powstania styczniowego matki - podobno - pouczały córki, żeby twarz przykryły flagą i ku chwale ojczyzny

Edycja
już myślałam, że sobie nie poradzę z wielocytowaniem

Edytowane przez elkiza81
Czas edycji: 2009-01-17 o 14:10
elkiza81 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-17, 14:24   #74
BuryKotZPiwnicy
Zakorzenienie

a kto chciałby być brzydki : > ?

64,9 ... 64,0 ...58,0

BuryKotZPiwnicy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-17, 14:29   #75
sine.ira
BAN stały

Cytat:
Napisane przez BuryKotZPiwnicy Pokaż wiadomość
Właśnie
Stary 2009-01-17, 14:53   #76
201804200947
Konto usunięte

Cytat:
Cytat:
Właśnie
No właśnie?

Myśle,że ktoś by się znalazł...
Stary 2009-01-17, 14:59   #77
sine.ira
BAN stały

Cytat:
No właśnie?

Chyba jakiś dziwak
Stary 2009-01-17, 15:03   #78
201804200947
Konto usunięte

Cytat:
Chyba jakiś dziwak
A mało mamy dziwaków na świecie?
Weźmy taką Paris Hilton albo inne gwiazdki znane z tego,że są znane..
Staram się sobie teraz przypomnieć gdzie i o kim czytałam,że ten ktoś narzekał na swoją urodę,że jest tak ładny,że ją to denerwuje i chciałaby być brzydka.
Kurcze nie mogę sobie przypomnieć kto to był...
Stary 2009-01-17, 15:10   #79
sine.ira
BAN stały

Cytat:
Staram się sobie teraz przypomnieć gdzie i o kim czytałam,że ten ktoś narzekał na swoją urodę,że jest tak ładny,że ją to denerwuje i chciałaby być brzydka.
A nieee, to takich rzekomo narzekających na to, że są zbyt piękni to ja nawet w swoim otoczeniu spotykam. Ale zwykle mówią to tylko po to, żeby podnieść sobie samoocenę. Nie wierzę, że ktoś przy zdrowych zmysłach mówi tak na poważnie. Zwykle jest to tylko kokieteria i chęć zwrócenia na siebie uwagi. Zresztą jest to z lekka żałosne

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-01-17, 15:17   #80
elkiza81
Zakorzenienie

Cytat:
Cytat:
Właśnie
Cytat:
No właśnie?

Otóż to.

Cytat:
Cytat:
A nieee, to takich rzekomo narzekających na to, że są zbyt piękni to ja nawet w swoim otoczeniu spotykam. Ale zwykle mówią to tylko po to, żeby podnieść sobie samoocenę. Nie wierzę, że ktoś przy zdrowych zmysłach mówi tak na poważnie. Zwykle jest to tylko kokieteria i chęć zwrócenia na siebie uwagi. Zresztą jest to z lekka żałosne
Miałam "koleżankę", która narzekała, że jest "piękną kobietą z klasą" i że ma "ogromne powodzenie", a ona przecież chce "tak niewiele, tylko kogoś, kto się będzie mną opiekował i znosił moje poniewieranie nim". I uwaga - "to przecież niewielka cena za związek z tak wykształconą, oczytaną kobietą, która mogłaby być ozdobą tylko mężczyzny z klasą, np.: jakiegoś wykładowcy, doktora, profesora".
Jeszcze dzisiaj się śmieję, kiedy sobie przypomnę jej wywody. Od tamtej pory, kiedy słyszę, że ktoś ma klasę, nóż sam mi się w kieszeni otwiera.

Edytowane przez elkiza81
Czas edycji: 2009-01-17 o 15:20
Stary 2009-01-17, 15:25   #81
sine.ira
BAN stały

Cytat:

Miałam "koleżankę", która narzekała, że jest "piękną kobietą z klasą" i że ma "ogromne powodzenie", a ona przecież chce "tak niewiele, tylko kogoś, kto się będzie mną opiekował i znosił moje poniewieranie nim". I uwaga - "to przecież niewielka cena za związek z tak wykształconą, oczytaną kobietą, która mogłaby być ozdobą tylko mężczyzny z klasą, np.: jakiegoś wykładowcy, doktora, profesora".
Jeszcze dzisiaj się śmieję, kiedy sobie przypomnę jej wywody. Od tamtej pory, kiedy słyszę, że ktoś ma klasę, nóż sam mi się w kieszeni otwiera.
O rany
Stary 2009-01-17, 15:33   #82
elkiza81
Zakorzenienie

xxx

Edytowane przez elkiza81
Czas edycji: 2009-01-18 o 14:13
Stary 2009-01-17, 15:39   #83
Elliannia
Zakorzenienie

[1=749d3470e67da5a340716cf 11c99d98c9d41692a_5eab587 331573;10513234]Dlaczego kobiety chcą być ładne ?

