![]() |
#1111 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część VIII
dziekuje.
![]() ![]() a teraz tak : peculiarity: jesteś świetna.<3 Societygirl17: siostro ![]() ![]() Bananowalska : widze nowy avek ![]() ![]() r0zunia i Miluu : wróciłyyyy! ![]() ![]() jeanettex3 : ten ostatni opis sliczny,boski i aaahh ![]() ![]() ---------------------- 1.Jesteśmy zbyt podobni do siebie. To nasz problem. 2.Dzięki wspomnieniom mogła zatrzymać przy sobie to co kocha. Na zawsze. 3.Zawsze szukam ukojenia w Twoich słowach i objęciach .. 4.To straszne,że po tylu latach miłości musiała zostać sama .. 5.Jeszcze nigdy żadna para na świecie nie wydawała jej się tak sobie potrzebna. 6.Przed nimi stało dwoje staruszków. Byli szczupli i wyglądali na kruchych jak ze szkła. Trzymali się za ręce. W tym ich trzymaniu się za ręce była nie tylko miłość, ale też wzajemna podpora. 7.Ja cię tylko hartuję. Potraktuj moje słowa jak szczepionkę. Inni będą jeszcze gorsi. 8.i schowała się pod łóżko w obawie że kogoś zawiedzie. 9.Nie boję się ciebie. Raczej tego, że mogę cię stracić..Tak, jakbyś miał zaraz zniknąć. |
![]() ![]() |
![]() |
#1112 |
Rozeznanie
|
*No promises.! /Żadnych obietnic!
*Rozsmakowałam się w Tobie. *Lubuję się w zbyt głośnej samotności. *Pachnę zachodem słońca, szeptem i Tobą. *Noszę w sobie Twoje gesty.
#1113 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
eeek?? zdaje się, że po prostu pozamienialaś słowo rap lub hip hop i wstawiłaś punk.. ![]() skoro punk rock jest taki si to dlaczego nie doczekał się takeigo bragga jak hih?? tylko tak pytam, żeby nie było.. ________ _ sprowadziłes gramofony, zapachniało oldschoolem.. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1114 |
Zakorzenienie
|
wcale nie chcę mieć dla Ciebie czas.
marne substytuty obecnie stosuję środki zapobiegawcze w stosunku do miłości kilka kropel szczęścia spadło mi na dłoń w przyszłości pewnie nie zrozumień swojego teraźniejszego postępowania Ja i ty, mistycznie spędzone chwile Ja wiem że my w takiej sytuacji mamy mniejsze szanse i tak wiem, że mnie kochasz, tym pachnie twoja skóra świat na nas zaczeka niech smutek ginie w zimnym piwie niech nasze sny się spełniają, nie patrzmy teraz w przyszłość wrócę i obudzę cię, bo wiem, że uciec chcesz też Dopiero teraz czuję że żyję a zawsze chciałam żyć tak
#1115 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() i opisik chowam do notatnika ^^ Zimna kawa rozgrzewa mnie bardziej niz ty.
