Mamusie majowo-czerwcowe 2009 cz.2 - Strona 43 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-01-18, 19:40   #1261
poiglot91
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie majowo-czerwcowe 2009 cz.2

no pewnie troche sobie popodskakuje tylko.. ja jak przedwczoraj jechalam metrem i tak zaczelo metro ''rzucac-mocno trzasc w prawo i w lewo.. to dzidzius az mnie mocno kopnal nie wiem cyz sie przestraszyl czy moze obudzil.. ale go troszke pokolysalo.. ale poodbno dzieci lubia jak sie kolysze je
Stary 2009-01-18, 20:26   #1262
anulka anulka
Zadomowienie

GG do anulka anulka

Cytat:
Napisane przez rumiankowa Pokaż wiadomość
oj, esti, zrobiłaś mi ochotę na ptasie mleczko, chyba się dobiorę do barku
A mi esti narobiłaś smaka na bitą śmietanę, a tego w barku nie znajdę i co ja mam biedna nieszczęśliwa zrobić? Ptasiego mleczka też bym zjadła...teraz to ja już wiem jaki mam na jutro plan priorytetowy- KUPIĆ PTASIE MLECZKO I BITĄ ŚMIETANĘ!

Cytat:
Napisane przez SELKA* Pokaż wiadomość
Moje pierwsze dzieciątko- z USG prawie 19 tydzień Niestety nie wiem jeszcze czy chłopczyk czy dziewczynka, ostatnie USG miałam w połowie grudnia i maleństwo nie chciało pokazać co ma między nóżkami
Tylko niestety ciąża jest zagrożona, łożysko dotyka do szyjki macicy i od kilku dni mam przymus leżenia, wstać mogę tylko do łazienki. Strasznie się boję dziewczynki ale staram się bardzo być dzielna...
Nie przejmuj się, bądź dobrej myśłi a wszystko będzie dobrze Niektóre z nas też muszą leżeć, mają bóle, albo inne takie czy inne zmartwienia, ale po to tu jestesmy, zeby sie nawzajem wspierac i podtrzymywać na duchu Moją ciążę lekarz nazwał ciążą wysokiego ryzyka (powiedział: ciąża z najwyższej półki- długo by opowiadać ), ale ja się nie załamuje, licze na moje Maluszki, że nie dadzą rodzicom powodów do zmartwień. Fajnie, że do nas dołączyłaś...nam bedzie raźniej z Tobą a Tobie znami

Cytat:
Napisane przez marika2121 Pokaż wiadomość
anulka anulka - ojjj, u Ciebie to dopiero musi być świetne uczucie, jak dwa bąbelki tam w brzusiu buszują. A to że będziecie mieli bliźniaki, jest uwarunkowane genetycznie, pokoleniowo czy czysty przypadek?
Właściwie to przypadek, ale jaki słodki . To było nasze marzenie. A dzieciaczki rzeczywiście potrafią siępopisać, szczególnie mają radochę, jak skaczą mi po pęcherzu, kiedy jest pełny...
Cytat:
Napisane przez pakusia86 Pokaż wiadomość
anulka anulka jakie to uczucie jak dwie dzidzie rozrabiaja ??? ja sobie tego nie moge wyobrazic musi byc CZADOWO
Myślę, że moje odczucia niewiele róznią się od Waszych bo ja z kolei nie wiem, jak to jest kiedy buszuje jeden bąbelek
Cytat:
Napisane przez sashka20 Pokaż wiadomość
No niestety... leze w lozku Rozchorowalam sie a amen.
Kuruj się sashka i wracaj do zdrowia. Z tego co słyszałam (nie wiem ile w tym prawdy), że kiedy człowiek choruje, leiej żeby nie spędzał za wiele czasu przed telewizoem, czy komputerem, niby szybciej się wtedy wraca do zdrowia (wiem, że to nie łatwe, szczegolnie taka izolacja od Wizazanek, bo dzien bez BRZUSZKOW to dzien stracony...wiem po sobie mozna sie uzaleznić).

