![]() |
#2911 |
Zadomowienie
|
Dot.: Kosmetyki w Wielkiej Brytanii
A ja właśnie jestem w trakcie zabiegów mikrodermabrazji i stosowania kosmetyków crystal clear. Bratowa zamówiła mi o połowę tańsze to serum m.in. http://crystalclear.co.uk/Products/C...en_Serums.aspx
Kocham(prawie ![]() ![]() ![]()
#2912 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#2913 |
BAN stały
|
witam, witam.....
aaliyah ![]() tak sobie czytam i mysle ile złego wyrządziła mi abstynencja od wizazu ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2914 |
Zakorzenienie
|
Ania W
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2915 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja na lotnisku to juz nie bylam hoho od kwietnia. Dziecko mnie uziemilo w domu i dopiero w kwietniu znowu sie wybieramy do PL. A LL jestem juz wierna. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2916 |
Raczkowanie
|
Byłam dzisiaj w Bootsie i zakupiłam zestaw do microaambrazji i mam pewien problem..Nie znam dobrze angielskiego i szczerze powiedziawszy nie wiem dokładnie jak go stosowac...Może mi ktos pomóc?
Jestem przeciez wirtualna.Jak anioł.Anioly też sa wirtualne.Zawsze takie były.Nawet na tysiac lat przed Internetem.Ale w moim przypadku to kłamstwo.Ja TYLKO jestem wirtualna. Nic nie mam wspólnego z aniołem... https://wizaz.pl/akcje/luksja/active...uid=399431&k=a |
![]() ![]() |
![]() |
#2917 |
Zakorzenienie
|
![]()
dziewczyny a jak w UK cenowo kształtują sie kosmetyki Smashbox'a?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2918 |
Zadomowienie
|
olka_222 ciężko mi ocenić te kosmetyki bo efekty lepszej cery na pewno daje mikrodermabrazja. Mam żel do mycia twarzy, krem rozjaśniający i to serum o którym wcześniej pisałam. Serum póki co nie chcę używać bo mi żal
![]() ![]() Gazelaaa przepisz co tam jest napisane na ulotce i jakiej firmy jest ta mikrodermabrazja?
#2919 |
Raczkowanie
|
kuseczka -> dzięki za zainteresowanie,ale już sobie poradziłam
![]()
Jestem przeciez wirtualna.Jak anioł.Anioly też sa wirtualne.Zawsze takie były.Nawet na tysiac lat przed Internetem.Ale w moim przypadku to kłamstwo.Ja TYLKO jestem wirtualna. Nic nie mam wspólnego z aniołem... https://wizaz.pl/akcje/luksja/active...uid=399431&k=a |
![]() ![]() |
![]() |
#2920 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny poleccie cos na pociazowe ujedrnienie biustu.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2921 |
Zakorzenienie
|
![]()
#2922 |
Zadomowienie
|
Pisalam juz wczesniej, ze uzywalam Elancyl'a do biustu i bylam zadowolona
![]() Mialam sobie kupic znowu ale na razie jestem splukana i czekam na lepsze dni ![]()
#2923 |
Przyczajenie
|
![]()
Hey,
Jestem po pierwszym zabiegu Crystal Clear Microdermabrasion. Cera jest super gladka ale wiem ze musze wykonac jeszcze kilka zeby pozbyc sie moim bliznek po krostkach. czy ktos robil soba cala serie? Licze na feedback pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#2924 |
Zadomowienie
|
biedronka888 a gdzie robisz? Ja też mam serię zabiegów.Jestem po 3 zabiegu+używam kosmetyków Crystal Clear.
#2925 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2926 |
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny, do pielegnacji biustu polecam Bust Firming Massage Cream z Palmersa, cudo po prostu. Stosuje dopiero tydzien, wiec jeszcze za wczesnie zeby mowic o rezultatach, ale skóra od razu jest taka gładziutka... Zapach cudowny, kojarzy mi sie z gorzka czekolada, a konsystencja bardzo przyjemna - troche żelowa. polecam!
#2927 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mozna go dostac w bootsie? ewentualnie napisz gdzie kupujesz ![]() Oki znalazłam te kosmetyki w BOOTSie ![]()
25.07.2009 - Nasz Cudowny Dzień - Ślub ![]() http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200304251135.png 17.11.2010 urodził sie nasz Skarbek ![]() Edytowane przez Sysunia_d Czas edycji: 2009-02-01 o 18:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2928 |
Zadomowienie
|
dziewczyny, potrzebuje Waszej porady!!
