|
Notka |
|
Biochemia kosmetyczna Interesujesz się biochemią kosmetyczną? Chcesz poznać działanie poszczególnych składników zawartych w kosmetykach oraz ich wpływ na zdrowie. Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2821 |
Zadomowienie
|
Dot.: Zabieg Cosmelan-Pamietnik- Część V
I mam za swoje moje posty tak się ślimacza że po kilku minutach mutuja
![]() Tajga to na poprawę humoru ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2822 |
Raczkowanie
|
Wzrusza mnie ten kawałek na maksa, zwłaszcza jak sie go jeszcze poogląda.
http://pl.youtube.com/watch?v=_7C9Kb...eature=related Nie pytajcie dlaczego... Zmywam się, bo humor mam dziś wisielczy. Trzeba noc przespać i obudzić się jutro w lepszym. Dzięki, miłego wieczorku |
![]() ![]() |
![]() |
#2823 |
Zadomowienie
|
Tajga cudnych snów. Jutro skowronki cię obudzą
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2824 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Znakiem tego, moja wrażliwość jest wrodzona ![]() ![]() Tajguś muzę dziś proponowała Buczanta ![]() http://pl.youtube.com/watch?v=szupoSiEimY Kupiłam płytę Seal'a, jego głos aż mi łzy wyciska... I ten mężczyzna jest ... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2825 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2826 |
Zadomowienie
|
Anturek zapraszam do tańca - ten kawałek przypomniał mi słodkie chwile
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2827 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Kochana ja to nie tylko tańczę, ja przy tym śpiewam jak szalona ![]() Edytowane przez Anturium Czas edycji: 2009-01-17 o 21:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2828 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Tajga - nigdy nie widzialam tego teledysku - fan-ta-sty-czny.. Ech, Kwiatuszku - i to jaka jesteś wrazliwa! To Ty nie wiesz ? To Ciebie na co dzień nikt nie nosi na rękach ? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2829 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziecko chcialo podjechac rowerkiem do lazienki i nie zdarzylo ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2830 |
Zadomowienie
|
Kami
![]() ![]() Casi ja odkryłam kamerkę w moim kompie i już mam fotosy, nawet fajna sprawa. |
![]() ![]() |
![]() |
#2831 |
Zakorzenienie
|
tak czytam w przod i wstecz.Tak czytam i smutno mi sie robi.Co tu sie narobilo?
I nawet czuje sie jakbym udzial brala w Masimce "aferze".Wiekszosc z Was mnie ignoruje.Mozliwe,ze jestem przewrazliwiona i blednie to wszystko oddczytuje?Chwilowo mam duzo na glowie,a ucieczka do Was mnie czesto ratowala.Dziekuje za to. Cholera jasna ja ten watek z Wami wlacznie pokochalam szczerze.Tylko teraz tak sie tu nieprawdziwie zrobilo.I postanowilam pojsc sobie.Moze na chwilke,moze na dwie.Ide i na koniec jeszcze raz powtorze,ze zawsze bylam w stosunku do Was szczera. Bede za Wami bardzo tesknic.Czyz to nie absurd? Obce baby za ktorymi sie wyje ? Wasza ex prezeska
#2832 |
Zadomowienie
|
Anturek fajnie że znalazłaś
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2833 |
Zadomowienie
|
dobranoc
![]() ide mierzyć temperature synkowi i jeżli będzie względnie ok, idę spac. Od dwóch dni nie spalam bo sie bałam, ze nie upilnuję gorączki i znowu będzie prawie 40 st. Dzisiaj chyba jest przelom - tfu, tfu tfu.. |
![]() ![]() |
![]() |
#2834 |
Zadomowienie
|
Buczacza
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2835 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Buczka ja zabraniam! Wroc prosze ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Kobieta nigdy nie wie czego chce,ale nie spocznie,dopoki celu nie osiagnie. ![]() Edytowane przez Saga76 Czas edycji: 2009-01-17 o 21:50 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2836 |
Zadomowienie
|
Kamilio pilnuj synka mam nadzieję że ta temperatura przejściowa a jutro będzie lepiej. Spij dobrze i czujnie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2837 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2838 |
Rozeznanie
|
O widze ze Kamilcia wróciła
![]() i Casacia co się gdzieś szwendała jest lecę czytać zaległości od wcozraj w nocy- wiecie ile żeście stron naprodukowały- litości Iv i Masi- jest ok- wiecie co
#2839 |
Zadomowienie
|
Nie mam już siły, ciągle uganiam się za inną Cosmelanką. Buczka litości
![]() ![]() Kami spokojnej nocy z maleństwem ![]() Casi wkleiłam nawet sporo. Musiałabyś zjeść ponad 18.000 mg, żeby można było mówić o przedawkowaniu. Żadnych krost po wit. C nie ma, przynajmniej ja w życiu nie słyszałam. Chociaż jeśli mamy od czynienia z musującą, to niestety walą tam wszechobecny aspartam, który czyni potworne spustoszenia, z tym że to już nie na skórze lecz w mózgu. Idę spać Cosmelaneczki ![]() Edytowane przez Anturium Czas edycji: 2009-01-17 o 22:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#2840 |
BAN stały
|
nareszcie działa szybciej!