anulka anulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-18, 20:37   #1263
sashka20
Rozeznanie

Nadrobilam jakos te zaleglosci uff... Ale tyle tego naskrobalyscie, ze nie bardzo pamietam co i jak

Boszenka ciesze sie ze z Blaneczka wszystko dobrze
Malgosia jakie slodkie bodziaki kupilas
Poiglot Pakusia boze..... co za sny ....
Selka witaj w naszym gronie Duzo odpoczywaj i niczym sie nie martw. Wszystko bedzie dobrze
Marika to super propozycje dostalas. Jezeli dobrze sie czujesz to sprobuj. To zawsze jakies dodatkowe pieniazki.
Poiglot babunia napewno zobaczy twojego synka i bedzie czuwac nad nim Nie smutaj sie.
Anulka moja dzidzia od samego rana tez buszuje w brzuszku. A moj pecherz to uwielbia dreczyc
Esti ja tez dzis sie objadam ptasim mleczkiem. A na lody mam taka ochote.... a nie moge

Pakusia, Rumiankowa, Poiglot kochane jestescieKuruje sie. Tz co chwile nosi cieple herbatki. A dzidzius to szaleje w brzusiu ze ho ho ho. Wiec wiem ze nic mu nie jest

Kubus juz jest z nami
ur. 30.04.2009

68kg................jest 52kg
sashka20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-18, 20:48   #1264
sashka20
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez anulka anulka Pokaż wiadomość

Kuruj się sashka i wracaj do zdrowia. Z tego co słyszałam (nie wiem ile w tym prawdy), że kiedy człowiek choruje, leiej żeby nie spędzał za wiele czasu przed telewizoem, czy komputerem, niby szybciej się wtedy wraca do zdrowia (wiem, że to nie łatwe, szczegolnie taka izolacja od Wizazanek, bo dzien bez BRZUSZKOW to dzien stracony...wiem po sobie mozna sie uzaleznić).

Oj ja i tak dzisiaj dlugo wytrzymalam bez Wizazu, bez was
Musialam wejsc i zobaczyc co i jak Moj Tz sam nawet mowi, ze ja uzalezniona juz od was jestem

Kubus juz jest z nami
ur. 30.04.2009

Stary 2009-01-18, 20:52   #1265
Fionka21
Raczkowanie

marika2121
nie chcę Cię martwić, ale jeżeli przejął Cię zus..to jet prawdopodobieństwo że Cię ktoś "podkabluje" albo ktoś Cię sprawdzi ..i niechcący będziesz musiała zwracać chorobowe.. to dotyczy chorobowego "na leżenie".. jeżeli lekarz wypisał zwolnienie, ale z zaznaczeniem ze możesz wychodzić z domu, to ok. nic nie zrobią, ale upewnij się na 100%, bo w tamtym roku koleżankę tak sprawdzili.. musiała zwracac chorobowe z 5 miesięcy!! a myślała że może wychodzic.. a okazało się że lekarz wypisywał zwolnienie na leżenie i podobno takie właśnie dają nam mamusiom.. ja takie mam.. i do 7 miesiąca muszę uważać.. i dlatego zakupy "wyprawkowe" robię przez internet..

dodam że zus rozpatrzał moją "sprawę" ponad miesiąc i robili wywiad z pracodawcą i dzwonili nawet do mnie!!