od kilku dni bezskutecznie poszukuje (posrod opinii na KWC) idealnego kremu pod oczy. Mam 23 lata, wiec nic redukujacego zmarszczki, ale moze cos np z filtrami UV, zapobiegajaccego powstawaniu zmarszczek i np redukujacego niewielkie cienie pod oczami no i oczywiscie koniecznie dostepnego w Anglii. Bardzo prosze o rady!! Z gory wielkie dzieki ![]()
28/02/2015 Ola ![]() Edytowane przez anyolek Czas edycji: 2009-02-01 o 10:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#2929 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Z moich doswiadczen dobre sa kremy pollena eva - kosztuja 5zl i sa dobre naprawde, ale nie idealne, ja mam mocne cienie pod oczami i sa one wciaz widoczne i nie wiem tez czy zapobiega zmarszczkom, za pare lat sie okaze ![]() Z angielskich kremow, mam rollon ganiera uzywam go rano i troche rozjasnia cienie. Sanctuary - bright eyes - tez na cienie, ale rollon jest lepszy, sanctuary natomiast lepiej nawilza i ma taka fajna konsystecje, jakby silikon? Mysle nad zainwestowaniem w all about eyes clinique, ale nie wiem czy warto placic za niego 20£?
![]() |
#2930 |
Raczkowanie
|
A ja szukam jakiegos dobrego depilatora,ktory nie sprawia duzego bólu. Co możecie polecic?
![]() ![]() |
![]() |
#2931 | |
Zakorzenienie
|
Re: Dot.: Kosmetyki w Wielkiej Brytanii
Cytat:
![]() ![]() ![]() slyszalam, ze ten jest depilator jest niezly, ma osobne koncowki do depilacji strefy bikini i twarzy: http://www.amazon.co.uk/Braun-Silk-e...3529748&sr=1-1
![]() |
#2932 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie wiem czy to ten masazer czy lata depilacji sprawiły, ze mniej bolała ![]() chce nowy kupic, ale juz nie Philipsa. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2933 |
Przyczajenie
|
![]()
Do Kuseczki: Robie mikro w Edynburgu. Zapisalam sie na kolejny
|
![]() ![]() |
![]() |
#2934 |
Perfume Lover
|
Dziewczyny podpowiedzcie czy jest szansa na jakies walentynkowe promocje <chodzi mi glownie o zapachy> w Bootsie, Superdrugu, TKMaxxie czy TJHughes'ie? Jesli tak to lepiej kupowac teraz przed 14, czy potem beda jeszcze bardziej przecenione?
#2935 |
Zadomowienie
|
I *upa. Mam krostki, dziwne jakieś, nie miałam takich wcześniej...Nie wiem czy to po mikro
![]() Co do depilatora, moj ma rok ale jest uzywany baaardzo sporadycznie. Mam Brauna ze wszystkimi nasadkami(pod pachy i bikini oraz do twarzy + nasadka masująca dla początkujących). Chciałam najbardziej "wypasiony" a wyszło teraz, że używam tylko jednej nakładki. Niestety u mnie można zapomnieć o 4-tygodniowym urlopie od niechcianych włosków, po depilacji skóra wcale nie jest gładka a muszę się depilować raz czy dwa razy w tygodniu ![]() ![]()
#2936 |
Zakorzenienie
|
W Bootsie sa juz przeceny od pewnego czasu, w Hughesie to samo. W Superdrugu troche mniej. A jaki zapach Cie interesuje?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2937 |
Perfume Lover
|
Co do Bootsa to wiem, widzialam, ale w sumie liczylam na cos bardziej spektakularnego. W moim hughesie- bida nastala, nawet resztek nie maja, bardzo ubogi asortyment, na polkach te same przecenione zapachy od kilku miesiecy- ludze sie, ze jeszcze cos na dniach rzuca. Co do zapachow, mam dosyc dluga wish-liste, to bedzie bardziej zalezalo od tego, jaki zapach z niej bedzie w najkorzystniejszej cenie.
#2938 |
Zakorzenienie
|
W hughesie maja w sumie to samo co zawsze czyli Britney, Elizabeth Arden, jennifer Lopez, Paris Hilton, Moschino, Morgan de Toi, Liberte Cacharel (5 funtow za 30ml), YSL Baby Doll (12 za 50ml)...Tyle co pamietam..
|
![]() ![]() |
![]() |
#2939 |
Zakorzenienie
|
Ja dzis kupiłam depilator Philipsa ( choc miałam ta firme omijac
![]() wlaczyłam go na chwiel i jest szybki ![]() ![]() ![]() a dzis w TKmaxie kupiła filtr Biothermy za 6 funtow, no i sie zastanawiałam nad zestawam taki oplajacym firmy ST Tropez, miała ktoras ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2940 |
Zadomowienie
|
Ooo ja tez mysle nad jakims porzadnym samoopalaczem, jest taka firma, niech sobie przypomne...XEN-TAN . Któraś może używała??
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:44.