![]() |
#2281 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Już nie panny, ale zawsze młode :D
Cytat:
ps. fajny brzuchol ![]() ![]() a ja dzis sie lenie, spalam do 10, pozniej lezakowanie do 11 i malz sniadanko do lzoka przyniosl ![]() Daget- no wlasnie nie wiem co z ta kreacja, podobaja mis ie takie tunki/sukienki kimono ale kiedy to uszyc to pojecia nie mam, bo krawcowa raczej o 20 mnie nie przyjmie a wczesniej to nie mam kiedy....no chyba ze zaczna sie ferie to bede miala troche luzu-ale ze ferie u nas sa od 1szego lutego to tydzien na uszycie nie wiem czy wystarczy ![]() ale juz ja cos wymysle ![]()
...obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par. Nie ma sensu szukać już, z nikim wcześniej nam nie było tak. Szansę mógł nam dać sam Bóg... 16.08.2008 ![]() http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2282 |
Wtajemniczenie
|
ja tylko z jedną wieścią
II kreski ![]() ![]() ![]() szczegóły jutro, bo zaraz mam gości - póki co wiecie tylko Wy (w sensie wizażanki) i mąż
![]() |
#2283 |
Wtajemniczenie
|
No i kolejna kreskówka
![]() ![]() A ja powiem tylko jedno: KASIEŃKA ZARAŻA FUKSEM!!!!!!! Dziękuję dziękuję dziękuję!!!! Fuksem zdobyłam dziś dwa zaliczenia ![]() W grupach mieliśmy zaprogramować obrabiarkę na wytoczenie wałka. Nie mam o tym zielonego pojecia, w domu nawet nie odpaliłam teo programu bo nie umiałam go pod linuksem zainstalowac a Kamila nie było. Kolega zrobił wszystko sam, wpisał mnie i jeszcze jednego kumpla. Jakies 5 min przed zajeciami opowiedzial jakie mial problemy z programem, co tam znalazl w pomocy i takie pierdy. Facet zobaczyl nasz projekt a potem kazdą osobe z grupy pytał o jakiś detal. Ja mialam powiedziec o gwincie. Zaczelam gadac o tych problemach, ze nie umialam dobrze ustawić podpór i takie pierdy. jak zapytal sie jak to zrobilam , powiedzialam ze skorzystalam z pomocy w Helpie i ze tam to bylo opisane. Pochwalil nas za dobrze wykonaną prace i dał 4,5 z zaliczenia laboratorium. A potem umawialiśmy sie na termin egzaminu... Stwierdzil ze widzial tylko nasza grupke pracujaca przy komputerach(hehehe to nic ze w czasie ciwczen czytalam co płodziłyście na wizazu od piatku popoludnia do niedzieli rano)-reszta zawsze dyskutowała albo przpisywala notatki i powiedzial ze w nagrode da nam 4 z zaliczenia wykładu a jak chcemy 5 to mamy przyjsc zdawac ze wszystkimi egzamin ![]() ![]()
#2284 |
Zakorzenienie
|
witam
jak ja mam chwilke zeby z Wami poplotkowac to tu jak zawsze weekendowe puchy ![]() katarzinko chyba mozna juz gratulowac?? jak tak to jestem pierwsza GRATULUJE ![]() ![]() izulek Tobie rowniez gratuluje zdolniacho ty jedna ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2285 | |
Zakorzenienie
|
Woooow!!!! To trzeba to uczic widze, ze to jest zarazliwe
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Ach Iza szczegolne gratki od mego meza. Powiedzial, ze jestes prawdziwym studentem mechaniki "nie umie a zalicza" ![]() Mysmy dzis byli na koncercie Bajmu. Nawet fajnie bylo pobujalismy sie troszke, ale szczerze powiedziawszy, ze czas Beatki juz nadszedl. Nie powalila nas na kolana, i nie oszukujmy sie zab czasu tez jej nie oszczedza. Ale fajowsi zakiecik miala z bordowa podszewka i przedluzanym tylem a przodem wycietym na polokragla ![]() ![]() Edytowane przez daget Czas edycji: 2009-01-18 o 20:01 Powód: poprawka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2286 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() GRATULACJE!!! ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() następna farciara ![]() ![]() jak ja pomyślę o swoim przyszłym weekendzie na uczelni to ![]() ![]() ![]() tyle zaliczeń i egzaminów ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2287 |
Rozeznanie
|
katarzinka no gratulacjeeeeeeeeee kochana
![]() ![]() ![]() Iza- no to rzeczywiscie udany zjazd! oby tak dalej (Ty czytasz wizaz a chlopaki robia za Ciebie!) Daget- juz ja cos wymysle ![]() ![]() ![]() (tylko w maly przerobkach-zmniejszyc rekawki i pewnie takiego haftu nie znajde wiec cosik innego poszukam...a mysle tez zeby zrobic na tyle dekolt V i z przodu w lodke) a mi weekend minal leniwie..dzis malz w pracy wiec siedze sobie sama i zaraz zmykam spac.... najchetniej to nie szlabym do pracy bo mi sie straaasznie nie chce! dlaczego praca nie moze zaczynac sie w srode i konczyc w piatek?! ![]() za tydzien panienski kumpelki ![]() przebieramy sie za "niegrzczne dziewczynki" no i mam problem: co na siebie wlozyc???? ![]()
...obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par. Nie ma sensu szukać już, z nikim wcześniej nam nie było tak. Szansę mógł nam dać sam Bóg... 16.08.2008 ![]() http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png Edytowane przez katey Czas edycji: 2009-01-18 o 21:19 Powód: poprawki |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2288 |
Zakorzenienie
|
Hejo
![]() Dzięki dziobaki za miłe słówka ![]() Katarzinko- moje congratulation ![]() ![]() Izyda- cieszę się , że moja życiowa "mądrość" spłynęła na Ciebie ![]() Malutka- brzusio megafantastic ![]() Słuchajcie! Proszę mnie nie zarazić dzieciami ![]() ![]() Próbowałam wrzucić te 2 pozostałe zdjęcia ale niestetyż mnie się nie udało. ![]() Weekendzik miałam nawet fajny ![]() Byliśmy na imprezie urodzinowej u koleżanki i było suuuuuuuuuuuuuperowo. Uchlaliśmy się jak dziki patagońskie ![]() ![]() ![]() ![]() Rano też było faaaaaaaaaajnie pomimo kaca. ![]() Pojechaliśmy do kina naturalnie i broń Was Boże jechać na film "Dzień w którym zatrzymała się Ziemia"! Istna kupa, klapa, tragedia, żenada, prostactwo, debilizm, szmira, szit i zeeeeeeeeeroooooooooooooo o akcji! Jak dla mnie ten film jest na poziomie Ghost Rider'a ![]() ![]() ![]() Byliśmy w Carry i misiowi kupiłam koszulę w brązowe pasy- fajowska. A sobie czapkę <beretkę> i szalik! ![]() ![]() Od dziś mój mąż mówi na mnie Neonówka. ![]() Buziiiiiiiiiiiii ![]()
#2289 |
Wtajemniczenie
|
Hmm moze dlatego ze widac Cie z daleka??
Zółty płaszczyk i czerwona beretka? ![]() To jak połączenie znaków ostrzegawczych ze znakami zakazu ![]() Po prostu: gwiazda ![]()
#2290 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Nie koteczku... to z innego powodu ![]()
![]() |
#2291 |
Raczkowanie
|
witam dziewczeta ;o)
po baaardzo dlugim czasie, w koncu jestem na biezaco! naprawde, przez kilka miesiecy nie moglam nadazyc, zawsze zostawalo mi kilka stron... bo zawsze cos... w sob pojechalismy do kina-za Wasza opinia bylismy na madagaskarze2; kupa smiechu to malo powiedziane i oczywiscie na zakupach, gdyz musialam zakupic "spodnie specjalne" gdyz z moim A mamy wielkie szczescie ZOSTAC RODZICAMI ![]() wielkie gratulacje zafasolkowanym ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2292 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() i gratulacje ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() a teraz próbuję się dodzownić do poradni zeby sie umwówić i to oczywiście jest mission imposible, a jest bardzo ważne tym bardziej ze nadal jestem przeziębiona ![]() a mąż zwariował jak dostał malutką skarpetkę (oklepane czy nie, ale tak chciałam mu to powiedzieć)
![]() ![]() |
![]() |
#2293 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Katey ekstrajest to co wkleilas, uwielbiam takie rekawy mam sporo takich rzeczy o podobnej lini kroju rekakow ![]() ![]() Edytowane przez daget Czas edycji: 2009-01-19 o 08:36 Powód: bo zapomnialam o ciuszku Katey |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2294 |
Wtajemniczenie
|
![]() |
#2295 |
Zakorzenienie
|
No ok!