Edytowane przez Fionka21
Czas edycji: 2009-01-18 o 20:54
Fionka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-18, 20:56   #1266
Fionka21
Raczkowanie

sashka20
mój tak samo mówi.. teraz wrócił z pracy, a ja przecież dopiero co włączyłam komputer.. a on mówi że nawet nie skręcał do sypialni, bo wiedział gdzie będę

zdrowiej kochana ja już mam chorobę (tfu) z głowy.. rady pomogły
Stary 2009-01-18, 21:01   #1267
esti1984
Wtajemniczenie

pakusia nie bój się dasz sobie radę

sashka
kuruj się i szybko wracaj do zdrowia

anulka przepraszam że przeze mnie teraz cierpisz z braku ptasiego mleczka i bitej śmietany

kochane mój też mówi że jestem od Was uzależniona
esti1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-18, 21:02   #1268
malutka_24
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez esti1984 Pokaż wiadomość
malutka może dzidzia tak Cię skopała że aż bolało? Zresztą czasami mogą się zdarzać takie bóle. Musimy mieć je pod kontrolą
jak by nie przeszły do rana to bym pojechała na dyżur do szpitala na szczęście przeszły nad ranem, ale dzisiaj cały dzień postanowiłam spędzić w łóżku, zeby odpocząć

Cytat:
Napisane przez SELKA* Pokaż wiadomość
Moje pierwsze dzieciątko- z USG prawie 19 tydzień Niestety nie wiem jeszcze czy chłopczyk czy dziewczynka, ostatnie USG miałam w połowie grudnia i maleństwo nie chciało pokazać co ma między nóżkami
Tylko niestety ciąża jest zagrożona, łożysko dotyka do szyjki macicy i od kilku dni mam przymus leżenia, wstać mogę tylko do łazienki. Strasznie się boję dziewczynki ale staram się bardzo być dzielna...
leż, odpoczywaj, my tu za Was trzymamy kciuki

Cytat:
Napisane przez sashka20 Pokaż wiadomość
Czesc mamuski

No niestety... leze w lozku Rozchorowalam sie a amen. Naszczescie nie mam temperatury. Ale katar i kaszel... masakra Biore oscillococinum, stodal i ascorutical. Na szczescie sa to leki bezpieczne dla ciezarowek. Najgorszy to ten cieknacy nos.... Mam nadzieje, ze jutro bedzie lepiej, bo mi chyba nos odpadnie... Najbardziej boje sie o dzidziusia. Non stop kicham i kaszle, a dzidziusia pewnie niezle w brzuszku rzuca....
na katar dobre są inhalacje z gorącej wody z solą mi pomogły jak na początku ciąży byłam przeziębiona

Cytat:
Napisane przez anulka anulka Pokaż wiadomość
A dzieciaczki rzeczywiście potrafią siępopisać, szczególnie mają radochę, jak skaczą mi po pęcherzu, kiedy jest pełny...
szkoda tylko, że nam mamusiom wtedy za bardzo nie jest do śmiechu

Cytat:
Napisane przez Fionka21 Pokaż wiadomość
marika2121
nie chcę Cię martwić, ale jeżeli przejął Cię zus..to jet prawdopodobieństwo że Cię ktoś "podkabluje" albo ktoś Cię sprawdzi ..i niechcący będziesz musiała zwracać chorobowe.. to dotyczy chorobowego "na leżenie".. jeżeli lekarz wypisał zwolnienie, ale z zaznaczeniem ze możesz wychodzić z domu, to ok. nic nie zrobią, ale upewnij się na 100%, bo w tamtym roku koleżankę tak sprawdzili.. musiała zwracac chorobowe z 5 miesięcy!! a myślała że może wychodzic.. a okazało się że lekarz wypisywał zwolnienie na leżenie i podobno takie właśnie dają nam mamusiom.. ja takie mam.. i do 7 miesiąca muszę uważać.. i dlatego zakupy "wyprawkowe" robię przez internet..

dodam że zus rozpatrzał moją "sprawę" ponad miesiąc i robili wywiad z pracodawcą i dzwonili nawet do mnie!!
ja jestem na zwolnieniu prawie od początku ciąży, ale mój ginekolog zaznaczył, że mogę chodzić i normalnie mam 100% płatne właśnie, żeby zus się nie doczepił.

