|  2009-01-17, 13:17 | #2281 | |
| Rozeznanie | 

Dot.: Już nie panny, ale zawsze młode :D

Cytat: 
 ps. fajny brzuchol ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif) ja jak wypne to mam wiekszy:P i bez lokatora!!  a ja dzis sie lenie, spalam do 10, pozniej lezakowanie do 11 i malz sniadanko do lzoka przyniosl  stwierdzil ze chociaz na weekendzie moze to zrobic skoro ja caly tydzien szykuje jak zbieramys ie do racy (ja nie jem sniadania w domu tylko herbatke, ale jemu chociaz z 1 kanapeczke zrobie) Daget- no wlasnie nie wiem co z ta kreacja, podobaja mis ie takie tunki/sukienki kimono ale kiedy to uszyc to pojecia nie mam, bo krawcowa raczej o 20 mnie nie przyjmie a wczesniej to nie mam kiedy....no chyba ze zaczna sie ferie to bede miala troche luzu-ale ze ferie u nas sa od 1szego lutego to tydzien na uszycie nie wiem czy wystarczy  ale juz ja cos wymysle   
				__________________ ...obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par. Nie ma sensu szukać już, z nikim wcześniej nam nie było tak. Szansę mógł nam dać sam Bóg... 16.08.2008  http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png | |
|     | 
|  2009-01-18, 15:58 | #2282 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2008-02 Lokalizacja: Śląsk 
				 | 

ja tylko z jedną wieścią  II kreski    szczegóły jutro, bo zaraz mam gości - póki co wiecie tylko Wy (w sensie wizażanki) i mąż 
				__________________ "Rozpal czas - jest wieczny - niech płonie Zadziw świat - pochyli się w pokłonie Zmieniaj los - uskrzydli Cię Zanim czas pokona nas" | 
|     | 
|  2009-01-18, 16:12 | #2283 | 
| Wtajemniczenie | 

No i kolejna kreskówka  Gratulacje  A ja powiem tylko jedno: KASIEŃKA ZARAŻA FUKSEM!!!!!!! Dziękuję dziękuję dziękuję!!!! Fuksem zdobyłam dziś dwa zaliczenia  W grupach mieliśmy zaprogramować obrabiarkę na wytoczenie wałka. Nie mam o tym zielonego pojecia, w domu nawet nie odpaliłam teo programu bo nie umiałam go pod linuksem zainstalowac a Kamila nie było. Kolega zrobił wszystko sam, wpisał mnie i jeszcze jednego kumpla. Jakies 5 min przed zajeciami opowiedzial jakie mial problemy z programem, co tam znalazl w pomocy i takie pierdy. Facet zobaczyl nasz projekt a potem kazdą osobe z grupy pytał o jakiś detal. Ja mialam powiedziec o gwincie. Zaczelam gadac o tych problemach, ze nie umialam dobrze ustawić podpór i takie pierdy. jak zapytal sie jak to zrobilam , powiedzialam ze skorzystalam z pomocy w Helpie i ze tam to bylo opisane. Pochwalil nas za dobrze wykonaną prace i dał 4,5 z zaliczenia laboratorium. A potem umawialiśmy sie na termin egzaminu... Stwierdzil ze widzial tylko nasza grupke pracujaca przy komputerach(hehehe to nic ze w czasie ciwczen czytalam co płodziłyście na wizazu od piatku popoludnia do niedzieli rano)-reszta zawsze dyskutowała albo przpisywala notatki i powiedzial ze w nagrode da nam 4 z zaliczenia wykładu a jak chcemy 5 to mamy przyjsc zdawac ze wszystkimi egzamin  I takim o sposobem zaliczylam mój najbardziej znienawidzony na tych studiach przedmiot   
				__________________  Kobiety rodzą się aniołami, ale kiedy życie połamie im skrzydła - pozostaje już tylko latanie na miotle   | 
|     | 
|  2009-01-18, 16:31 | #2284 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-07 
				 | 

witam jak ja mam chwilke zeby z Wami poplotkowac to tu jak zawsze weekendowe puchy  katarzinko chyba mozna juz gratulowac?? jak tak to jestem pierwsza GRATULUJE    izulek Tobie rowniez gratuluje zdolniacho ty jedna   | 
|     | 
|  2009-01-18, 20:08 | #2285 | |
| Zakorzenienie | 

