Planujemy zajść w ciążę w 2008/2009 roku część IV - Strona 66 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-01-17, 20:21   #1951
dra
Zakorzenienie

Dot.: Planujemy zajść w ciążę w 2008/2009 roku część IV

Cytat:
Napisane przez precious_81 Pokaż wiadomość
Dzisiaj już mogę się oficjalnie pochwalić
Jestem w ciąży
Cieszymy się z mężem bardzo i jakoś jeszcze nie możemy w to uwierzyć, ale skoro na dwóch testach wyszły dwie kreseczki to chyba jednak prawda
Oczywiście dla pewności idę w poniedziałek na betę.

Przesyłam mnóstwo fluidów, łapcie bo świeżutkie
:mag ia:
super gratki
zabieram jednego fluidka

Cytat:
Napisane przez malin30 Pokaż wiadomość
11 i już ładnie widzę, że zaczęły się dni płodne.
a ja mam 12dc i zero efektów z dniami płodnymi

a ja az lekko zazdrosze tym ktory udaje sie po 2 razie eh,ja czekam i czekam i nic
zarazem troszczka zazdrosze,ale i zarazem sie ciesze bardzo
Stary 2009-01-17, 21:20   #1952
aliisanka
Wtajemniczenie

GG do aliisanka

Dra..patrzyłam że Ty już sporo cykli się starasz...niby do roku czasu starań powinna zdrowa kobieta powinna zajść..
robiłaś Kochanie badania może, nie wiem hormony..obserwacja owulacji?
..Iskierką malutką..
..Która rozświetla mi życie..
..I daje nadzieję na lepsze jutro..
..Trzeba zawsze przekraczać próg nadziei..

aliisanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-17, 21:34   #1953
anciaahk
kosmitka

Cytat:
11 i już ładnie widzę, że zaczęły się dni płodne.
To nie chodzi o manie lub nie nadziei. Po prostu wolę miło się rozczarować
Też mam 11 dc czyli zgodnie z planem idziemy łeb w łeb ;l, od wczoraj działamy .
Wiesz co, ja też bym chciała się miło rozczarować i raczej zawsze mam nastawienie na nie, ale jakoś się ono potwierdza niestety.
Cytat:
Napisane przez dra Pokaż wiadomość
a ja az lekko zazdrosze tym ktory udaje sie po 2 razie eh,ja czekam i czekam i nic
Dra , zobacz nie ma reguły, jednym dziewczynom udaje w 2 miesiące, innym w 2 lata. Nim się obejrzysz i Wam się uda.

Posłuchaj, jak mi prędko bije Twoje serce...
anciaahk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-17, 21:43   #1954
Nika1980
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dominikaaK Pokaż wiadomość
malin prosze o zmiane daty ostatniej @ 17.01.2009
o ile to @ bo tos brazowego i brudnego krwi nie przypomina ale brzuch tak boli ze watpliwosci nie "czuje"

Cytat:
Napisane przez precious_81 Pokaż wiadomość
Bardzo dziękuję Dziewczynki i z całego serca życzę Wam tego samego.
Mąż dowiedział się rano - do prezentu urodzinowego włożyłam jeszcze pudełeczko z małymi bucikami i testem Wiem, że trochę oklepane ale nie mogłam się powstrzymać był w takim szoku że co chwilę pytał czy na pewno i co chwilę mnie całował. Powiedział że to najlepszy prezent jaki mógł dostać.
Zaraz idziemy na kolacyjkę świętować urodzinki i nowinkę

Malin30 ja też w tym cyklu myślałam, że to niemożliwe, żeby tak szybko się udało, a jednak. Także szansa jest i nie możesz się pozbywać tej nadziei
kochana może i oklepane ale jakie cudowne i wzruszające... wspaniale

Cytat:
Napisane przez miss.hot Pokaż wiadomość
No to trzymam kciuki za badania
Ja przy okazji robienia morfologii miałam też TSH, Glukozę i cholesterol - i wszystkie wyniki mam w normie

Ja dziś właśnie kupiłam sobie jedwab do włosów, bo muszę je trochę odbudować
ślicznie

ja używam też jedwabiu- kosztował straaaaaasznie dużo ale nakładam go na końcówki włosów i pięknie się błyszczą i są pachnące , gładkie i miękkie.. poza tym używam dosłownie kropelki dwie, więc choć cena za mała buteleczkę była okropna to jest dość wydajne

Cytat:
super gratki
zabieram jednego fluidka

kochanie..nie poganiaj amora i na ciebie przyjdzie pora a może i na mnie przyjdzie ? ciekawe kiedy...

PS: mąż dziś musiał pracować, bardzo mnie to wkurzyło i... kupiłam dwa staniki i trzy pary majteczek....no i T-shirt.. wyprzedaże trwają i do tego musiałam sonie humor jakoś poprawić eeeehh

Okruszek rosnie tp: 28 marzec 2012

http://lbdf.lilypie.com/fVxPp2.png
Nika1980 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-17, 21:57   #1955
miss.hot
Zakorzenienie

GG do miss.hot

Cytat:
Napisane przez Nika1980 Pokaż wiadomość
ja używam też jedwabiu- kosztował straaaaaasznie dużo ale nakładam go na końcówki włosów i pięknie się błyszczą i są pachnące , gładkie i miękkie.. poza tym używam dosłownie kropelki dwie, więc choć cena za mała buteleczkę była okropna to jest dość wydajne
Hmm ten jedwab co kupiłam kosztował 8,5 zł za 15 ml, więc nie wiem jaki Ty masz Nika, że taki drogi
A ten konkretnie poleciła mi koleżanka

Cytat:
PS: mąż dziś musiał pracować, bardzo mnie to wkurzyło i... kupiłam dwa staniki i trzy pary majteczek....no i T-shirt.. wyprzedaże trwają i do tego musiałam sonie humor jakoś poprawić eeeehh
Ja też na wyprzedaży kupiłam dziś koszulkę do spania i stanik

miss.hot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-17, 22:02   #1956
anciaahk
kosmitka

Cytat:
Nikuś mój mąż pracuje wszystkie weekendy, wraca do domu ok 18 , niezbyt mnie to uszczęśliwia i jestem ciekawa co będzie, gdy pojawi się dzidzia. Może wtedy sam to zrozumie i przeorganizuje.

Stary 2009-01-17, 23:03   #1957
dra
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aliisanka Pokaż wiadomość
Dra..patrzyłam że Ty już sporo cykli się starasz...niby do roku czasu starań powinna zdrowa kobieta powinna zajść..
robiłaś Kochanie badania może, nie wiem hormony..obserwacja owulacji?
no już troche sie staram,no w przyszlym miesiacu planuje robic czy mam owulke tzn.badanie prolaktyny bede robic
chciałam też inne badania porobić,ale ginek che od faceta zacząc,a ten nie chce i nie mogę ruszyć z miejsca,a na mus go nie wezme,a po co mam ja inne robic,jak nie wiadomo czy mozna wykluczyc faceta czy nie

Cytat:

kochanie..nie poganiaj amora i na ciebie przyjdzie pora a może i na mnie przyjdzie ? ciekawe kiedy...

hehe ale tak bym chciała już amora wiem,ze przyjdzie pora,ale kiedy??ale wiem nic na sile

a i dobrze zrobiłas i humorek poprawiłas
Stary 2009-01-18, 03:51   #1958
gusiec
Raczkowanie

GG do gusiec Send a message via Skype™ to gusiec

Cytat:

heja dra, mozemy sobie podac dlonie bo ja tez juz dluzszy czas urzadzam staranka i juz jawnie sie przyznalam, ze zazdroszcze ale to taka pozytywna zazdrosc, ktora nie umnijesza szczerosci pogratulowan
tyle ze my wlasnie jestesmy w trakcie powtarzania badan TZta ale na szczescie nie musialam go do tego namawiac.

Edytowane przez gusiec
Czas edycji: 2009-01-18 o 03:52
gusiec jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-18, 08:59   #1959
narzeczonaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez celka2000 Pokaż wiadomość
Czyli bedziecie sie przytulac najpozniej 12dc. Hmm. Plemniki w sumie moga przezy kilka dni. Ale przy 30 dniowym cyklu raczej bym sie nie nastawiala. Ale szanse zawsze sa.
taka zla bylam ze moj TZ musi wyjechac akurat wtedy kiedy bede miala dni plodne ze skonczylo sie powazna klotnia no ale efekt jest- nigdzie nie jedzie
ps. teraz za kazdym razem po przytulankach moj TZ nie pozwala mi wstawac z lozka przez 10 minut i kazde lezec z nogami do gory tak wszystko bierze sobe do serca co mu czytam i kaze mi to robic nawet wtedy kiedy mu mowie ze to dopiero 10dc i nie ma szans na zaplodnienie
narzeczonaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-18, 09:58   #1960
kaaamila1
Zakorzenienie

Dzień Dobry Dziewczyny!

Sama jestem ciekawa jak to będzie ze mną, czy szybko uda mi się zajść w ciąże czy tez będe musiała na to poczekać dłużej. Czasami sobie myślę, że co zrobie jak wyjdzie, że nie mogę mieć dzieci. Wiem głupota, bo to dopiero mój drugi cykl, a niektóre z Was kochane zachodziły w ciąże po roku, dwóch staań więc wszystko jest możliwe. Jestem jeszcze młoda, ale czasami się zastanowiam nad tym wszystkim.
Niektóre kobiety raz zapomną się zabezpieczyć i wpadka, a te które tak bardzo chcą dzidziusia mają problemy.. Niesprawiedliwość jest na tym świecie

Już nie mogę się doczekać kiedy skończy mi się okresik i leki na wysypkę

21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja
kaaamila1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-18, 11:45   #1961
yolanda9
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez celka2000 Pokaż wiadomość
zerknelam na Twoj wykres i musze przyznac ze wyglada obiecujaco Ladniutki, oby temp sie utrzymala
taaa....tempka była obiecująca, ale jak widać zaczyna powoli spadać...w zeszłym cyklu też tak było....spadała każdego dnia od 9DPO i coś czuję, ze historia się powtarza... to chyba znów nie jest mój czas....
_________________________ _________________________ _

no ale z weselszych wiadomości to wczoraj się wybawiłam za wszystkie czasy.... w klubie studenckim(!) bosze jak ja uwielbiam taniec...czasem o tym zapominam
...a teraz odpoczywamy z mężem po tych wygibasach, i pewnie jutro będziemy mieli zakwasy

miłego dnia dziewczyny!

yolanda9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-18, 12:13   #1962
PatkaM84
Zakorzenienie

GG do PatkaM84

Cytat:

Dziewczyny ale sprawdźcie czy w składzie ten jedwab ma alkohol bo jeśli ma, to na dłuższą metę będzie wysuszał, a to błyszczenie i wizyalny wygląd ładnego włosa jest tylko doraźny. wiem, że biosilk mi alkohol. Ja mam teraz jedwab z Joanny i on nie ma alkoholu.

A ja dzisiaj dostałam @ i mój brzuchol zaczyna dawać o sobie znać...

Dominiś - 20.05.2012
PatkaM84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-18, 13:09   #1963
malin30
Zakorzenienie

GG do malin30

Cytat:

Będzie dobrze, zobaczysz.

Cytat:
Napisane przez anciaahk Pokaż wiadomość
Też mam 11 dc czyli zgodnie z planem idziemy łeb w łeb ;l, od wczoraj działamy .
Wiesz co, ja też bym chciała się miło rozczarować i raczej zawsze mam nastawienie na nie, ale jakoś się ono potwierdza niestety.
Skąd ja to znam Tylko że ja takie nastawienie mam do innych spraw.

Cytat:
Podobno miałaś oszczędzać

Cytat:
Napisane przez kaaamila1 Pokaż wiadomość
Dzień Dobry Dziewczyny!