Myślisz, że gdybyś była ładna kochałbym Cię bardziej ?[/quote]

Gry małżeńskie - 'na pewno częściej'

Ja tam wychodzę z założenie, że kobiety się starają wzbudzić zazdrość... w drugiej kobiecie
Bo tak naprawdę, to facet AŻ tak nie zwraca uwagi na makijaż, fryzurę czy ubiór, natomiast każda kobieta zwraca - u potencjalnej rywalki

I uroda wcale nie jest głównym atutem - przykładowo moja byłą przyjaciółka, dziewczyna wysoka, bardzo ładna, modelka, szczuplutka - nie mogła znaleźć faceta, no nie mogła - bo miała wstrętny charakter, i każdy się wcześniej czy później o tym przekonywał (raczej wcześniej).

Ja się przekonałam kiedy zaczęła aspirować do mojego tżta - bo przecież ona taka śliczna, zgrabna i w ogóle - a ja jestem idealna, wszak kula to kształt idealny - więc dlaczego taki facet woli być ze mną a na nią się nawet nie popatrzy, to niesprawiedliwe ^^ No i się zaczęła era paradowania półnago, dekolty, głupie teksty, ogólnie raz rozpięła MI stanik przez bluzkę (nie wiem, może trójkąt chciała zasugerować, albo raczej pięciokąt, bo była u nas jeszcze jedna koleżanka z facetem i jej też rozpięłą, gorzej, jej omal nie zaczęła całowac)... oczywiście mój tż ukrócił awanse z jej strony, mówiąc kilka sugestywnych zdań co myśli o takich panienkach

Edytowane przez Elliannia
Czas edycji: 2009-01-17 o 15:47
Elliannia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-17, 15:45   #84
Kmee
Zakorzenienie

Ja chcę być ładna (czasami nawet jestem ).. bo wtedy wszystko idzie łatwiej.
Mężczyźni aż się palą aby we wszystkim pomagać, ludzie są milsi a ja widzę świat w różowych okularach
Nie ma na świecie niczego, co bardziej poprawiłoby mi humor niż ten męski wzrok odprowadzający mnie aż zniknę mu z oczu, uśmiechy i komplementy
Tak.. jestem próżna i jest mi z tym świetnie
Kmee jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-18, 12:56   #85
izmonek
Zadomowienie

Send a message via Skype™ to izmonek

ladny dba o siebie wiec jest odpowiedzialny
moze objac stanowisko w pracy
ladny zawroci w glowie tak by w interesach na cos przymknac oko bo faceci tak regauja na ladna kobiete

ladni maja wiecej przyjaciol ale i wiecej wrogow
generalnie ci ktorym cos sie udaje maja wrogow

lepsze samopoczucie
tym bardziej jak jestesmy atakowani przez piekno z zewnatrz
Stary 2009-01-18, 13:24   #86
miphuhiz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez izmonek Pokaż wiadomość
ladny dba o siebie wiec jest odpowiedzialny
a brzydki to juz nie dba
Stary 2009-01-18, 13:41   #87
Vampi_z_piekla_rodem
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kmee Pokaż wiadomość
Ja chcę być ładna (czasami nawet jestem ).. bo wtedy wszystko idzie łatwiej.
Mężczyźni aż się palą aby we wszystkim pomagać, ludzie są milsi a ja widzę świat w różowych okularach
Nie ma na świecie niczego, co bardziej poprawiłoby mi humor niż ten męski wzrok odprowadzający mnie aż zniknę mu z oczu, uśmiechy i komplementy
Tak.. jestem próżna i jest mi z tym świetnie
A ja mam wyrzuty jak mężczyźni się palą do pomocy Np. kiedy jakiś oferuje,że poniesie moją ciężką walizkę czy ważącą tonę torbę podróżną , jakoś mi tak dziwnie...W niektórych sprawach wolę sobie sama pomagać, żeby nie mieć długów wdzięczności Ale ja to w ogole zakręt jestem...

"Give me reason but don't give me choice.
'Cause I'll just make the same mistake again.."
Vampi_z_piekla_rodem jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-18, 14:45   #88
Kmee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Vampi_z_piekla_rodem Pokaż wiadomość
A ja mam wyrzuty jak mężczyźni się palą do pomocy Np. kiedy jakiś oferuje,że poniesie moją ciężką walizkę czy ważącą tonę torbę podróżną , jakoś mi tak dziwnie...W niektórych sprawach wolę sobie sama pomagać, żeby nie mieć długów wdzięczności Ale ja to w ogole zakręt jestem...
haha no pięknie , w takim razie jesteś dla nich za dobra
Ja wyzbyłam się wyrzutów sumienia, bo przecież oni pomagając czują się bardziej męscy. Do tego czasem zatrzepocesz rzęsą, pełna podziwu powiesz: "oh jaki Ty jesteś silny, ja bym sama nie dała rady!" i facet przez następny tydzień wygląda jak najważniejszy kogut we wsi. W ten oto sposób wilk syty i owca cała
Kmee jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-18, 17:17   #89
Biała Dama
Zakorzenienie

dlaczego chcemy być ładne?... by więcej facetów się koło nas kręciło (mamy dzięki temu w czym wybierać )
Biała Dama jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-18, 17:19   #90
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Biała Dama Pokaż wiadomość
dlaczego chcemy być ładne?... by więcej facetów się koło nas kręciło (mamy dzięki temu w czym wybierać )
im więcej facetow,tym lepsze samopoczucie.imk większe samopoczucie,tym chcemy być piekniejsze.
tylko czasem można wpaść w błędno koło.
TmargoT jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości