![]() |
#421 |
Raczkowanie
|
Dot.: pomysł na trampki
Zwykłe ale rzadko takie się trafią w lumpie:P
Mi sie baaardzo podobają |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#422 |
Przyczajenie
|
hmm.. ja tez mysle ze kupowanie w lumpeksach niektorych rzeczy naprawde sie oplaca
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#423 |
Raczkowanie
|
![]()
Hey!!
![]() Jest jeszcze jakieś życie na tym forum?? ![]() Niestety wielkimi krokami nadciąga zima a po odlotowych drogach u mnie nie da rady smigać w trampkach ![]() ![]()
![]() |
#425 |
Zakorzenienie
|
a ja tam caly czas chodze
![]() z tym, że moje łOwce są czyms pokryte jak juz mowilam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#427 |
Zakorzenienie
|
no nie wiem jakoś zaimpregnowane czy coś, bo one nie sa takie zwykle że jak zrobisz dziure to sie poszarpia tylko takie gładkie
![]() ja je jeszcze ostatnio potraktowałam lakierem do włosów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#428 |
Raczkowanie
|
ja niestety tez nie moge trampek nposic....;/ smutno.... ale cóż...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#429 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
bardzo oryginalne chociaż nie wiem czy bym takie nosiła ;] |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#430 |
Zadomowienie
|
jakoś nauczyłam się już, że trampki są BRUDNE I JUŻ. oczywiście, raz na jakiś czas je myję... ale jak już ze 3 razy słyszałam ostatnio w szkole że są brudnawe... to nic sobie z tego nie robię... to są jedyne buty, które CHCĘ żeby były brudne, mogą mieć przetarcia, napisy, ściągi...
pamiętam jak moje poprzednie (jedyny but w jaki wesżłam w rozmiar 36) zabrałam do Mielna... nie było za ciepło, bo maj, i całkiem mi wzdłóż czarnego paska na podeszwie guma pękła... wróciłam do pensjonatu z 2kg piasku w butach... to tam zresztą powstała wiekszość napisów ... po jednej całej stronie narysowałam PacMan'a goniącego za kulkami, a całą resztę napisy... prócz noska. noski zawsze zostawiam czyste. tylko na sznurówce zawsze (oprócz tego co teraz ;D) z samego przodu, tam gdzie jest nienawleczony pasek, zawsze coś piszę, na jednej np. happy, a na 2 sad. czy tam : love, hate, hallo, goodbye. A ostatnio kupiłam sobie niebieskie szerokie sznurówki w croppie , nie patrząc na długość. okazały sie takie długie, że po zawiązaniu i tak się o nie potykałam. I zaczęłam tak je przewlekac, że ta "kokarda" idzie pod sznurówki z przodu a potem jakoś dziwnie na boku (ja mówię na to kartofel...) i jaką fororę zrobiłam w szkole... wszyscy "trampkowicze" (i nie też ;D) podchodzili i mówili jak to fajnie wygląda... a nie zdążyłam nawet ich popisać... btw, te porwane, z plaży nosiłam jeszcze kilka miesięcy, umyłam, i doszłam do wniosku, że po piasku chodzić nie będę, to nic mi się nie wsypie. Niestety, musiałam je odstawić...
![]() |
#431 |
Przyczajenie
|
Hej!
Widzę że macie bardzo orginalne trampki ![]() Mi się moje ostatnio zaczęły nudzić i je ozdobiłam guziczkami i na czubkach jakimiś tam rysunkami DSC04905.jpg DSC04909.jpg DSC04910.jpg DSC04911.jpg |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#432 |
Zakorzenienie
|
niezłe
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#433 |
Przyczajenie
|
Przestań,są stare,(tak wogule kupione w ciuchu ^^) miały kilkaset innych rysunków na czubach (zmywacz do paznokci rządzi!)Ale ja i tak je lubię...Mam pytanko,gdzie kupujecie trampki? Ponieważ chcę sobie kupić takie za kostkę...może niebieskie albo czerwone...W CCC owych u mnie nie ma
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#434 |
Zakorzenienie
|
![]() ii tam CCC to ... najlepsze conversy ![]() są jeszcze w deichmannie bazarki allegro xD na wiosne na pewno bedzie duzo fajnych ![]() a jak niechcesz ponad stowe dawac za conversy to poszukaj na allegro w swoim rozmiarze ja tam kupilam za 35 zł ^^ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#435 |
Przyczajenie
|
*wytrzeszcz gałek ocznych* WTF? 35zł za conversiaki...dżizas ^^Hm..Fakt jak będzie wiosna to napewno jakieś fajne trampy się znajdą...Hm...nie pomyślałam...x]]
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#436 |
Zakorzenienie
|
![]() co prawda drugie już używane, ale w dobrym stanie i też oryginalny wzorek, jeszcze na nikim nie widziałam tych conversów ^^ ale nowe też na allegro tanie widziałam, tylko oczywiście nie mój rozmiar xD ale ty na pewno masz jakiś popularny i się coś fajnego znajdzie ;P Jeszcze można poszperać na ebayu ^^ tylko ze koszty przesyłki nie takie fajne, ale moze sie cos taniego znajdzie ^^ ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#437 |
Przyczajenie
|
A jaki masz wzór na owych convach? Ja widziałam takie fajne w biedrony ^^ (za kostkę)
Wtedy po takich conversach za chiny bym nic nie napisała ![]() A i jeszcze cuś...Jak zamawiałaś to w swojim rozmiarze czy o 1 nr większe czy jak? Bo kupno butów przez neta to wiesz ^^ każdy ma inną numeracje Edytowane przez ciamcialamciam Czas edycji: 2009-01-14 o 18:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#438 |
Zakorzenienie
|
w biedrony są fajne ;P
ja mam te z allegro jedne w szkocką kratkę, a drugie długie niebieskie wywijany na zółte ![]() pierwsze conversy kupowałam w sklepie i kupiłam 36 - 22.5cm, za duze, ale mniejszych nie ma, a ja sie przyzwyczajam do butów ![]() no to te szkockie kupiłam 35 - 22 cm i są takie same na zywo jak te sklepowe (rozmiarowo) a niebieskie kupiłam rzekomo 22.5 cm ale na zywo jakby mniejsze :P idz lepiej do sklepu z conversami przymierz, jaki rozmiar jest ok, zobacz na metce długość wkładki i poszukaj takich samych na all :P sorry, fotki beznadziejne ale nie mogłam na chwile obecną znalezc lepszych ^^ robie duzo fot trampkom a jak ich potrzeba to ni ma ![]() Edytowane przez lisa009 Czas edycji: 2009-01-14 o 19:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#439 |
Wtajemniczenie
|
Lisa, ja właśnie poluje na takie w szkocką kratkę
![]() ja swoje dzisiaj też z lekka przerobiłam wena mnie naszła normalnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#440 |
Zakorzenienie
|
haha
![]() poszukaj na all xd jaki masz rozmiar trampa? to ci poszukam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#441 |
Wtajemniczenie
|
37 albo 38.
tylko, że teraz nie kupuję. na wiosnę dopiero jak już ;/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#442 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#443 |
Wtajemniczenie
|
dzieki, teraz to chociaz wiem, jak szukac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#444 |
Przyczajenie
|
Lisa..Kocham twoje trampki +.+ Są świeetne!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#445 |
Raczkowanie
|
trampki lizy są świetne! przyznaje...:P ja też kocham trampki:P mam 3 pary (narazie małe) i chce kupić nowe. ja ktoś znajdzie w rozmiarze 41 to gratulacje:P Mały problem zrozmiarem jak na 13 lat:/ no ale szukam na Allegro:P Polowanko na trampy czas zacząć:P wiosna sie zbliza
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#446 |
Raczkowanie
|
Co powievie na te : (i co ze rozmiar 40:P)
http://www.allegro.pl/item521764738_...wiazdkami.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#447 |
Wtajemniczenie
|
ja je już dawno widziałam i też się zamierzałam na nie, ale jakoś.. no nie wiem. Ładne są tylko nie wiem czy sie opłaca, za niewiele większą cenę można okazyjnie kupić conversy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#448 | |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#449 |
Raczkowanie
|
też zwróciłam uwage na gume...brzyyyyyyydal.....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#450 |
Przyczajenie
|
a ja sobie właśnie dziś zamówiłam trampy czarne wywijane (w środku czarno szara kratka) do polowy lydki i mam zamiar sobie w nich zmienic sznorowki na jedna rozowa i jedna fioletowa i jak znajde jakas naszywke w ksztalcie korony to sobie naszyje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:17.