W takich momentach wolalabym boso wyjsc na ten pieprz.on.y snieg niz patrzec na ciebie. Bo wtedy to juz nie jestem ja. Zamiast sie tak durnie przyglądać, pomógłbyś mi. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1116 |
Raczkowanie
|
chcę to mieć i mam to gdzieś
nie dziw się, że chcę ten pieniądz zgarnąć urosnę w twoich oczach będę błyszczeć wiesz przecież, na imprezce nie trzęsę tyłkiem, lecz parkietem i nie daję du.py tych głupich du.p amatorom mogę być twoją supersztuką chcesz ode mnie czegoś więcej? jak mnie widzisz i mówisz że ci wisi - kłamiesz. seksu głodny? chyba się dogadamy. jestes T do H do U do G ale jak mnie widzisz to skacze ci tętno, wiem. |
![]() ![]() |
![]() |
#1117 |
Raczkowanie
|
no tak pihu
![]() ![]() ![]() To nie karnawał, ale tańczyć z nim chcę Wiele serc bije dla niej, wiele w niej... Za rękę przed siebie choć czasem go nie poznaję Pokazałeś mi emocje, nauczyłeś być człowiekiem Jedna z lekcji była o wierności Tej ostatecznej do ostatniej krwi kropli Bywam okropny dla niej, często się wściekam Bywam obojętny, chciałbym tylko ją odwiedzać Tak od święta, wyjechać jak inni to robią Nie umiałbym jej zostawić, proszę nie pytaj mnie o nią. I nie pytaj mnie o niego, znasz go doskonale Codziennie w innym stanie go spotykasz Lecz czujesz tylko dumę, gdy ktoś o niego Cię zapyta. Często pierwsza miłość od kołyski do grobu Niektórzy myślą, że jest ich własnością,chcą jej zmienić imię myślą że mogą bo nią rządzą, chcą dać jej numer i mieć ją na wyłączność, brudne ulice gdzie codziennie ją spotykasz, tak pijaną i niechlujną, która ciągle się potyka
![]() |
#1118 |
Wtajemniczenie
|
Wstaję, Idę, Upadam. Już nie mam siły. Jak upadły anioł.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1119 |
Raczkowanie
|
to nie tak jak myślisz.!
nic więcej nie potrzeba. z Tobą każdą gwiazdę kraść. way back into love. kto zabroni nam miłości.?! ja poczekam... oni mówią mi, że Twoje niebieskie niebo znika i szarzeje. i strzelił w karmelki. jest jej wart - przecież nie mnie. może komuś coś (; |
![]() ![]() |
![]() |
#1120 |
Zadomowienie
|
Szukaj mnie, cierpliwie dzień po dniu.
Szare miasto, a w nim miłość. Gdzieś po drugiej stronie nieba. z Tobą odeszło szczęście. Już umiem żyć bez Ciebie. Tęsknie choć wiem, że nie powinnam. Czasem na ulicy marzeń malowałam swoje dni. Ciągle nie wiemy jak żyć. Byłam taka głupia... Dorosłe dzieci Pamiętam momenty jak ze snu... Odmierzone uśmiechy. Kiedyś zabłądziłam w snach. Skradzione życie. Noc straciła smak.
#1121 |
Raczkowanie
|
gdzie odeszło błękitne niebo?
siedzisz w moich myślach. ...za tę chwilę, która jest. do szczęścia tylko Twoja obecność mi potrzebna. "Gdzie się podziała dawna miłość nasza?" "Proszę Cię, duszo moja, bądźże mi szaloną!" "Kochać i tracić, pragnąć i żałować, Padać boleśnie i znów się podnosić." "nie śmiej odchodzić, gdy spotyka Cię odmowa miłośći."
#1122 |
Raczkowanie
|
Gorzki koniec lizaka
Te głodne emocje- nakarmmy je Nie trać głowy i przygotuj się będę Cię przyprawiać o dreszcze... Pije Twoje zdrowie- za dużo, za mocno Dalej kotku dalej bedzie doskonale troche dzis zaszalej nie mów nie .ludzie tworzą kompleksy a kompleksy niszczą ludzi... umówmy się, że co było, to było zróbmy tak, żeby wspominać to dobrze życie jest krótkie, czas ucieka wszystko, co mam to tu i teraz
#1123 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Nie....nie pozamieniałam nic...kiedyś po prostu dostałam takie od kumpla...a On nie wiem skąd wziął
![]() |
#1124 | |
Zadomowienie
|
Miło mi
![]() Ale to Ty jesteś boska ![]() Cieszę się, że się podobają ![]() Cytat:
Proszę bardzo, bliźniaczko moja ![]() A.! Ten kradnę.! Cudowny <3 ____________________ * To miłość, czujesz różnicę? * Nasze dni się wypełniły. * Pani z czarną rękawiczką, która miała być księżniczką. * Na całe życie dobierają się tylko ci, którzy mają o czym ze sobą pomilczeć. * To tak zabawnie dzielić swój grzech na pół. * Zapomnieć się. * You know I can't live without you here. * Poczuła, że straciła go. Na zawsze. * Spojrzała w jego oczy. Zobaczyła tylko pustkę. * Zwierciadło pękło. * Zatańczyć z tobą walca. * Była w pięknej sukni, by spełnić jego marzenie o księżniczce z bajki. * Przyciągnął ją do siebie. Zadrżała. * Czuła pieszczota serca. * Połechcę twoje ego.