Zmykam się popluskać i zjeść jakąś kolacyjkę
malutka_24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-18, 21:05   #1269
poiglot91
Zakorzenienie

ja tez jestem uzalezniona;d a jak sprzeczam sie z tz albo co to slysze tylko ''dobra usiadz se na wizaz'' hehe

ja wlasnuie wcinam drugiego kit keta taka mialam ochote
Stary 2009-01-18, 21:18   #1270
SELKA*
Zakorzenienie

Dzięki mamuśki za ciepłe przyjęcie
Powiem Wam szczerze,że to leżenie już mnie dobija Wcześniej gdy miałam bóle w dole brzucha, nazywałam je z okolic kości łonowej, ale bez potwierdzenia zagrożenia ciąży, starałam się się troszkę leżeć ale bez przesady. Lecz po ostatniej wizycie i zakazie wstawania zaczynam wariować Lekarz zabronił mi nawet jak to określił "wałęsania po domu"...
Mam pytanko- kiedy najlepiej robić USG 3/4 D?
SELKA* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-18, 21:21   #1271
sashka20
Rozeznanie

Esti Fionka
Malutka zrobie sobie ta inhalacje. Bo normalnie nie wyrabiam. Z nosa cieknie jak z kranu

Moj Tz sie zastanawia o czym my tam mozemy ciagle pisac

Dobra mamuski ja zmykam.Dobranoc

Kubus juz jest z nami
ur. 30.04.2009

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-01-18, 21:22   #1272
poiglot91
Zakorzenienie

dobranoc sashko

http://zuziq.wrzuta.pl/film/dhk48onO...t_now_na_na_na ale mi sie wkrecila ta pioseneczka refren niesamowity
Stary 2009-01-18, 21:25   #1273
esti1984
Wtajemniczenie

dziewczynki dobranoc ja już lecę do mężusia woła mnie i woła a ja nadal tu siedzę

a co do TŻ to jest już na poczekalni wątek "Będę Ojcem" możecie polecić TŻ-tom ale wtedy Wam będzie trudniej dostać się na wizaż
Stary 2009-01-18, 21:28   #1274
pakusia86
Zakorzenienie

oj chyba nie ma nic gorszego od kopania albo boksowania pecherza... przed chwilka moj maly zrobil sobie worek terningowy z mojego pecherza ....

a tak swoja droga to ja tak samo juz uzalezniona jestem rano wstaje i pierwsze co to sprawdzam co naskrobalyscie czesto moj tz rano siedzi przed kompem ale jak wchodze to mowi "juz ci daje kochanie, chwileczka " hihihih nawet nic nie musze mowic

pakusia86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-18, 21:31   #1275
poiglot91
Zakorzenienie

oj straszne te kopankow pecherz.. takie chwilowe.. uczucie.. ze zaraz sie posiusiam.. nie lubie tego:P
Stary 2009-01-18, 21:39   #1276
pakusia86
Zakorzenienie

fajna pioseneczka tego akona az sie maly zaczal wiercic chyba sie mu spodobala jhihihi

Stary 2009-01-18, 21:59   #1277
poiglot91
Zakorzenienie

no mi sie bardzo pdooba
zalezy od gustu ja np lubie taka muzyke
Stary 2009-01-18, 22:18   #1278
Fionka21
Raczkowanie

kolacyjka, prysznic, masaż balsamikiem i szybki przegląd waszych wypowiedzi .. a teraz dodam kilka zdjęć i zmykam.. idę spać bo padam z nóg.. zachciało mi się sprzątać i zmywać schody (2 piętra..) eh..
aha!.. to dzikie zwierze co się napatoczyło na jedno zdjęcie, to było w jednej z toreb zdjętych ze strychu.. wrr.. potraktowałam go dezodorantemem ale to go nie przestraszyło więc spuściłam go w klozecie.. miałam go wyrzucić, ale jak go zgarnęłam na papier to zaczą do mnie podskakiwac, to sie wkurzyłam, i spłynął sobie w siną dal
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (64,0 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2.jpg (82,4 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 3.jpg (73,0 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 4.jpg (76,1 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 5.jpg (84,7 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 6.jpg (77,8 KB, 12 załadowań)
Stary 2009-01-18, 22:20   #1279
Fionka21
Raczkowanie

zrobiłam zdjęcia tylko tego co już włożyłam do szafki.. resztę mam zamiar wyciągać z worków na bieżąco, bo mi się w półce nie mieści..
buziaki Dobranoc

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-01-18, 22:30   #1280
Fionka21
Raczkowanie

poiglot91
ja też lubię słuchać AKONA, ale i tak jestem wierna Bryanowi Adamsowi i jego albumowi "the best of me"... w poprzedniej ciąży byłam tak uzależniona od tej płyty, ze jej słuchałam na dysk- menie wszędzie!! ).. i mój tz teraz mi zrobił niespodziankę i nagrał mi tą płytkę, bo moja już dawno zrysowana..i dzidzia ją lubi.. i śpi( nie kopie) jak jej słucham.. za to nie lubi ushera, bo strrasznie mnie wtedy kopie.. hehe.. dobranoc
Stary 2009-01-18, 22:37   #1281
pakusia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Fionka21 Pokaż wiadomość
poiglot91
ja też lubię słuchać AKONA, ale i tak jestem wierna Bryanowi Adamsowi i jego albumowi "the best of me"... w poprzedniej ciąży byłam tak uzależniona od tej płyty, ze jej słuchałam na dysk- menie wszędzie!! ).. i mój tz teraz mi zrobił niespodziankę i nagrał mi tą płytkę, bo moja już dawno zrysowana..i dzidzia ją lubi.. i śpi( nie kopie) jak jej słucham.. za to nie lubi ushera, bo strrasznie mnie wtedy kopie.. hehe.. dobranoc

sliczne ciuszki niezla kolekacja juz

boze ja kocham brayana adamsa tez ciagle slucham "the best of me" pozatym slucham tez mojego ukochanego biagia antonacciego

Stary 2009-01-19, 07:18   #1282
gabriellao0
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marika2121 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny

Właśnie dziewczyny jak to jest, czy to że ten brzuszek tak twardnieje nawet w środku nocy to aby bezpieczne? Martwi mnie to, bo czasami często tak twardnieje. Zaraz pomyślałam że to z przemęczenia, i troszkę przystopowałam. Miłej niedzieli .
to normalne, że twardnieje (nawet w nocy), bo ćwiczy w ten sposób do porodu już, ale ...
nie może za często!!! mówią, że góra do 10 razy dziennie, a sposób "zwolnić i poleżeć i odpocząć" jak twardnieje mocno i często jest najlepszy
więc opowiedz o tym ginowi, ale się nie martw tylko zwolnij właśnie tempo życia i staraj sie leżeć (siedzenie nic nie daje , tylko poleżeć chwilkę)
gabriellao0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-19, 07:25   #1283
Małgosia:)
Wtajemniczenie

witam,

jak ja zazdroszczę tym które jeszcze śpią Taaak mi się nie chce wstawać...
Małgosia:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-19, 07:31   #1284
esti1984
Wtajemniczenie

witam z ranka

pakusia ja też Was zawsze rano przy kawce czytam

poiglot ja też lubię tą piosenkę

Fionka to się nalatałaś po schodach przed spaniem. Duża kolekcja

ale mi się chce naleśników chyba zrobię na śniadanko wszystko mam
zapraszam wszystkie

przejdę się może dzisiaj i coś już pozałatwiam z moim macierzyńskim, tzn skrócę wychowawczy
Stary 2009-01-19, 07:56   #1285
Małgosia:)
Wtajemniczenie

A z czym te naleśniki miały by być?
Małgosia:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-19, 08:04   #1286
Kathi75
Zakorzenienie

Hej laseczi wlasnie skonczylam czytac dwa dni zaleglosci ale mam taki metlik w glowie ze nie wiem co komu napisac

U mnie nie ma spania od 5 rano ale to juz norma tylko na kompie siedziec nie moge bo klikanie przeszkadza innym

Od piatku nie tylkam slodkiego , bialego pieczywa i wszystkiego na co mialam ochote na poczatku ciazy uff masakra to jest bo wszyscy slodkim czestuja jak sie zjawiam ale dam rade jeszcze te dwa tygodnie
Wczoraj bylismy na basenie nawet poplywalam , podobalo mi sie wiec we czwartek ide wieczorem sama
Jeszcze zeby moj malzonek mi cisnienia nie podnosil to bylo by dobrze

Esti fajnie ze nie musisz nic kupowac u mnie podobnie tylko musze typowo dziewczece *******ki pokupowac

Maxi 17.08.2006
Gabi 02.05.2009
Kathi75 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-19, 08:05   #1287
marika2121
Zadomowienie

GG do marika2121

I już sobie was poczytałam dziewuszki, dopiero co wymknełam się z łóżeczka z objęć mojego Tż, i zamknełam w pokoju żeby nie słyszał że buszuje po wizażu, bo też zaczyna się o mnie martwić, hi, hi. Mój synuś się coraz bardziej uaktywnia, co bardzo cieszy . Za jakąś godzinkę pójdę sobie od niepamiętnych czasów na miasto i może coś kupię hmmm....

esti1984 - no mój Tż to mnie rozbroił z tą interpretacją imienia. Oj gdybym tylko mieszkała bliżej to uwierz że pewnie bym nie wytrzymała i Cie nawiedziła he, he.

pakusia86 - no to widze że nie byłam sama, moja teściowa z początku takie numery nam wywijała, że mózg stawał, do dziś to wspominam. A teraz to się zachowuje jakby nigdy nic, ANIOŁEK Z CIEPŁA DUPCIĄ. Ale Twój Tż ma pomysły, usmiałam się troche, pewnie wesoło Ci z nim co? taki kawalarz. Mój Tż to jak widzi mnie rano przed kompem to tylko staje w drzwiach i kiwa głową, co chyba oznacza że świr ze mnie że pierwsza moja czynność to buszowanie po wizażu.

poiglot91 - Tobie to dobrze, takie fajne prezenty dostajesz teraz, a co będzie jak ten przystojniaczek się już urodzi .

sashka20 - oj biedactwo, ale mi Cie szkoda. Mnie odpukać jeszcze nic nie dopadło w ciąży, żadne paskudztwo. Lecz się babcinymi sposobami, niech Tż-cik mocno Cie wygrzewa i powinno być lepiej. Życzę zdrówka .

anulka anulka - rzeczywiście bardzo słodki dar od losu. A uczucie jak maluszki śmigają w brzuszku musi być nie do opisania. Oj szczęśliwa z Ciebie przyszła mamusia.

Fionka21 - dzięki za troskę kochana, ale na szczęście sprawdzałam w moich L4 i nie mam wskazania na leżenie, więc mam nadzieję że nic mi nie grozi. Jakby mnie dopadło coś takiego, jakieś zwroty L4 itd. to nie byłoby zbyt ciekawie.

SELKA* - ja słuyszałam że najlepiej jest zrobic te USG 3D/4D w 30-32 tygodniu, że wszystko ładnie widać, ale jak dziewczyny wklejały z wcześniejszych tygodni to widziałaś jak było fajnie widać i dokładnie. O rany co za wstrętny pająk się zalęgł w tych ciuszkach . No to jesteś kolejna która ma tyleeeeee ubranek, a ja w martwym punkcie jestem w tej kwestii, ale ponadrabiam.

gabriellao0 - dzięki Gabi, że mnie tak ładnie oświeciłaś, już zauważyłam że mniej mi twardnieje, bo się ograniczam, jak coś sprzątam to co jakiś czas robie dłuższe przerwy (leżę oczywiście )i jak jest lepiej to wracam do kończenia zaczętej pracy.
Stary 2009-01-19, 08:38   #1288
esti1984
Wtajemniczenie

Małgosiu z czym tylko chcesz w domu mam zawsze to z czym ja najbardziej lubię. A więc: dżem z aronii, serek waniliowy, mus truskawkowy (własnej roboty) i bita śmietana

Kathi a dlaczego od 5 nie śpisz?
Współczuję Ci że nie możesz słodkiego ale czego się nie robi dla Naszych maleństw
Fajnie że byłaś na basenie ja też bym chciała ale jakoś nie mogę się wybrać chociaż mam blisko
Ty też masz dobrze z ubrankami a zawsze radocha jak coś jeszcze się kupi

marika fajnie masz że idziesz na zakupy

dziewczynki zobaczcie co kupiłam na prezent koleżanka rodzi w lutym ale chcę jej dać już bo nie ma kocyka do szpitala a chcę żeby prezent był potrzebny
Bardzo mi się podoba i mimo tego że mam cale mnóstwo kocyków po Julce to jak już zdecydujemy się na imię to zamówię taki
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P1220172.jpg (77,0 KB, 21 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1220175.jpg (41,6 KB, 22 załadowań)
Stary 2009-01-19, 08:40   #1289
katrin1
Rozeznanie

GG do katrin1

Cześć dziewczynki

Jestem w pracy i mam dzisiaj luzik, bo szefa nie ma, więc sobie z wami posiedzę. Wczoraj chciałam wam odpisać, ale coś skopałam z wielocytatem i później już mi się nie chciało pisac drugi raz. Ale znów tyle naskrobałyście, że nie wiem już co której chciałam napisać. . Muszę wam powiedzieć, że od kilku dni czuję sie tak dobrze, że aż sama się dziwię. Gdyby nie brzuch, który w niektórych czynnościach przeszkadza nie czułabym, że jestem w ciąży. Nic mnie w końcu nie boli i nie kłuje( ostatnio miałam ciągle jakieś bóle tak od mniej więcej miesiąca). Odpukać, gdyby tak było do końca ciąży byłabym happy.

Wczoraj dostałam worek z ciuszkami od siostry mojej przyszłej bratowaj. Ciuszki prześliczne, nic prawie nie będę musiała dokupywać, kilka śpioszków na początek tylko, bo mam juz 2 najmniejsze pajacyki i 4 bodziaki nowe, a reszta od tej znajomej. Zrobię fotki, to wam pokażę. Ale jakoś nie moge się zmobilizować.

Wiecie, pogodziłam się w końcu w sobotę z tż, przeprosił mnie, że był niemiły, ale był zmęczony po pracy i takie tam. Nie lubię się na niego złościć, bo ciągle chodze smutna i popłakuję sobie. Dzisiaj jestem happy, bo nawet przytulankibyły, po raz pierwszy od świąt, wcześniej nie chciałam, bo bałam się o maluszka i nie mogłam się przemóc. Ale było o.k., później brzuch troche stwardniał w nocy, ale do rana przeszło i do tej pory jest o.k.

Ja też się od was uzależniłam, rano pierwszą rzeczą jaką robię w pracy jest nadrabianie zaległości, bo w domu rzadko korzystam z neta, nie chce mi się, bo cały dzień siedzę przed kompem w pracy.

1 maj 2009- Marcelek
9 wrzesień 2012- Igorek
katrin1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-19, 08:59   #1290
Kathi75
Zakorzenienie

Esti slicznosci to co kupilas normalnie cudenko

Ja dzis mam nadzieje ze Maxi mi odpadnie i troche pobuszuje po sklepach ale moze byc inaczej hih po poludniu znow lotem do kolegow Maxia smigamy wiec teraz troszke chaotycznie piore sprzatam gotuje

Zmykam laseczki moje brzuchatki
Bede wieczorkiem to znow pare stron do poczytania bede miec

Maxi 17.08.2006
Gabi 02.05.2009
Kathi75 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości