|
|
#601 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony Pierścionek cz. XIII :)
Cytat:
Też uważam,że dla chcącego nic trudnego. My zaczniemy się pewnie rozglądać za salą na wakacje.Nie mamy konkretnego terminu, więc weźmiemy jaki będzie wolny w okresie czerwiec-wrzesień 2010 (ja moge mić slub nawet w piątek,choć najpierw będzimy szukać w sobotę) |
|
|
|
|
#602 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Jasne że dobrze że Cię namówił. I wiem że już wspominałam, ale masz przepiekną sukienkę Cytat:
Że niby wiedźmy z nas? Dobranoc w takim razie, i miłego dnia jutro. I pamiętaj że obiecałaś częsciej się odzywać ![]() Edit: Gosiu, no właśnie też jedyne na czym mi zależy to ślub w okresie czerwiec- wrzesień, albo nawet październik. Coś się na pewno znajdzie. Poza tym czasem nagle zwolni się termin, wiem, sama zwalniałam
![]() Edytowane przez zara_84 Czas edycji: 2009-01-18 o 22:08 |
||
|
|
|
#603 |
|
Zakorzenienie
|
Zaro my mieliśmy teraz rocznicę 9 lat
|
|
|
|
#604 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale fajnie, ze znowu czas slubow nastanie, a czas szybko leci... Gosia dobrze prawi, dla chcacego nie ma nic trudnego ![]() Cytat:
!Dobra, juz mnie nie ma. Pa, dobranoc! Wroce!!!! |
||
|
|
|
#605 |
|
Zadomowienie
|
Dzięki dziewczyny za kciuki,
Lemoorko, chcemy sie zorientować jaką mamy zdolność i czy możemy sobie na kredyt pozwolić ale nie wiem co z tego wyjdzie. Powoli rozglądamy się też za mieszkaniem jakimś dla nas. Stokrotko ślicznie wyglądałaś ,czekam na więcej zdjęć. Co do dzieci to raz bym chciała raz nie,a le jeśli już to pierwsze bym chciała przed 30 może się uda, póki co nie planuję.
|
|
#606 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Co do zwalniania terminu to my salę mamy też po kims kto odwołał rezerwację ![]() też długodystansowcy jesteście
|
|
#607 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() hyhy...No, ja myslę że wrócisz A spróbuj znowu tylko podczytywać to... ![]() Cytat:
A jak wyjdzie to już życie zweryfikuje. Ale na pewno będzie dobrze. Pzs, powodzenia jutro.Cytat:
I tak Cię podziwiam jeśli faktycznie tylko raz ją od piątku oglądałaś Chyba że to była tylko wersja dla TŻta Albo po prostu nie masz okazji oglądac jej bez ryzyka że ją zobaczy To mi się wydaje najbardziej prawdopodobnym powodem takiej powściągliwości ![]() Gosiu, to też macie długaśny staż Gratulacje!Ok, to wiekowo nie czuję się jakoś super młodo, ale stażowo jeszcze muszę, chyba jestem "najmłodsza" w wątku ![]() Dobranoc Dziewczyny, lecę spać. Jutro będę chyba dopiero wieczorem, jak ja biedna nadrobię zaległości z całego dnia
|
|
|
#608 |
|
Zakorzenienie
|
potwierdzam, że "ćwiartka" wiekowa źle wpływa na moje samopoczucie i czuję się już staro. kiedyś, jak byłam mała, to 25 było dla mnie tak dużo, że chciałam właśnie wtedy ślub brac. a tu taki psikus. pewnie będę miała 26 lat. ale też jeszcze nie płaczę i nie szukam..choć trochę się rozglądam. na targach ślubnych byłam. a co
|
#609 |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() dzieki dziewczyny za powitanie ![]() stokrotko wszytskie naj naj na nowej drodze zycia ![]() a ja w srode jade z rodzicami do warszawy w posuzkiawniu sukni slubnej mam stresa
|
|
|
|
#610 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry ;-)
|
#611 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#612 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry !
Stokrotko Wszystkiego Najlepszego na nowej drodze życia Cape...wreszcie się odnalazłaś , wpadaj częściej, jaka szkoła masz jakieś nowe obowiązki ? Opowiedz coś ....Ale miałam weekend ![]() Dowiedzieliśmy się, że z końcem lutego musimy opuścić mieszkanie, bo właścicielka ma inne plany, przekazuje mieszkanie swojej chrześnicy Pasuje nam to jak cholera, myślałam że przeniesiemy się z tego mieszkania do właśnego a tu taka kicha Musimy szukać mieszkania i przenosić się na jakieś góra pół roku.............Jedyny plus z tego minusa jest taki, że od 15 lutego wchodzi do mieszkania ekipa i zaczynamy remont, więc coś się zaczyna dziać w temacie
|
|
|
|
#613 |
|
Zakorzenienie
|
Cześc wszystkim!
Stokrotko, ślicznie wyglądałas w dniu ślubu! No i znowu poczatek tygodnia w pracy. |
|
|
|
#614 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Jak na weekend, to byłście szalenie 'płodne' pod względem twórczości na wątku ![]() Cytat:
Pod tym względem cieszę się na mieszkanie w moim własnym domu
|
|
|
|
|
#615 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiesz co, właśnie tu jest problerm, normalnie jest 3 miesiące na umowie, ale umowa była podpisana na rok, a my mieszkamy 3 lata ..... , czy to prawda, że po tym czasie ta umowa jest już jakby nie ważna i że z miesięcznym wypowiedzeniem powinniśmy się liczyć ....
|
|
|
|
|
#616 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja bym chyba spała z tą sukienką Cytat:
Ale, to taki fajny stres.Zakupowy ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#617 |
|
Zakorzenienie
|
Dorinko, no takie uroki meiszkania u kogos. Nigdy nie wiesz, kiedy ci wypowiedzą umowe.
|
|
|
|
#618 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiesz co, generalnie ja się np. nie znam na tym , ale wydaje mi się, że jeśli po roku nie podpisaliście aneksu do umowy, to mnieszkacie tam trochę, jakby 'poza umową', więc okres wypowiedzenia może mieć nawet 3 dni...ale ja się nie znam - tak sobie tylko dywaguję
|
|
|
|
|
#619 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja wole spać z TŻem ![]() Ja też się nie znam ale mam zdanie takie jak Butter.
|
|
#620 |
|
Zakorzenienie
|
czesc
stokrotko gratulacje mi sie juz marzy wyprowadzka. niestety TZa siostra nie rozumie ze mieszka nas wiecej osob i trzeba to uszanowac. ale musimy sie pomeczyc, nie mamy wyjscia
|
#621 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, u niego szklanka jest zawsze do połowy pełna Plus podstawowy to ustalenie czynności remontowych, ustalenie terminu wkroczenia ekipy...![]() Cytat:
No właśnie, mnie też się tak wydaje, nam jakoś niespecjalnie zależało na podpisywaniu aneksu, bo w pewnym momencie było plusem to, że wyprowadzimy się, kiedy nam będzie pasowało, a tu teraz ona zdecydowała za nas Jakoś to będzie, damy radę ![]() Edit Wiecie czego mi najbardziej żal, tego że byliśmy tam tacy szczęśliwi, magiczne mieszkanie
Edytowane przez dorinka30 Czas edycji: 2009-01-19 o 10:12 |
||
|
|
|
#622 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dorinko wspólczuje przeprowadzki na pół roku, ale mam nadzieje, ze znajdziecie cos ciekawego
|
|
|
|
|
#623 |
|
Zakorzenienie
|
cześć. Nie czytałam, co się działo jak mnie nie było.
Tęskniłyście? |
|
|
|
#624 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dori, szczęście nie zależy od mieszkania tylko od Was...z tego, co piszesz o Waszym związku, to bylibyście szczęśliwi nawet pod mostem czego Wam oczywiście nie życzę Nie ważne gdzie, tylko z kim Ja tak czasem marudzę, że naszymi sąsiadami będą rodzice... a potem sobie myślę, że właściwie po pierwsze nie mamy innego wyjścia, a po drugie, nie ważne gdzie - ważne, że z TŻ razem będziemy razem, będę się budzić koło niego w naszej pieknej sypialni , będziemy razem jeść śniadanko w naszej wspólnej kuchni, razem się przytulać na kanapie i oglądać filmy ![]() Poza tym może przez ten impuls, szybciej zamieszkacie już w swoim własnym
|
|
|
|
|
#625 | |
|
Zakorzenienie
|
No jasne, że tęskniłyśmy
![]() JUż zdrowa ? Cytat:
Ja to jestem taki typ, że zapuszczam korzenie .... Nienawidzę przeprowadzek, przenosin , dlatego tak to przeżywam....Cieszę, się, że nasze mieszkanie będzie docelowe i dla dodatkowych 20 metrów nie będę musiała znowu się przenosić, jeśli gdzieś stamtąd się przeniesiemy to do własnego domu, czy szeregowca, ale to marzenia z tych nierealnych raczej ![]() Najlepsze było to jak wymyśliłam, że jakbym miała pieniądze to odkupiłabym to mieszkanie od właścicielki, bo jest ono dla mnie tak ważne , strasznie sentymentalna jestem w takich sytuacjach ![]() Edit Mimo wszystko wierzę, że są jakies pozytywne fluidy w niektórych domach i tam się nam lepiej układa niż gdzie indziej
Edytowane przez dorinka30 Czas edycji: 2009-01-19 o 10:47 |
|
|
|
|
#626 |
|
Zadomowienie
|
tez się zastanawiam co się dzieje. Na watkach "dzieciaczkowych" znalazłam Kalwi23 pracuje nad dzieckiem albo już jest w ciązy
Kalex pojawia się na "Kielocywm watku A stara jak świat w tym wątku jestem min ja ![]() tez bym chciała dzieciaczka do 30, ale widze,że natura broni i moja sytuacja zawodowa ![]() Hej dziewczynki, no więc jesteście ciekawe co u dziewczyn z pierwszej części wątku to się melduję
|
#627 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sami go wybudowali-mam sentyment.Ale przywiązuję się też do przedmiotów... ogólnie jestem sentymentalna, ale jestem też niestety chomikiem
|
|
|
|
|
#628 |
|
Zadomowienie
|
A ja się witam i idę zgłębiać temat mojej pracy magisterskiej
|
|
#629 |
|
Zakorzenienie
|
cześć, no właśnie jestem wkurzona, bo się nie wyleczyłam do końca. Nawet się zastanawiałam, czy nie iść dziś znowu do lekarza, bo pomimo dwóch rodzajów antybiotyków dalej mam kaszel i katar i generalnie lipa.
Ale oszczędność kasy wzięła górę. Szkoda mi znów wydawać na wizytę i leki, więc mam nadzieję, że sama się doleczę i przejdzie. W międzyczasie zaraziłam tż i on jest od dziś na zwolnieniu, nawet mnie nakręcał, żebym z nim w domu została
|
|
|
|
#630 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja bym poszła znowu do lekarza na Twoim miejscu, w dodatku perspektywa wspólnego "chorowania" jest zachęcająca ![]() KALWI23 witaj
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:11.

Pasuje nam to jak cholera, myślałam że przeniesiemy się z tego mieszkania do właśnego a tu taka kicha
Musimy szukać mieszkania i przenosić się na jakieś góra pół roku.............
28TC