„She´s Miss California, hottest thing in West LA. House down by the water, sails her yacht across the bay. Drives a Marinello, Hollywood´s her favorite scene. Loves to be surrounded with superstars that know her name..” |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1125 |
Przyczajenie
|
bo przez chwile byliśmy uśpieni tą chwilą .zakochani w czasie ...
dzięki Tobie uwierzyłam w miłość.choć wiedziałam,że za bardzo się różnimy .. x33 ___ mało . ale troche brak weny . i dawno mnie nie było . =**
#1126 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
' Czasami jest tak, że brakuje nam czegoś, ale sami nie wiemy czego. w poszukiwaniu pożądanego elementu, gubimy bezpowrotnie malutkie chwile, które spajając się w całość tworzyłyby jeden wielki ogrom szczęścia.' Edytowane przez nieliczylamwcalesie Czas edycji: 2009-01-18 o 12:30 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1127 |
Raczkowanie
|
Najpiekniejszy moj swiat Najpiekniejsze dni
Bede lecial co sil Tam gdzie moje sny od tylu lat człowiekiem gardzi człowiek.... Przyszedł już czas, najwyższy czas, nienawiść zniszczyć w sobie. Że nie wrócisz - ja wiem... Czas upłynął jak sen Zgubiłem Twój ślad I teraz w świat pójdę już sam Źle mi tak... bez Ciebie być Szare są dni, słońca w nich brak Znasz moje myśli, znasz moje myśli, moje myśli wszystkie Proszę cię, uwierz, uwierz mi, że bardzo cię kocham I klęcząc przed tobą te słowa wyznaję, wyznaję Dlaczego kochamy się tylko w snach ? Edytowane przez Vivi12399 Czas edycji: 2009-01-18 o 12:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#1128 | |
Rozeznanie
|
nastychick -
![]() 12 stonka - kochanie, piękne ![]() styrana - gdzie się podziewasz? ![]() ![]() nieliczylamwcalesie - cudownaś! ![]() Cytat:
![]() P.S okradłam Cię ![]() __________________ miłość? pier.dol się! mam obowiązek żyć pełnią dni. w tej ciszy mój puls jest jak dźwięk. staraj się pokazać to czego bez Ciebie nikt by nie zobaczył. chcę kraść z twych ust pocałunki! kusiła go wieczorami.
Edytowane przez dontlookdown Czas edycji: 2009-01-18 o 12:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1129 |
Raczkowanie
|
Łóżko tak duże bez ciebie...
Opium. Ulegam. Po trochu. Słowom, dłoniom, wyobraźni. Tobie. Gdybyś tylko chciał. okruszkami szczęścia się zajadam Ja dla pana czasu nie mam ![]()
Zarezerwowany dla mnie. Pachnący tylko mną. Nie szuka innej. http://suwaczki.slub-wesele.pl/200808313538.html http://suwaczki.slub-wesele.pl/20120602060120.html PS. zaczynam chudnąć! Jest: 53,5 kg Marzę o 48 kg ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1130 |
Raczkowanie
|
beztroskie zaniedbanie. jesteś mi potrzebny. marzenia ulatują z mojej głowy. Kochasz mnie ? Tak …był pierwszy kwietnia, dzień później już go nie było… zdmuchnąć wspomnienia. dla mnie świat kolorowy jest. noc w środku dnia. a gdyby tak pocałować Cię w usta ? zostawiłam w lombardzie swoje smutki.
Jak Alicja, zabiorę z sobą na moją stronę lustra. Pokażę rzeczy, których nigdy nie pokaże Ci kablówka - słowo. Prawdziwe życie, od którego pieką dłonie i policzki. Pokażę więcej niż przypuszczać możesz, wszystkie swoje myśli. |
![]() ![]() |
![]() |
#1131 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
_________________________ It's so easy after all . / jest tak latwo po wszystkim . Believe me, it's alright. \ uwierz mi . jest wporzadku . pain for pleasure . \ bol dla przyjemnosci .
![]() |
#1132 |
Raczkowanie
|
ale mnie tu długo nie było. ;O a weny waszej coraz wiecej.
![]() ___Mogłabym mniej przejmować się tym co myślisz. ___Teraz nauczysz się, jak to jest stracić mnie. ___Powiedz, że jestem tą jedyną. ___Jesteś doskonałą kołysanką. ___Szukam nieczystosci. ___By sięgnąć po zapomniany pocałunek. ___To jest dziwne, nie mogę się oprzeć Tobie. ___Widzę prawdę za Twoimi kłamstwami.
![]() |
#1133 |
Raczkowanie
|
-Zakochałaś się w Nim?
-Tak.. Jestem naiwną idiotką! - W miłości nie ma idiotów!! Słowo 'miłość' nie figuruje w moim słowniku. To za bardzo boli. -Chyba wiesz czym jest obsesja, skarbie? -Być może. -To właśnie czuję do Ciebie ![]() -Kocham Cię.. -Ale przecież nie widzieliśmy się od roku! -Widziałem Cię co noc, ilekroć zamknąłem oczy.. Westchnęła, albowiem jej serce tęskniło za czymś, czego on może nigdy, nie będzie w stanie jej dać. Był zamknięty, a ona nie wiedziała, gdzie zajduje się klucz do Jego uczuć. W Jego niebieskich oczach był początek i koniec całego Jej świata. ![]() "Nie Kocham Cię". Od czasu do czasu te słowa wciąż rozlegały się w jej głowie. Zazwyczaj je ignorowała. Odnalazła własny sposób na życie. Mimo to, niczym dawna blizna, czasem ją bolały.. -Kochanie.. -Tak? - zatrzymała się i odwróciła. -Nic takiego - odpowiedział.- Chciałem tylko jeszcze raz na Ciebie spojrzeć ![]() Głupim nazywa się człowiek, który mając kochającą Go osobę odrzuca ją. A robi to dlatego, bo myśli, że potrzebna jest mu wolność, która z biegiem czasu stanie się Jego największym wrogiem. _________________________ _____________________ i prośbe mam małą ;P prosiłabym o opisy o Jego niebieskich oczach, najlepiej smutne.. |
![]() ![]() |
![]() |
#1134 |
Raczkowanie
|
To jest mój sen…
W pokoju bez ścian zamykam się Niby cudownie ale wcale nie jest dobrze Jestem już wolnaL Kochać to nie znaczy zawsze to samo… Tak mi ciebie brak Nie wierz nigdy kobiecie??? Przeżyj to sam… Znam ludzi z kamienia co będą wiecznie trwać Znam ludzi z papieru co rzucają się na wiatr Wiem że można inaczej żyć Zawiodłam cię nie raz… I teraz jedno wciąż zadaję pytanie… Czy zawsze najpierw muszę coś stracić bym mogła docenić to?? Nie dbam o jutro wcale.To nie potrzebny stres Cieszy mnie zaczęty dobrze dzień i moja głowa w tym by taki długo był… Nie stało się nic Nie przejmuj się tym i przestań się bać.nie stało się nic choć mogło się stać… Powiedz jak to się stało że nie ma nie ma nic Na imię mam nie ważne jak… Czy wy kochacie życie??!!!! I am what I am Musisz wierzyć w siebie Nie szczere obietnice wciąż dawały mi nadzieję Wszystko sypie się łatwiej niż uschnięte kwiaty Nie chcę znowu szukać prawdy pośród kłamstw Parę minut to jest chwila… Kolejny stracony dzień Jestem tu Wszystko ma swój koniec???ale dlaczego?? Nie chce mi się z wami gadać… Kolejny raz olewka… Mija czas serce się nie starzeje Nigdy nie dziel się mną Bronię się nie mając żadnej broni Skąd ludzie mają taką cechę,że robią świństwa,a potem podglądają efekt? Tak łatwo milczeniem zagłuszyć sumienie… Moje oczy są dziś szeroko zamknięte Która jest godzina??? Kto rano wstaje temu cały dzień chce się spać… Uderz w stół a ręka cię zaboli… Nie wierz rodzicom- zrób coś sam Nie martw się- jutro będzie gorzej Zabrania się zabraniać Słońce świeci, ptaszek śpiewa a mnie w szkole krew zalewa Jeśli w nauce przeszkadza ci miłość to rzuć szkołę Szkoła poczeka a młodość ucieka!!! Chwilowych przyjaciół poznajemy w barze Hałasuj po cichu Wszystko co dobre jest dobre i powoduje tycie Przepraszam że żyję- więcej się to nie powtórzy Jeśli nie masz po co żyć żyj na złość innym Jedz mniej- bramy niebios są wąskie Ciężko jest lekko żyć Kiedyś orła wywiniesz na tej wazelinie Tylko kanibal nie gardzi człowiekiem Żadna praca nie hańbi ale każda męczy Bogaci nudzą się drożej
#1135 |
BAN stały
|
chocolatelady - miło
![]() _ "zrobić wrażenie" - było jedną z jej życiowych maksym. upajałam się tym stanem zakochania. taksowaliśmy się wzrokiem. ilekroć inni jej na to pozwalają, dziewczyna po prostu siedzi bezczynnie w ciszy, w swoim pokoju. przysiadłam swoim zwyczajem na parapecie. niespecjalnie zwracał na mnie swoją uwagę. w głupocie się zatracić. |
![]() ![]() |
![]() |
#1136 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
co za opisy mmmmmm ------------------------- Kiedyś kobieta z klasą dziś już tylko zwykła lala Trzymałaś fason, dziś na usługach pana Wiesz mnie by mdliło kochać w takim układzie Nie wracaj, mam już dość tych atrakcji A twój książę na rumaku nagle się rozpłynie W ramionach innej, odlecą chwile Jak mam zagrać czysto kiedy wszyscy inni brudzą Ty należysz do tych co przed nami się garbią czujesz, zbliża się najgorsze chociaż liczysz na najlepsze Możesz mnie kochać, chcesz to znienawidź Popatrz, daj mi żyć, próbuj zabić Zbyt dużo prawdy, zbyt mało kłamstwa mam wszystko a nawet jeszcze więcej dobrze, że nie wiesz co u mnie bo pękło by CI serce będzie fajnie, choć znamy się trochę krótko..
![]() |
#1137 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() hmm .. czyżby ' Paulla - od dziś ' ? <3 Cytat:
co do opisów : dziewczyno , jesteś BOSKA ! ![]() DarlingForeverYours - mmm .. Eldo ? cudeńko. ;* ; D ----------------------------------------- te same bloki , rzeczywistości dotyk ,
chodnik , ciche kroki .. powiedziała ' spróbujmy ' dostała nieprzespane noce .. walka z losem .. nie musisz słuchać słów , czytaj z moich ust. znalazłam Cię gdzieś na końcu świata .. i wszystko już wiem . bo dzięki Tobie wiem , że mam wszystko . gdzie marzenia wyrwane są ze snu .. gdzie dobro często za ustępuje złu . dobrze jest mieć do kogo wyciągnąć rękę a oczy, oczy mieć szeroko zamknięte ..
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1138 |
Zadomowienie
|
Dalej iść...
Jestem za blisko żeby mu się śnić... W snach też mnie już nie odwiedzasz.... Wódka była tej nocy jak tlen, pozwalała oddychać. Dzień za dniem próbuje zatrzymać czas. Słowa mogły kłamać, ale nie Twoje oczy... A mówili, że miłość jest silniejsza niż mury. Więc jak mam spać kiedy wiem, że nie zaśniesz? Chcę żebyś wiedział jaki jesteś dla mnie ważny. Czasem w tym świecie jest tyle piękna, że nie wiem czy dam rade to wytrzymać. A gdyby nawet kochać znaczyło umrzeć, to chciałbym umrzeć i tak ciągle umierać, wiele tysięcy razy.
#1139 |
Rozeznanie
|
Boję się Twojej miłości bo kochasz zupełnie inaczej.
...by dostać nic za wszystko pół radość. pół rozpacz. małe wielkie nieszczęścia I zapomnij, że jesteś gdy mówisz że kochasz. dopiero żyć zaczniesz gdy umrzesz kochając zobaczysz, że ciężej beze mnie jest miłość co była ciałem a stała się duchem i ta co nie odejdzie - bo znów niemożliwa nie patrzysz moimi oczami Jak bardzo wystarczy kochać, żeby siebie zniszczyć Przemijamy jak wszystko, by w ten sposób przetrwać Dopiero wtedy można naprawdę wierzyć -kiedy się to wszystko zawali. byli doskonali lecz wad im zabrakło niepowstrzymane łzy Dobrze wiesz jaką cenę trzeba płacić gdy kocha się. niepewni siebie, boimy się szczęście bez dalszego ciągu chłodny skurcz w piersi Wiem jak boli kiedy ktoś kto był światelkiem stał się przekleństwem. samotnośc, która o nic nie prosi i niczego nie obiecuje wiem jak trudno jest uwierzyć kiedy wszystko traci sens być człowiekiem, który zawsze ma te lepsze dni. ja się nazywa to co zabolało? ten smutek, co nie łączy a rozdziela. To przyjaźń lub inaczej-miłość niemożliwa. "Co by było, gdyby twarz człowieka mogła dokładnie wyrazić całe wewnętrzne cierpienie, gdyby zobiektywizowała się w akcie ekspresji cała wewnętrzna męka? Czy moglibyśmy jeszcze rozmawiać ze sobą? Czy nie musielibyśmy wówczas mówić, zakrywając rękoma twarz? Życie byłoby praktycznie niemożliwe, gdyby owa nieskończoność odczuć, jaką w sobie nosimy, uzewnętrzniała się w rysach twarzy. Nikt nie miałby już odwagi przejrzeć się w lustrze, bo w groteskowym i tragicznym zarazem wizerunku twarzy stapiałyby się w jedno plamy i wstęgi krwi, rany, co nigdy się nie zabliźnią i strugi łez, co nigdy nie będą powstrzymane". - Emil Cioran
#1140 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() __________ A potem złapała za różowe nici i zaszyła złamane serce Pamiętasz mnie taką, jaką całe życie chciałam być pamiętana? Kiedykolwiek przypuszczałeś co mi siedzi w sercu? Pamiętasz mój płacz? Moje łzy rozgoryczenia, nienawiści, żalu? Tęsknoty siedzące w kącie za szafą. Wyprałam się ze złych cech nie trzeba śmiać się na siłę. Są tacy, co spowodują prawdziwą radość po co dzielić się czymś pozytywnym? egoizm, taki malutki. Ta sytuacja jest za bardzo aletojużbyło. To nie marzenia dają nam szczęście. To możliwość ich spełniania istnieje gdzieś podobno niedany nam świat Rzekł mi trzy słowa. Że kocha mnie i wiatr. Zdołasz naprawić/ulepszyć/zmienić moje życie? Zdołasz być?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:30.