Sama jestem ciekawa jak to będzie ze mną, czy szybko uda mi się zajść w ciąże czy tez będe musiała na to poczekać dłużej. Czasami sobie myślę, że co zrobie jak wyjdzie, że nie mogę mieć dzieci. Wiem głupota, bo to dopiero mój drugi cykl, a niektóre z Was kochane zachodziły w ciąże po roku, dwóch staań więc wszystko jest możliwe. Jestem jeszcze młoda, ale czasami się zastanowiam nad tym wszystkim.
Niektóre kobiety raz zapomną się zabezpieczyć i wpadka, a te które tak bardzo chcą dzidziusia mają problemy.. Niesprawiedliwość jest na tym świecie

Już nie mogę się doczekać kiedy skończy mi się okresik i leki na wysypkę
Też tak czasem myślę...

Cytat:
Napisane przez yolanda9 Pokaż wiadomość
taaa....tempka była obiecująca, ale jak widać zaczyna powoli spadać...w zeszłym cyklu też tak było....spadała każdego dnia od 9DPO i coś czuję, ze historia się powtarza... to chyba znów nie jest mój czas....
_________________________ _________________________ _

no ale z weselszych wiadomości to wczoraj się wybawiłam za wszystkie czasy.... w klubie studenckim(!) bosze jak ja uwielbiam taniec...czasem o tym zapominam
...a teraz odpoczywamy z mężem po tych wygibasach, i pewnie jutro będziemy mieli zakwasy

miłego dnia dziewczyny!
W którym?
malin30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-18, 13:13   #1964
Nika1980
Zakorzenienie

Cytat:
Hmm ten jedwab co kupiłam kosztował 8,5 zł za 15 ml, więc nie wiem jaki Ty masz Nika, że taki drogi
A ten konkretnie poleciła mi koleżanka

Ja też na wyprzedaży kupiłam dziś koszulkę do spania i stanik
ja kupuje go w sklepie z kosmetykami do włosów dla fryzjerów- na codzień też używam maski i szamponu z linii loreal professional- też kosztuja dużo ale są wydajne no i po prostu je uwielbiam, jestem od nich uzależniona.
biosilk 50ml kosztowało 15 eu

Cytat:
Nikuś mój mąż pracuje wszystkie weekendy, wraca do domu ok 18 , niezbyt mnie to uszczęśliwia i jestem ciekawa co będzie, gdy pojawi się dzidzia. Może wtedy sam to zrozumie i przeorganizuje.
mój rzadko pracuje w weekendy ale i tak tego nie lubię. często musi za to pracować w weekend. pracuje w domu wtedy co prawda, ale tak jakby go nie było...eeeh

Cytat:
no już troche sie staram,no w przyszlym miesiacu planuje robic czy mam owulke tzn.badanie prolaktyny bede robic
chciałam też inne badania porobić,ale ginek che od faceta zacząc,a ten nie chce i nie mogę ruszyć z miejsca,a na mus go nie wezme,a po co mam ja inne robic,jak nie wiadomo czy mozna wykluczyc faceta czy nie

hehe ale tak bym chciała już amora wiem,ze przyjdzie pora,ale kiedy??ale wiem nic na sile

a i dobrze zrobiłas i humorek poprawiłas
Dra, czyli coś się ruszy bo badanka sięzaczną, a facet może się przekona. mój mnie czasem sam pyta czy nie powinien się przebadać ale mu mówię, że u nas to by była paranoja, bo przecież w drugim cyklu zaszłam w ciążę...ale kochany jest bo póki co to wszystko faktycznie na mnie sięskupia więc myślę że stąd jego chęć, żeby też "coś" zrobić...

no poprawiłam sobie humorek... jak mawiała Marilyn Monroe: pieniądze szczęścia nie dają- dopiero zakupy!

Cytat:
Napisane przez PatkaM84 Pokaż wiadomość
Dziewczyny ale sprawdźcie czy w składzie ten jedwab ma alkohol bo jeśli ma, to na dłuższą metę będzie wysuszał, a to błyszczenie i wizyalny wygląd ładnego włosa jest tylko doraźny. wiem, że biosilk mi alkohol. Ja mam teraz jedwab z Joanny i on nie ma alkoholu.

A ja dzisiaj dostałam @ i mój brzuchol zaczyna dawać o sobie znać...
sprawdziłam - nie ma!

a mój programik przesunął owu na dzień 13 czyli dobrze czułam, trzeci dzień utrzymuje się 36,6 - normlanie mam dziwne ciało- przed owu skakała tempka jak akrobatka a teraz gładziutko grzecznie w jednej linii...

a oto on
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg chartgraph_module1.php.jpg (44,5 KB, 10 załadowań)

Stary 2009-01-18, 13:17   #1965
Nika1980
Zakorzenienie

Cytat:

Podobno miałaś oszczędzać

Malinko...nie bądź taka złośliwa mąż mi powtarza że na pewnych rzeczach nie należy oszczędzać - do takich rzeczy zalicza się sexy bielizna

już odłożyłam troszkę kaski z pracy, a niedługo powinny wpłynąć pieniążki z uczelni- i te pozostaną nieruszone...

chyba dziś jedziemy do ikei popatrzeć i spisać kilka rzeczy i pomysłów, które byśmy chcieli do nowego domku..
Dziewczyny jestem taaaaaaaaaak podekscytowana.... podpisaliśmy już papiery... : jupi:

Stary 2009-01-18, 13:23   #1966
malin30
Zakorzenienie

GG do malin30

Cytat:
Malinko...nie bądź taka złośliwa mąż mi powtarza że na pewnych rzeczach nie należy oszczędzać - do takich rzeczy zalicza się sexy bielizna

już odłożyłam troszkę kaski z pracy, a niedługo powinny wpłynąć pieniążki z uczelni- i te pozostaną nieruszone...

chyba dziś jedziemy do ikei popatrzeć i spisać kilka rzeczy i pomysłów, które byśmy chcieli do nowego domku..
Dziewczyny jestem taaaaaaaaaak podekscytowana.... podpisaliśmy już papiery... : jupi:
ależ nie jestem złośliwa ( )

Podpisaliście papiery? To super!
Stary 2009-01-18, 13:40   #1967
anciaahk
kosmitka

Cytat:
Skąd ja to znam Tylko że ja takie nastawienie mam do innych spraw.
Ja właśnie wyjątkowo z nastawieniem do ciąży sobie nie radzę. Do pozostałych rzeczy staram się nastawiać pozytywnie, bo wiem, że to działa. Jeśli mówię sobie - dasz radę, to daję radę. I nie ma zmiłuj.
Cytat:
ja kupuje go w sklepie z kosmetykami do włosów dla fryzjerów- na codzień też używam maski i szamponu z linii loreal professional- też kosztuja dużo ale są wydajne no i po prostu je uwielbiam, jestem od nich uzależniona.
W Polsce widuję go na allegro po 30 zł. Kwestia oryginalności. Mi obciąża mocno włosy i muszę uważać z ilością. Zwykle stosuję więc tylko na wyjścia.
Jakie szampony LP używasz? Moim nieśmiertelnym jest absolut repair.
Cytat:
mój rzadko pracuje w weekendy ale i tak tego nie lubię. często musi za to pracować w weekend. pracuje w domu wtedy co prawda, ale tak jakby go nie było...eeeh
Jakby nie było, ale czujesz go obok, możesz się odezwać. Mój diabeł niestety w domu pracy wykonywać nie może.

Stary 2009-01-18, 13:46   #1968
malin30
Zakorzenienie

GG do malin30

dominikaaK jak u Ciebie dziś z @?
Stary 2009-01-18, 14:13   #1969
Nika1980
Zakorzenienie

Cytat:
ależ nie jestem złośliwa ( )

Podpisaliście papiery? To super!

Cytat:
Ja właśnie wyjątkowo z nastawieniem do ciąży sobie nie radzę. Do pozostałych rzeczy staram się nastawiać pozytywnie, bo wiem, że to działa. Jeśli mówię sobie - dasz radę, to daję radę. I nie ma zmiłuj.

W Polsce widuję go na allegro po 30 zł. Kwestia oryginalności. Mi obciąża mocno włosy i muszę uważać z ilością. Zwykle stosuję więc tylko na wyjścia.
Jakie szampony LP używasz? Moim nieśmiertelnym jest absolut repair.

Jakby nie było, ale czujesz go obok, możesz się odezwać. Mój diabeł niestety w domu pracy wykonywać nie może.
dokładnie to używam- szampon i maskę- kocham, uwielbiam, nie zamienię na żaden inny!
co do jedwabiu to ja używam dosłownie kropelkę lub dwie i tylko na końce włosków. lepiej się trzymają i nie puszą się tak okropnie.
no tak, wiem. cieszę się , że może pracować w domu, problem w tym, że on wyłącza komputer o 22 ale głowa nadal pracuje więc czasem widzę, że ten stres mu do rana nie przechodzi a rano od nowa do pracy. mnie to martwi....

Stary 2009-01-18, 14:15   #1970
anciaahk
kosmitka

Jestem w stanie go zrozumieć, mam tak samo niestety. To chyba kwestia zawodu, pracy i odpowiedzialności.

Stary 2009-01-18, 14:18   #1971
malin30
Zakorzenienie

GG do malin30

Akurat jak zaczęły się dni płodne, musiało przypałętać się lekkie przeziębienie. Dobrze, że dziś jeszcze dzień wolny, ale leczyć mogę się tylko herbatką z cytryną lub malinową , bo polopiryna (ona jedynie działa na mnie przy przeziębieniu) wpływa na czasową niepłodność (dobrze, że zajrzałam do ulotki) Nażarłabym się czosnku z pomidorami, ale jutro do pracy trzeba iść
Stary 2009-01-18, 14:23   #1972
Nika1980
Zakorzenienie

Cytat:
Jestem w stanie go zrozumieć, mam tak samo niestety. To chyba kwestia zawodu, pracy i odpowiedzialności.
ja wiem, szczególnie, że niedługo przenoszą go do innej filii. jego szef już tam jest i teraz mój mąż w starej filii jest odpowiedzialny za wszystko. mam nadzieję, że w nowym miejscu będzie troszkę lepiej.

Cytat:
Akurat jak zaczęły się dni płodne, musiało przypałętać się lekkie przeziębienie. Dobrze, że dziś jeszcze dzień wolny, ale leczyć mogę się tylko herbatką z cytryną lub malinową , bo polopiryna (ona jedynie działa na mnie przy przeziębieniu) wpływa na czasową niepłodność (dobrze, że zajrzałam do ulotki) Nażarłabym się czosnku z pomidorami, ale jutro do pracy trzeba iść
kochana, to leż , grzej się, pij herbatke z cytrynką, a najlepiej herbatkę rumiankową. Rumianek to magiczne ziele serio!

ja mam tylko katarek ale ja mam skłoność do kataru. mój mąż jak tylko się poznaliśmy to pytał mnie czy mam jakąś alergię bo ja potrafię mieć katar calutki czas już taka moja uroda chyba hehe

od dziś realizuję moje noworoczne postanowienie i będę ćwiczyć jogę przyda siętakiemu nerwusowi jak ja

Stary 2009-01-18, 14:27   #1973
malin30
Zakorzenienie

GG do malin30

Cytat:
kochana, to leż , grzej się, pij herbatke z cytrynką, a najlepiej herbatkę rumiankową. Rumianek to magiczne ziele serio!

[...]

od dziś realizuję moje noworoczne postanowienie i będę ćwiczyć jogę przyda siętakiemu nerwusowi jak ja
Heh! Temat rumianku by tu już wielokrotnie poruszany. Może spróbuję

Joga? Na pewno. Też bym poszła, ale u mnie na planach się kończy
Stary 2009-01-18, 14:43   #1974
Nika1980
Zakorzenienie

Cytat:
Heh! Temat rumianku by tu już wielokrotnie poruszany. Może spróbuję

Joga? Na pewno. Też bym poszła, ale u mnie na planach się kończy
ale ja nigdzie nie idę- niedługo się wyprowadzamy, za miesiąc więc bez sensu mi się tu zapisywać, zresztą zajęcia byłyby po holendersku, więc ryzykowne, bo mogę niewiele zrozumieć...

ale jest strona internetowa, polecił ją brat męża http://www.yogatoday.com

tam są cidziennie lekcje , trwające godzinę, po angielsku spróbuję

Stary 2009-01-18, 14:44   #1975
malin30
Zakorzenienie

GG do malin30

Cytat:
ale ja nigdzie nie idę- niedługo się wyprowadzamy, za miesiąc więc bez sensu mi się tu zapisywać, zresztą zajęcia byłyby po holendersku, więc ryzykowne, bo mogę niewiele zrozumieć...

ale jest strona internetowa, polecił ją brat męża http://www.yogatoday.com

tam są cidziennie lekcje , trwające godzinę, po angielsku spróbuję
Aha!
Ale ja nie znam angielskiego (tylko niemiecki)
Stary 2009-01-18, 14:54   #1976
Nika1980
Zakorzenienie

Cytat:
Aha!
Ale ja nie znam angielskiego (tylko niemiecki)
no ale Ty jesteś w Polsce i możesz się bez kłopotu na zajęcia zapisać no nic to...zmykam- ale leniwa ta niedziela. normalnie to zawsze coś robimy a dziś zaczęło lać, jest ponuro, szaro i ... chyba będzie gorąca herbatka i maraton filmowy....albo książka...czytam włąśnie "The little friend" - super fajna i trzymająca w napięciu. generalnie nie chce mi się robić NIC i może to dobrze bo od tego jest niedziela...

Stary 2009-01-18, 14:54   #1977
miss.hot
Zakorzenienie

GG do miss.hot

Cytat:
Ja ten też kupiłam z sklepie z kosmetykami do włosów - nazywa się CHI Silk Infusion, znalazłam nawet recenzję w KWC https://wizaz.pl/produkty/baza/produ...?produkt=15166

U mnie dziś końcówka @, ale jakaś jesteś zmęczona i zaspana, taka ogólnie nie do życia, małż zresztą ma podobnie

Nika właśnie też dziś się tak czuję.. nijak

Edytowane przez miss.hot
Czas edycji: 2009-01-18 o 14:57
miss.hot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-18, 15:05   #1978
Nika1980
Zakorzenienie

Cytat:
Ja ten też kupiłam z sklepie z kosmetykami do włosów - nazywa się CHI Silk Infusion, znalazłam nawet recenzję w KWC https://wizaz.pl/produkty/baza/produ...?produkt=15166

U mnie dziś końcówka @, ale jakaś jesteś zmęczona i zaspana, taka ogólnie nie do życia, małż zresztą ma podobnie

Nika właśnie też dziś się tak czuję.. nijak
taki dzień- u mnie to chyba przez pogode- zawsze tak na mnie wpływa. mąż mówi, że wystarczy mi promyczek słońca i od razu się uśmiecham, a jak deszczp ada i jest szaro to ja też zaczynam mieć w głowie szaro... w sumie mam dobry humorek tylko taka jestem leniwa, no i chciałam do ikei a tu nieczynne....

wypełniłam dziś papiery do verloskundige ( położnej) na te badania w środę... 40 pytań

miłej niedzieli babeczki - ja się muszę odkleić od monitora

Stary 2009-01-18, 15:21   #1979
malin30
Zakorzenienie

GG do malin30

Ja też odlatuję sprzed monitora. Miałam popracować, ale lepiej będzie, jak skoczę pod kocyk. Pojawię się tu wieczorkiem, by wstawić listę, tylko czekam na potwierdzenie od dominiki, że @ się u niej rozkręciła.
Stary 2009-01-18, 15:23   #1980
katarzinka
Wtajemniczenie

Cytat:
katarzinka i ?????

EDIT: qrcze, ale ja przecież nie mam Ciebie na liście
napisałam Wam w piatek wieczorkiem (albo w sobote rano) po cichu (jasnym kolorem) żeby nie zapeszać
Zanim czas pokona nas"
katarzinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości