|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1951 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne i szalone gaduły- Panny Młode 2009:)część VIII i na pewno nie ostatnia!;
Cytat:
Popscene, jakbys robila ta woale, to patrz, zeby nie byla za dluga. Nalepiej do konca nosa, bo bedziesz miec problem z przyjeciem komunii i wypiciem wina.
|
|
#1952 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne i szalone gaduły- Panny Młode 2009:)część VIII i na pewno nie ostatnia!;
popscene taki zwykły to ja Ci zrobie jak mi tiulu zostanie, a Ty sobie dotniesz na dlugośc jaką chcesz
tylko co doczepić do grzebyka?edit już widzę kawałek koronki możnaby ![]() ma allegro ten jest fajny http://www.allegro.pl/item531422137_...iej_panny.html a jakby kupić ten: http://www.allegro.pl/item533647664_...ia_okazja.html i odmontować ta siatkę ?
Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2009-01-19 o 16:33 |
|
|
|
#1953 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Dziękować za radę, słuszna uwaga ![]() Cytat:
Mogę poszukać coś w sklepach internetowych i ewentualnie zamówić i Ci wysłaćJednak pomyślałam sobie, że taki kawałek welonu byłby kompromisem między zwykłym welonem a taką woalką, wiecie, taka nowa jakość No i rzeczywiście ładnie wygląda.
Edytowane przez popscene Czas edycji: 2009-01-19 o 16:36 Powód: dopisek |
||
|
|
|
#1954 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ostatni - masakra ![]() Do grzebyka nie trzeba nic doczepiac jesli sie nie chce, ew. jakis kwiat, spinke, ect. Ew. kupic jakis ladny grzebyk z krysztalkami. EDIT: Hyhyhy ![]()
Każdy z Nas jest "białym krukiem"! Współżyjesz = jesteś gotowy na potomstwo! A.A.B.-P. AV by jaga_2001 Edytowane przez jaga_2001 Czas edycji: 2009-01-19 o 16:40 |
|
|
|
|
#1955 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1956 |
|
Zakorzenienie
|
jaga wiem ze to są toczki, ale ten pierwszy to jest mikrotoczek.
a ztych pozostałych hcodzilo mi o odmontowanie tej siatki ![]() http://www.allegro.pl/item525679830_...ns_nr_110.html tu tez jest najs siateczka ![]() A te grzebyki z aplikacjami krysztalkowymi są cholernie drogie ponad 100zł ![]() Popscene pomysl i daj znać
|
|
|
|
#1957 |
|
Zakorzenienie
|
"beza" z woalka i klasycznym bukietem.
![]() EDIT, kliwia, odczepianie tej woalki jak dla mnie jest zbyt ryzykowne, bo jak odczepisz, to moze sie okazac, ze tego materialu jest za malo...
Każdy z Nas jest "białym krukiem"! Współżyjesz = jesteś gotowy na potomstwo! A.A.B.-P. AV by jaga_2001 Edytowane przez jaga_2001 Czas edycji: 2009-01-19 o 17:14 |
|
|
|
#1958 |
|
Wtajemniczenie
|
Obiecuję, że pomyślę. Poszukam jakichś ozdób które możnaby przyszyć
|
|
|
|
#1959 |
|
Zakorzenienie
|
jaga wg mnie z tego siwego by wsytraczylo spokojnie
![]() zwlaszcza ze popscene nie przyczepiala by tego grzebyka z tylu tak bardzo tylko normalnie wiec by styklo. Popscene - tiulu mi zostanie kwestia tego jaki chcesz grzebyk
|
|
|
|
#1960 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() EDIT ![]() http://www.allegro.pl/item525450992_...olor_ecru.html
|
|
#1961 |
|
Zakorzenienie
|
dla mnie ta siatka jest biala
ten czepek jest porażką
|
|
|
|
#1962 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Jestem chora, przeziębiłam się oddam darmo katar, chce któraś?witam serdecznie ![]() Ciebie również witam ![]() ja też jestem uzależniona od wizażu, nie ma dnia żeby mnie tu nie było witaj ![]() Cytat:
nawet nie z os. towarz., tylko z chłopakiem! Po pierwsze to już nie chłopak, a po drugie to ona go zna dłużej niz ja, bo jest jej sąsiadem. To jest dopiero szczyt! ech żal, ale niedługo się odegramy, na pewno nie będę się dowiadywać jak jej facet ma na imię by go wpisać na zaproszeniach ślubnych. O ile do czasu mojego ślubu z kimś będzie, bo narazie podobno jest wolna.Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#1963 |
|
Zakorzenienie
|
Nie bede sie spierac, bo moze to wina monitora. U mnie jest szary, taki jak sam toczek. No i sa rozne kolory tych woalek. U nas na rynku tylko jak cos to mozna dostac biala i czarna. Ale sa czerwone, rozowe, brazowe, grafitowe, w kolorze szampana nawet.
Ale to nie ten kraj...
|
#1964 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Widac dziewczyna jeszcze nie wie jak wypisywac zaproszenia.![]() Ja to mam problem. Moj mlodszy brat cioteczny niby niedawno sie oswiadczyl. Niby, bo to po rodzinie sie mowi i to tez jeden drugiemu mowi, ale od niego samego nie wiem nic. Z reszta on jest mlody, niedawno 20 lat konczy, z wojska wychodzi i chce sie zenic. Niby slub ma byc w maju... Ale to wszystko u niego jest patykiem na wodzie pisane. Z reszta jak wszystko u niego. No wiec niby z ta dziewczyna chodzil, zerwal, ona na niego zbojow naslala, ze go tak pobili, ze ze zlamaka szczeka w szpitalu lezal i przez dwa miechy nie mogl nic norlamnie jesc tylko przez slomke. Ale czy to prawda z ta dziewczyna i zbojami to tez nie wiem, bo u niego to jedna historia lepsza od dtugiej i czasem nie wiem czy mu wierzyc. No wiec niby sie zeszli. Ta dziewczyne jak juz cos to widzialam jeden raz w zyciu, ponad rok temu. Od tego czasu zdarzl ja rzucic, znalezc inna, tamkta rzcic, miec jeszcze pare. No i pytanie jak ja mam go zapraszac? Chyba napisze z osoba towarzyszaca a jak cos to udam glupia, ze nic nie wiedzialam. On o moim I TZ slubie wiedzial od nas.
|
|
#1965 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do tego Twojego kuzyna to wpisałabym z os. towarzysząca, ma chłopak zagmatwane życie, ty nie musisz ciągle za nim nadążać, najbezpieczniej będzie z os. towarz. tym bardziej, że nie znasz tej laski za dobrze. |
|
|
|
|
#1966 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Urodziny to nie wesele. Fakt, mogla chociaz napisac "z narzeczonym". No ale moze ona nie uznaje "narzeczonego" albo uwaza, ze to dziecinne. Juz bezpiecniej by bylo jakby napisala imie, bo skoro to jej sasiad to pewnie wie jak sie nazywa. No ale coz. Co sie stalo to sie nie odstanie...Ja to sie zastanawiam, czy ktos z rodziny TZ (chodzi mi o dziewczyny), czy ktoras nie wyskoczy w jasnej, czyli w bialej lub kremowej sukience. A wiem, ze to u nich sie zdarza i to dosc czesto... ![]() Sie wkurzylam, bo koles z allegro, u ktorego kupowalam swego czasu pierscionek wystawil mi negatyw! Za to, ze mu wsytawilam neutral. A wystawilam, bo to co dostalam nie zgadzalo sie nni w zab z opisem aucji (zdjecia niby ok, ale to wg mnie za malo). Mial byc certyfikat a dostalam kawalek wymietolonej kartki, na ktorej nie bylo zadnej pieczatki. Na pierscioku nie bylo proby zlota, wiec jak dla mnie to smierdzialo na kilometr. poprosilam o uwzglednienie reklamacji. Koles widac bylo, ze mu to nie na reke, ale pokalazam mu kulturalnie, ze nie w ciemie bita jestem i wiem co sie z czym zje. Odeslalam towar na JEGo warunkach a ten cham wystawil mi negatyw! Napisalam do allegro o uniewaznienie tego negatywa, bo jakim prawem sie pytam, skoro na niego z punktu widzenia regulaminu allegro nie zasluguje. Do tego napisal, ze moj neutral to sposob odreagowania frustracji. Swinia! Odpisalam mu na tego negatywa, ze ten jego negatyw to spoob leczenia kompleksow... Teraz czekam co na to allegro...
|
|
#1967 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Urząd Pracy powinien skorygować PIT-11. ps. jakby co służę pomocą z zakresu księgowości/podatków
|
|
|
#1968 |
|
Zakorzenienie
|
no to juz cie wykorzytuje
![]() cos dawno do nas ivoclar nie zagladala... od przeprowadzi zamilkla na amen...
Każdy z Nas jest "białym krukiem"! Współżyjesz = jesteś gotowy na potomstwo! A.A.B.-P. AV by jaga_2001 Edytowane przez jaga_2001 Czas edycji: 2009-01-19 o 18:11 |
|
|
|
#1969 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dziewczyny a ma któraś przykładowy projekt z Microsoft Projecta???
|
|
|
|
|
#1970 |
|
Zakorzenienie
|
domiks jaki projekt ?
wlaśnie sprawdzalam czy mozna prasowac tiul ![]() żelasko na 2 - wełna - para na maxa, i jechane, da radę, jakoś nie widzę innej pożliwości prostowania 3 metrów tiulu Uciełam sobie już tak jak ma być welon
|
|
|
|
#1971 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
projekt z M Projecta jakas baze danych przykładową, nie wiem....
|
|
|
|
|
#1972 |
|
Zakorzenienie
|
jezu napisałam żelasko przez S
![]() domiks moja droga ja nawet nie wiem co to jest Ms Projekt |
|
|
|
#1973 |
|
Zakorzenienie
|
zdarza się najlepszym
najważniejsze, że zauważyłaś błąd
|
|
|
|
#1974 |
|
Wtajemniczenie
|
Od 5 lat nie mieszkam tam gdzie jestem na stałe zameldowana a tam się wlaśnie rozliczam.
Rozliczamy się tam gdzie wybierzemy, jeśli mamy dwa meldunki czasowy i stały. Nie ma obowiązku rozliczania się tam gdzie się faktycznie mieszka jeśli na stałe ma się meldunek gdzie indziej. |
|
|
|
#1975 |
|
Zakorzenienie
|
hehe ale sie usmialam
dzisiaj Kasiaher pisała, ze ustalili z TZ ze "staraja" sie o dzidzie...a przed chwila moj TZ napisal mi smsa z pracy "Misiu, ja chce dzidzie. Taka malutka dziewczynke!! corusie tatusia"
|
|
|
|
#1976 |
|
Zakorzenienie
|
neska
|
|
|
|
#1977 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1978 |
|
Zakorzenienie
|
w sumie duzo razy juz o tym gadalismy, kiedy zaczniemy "starania" ale doszlismy do wniosku ze poczekamy do wesela bo jak np uda nam sie powiedzmy w lipcu to w chwili slubu to bedzie poczatek ciazy i moge sie zle czuc...i miec wesele zrąbane.... zaczniemy tuz po slubie...
![]() a teraz mi napisał: "jak przyjade to pogadamy o tym , czuje silny instynkt ojcowski "
|
|
|
|
#1979 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale to podobno normalne taki stresik![]() popscene a o jakiej fryzurce myslisz?Bo rozumiem ze nie zapuszczasz? tez mam boba i juz sama nie wiem co wymyslic z tych wlosow.W dodatku nie mam jesczze fryzjera;/pomysl z woalką wydaje się super
Edytowane przez atomufka Czas edycji: 2009-01-19 o 19:04 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#1980 |
|
Raczkowanie
|
Czesc dziewczyny, Czytam was dość regularnie i nadszedl najwyzszy czas zeby zrobic forumowy "coming out"
i cos pogadać a nie tylko podczytywać. Ja mam ślub jak kilka z Was: 2maja2009. Oby tylko była ładna pogoda, żeby lato przyszło wcześnie! Z wazniejszych rzeczy załatwionych mamy sukienke i zamowione obraczki, Zaleglosci mam z zaproszeniami, bo to zanim przyjda, zanim je podrukuje.. eh.. Dziewczyny powiedzcie mi jaka technikę bedzie stosować: odmieniać nazwiska zgodnie z polszczyzną, czy pytać ludzi jak wolą..? sama nie wiem... PS. prosze o dopisanie do kalendarza
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:40.

tylko co doczepić do grzebyka?

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

oddam darmo katar, chce któraś?
nawet nie z os. towarz., tylko z chłopakiem! Po pierwsze to już nie chłopak, a po drugie to ona go zna dłużej niz ja, bo jest jej sąsiadem. To jest dopiero szczyt! ech żal, ale niedługo się odegramy, na pewno nie będę się dowiadywać jak jej facet ma na imię by go wpisać na zaproszeniach ślubnych. O ile do czasu mojego ślubu z kimś będzie, bo narazie podobno jest wolna.