|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
|
|
Narzędzia |
|
|
#361 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Apteka, drogeria, perfumeria u NEVADY ;-) Zagraniczne produkty, cudeńka ;-D Zap
Nevado witaj, a może w ramach poszukiwania zapachów słodkich i jadalnych byłabyś zainteresowana L LL? 70/80 ml
|
|
|
|
#364 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Apteka, drogeria, perfumeria u NEVADY ;-) Zagraniczne produkty, cudeńka ;-D Zap
Dziewczyny w końcu po trzech pracowitych dniach udało mi się zaktualizować wątek
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Przychylałabym się do jakiejś mniejszej pojemności, mam zapachy 30 z ubytkami (głównie na końcu listy z perfumami), zapachy Demeter i La Maison, może coś z tego wybierzesz Mam jeden atomizer ,ale to jest 10ml także mało, mam też większy atomizer ,ale ten chciałam zostawić sobie, w poniedziałek pójdę gdzieś upolować lub zamówię na Allegro, wybiorę najładniejszy ![]() A jaki ja dostanę atomizerek ?Cytat:
Cytat:
Givenchy nieaktualne.
|
|
#365 |
|
Zadomowienie
|
Witaj, czy ten Flowerbomb edp 100ml, tester, dziwnie zmieniony
jest jeszcze aktualny?Może znalazłabyś coś u mnie za niego? |
|
|
|
#366 |
|
Zadomowienie
|
Zależy mi na Fleurs d'ombre Rose. Gdybyś zgodziła się na wymianę, różnicę pojemności oczywiście będę jakoś rekompensować
|
|
|
|
#367 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#368 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#369 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#370 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Rozumiem ,że Lolity jest 25ml?
|
|
#371 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ty mi daj znać, jak wyślesz
|
|
#372 |
|
Zakorzenienie
|
jutro wyjme z pudelka lolke i sprawdze dokladnie ile jej jest - obstawiam, ze 25-28ml jak nic nie dobierzesz, to jutro zaglebie sie powaznie w Twoj gigantyczny watek i moze cos wykombinujemy ![]() btw lolki midnight mam prawie 50ml ale ta Ci nie pasuje? |
|
|
|
#373 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#374 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#375 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie znam Mary Cohr, powiedz mi proszę jakie masz kosmetyki i co możesz o nich powiedzieć?
|
|
#377 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tu jest strona a ja mam od nich - pelna butle (2 razy uzyte) - opakowanie salonowe 400ml Super Delikatnego Mleczka (przyjechala przedwczoraj - Maske Intensywnie Nawilzajaca, pieknie pachnaca kwiatem lilii (ponad polowa) - Nowa Mlodosc Biustu serum na biust i dekolt z delikatnymi drobinkami (tez okolo powlowy) - 2 fazowy peeling do ciala (3/4 z 400ml) Generalnie ja uwielbiam ich kosmetyki a mam tlusta, wrazliwa cere. Jezeli cos Ci wpadlo w oko, to dokladniej to opisze |
|
|
|
|
#378 |
|
Wtajemniczenie
|
Tak się zastanawiam, a może oddałabyś Flowerbomb EDP za HC i Portfolio? Lub chociaż tę starszą wersję?
|
#379 |
|
Zadomowienie
|
Może być ta otwarta sztuka
![]() Jako dodatek na pewno mogę zaproponować oryginalne próbki Serge Lutens: Un bois Vanille, Louve, oraz podobnież oryginalną próbkę Villoresi Teint de neige, miniaturkę Sonia Rykiel 7,5 ml (original - czerwona), mam jeszcze 15 ml Carolina CH, 10 ml Desnudy, miniaturkę 15 ml CK be Edytowane przez iona Czas edycji: 2009-01-18 o 01:09 |
|
|
|
#380 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Tak Lunko i szczerze przeglądając wartość obu perfum, taka wymiana mi się nie opłaca, Flowerbomb jest sporo droższy jak Dolce Vita z 20ml ubytkiem
![]() Przykro mi ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#381 |
|
Zadomowienie
|
Nevado, to może Baby doll 40/50 ml? Into the blue Givenchy 30/50ml?
Mogę też dołożyć Green Tea arden edp (nie eau perfumeee, tylko edp), 100 ml plus świeca zapachowa waniliowa Yves Rocher, prawie pełna, paliła się raz ok. 0,5 godziny, mam jeszcze odlewkę 12 ml Miracle, mam 12 ml Angel, a może coś z kolorówki? Mam praktycznie nowe (użyte kilka razy) cienie Lancome podwójne, brąż beż i poczwórne, brąz beż i odcienie złote, jesli byłabyś zainteresowana zrobię zdjęcia |
|
|
|
#382 |
|
Zadomowienie
|
nteresują mnie nastepujace pozycje, moze uda sie cos dopasowac
Zapachy La Maison de La Vanille, 5 sztuk po 15ml, możliwość wymiany w zestawie (w kartoniku) - cały zestaw, lub pojedyncze sztuki limitowana paleta MAC (limitowanka na rynek azjatycki) Trip 4 Cool Face, cienie Guerlain Ombre Eclat 4 Couleurs : * 461 Violette du Soir, raz użyte, w kartoniku, w raz z welurowym pokrowcem, aplikatorami. Collistar Fluido Gel Seboequilibrante energizzante, 50ml, fluid z witaminą F i B6 Edytowane przez alphala Czas edycji: 2009-01-18 o 14:30 |
|
|
|
#383 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Nie wiem jak wyceniasz swoje przedmioty, rozumiem ,że wszystkie perfumy są oryginalne? Proponuję za trzy zapachy: light blue, ralph i demeter, MACa, Collistar i dwie wody z serii La Maison, dowolnie wybrane, ewentualnie Guerlain, Collistar i dwie wody La Maison, 3 opcja to cały zestaw La Maison plus Collistar lub MAC
|
|
#384 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jeśli jesteś gotowa oddać Lolitę i Baby Doll napisz mi adres na PW
|
|
#385 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#386 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zgodnie z zasadami targowiska proszę Cię abyś przesyłkę wysłała jako pierwsza, w tym przypadku bardzo Cię proszę o paczkę pocztową priorytetową, zaraz napiszę Ci adres na PW, a Ty mi proszę również wyślij swój adresik Zaraz po otrzymaniu przesyłki napiszę do Ciebie czy wszystko jest ok i wyślę do Ciebie czym prędzej przesyłkę Acha i napisz jakie wody la maison wybierasz;-)
Edytowane przez Nevada87 Czas edycji: 2009-01-18 o 14:52 |
|
|
|
|
#387 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gdybys chciala, to moge zrobic ale dopeiro jutro ![]() serum (wlasnie sprawdzilam) jest troche wiecej niz polowa peeling wazny 12m-cy od otwarcia a otworzylam go jakos w sierpniu. wielka butla, wiec bardzo wydajny. obie rzeczy sa genialne i nie jestem pewna, czy chce sie z nimi rozstawac ale w zaleznosci od Twoich propozycji i decyzji bedziemy myslec serum kupilam za okolo 130zl a peeling okolo 150zl. |
|
|
|
|
#388 |
|
Zakorzenienie
|
spróbuję jeszcze raz po dokładce
![]() u mnie za: Dior cień pojedynczy Blooming Pink Dior Flower Blossom Guerlain Rose Boise Cień Lancome pojedynczy różowy 803 zestaw Lancome Juicy Tubes miniaturek?
|
|
|
|
#389 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#390 |
|
Zakorzenienie
|
czesc,z Twojej listy mam Escadę S EDP 50ml ubytek ok 5ml
czy Cię nadal interesuje? |
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:46.

Nie bede pisac za co, bo masz milion rzeczy 

jutro wyjme z pudelka lolke i sprawdze dokladnie ile jej jest - obstawiam, ze 25-28ml