![]() odczytałam poczte! ![]() ![]() zaryzykuję jednak! Na podstawie poczty do mnie-:masima czy ty mi coś sugerujesz czy to jakaś pomyłka! Przepraszam ale pogubiłam sie!-nie wiem o co chodzi!? Może przez ten spowolniony serwer wysłało do mnie? ![]() ![]() Dobrej nocy! |
![]() ![]() |
![]() |
#2841 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Usunę ten post.... Cytat:
ŻADNA EX Wiesz ile razy każda z nas czula się tak Gdyby nie to ze usułowałam doczytać, co sie tu działo przez jeden dzień (6 stron) to gadałabym cały czas z Tobą o twojej mezo, butach, TZ-cie, o tym czy zadowolona jesteś ze swojego pdcięcia u fryzjera, doradziłabym co w sprawie lepszego metabolizmu i o całej reszcie i o tym, ze nasze Volvo nie psuło się dopóki TZ nie zaparkował nim w rowie na dachu, że dlatego jest drugie, bo tamto było na tyle bezpieczne, ze ma nadal swój głupi łeb na karku PROSZĘ NIECH TO BĘDZIE TYLKO JEDNA CHWILKA DO RANA- A JUTRO WRÓC DO NAS PO PORANNEJ KAWUSI sama zostałam na forum
Kobiety nie zmienisz. Możesz zmienić kobietę ale to i tak nic nie zmieni... ![]() Edytowane przez November17 Czas edycji: 2009-01-17 o 23:41 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2842 |
Zadomowienie
|
Denna - widzę Cię -
![]() ![]() Dzień dobry wszystkim ![]() rozpaliłam w kominku - dym szedł do góry i jako stara indianka stwierdzam - będzie dobrze. ![]() z życia Cosmelanki - moja twarz, odkąd smaruję cos2 codziennie na 3-4 godziny, zaczyna jakoś wyglądać wyględniej,a nawet dobrze ![]() ![]() ![]() Kwiatuszku - lubie Twoje posty ![]() Cassi - dziekuje za troskę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2843 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() Kamilia jak Twój synuś, czy spałaś tej nocy? Po edycji: Już wiem, pytanie nieaktualne. Pytałam kiedy Ty już odpisywałaś ![]() Dennuś jak Ci tam jest? Byczysz się cedząc każdą minutkę dłużej pod kołdrą? ![]() Edytowane przez Anturium Czas edycji: 2009-01-18 o 08:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#2844 |
Wtajemniczenie
|
hop hop
![]() ![]() Ja jeszcze w pizamce i kawusie popijam tak jak Castrolek namawia pooooooowooooli. Ja tam dzis znowu na saneczki z bratanicą sie wybieram - kurcze szkoda ze tu nikt znajomy konika nie ma bo kulig by sie zorganizowało a tak tylko górka zostaje też fajnie. |
![]() ![]() |
![]() |
#2845 |
Rozeznanie
|
Hej, hej, jestem już.
Dojechaliśmy wczoraj późną nocą. Ale tu śniegu! TZ jeszcze chrapie, a ja w piżamie po laptoka sięgam i czytam, co mnie wczoraj ominęło. Kamisia ![]() ![]() ![]() Cassatka i Castrolka też sie w końcu odezwały ![]() Ale Was to dłuuuuuugo nie było. Ale widze, że ktoś jeszcze wrócił, hmm.... Buczka, Buczka, no proszę ... każda z nas ma czasem chwile zwątpienia - ja też nie raz dochodziłam do wniosku, że ja tu nie pasuję, że Wasz świat, to nie mój, że ja z zupełnie innej, niekolorowej bajki jestem....... Ale mnie tu ciągnie do Was i jednak chcę tu być. Fakt, ostatnie wydarzenia sprawiły, ze się zmienila atmosfera. Cóż, każdy musi sam ze sobą porozmawiać i dojść do swoich wniosków.... Ale wiesz, że my tu na Ciebie czekamy i że Cię potrzebujemy. Naprawdę. Anturek, jak Cie czytam, to żałuję, że ta Warszawa taaaaaaaaak daleko. Przylazłabym do Ciebie pod dom, jak ta włóczęga nieproszona, żeby sie w Twoim cieple ogrzać i naładować akumulatory ![]() Ivcia - jak zwykle pędem zabrałas zdjęcia i sobie moge tylko pomarzyć jak sexownie wyglądasz ![]() O, Kamilia, jak Synek dzisiaj? Oby ten dym oznaczał zdrowie dla Niego ![]()
#2846 |
Zadomowienie
|
Cześć dziewczynki.Czy wy też jak chcecie wejść na Wizaz musicie podawać jakieś hasła?.Ja tak mam od wczoraj.Sprawia mi to pewną trudność bo nie zawsze pamiętam.Zawsze wchodziłam bez niczego.Czy to tylko tak u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2847 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mnie jak wczoraj strona ładowała się 10 min. to juz nie chciało wpuścic a serwery też zmieniali podobno na szybsze ale po wczorajszym ślimaczeniu sie wizażu to chyba im to nie wyszło.... Buczuś ty nie gadaj tak my Cie tu wszstkie KOCHAMY już ci te dwie chwilę mineły ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2848 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2849 |
Zadomowienie
|
Dziewczynki ,co się dzieje.Jak wszystko posujemy na tym forum to żadna z nas nie będzie miała odskoczni w życiu codziennym .Ja tak lubię tu zaglądać,zawsze było tyle życzliwości-szczerej,bez żadnego"jadu".A tymczasem....Nie dajmy się.BO plamy nam wyjdą-to żart
|
![]() ![]() |
![]() |
#2850 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Witaj Michel.Możesz spróbować.Ale z góry uprzedzam że że tak delikatnie jak byś chciała to się nie da.Trzeba przejść ten "trudny "okres rekonwlascsncji.Ja też miałam delikatniutką skórę z plamami i mi się udało.Czasami widzę jeszcze cienie,ale twarz bez plam jest cudowna,dzięki cosmelanowi.Teraz tylko wysokie filtry są moim problemem i ciągła bojażń że słońca więcej |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:50.