|
|
#92 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: AKCJA: Być pewniejszą siebie
Co byś próbowała? ja nie chce wyłysiec! ;p
kiedyś miałam niesamowicie gęste włosy, a teraz na prawde jestem przerazona. kiedyś po kąpieli nie widziałam swojej skóry głowy, dzisiaj - tragedia... szkoda słów. troche pomogają mi tabletki antykoncepcyjne,ale nie aż tak jakbym chciała.
|
|
#94 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#96 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A co do włosów, to jak bardzo wypadają, to może zastosuj jakieś toniki do skóry głowy? Dziewczyny na KWC polecają Neril (do kupienia w aptece). Ja go właśnie używam, ale krótko, więc nic o efektach nie mogę jeszcze powiedzieć Takie różne toniki i wcierki dobrze poprawiają ukrwienie skóry i nowe włosy szybciej odrastają
|
|
|
#97 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam włosy wywijające się i wyglądają strasznie bez prostowalnicy;p Ale do szkoły czy na wyjście po prostu je spinam. Już ich nie palę bo wilgoć i tak je wykręca. W domu chodze z rozpuszczonymi - nikt mnie nie widzi, a się nie łamią. Na wypadanie pomogło mi picie pokrzywki. hmm... pychotka
|
|
#98 |
|
Zadomowienie
|
zyskowa z włosami to tak jak u mnie
A ta pokrzywka to można ją kupić w normalnym sklepie? Mi najbardziej przeszkadza w moim ciele brzuch. dlatego chowam się w szerokich bluzach. A chłopakowi nie pozwalam dotykać mojego brzucha bo uważam że jest za duży. A tak czytałam gdzieś a wogóle to się powinno stosować :Być z siebie dumnym nawet z małych rzeczy które zrobiliśmy w ciągu dnia. Nawet te małe.. ;* dlatego co dziś zrobiliśmy dla siebie, dla innych. A zalet dalej nie mogę znaleść, Wy tyle znaleźliście, tyle zainteresowań macie i wogóle. Zazdroszczę.
|
|
#99 |
|
Zakorzenienie
|
Pokrzywkę kupuję w zwykłym sklepie, są nawet w marketach na półkach z herbatkami.
Na brzuch pomagają brzuszki. Szybko widać efekty. Jeśli masz teraz ferie i siedzisz w domu to zrób tak jak ja w wakacje rób 50 brzuszków co 30 minut później sto, a potem to już będziesz śmigała jak motorek Naprawdę działa... Tylko szkoda, ze tylko jeden mięsień się wykształca. Jeszcze ten filmik jest dobry http://www.youtube.com/watch?v=sWjTnBmCHTY&featu re=PlayList&p=8C167A6B6E4 942F2&playnext=1&index=3. Dziewczyny chwalą też A6W
|
|
#100 |
|
Zakorzenienie
|
co do zalet to myślę, że możesz napisać takie jakie chciałabyś mieć uwierzyć w to i tak będzie. Jak w bajce, ale naprawdę dużo zależy od naszych łebków
|
|
#101 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
obejmują materiał z wykładów, których od początku października W OGÓLE nie ruszyłam. Nie mam pojęcia jak wyrobię się z nauką na 4 egzaminy pomijając to, że teraz muszę uczyć się na kolokwia zaliczeniowe, żebym w ogóle została dopuszczona do sesji ...
|
|
|
#102 |
|
Zakorzenienie
|
a za jakieś 1,5-2 lat mnie też to czeka
|
|
#103 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tez zawsze panikowalam a teraz mnie to poprostu nie rusza bo juz nie moge dac sie wyrzucic
|
|
|
|
|
|
#105 |
|
Zadomowienie
|
Chętnie przyłączę się do Waszego wątku. Od jakiegoś czasu pracuję nad pewnością siebie. Wspólnie będzie mi raźniej
|
|
#106 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
nie było mnie stać na wybielanie u dentysty :PCytat:
Mam to samo :/ wlosy ogolnie proste tylko te koncowki ;| a wracając do tematu pewności siebie kobiety moje drogie co możemy zrobić? :/ nie ogarniam tego schematu.... biorę się za szukanie czegoś w necie
|
|
|
#107 |
|
Wtajemniczenie
|
można się dołączyc?
![]() Moje wady: zbyt wielkie lenistwo, częste ocenianie ludzi źle mimo ich nie znania, przejmuję się tym co ludzie o mnie myśla łatwo popadam w depresję Moje zalety: często się uśmiecham i umiem zażartowac mam fajne włosy ![]() nie piję i nie palę nie jestem głupią laską, nie da się mnie oszukac i wykorzystac
|
|