Woooow!!!! To trzeba to uczic widze, ze to jest zarazliwe   . Gratulujemy Katarzinko starania 100% trafione  . Ach widze ze niedlugo bedzie tu poczekalnia m1  Cytat: 
  Ach Iza szczegolne gratki od mego meza. Powiedzial, ze jestes prawdziwym studentem mechaniki "nie umie a zalicza"  Mysmy dzis byli na koncercie Bajmu. Nawet fajnie bylo pobujalismy sie troszke, ale szczerze powiedziawszy, ze czas Beatki juz nadszedl. Nie powalila nas na kolana, i nie oszukujmy sie zab czasu tez jej nie oszczedza. Ale fajowsi zakiecik miala z bordowa podszewka i przedluzanym tylem a przodem wycietym na polokragla  Nawet moj Skarb zwrocil na niego uwage   Edytowane przez daget Czas edycji: 2009-01-18 o 21:01 Powód: poprawka | |
|     | 
|  2009-01-18, 20:19 | #2286 | ||
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2008-02 Lokalizacja: Mazury 
				 | 

Cytat: 
    GRATULACJE!!!  Cytat: 
                 następna farciara  i gratuluje zaliczenia  jak ja pomyślę o swoim przyszłym weekendzie na uczelni to      tyle zaliczeń i egzaminów       
				__________________ "Małżeństwo to diament szlifowany całe życie" "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat" | ||
|     | 
|  2009-01-18, 22:18 | #2287 | 
| Rozeznanie | 

katarzinka no gratulacjeeeeeeeeee kochana  widze ze to jakies wiatropylne sie zrobilo  hihi,musze uwazac jeszcze troche  Iza- no to rzeczywiscie udany zjazd! oby tak dalej (Ty czytasz wizaz a chlopaki robia za Ciebie!) Daget- juz ja cos wymysle  umowie sie najwyzej w sobote, pokaze o co mi chodzi zostawie material a krawcowa skroi a ja na tygodniu jak bede miala luzniej odwiedze ja kilka razy i mysle ze sie wyrobi... tym bardziej ze kiecka skromna  pokaze Wam  (tylko w maly przerobkach-zmniejszyc rekawki i pewnie takiego haftu nie znajde wiec cosik innego poszukam...a mysle tez zeby zrobic na tyle dekolt V i z przodu w lodke) a mi weekend minal leniwie..dzis malz w pracy wiec siedze sobie sama i zaraz zmykam spac.... najchetniej to nie szlabym do pracy bo mi sie straaasznie nie chce! dlaczego praca nie moze zaczynac sie w srode i konczyc w piatek?!  za tydzien panienski kumpelki   przebieramy sie za "niegrzczne dziewczynki" no i mam problem: co na siebie wlozyc????   
				__________________ ...obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par. Nie ma sensu szukać już, z nikim wcześniej nam nie było tak. Szansę mógł nam dać sam Bóg... 16.08.2008  http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png Edytowane przez katey Czas edycji: 2009-01-18 o 22:19 Powód: poprawki | 
|     | 
|  2009-01-19, 08:38 | #2288 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-11 
				 | 

Hejo   Dzięki dziobaki za miłe słówka  Katarzinko- moje congratulation    Izyda- cieszę się , że moja życiowa "mądrość" spłynęła na Ciebie  Malutka- brzusio megafantastic  Słuchajcie! Proszę mnie nie zarazić dzieciami  dziękować  Próbowałam wrzucić te 2 pozostałe zdjęcia ale niestetyż mnie się nie udało.  Weekendzik miałam nawet fajny  Byliśmy na imprezie urodzinowej u koleżanki i było suuuuuuuuuuuuuperowo. Uchlaliśmy się jak dziki patagońskie  i po powrocie do domku... było faaaaaaaaaaajnie      Rano też było faaaaaaaaaajnie pomimo kaca.  Pojechaliśmy do kina naturalnie i broń Was Boże jechać na film "Dzień w którym zatrzymała się Ziemia"! Istna kupa, klapa, tragedia, żenada, prostactwo, debilizm, szmira, szit i zeeeeeeeeeroooooooooooooo o akcji! Jak dla mnie ten film jest na poziomie Ghost Rider'a      Byliśmy w Carry i misiowi kupiłam koszulę w brązowe pasy- fajowska. A sobie czapkę <beretkę> i szalik!  Miały być fioletowe ale czapki nie było w tym kolorze  i są czerwone. Od dziś mój mąż mówi na mnie Neonówka.  <kto wie dlaczemu??> Buziiiiiiiiiiiii   
				__________________  Pola  20.05.2015 punkt południe   3740g 58 cm Kocham nad życie!!!   | 
|     | 
|  2009-01-19, 08:46 | #2289 | 
| Wtajemniczenie | 

Hmm moze dlatego ze widac Cie z daleka?? Zółty płaszczyk i czerwona beretka?  To jak połączenie znaków ostrzegawczych ze znakami zakazu  Po prostu: gwiazda   
				__________________  Kobiety rodzą się aniołami, ale kiedy życie połamie im skrzydła - pozostaje już tylko latanie na miotle   | 
|     | 
|  2009-01-19, 08:48 | #2290 | |
				 | 

Cytat: 
      Nie koteczku... to z innego powodu   
				__________________  Pola  20.05.2015 punkt południe   3740g 58 cm Kocham nad życie!!!   | |
|     | 
|  2009-01-19, 09:08 | #2291 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2008-03 Lokalizacja: lasy... jeziora... /lubuskie/ 
				 | 

witam dziewczeta ;o) po baaardzo dlugim czasie, w koncu jestem na biezaco! naprawde, przez kilka miesiecy nie moglam nadazyc, zawsze zostawalo mi kilka stron... bo zawsze cos... w sob pojechalismy do kina-za Wasza opinia bylismy na madagaskarze2; kupa smiechu to malo powiedziane i oczywiscie na zakupach, gdyz musialam zakupic "spodnie specjalne" gdyz z moim A mamy wielkie szczescie ZOSTAC RODZICAMI  termin na czerwiec, dzidzius 12cm, zdrowiutki, piekniutki /usg 4D fenomenalny wynalazek-wszystko widac, niesamowite, nie do opisania... wielkie gratulacje zafasolkowanym   i powodzenia starajacym sie! 
				__________________ 27 września 2007 r. | 
|     | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2009-01-19, 09:14 | #2292 | |||||
				 | 

Cytat: 
   i gratulacje   Cytat: 
 Cytat: 
 Cytat: 
 Cytat: 
   a teraz próbuję się dodzownić do poradni zeby sie umwówić i to oczywiście jest mission imposible, a jest bardzo ważne tym bardziej ze nadal jestem przeziębiona   a mąż zwariował jak dostał malutką skarpetkę (oklepane czy nie, ale tak chciałam mu to powiedzieć) 
				__________________ "Rozpal czas - jest wieczny - niech płonie Zadziw świat - pochyli się w pokłonie Zmieniaj los - uskrzydli Cię Zanim czas pokona nas" | |||||
|     | 
|  2009-01-19, 09:28 | #2293 | |||
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  . Pewnie i tak twarzowy masz ten komplecik  Cytat: 
  Cytat: 
  . Katey ekstrajest to co wkleilas, uwielbiam takie rekawy mam sporo takich rzeczy o podobnej lini kroju rekakow  a to mi sie tez podoba, a  w czerwieni z pomaranczowym , ekri albo czarno-srebrnym kwiatem bylby totalny wypas   Edytowane przez daget Czas edycji: 2009-01-19 o 09:36 Powód: bo zapomnialam o ciuszku Katey | |||
|     | 
|  2009-01-19, 09:32 | #2294 | 
				 | 

__________________ "Rozpal czas - jest wieczny - niech płonie Zadziw świat - pochyli się w pokłonie Zmieniaj los - uskrzydli Cię Zanim czas pokona nas" | 
|     | 
|  2009-01-19, 09:33 | #2295 | 
				 | 

No ok! Widzę, że i tak nie zgadniecie  Oto ja, jeno w czerwieni: http://www.blackfox.vel.pl/images1/intro_neonowka.jpg Mąż powiedział, że jeszcze mi takie okularki kupi  Podobieństwo murowane, co???  Wiolis- witaj ponownie i oczywiście gratulacje   
				__________________  Pola  20.05.2015 punkt południe   3740g 58 cm Kocham nad życie!!!   | 
|     | 
|  2009-01-19, 09:38 | #2296 | |
				 | 

Cytat: 
   powaliłaś mnie tym i teraz siedze przed kompem i brechtam (to w ramach kabaretów) 
				__________________ "Rozpal czas - jest wieczny - niech płonie Zadziw świat - pochyli się w pokłonie Zmieniaj los - uskrzydli Cię Zanim czas pokona nas" | |
|     | 
|  2009-01-19, 09:44 | #2297 | |
| Rozeznanie | 

Cytat: 
    a ja nadal czekam na Kasieńke    w srodem idem do lekarza... doczekac sie juz nie moge  aaaa 
				__________________ Nasz ślub:  https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=286209  Maja:  http://www.suwaczek.pl/cache/0ec5d9e8d7.png  Zębuszka:  http://s2.pierwszezabki.pl/028/0284279c0.png?9001   | |
|     | 
|  2009-01-19, 09:46 | #2298 | ||
				 | 

Cytat: 
 Ja jestem Gabryśka  Cytat: 
    Udanej wizytki i miłego oglądania kropy   
				__________________  Pola  20.05.2015 punkt południe   3740g 58 cm Kocham nad życie!!!   | ||
|     | 
|  2009-01-19, 10:00 | #2299 | 
| Rozeznanie | 

zlosliwa??? Przecie ja Ci jaknajlepiej zycze    ale szczerze nie chcialabys???  a do srody pewnie jeszcze tu zajrze ale dzienx (i mam nadzieje ze to juz kropa nie bedzie tylko conajmniej fasolka   
				__________________ Nasz ślub:  https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=286209  Maja:  http://www.suwaczek.pl/cache/0ec5d9e8d7.png  Zębuszka:  http://s2.pierwszezabki.pl/028/0284279c0.png?9001   | 
|     | 
|  2009-01-19, 10:00 | #2300 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2004-09 
				 | 

O mamo! Nie umialam sie caly weekend dostac na wizaz   Weekend zlecial, mielismy impreze w domku, potem disco  A w niedziele bylismy u moich rodzicow na pycha obiedzie  Katarzinka Wiolis gratulacje.... Prosze tez mnie niczym nie zarazac  Izus mama nadzieje miec takie szczescie w nadzacy weekend bo uczyc to mi sie na maksa nie chce  Kasienia ten Twoj maz to ma pomysly | 
|     | 
|  2009-01-19, 10:08 | #2301 | ||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-11 
				 | 

Cytat: 
 hmmm...moja mama byla przeze mnie wzywana 2-3 razy do szkoly. nieszodliwe wybryki raczej, w szkole pelna powaga a w domu nasmiewala sie ze mnie rowno  a w 3 klasie stwierdzila ze jestem na tyle dorosla ze mam sama za siebie odpowiadac i juz. i chyba na normalna wyroslam  a co do znieczulenia to roznie bywa. u mnie jest tylko 1 szpital i nie ma czegos takiego jak zzo. a i o zwykle jest ciezko Cytat: 

__________________ | ||
|     | 
|  2009-01-19, 10:09 | #2302 | |
				 | 

Cytat: 
  Kocham dzieci, ale na 5 minut  Jestem za malutka na dzidziora. Ale tak poważnie to jest jakiś wysyp!!! Moja kuzynka <ta u której byłam na weselu w czerwcu> też jest w ciązy  Soffi- przekazuję Ci moją moc szkolną  ale teeeee... oddaj przed sobotą, bo ja też pogrom mam!  Dziołchy!!! Widzem Was! Pisać   
				__________________  Pola  20.05.2015 punkt południe   3740g 58 cm Kocham nad życie!!!   | |
|     | 
|  2009-01-19, 10:17 | #2303 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2004-09 
				 | 