Widzę, że i tak nie zgadniecie ![]() Oto ja, jeno w czerwieni: http://www.blackfox.vel.pl/images1/intro_neonowka.jpg Mąż powiedział, że jeszcze mi takie okularki kupi ![]() Podobieństwo murowane, co??? ![]() Wiolis- witaj ponownie i oczywiście gratulacje ![]()
![]() |
#2296 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() powaliłaś mnie tym i teraz siedze przed kompem i brechtam (to w ramach kabaretów)
![]() ![]() |
![]() |
#2297 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() a ja nadal czekam na Kasieńke ![]() ![]() w srodem idem do lekarza... doczekac sie juz nie moge ![]()
![]() |
#2298 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja jestem Gabryśka ![]() Cytat:
![]() ![]() Udanej wizytki i miłego oglądania kropy ![]()
![]() |
#2299 |
Rozeznanie
|
zlosliwa??? Przecie ja Ci jaknajlepiej zycze
![]() ![]() ale szczerze nie chcialabys??? ![]() a do srody pewnie jeszcze tu zajrze ale dzienx (i mam nadzieje ze to juz kropa nie bedzie tylko conajmniej fasolka ![]()
#2300 |
Zadomowienie
|
O mamo! Nie umialam sie caly weekend dostac na wizaz
![]() Weekend zlecial, mielismy impreze w domku, potem disco ![]() ![]() Katarzinka Wiolis gratulacje.... Prosze tez mnie niczym nie zarazac ![]() Izus mama nadzieje miec takie szczescie w nadzacy weekend bo uczyc to mi sie na maksa nie chce ![]() Kasienia ten Twoj maz to ma pomysly |
![]() ![]() |
![]() |
#2301 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
hmmm...moja mama byla przeze mnie wzywana 2-3 razy do szkoly. nieszodliwe wybryki raczej, w szkole pelna powaga a w domu nasmiewala sie ze mnie rowno ![]() ![]() a co do znieczulenia to roznie bywa. u mnie jest tylko 1 szpital i nie ma czegos takiego jak zzo. a i o zwykle jest ciezko Cytat:
![]()
![]() |
#2302 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kocham dzieci, ale na 5 minut ![]() Jestem za malutka na dzidziora. Ale tak poważnie to jest jakiś wysyp!!! Moja kuzynka <ta u której byłam na weselu w czerwcu> też jest w ciązy ![]() Soffi- przekazuję Ci moją moc szkolną ![]() ![]() Dziołchy!!! Widzem Was! Pisać ![]()
![]() |
#2303 |
Zadomowienie
|
Kasienka dzieki milosciwa Pani
![]() ![]() "Za malutka na dzidziora" ![]() Wysyp dzidziorow w pełni ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2304 | |||
Wtajemniczenie
|
dziękuję
![]() może to Ty mnie zaraziłaś ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2305 | |||||||
Wtajemniczenie
|
Cześć gadzinki (lachonami nie mogę Was zawsze nazywać
![]() Weekend był trochę super a trochę nie. Fajnie było na imieninach kumpla i na disco. Dawno się tak dobrze nie bawiłam ![]() ![]() Haha wcale mu się nie dziwię... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Zapomniałam wcześniej zacytować, ale spódniczka, ta czarna - pierwsza klasa. Gratulacje! |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2306 | |||||||
Wtajemniczenie
|
Witam po weekendzie
![]() Cytat:
![]() no gratulacje ![]() widać, że dzieci u nas to rodzinnie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ad. 2 cała imprezowa Kasia ![]() ad. 3 oglądaliśmy ten film w domku na kompie i był taki sobie, oglądałam znacznie lepsze ![]() ad. 4 ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2307 | ||
Zakorzenienie
|
hehehheheh
Cytat:
![]() Cytat:
Ktora chce kawki bo wlasnie pije ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2308 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a z mężem będzie oki, choć może już jest ![]() a co do zarażania - tak powaznie to ja nie mam nikogo zamiaru namawiać - uważam, że to decyzja indywidualna i tyle i wiem, że mnie wkurzały tektsty kiedy my bedziemy sie spodziwać itp, a to jest sprawa nasza - chcieliśmy i jest a nie chcielibyśmy to moze potem ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2309 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
![]() ![]() Katarzinko gratulacje ![]() ![]() ![]() ![]() ja jeszcze trochę kiepskawo się czuję, ale już trzeba było wrócić do pracy ![]() buziaki i miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2310 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a Ty się dzielnie trzymaj, żeby znów nie pochorować Cytat:
![]() ![]() a Ty jej tak nie strasz, siostra ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:30.