#108 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Widać, nie? 20 minut nauki - 20 minut wizażu Normalnie w poniedziałek zabłysnę na egzaminie, już to widzę ![]() No tak myślę właśnie co by tu można zrobić jeszcze z tą pewnością siebie, ale nic mi do łba nie przychodzi, oprócz jakiegoś planowania co w sobie zmieniamy każdego dnia. Ale to głupie, bo z planowania jestem niezła tylko nigdy nic nie realizuję :/
|
|
|
#109 |
|
Rozeznanie
|
Powiedzenie "Jak cie widza tak cie pisza" jest niezwykle trafne i powszechnie znane. Niewiele osob zdaje sobie jednak sprawe z tego, ze to, w jaki sposob sami siebie widzimy ma rowniez niebagatelny wplyw na to, jak traktuja nas inni. A ma to wplyw znacznie wiekszy niz sie moze wydawac! Z cala pewnoscia mozna sparafrazowac to stare powiedzenie w ten sposob: "Jak sie widzisz tak cie inni pisza" A wiec jak sie widzisz? Czy masz do siebie zaufanie? Czy sam siebie lubisz?
http://www.akademiasukcesu.com/sekrety/widzisz.html Wklejam początek artykułu i link do niego jeśli kogoś zainteresuje fragment to wejdzie i przeczyta
|
|
#110 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobra - wrócę do artykułu za 20 minut jak się pouczę, hihi - walka z pokusą
|
|
|
#111 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Pewnie witaj kochana w naszym gronie
|
|
|
#112 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
bo czytam ten artykuł, jestem w połowie i naprawdę mądrze piszą ![]() [pozwolę sobie znów zacytować trafny fragmencik ]Skąd się biorą kompleksy? "Chyba każdy z nas usłyszał przynajmniej raz w życiu: "Wcale nie jesteś tak zdolny / interesujący / atrakcyjny /oryginalny / sprytny (niepotrzebne skreślić) jak myślisz". Tego rodzaju stwierdzenie wypowiedziane nieuważnie przez osobę "z autorytetem" może zrujnować wiarę w siebie na długi czas - dla wielu ludzi na zawsze. Tak, to prawda! Nie jesteś tak zdolny / interesujący / atrakcyjny /oryginalny / sprytny (niepotrzebne skreślić) jak ci się wydaje. Twoja wartość jest wielokrotnie wyższa I niezależnie od tego, na jak niskim etapie jesteś w tej chwili, możesz zajść dalej niż w swoich najśmielszych marzeniach!"
|
|
|
#113 |
|
Wtajemniczenie
|
wiecie co.. przeczytałam te artykuły z pierwszego posta i poczułam się znacznie lepiej.
Fajne były te cwiczenia na "jak sie poczuc szczesliwszym" ![]() Mam nadzieje, że uda nam się zwiększyc pewnosc siebie. Wtedy chyba już można osiągnąc wszystko co sie chce
|
|
#114 |
|
Zakorzenienie
|
Zaraz będę czytać ten artykuł
Wiecie, to dziwne, ale mi rodzice jak Dodzie powtarzali, że jestem naj... a nie jestem nawet po części taka jak ona;( więc skąd się to u mnie wzieło?
|
|
#115 | |
|
Zakorzenienie
|
jeszcze do matury zdobedziesz a nami pewnosc siebie i na pewno pojdzie Ci swietnie
Cytat:
![]() bardzo fajny artykulik- nastawia pozytywnie Edytowane przez andziuchna Czas edycji: 2009-01-17 o 20:21 |
|
|
|
|
|
#116 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I kto to mówi?
|
|
|
#117 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#118 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czy na Wizażu istnieje opcja ukrycia wątku dla wszystkich z wyjątkiem osób w nim uczestniczących?
|
|
|
#119 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czy na Wizażu istnieje opcja ukrycia wątku dla wszystkich z wyjątkiem osób w nim uczestniczących?
|
|
|
#120 |
|
Zakorzenienie
|
Możliwe. Ale mam zamiar to zwalczyć. W tym artykule na dole można się zapisać na coś w rodzaju newslettera ja się zapisałam, a wy
![]() Muszę chyba się na następnym polskim po feriach zgłosić na jakiś referacik. Tak żeby się przełamać
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:34.

ciężko było ! 

Takie różne toniki i wcierki dobrze poprawiają ukrwienie skóry i nowe włosy szybciej odrastają

dlatego chowam się w szerokich bluzach. A chłopakowi nie pozwalam dotykać mojego brzucha bo uważam że jest za duży.
Naprawdę działa... Tylko szkoda, ze tylko jeden mięsień się wykształca. Jeszcze ten filmik jest dobry

biorę się za szukanie czegoś w necie