Kasienka dzieki milosciwa Pani   Moc szkolna jak najbardziej sie przyda  "Za malutka na dzidziora"   Wysyp dzidziorow w pełni  O wizazu juz nawet nie wspominam wsrod mojego otoczenia to samo. | 
|     | 
|  2009-01-19, 10:24 | #2304 | |||
				 | 

dziękuję    może to Ty mnie zaraziłaś  Cytat: 
   Cytat: 
   Cytat: 

__________________ "Rozpal czas - jest wieczny - niech płonie Zadziw świat - pochyli się w pokłonie Zmieniaj los - uskrzydli Cię Zanim czas pokona nas" | |||
|     | 
|  2009-01-19, 10:33 | #2305 | |||||||
| Wtajemniczenie | 

Cześć gadzinki (lachonami nie mogę Was zawsze nazywać  ) jak tam dzionek? U mnie okropnie śniego pada i w ogóle jest brzydko. Weekend był trochę super a trochę nie. Fajnie było na imieninach kumpla i na disco. Dawno się tak dobrze nie bawiłam  a nie fajnie pokłóciłam się z meżem  Haha wcale mu się nie dziwię...  Cytat: 
  Cytat: 
 Cytat: 
  Cytat: 
 Cytat: 
  Cytat: 
  i czerwone "strażackie" usta  )) Cytat: 
     Zapomniałam wcześniej zacytować, ale spódniczka, ta czarna - pierwsza klasa. Gratulacje! | |||||||
|     | 
|  2009-01-19, 10:36 | #2306 | |||||||
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2007-07 
				 | 

Witam po weekendzie   Cytat: 
  no gratulacje  widać, że dzieci u nas to rodzinnie  Cytat: 
  Cytat: 
  ad. 2 cała imprezowa Kasia  ad. 3 oglądaliśmy ten film w domku na kompie i był taki sobie, oglądałam znacznie lepsze  ad. 4    no  rmalnie mój smiech to chyba sąsiedzi za ścianą słyszeli  Cytat: 
  a który to już tydzień  jak masz termin na czerwiec to zapraszam na wątek "Mamusie majowo - czerwcowe", sama też tam jestem  Cytat: 
  Cytat: 
  Cytat: 
  oj nie ukryjesz sie przed nimi   | |||||||
|     | 
|  2009-01-19, 10:38 | #2307 | ||
| Zakorzenienie | 

hehehheheh Cytat: 
  Cytat: 
 Ktora chce kawki bo wlasnie pije  ? | ||
|     | 
|  2009-01-19, 10:39 | #2308 | |
				 | 

Cytat: 
   a z mężem będzie oki, choć może już jest   a co do zarażania - tak powaznie to ja nie mam nikogo zamiaru namawiać - uważam, że to decyzja indywidualna i tyle i wiem, że mnie wkurzały tektsty kiedy my bedziemy sie spodziwać itp, a to jest sprawa nasza - chcieliśmy i jest a nie chcielibyśmy to moze potem   
				__________________ "Rozpal czas - jest wieczny - niech płonie Zadziw świat - pochyli się w pokłonie Zmieniaj los - uskrzydli Cię Zanim czas pokona nas" | |
|     | 
|  2009-01-19, 10:39 | #2309 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-04 
				 | 

Cześć dziewczyny  , wracam po zwolnieniu lekarskim  Katarzinko gratulacje        ja jeszcze trochę kiepskawo się czuję, ale już trzeba było wrócić do pracy  , cóż począć buziaki i miłego dnia   | 
|     | 
|  2009-01-19, 10:43 | #2310 | ||
				 | 

Cytat: 
   a Ty się dzielnie trzymaj, żeby znów nie pochorować Cytat: 
     a Ty jej tak nie strasz, siostra  bo ucieknie nam , a tego byśmy nie chcieli 
				__________________ "Rozpal czas - jest wieczny - niech płonie Zadziw świat - pochyli się w pokłonie Zmieniaj los - uskrzydli Cię Zanim czas pokona nas" | ||
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Forum ślubne | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:26.

hand-made: urodzinowo na 40tkę
 hand-made: urodzinowo na 40tkę