Piękne i szalone gaduły- Panny Młode 2009:)część VIII i na pewno nie ostatnia!;) - Strona 66 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-01-19, 15:30   #1951
jaga_2001
Zakorzenienie

Dot.: Piękne i szalone gaduły- Panny Młode 2009:)część VIII i na pewno nie ostatnia!;

Cytat:
Napisane przez popscene Pokaż wiadomość
No dobra. Kwestia dodatków, ale jakby miała już inny, bardziej obły czy klasyczny bukiet, nie wyglądałaby tak fajnie.
Ale to jest klasyczny bukiet, ale z nieklasycznymi kwiatami. Ksztalt jest jak najbardziej klasyczny. Na pewno nie zaciekawie by to wygladalo z bardzo dluuuugim welonem, prawie do ziemi (z reszta takie mi sie nie podobaja, mi sie podoba delikatna lezka, ale taka, ktorej w zasadzie nie widac)

Popscene, jakbys robila ta woale, to patrz, zeby nie byla za dluga. Nalepiej do konca nosa, bo bedziesz miec problem z przyjeciem komunii i wypiciem wina.

AV by jaga_2001
jaga_2001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-19, 15:30   #1952
kliwia
Zakorzenienie

Dot.: Piękne i szalone gaduły- Panny Młode 2009:)część VIII i na pewno nie ostatnia!;

popscene taki zwykły to ja Ci zrobie jak mi tiulu zostanie, a Ty sobie dotniesz na dlugośc jaką chcesz tylko co doczepić do grzebyka?

edit już widzę kawałek koronki możnaby

ma allegro ten jest fajny
http://www.allegro.pl/item531422137_...iej_panny.html
a jakby kupić ten:
http://www.allegro.pl/item533647664_...ia_okazja.html
i odmontować ta siatkę ?

Edytowane przez kliwia
Czas edycji: 2009-01-19 o 15:33
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-19, 15:34   #1953
popscene
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez jaga_2001 Pokaż wiadomość
Ale to jest klasyczny bukiet, ale z nieklasycznymi kwiatami. Ksztalt jest jak najbardziej klasyczny. Na pewno nie zaciekawie by to wygladalo z bardzo dluuuugim welonem, prawie do ziemi (z reszta takie mi sie nie podobaja, mi sie podoba delikatna lezka, ale taka, ktorej w zasadzie nie widac)

Popscene, jakbys robila ta woale, to patrz, zeby nie byla za dluga. Nalepiej do konca nosa, bo bedziesz miec problem z przyjeciem komunii i wypiciem wina.
To że kształt klasyczny to wiem, tylko te kwiaty takie nie za bałdzo
Dziękować za radę, słuszna uwaga

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
popscene taki zwykły to ja Ci zrobie jak mi tiulu zostanie, a Ty sobie dotniesz na dlugośc jaką chcesz tylko co doczepić do grzebyka?

edit już widzę kawałek koronki możnaby
Dzięki Kliwiuszu Mogę poszukać coś w sklepach internetowych i ewentualnie zamówić i Ci wysłać

Jednak pomyślałam sobie, że taki kawałek welonu byłby kompromisem między zwykłym welonem a taką woalką, wiecie, taka nowa jakość No i rzeczywiście ładnie wygląda.

Edytowane przez popscene
Czas edycji: 2009-01-19 o 15:36 Powód: dopisek
popscene jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-19, 15:36   #1954
jaga_2001
Zakorzenienie

Cytat:
ma allegro ten jest fajny
http://www.allegro.pl/item531422137_...iej_panny.html
a jakby kupić ten:
http://www.allegro.pl/item533647664_...ia_okazja.html
i odmontować ta siatkę ?
to sa toczki. ostatni - masakra

Do grzebyka nie trzeba nic doczepiac jesli sie nie chce, ew. jakis kwiat, spinke, ect. Ew. kupic jakis ladny grzebyk z krysztalkami.

EDIT: Hyhyhy
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg waka.jpg (23,4 KB, 59 załadowań)

AV by jaga_2001

Edytowane przez jaga_2001
Czas edycji: 2009-01-19 o 15:40
Stary 2009-01-19, 15:41   #1955
popscene
Wtajemniczenie

Cytat:
EDIT: Hyhyhy
Ojoj, bidna
Stary 2009-01-19, 16:06   #1956
kliwia
Zakorzenienie

jaga wiem ze to są toczki, ale ten pierwszy to jest mikrotoczek.
a ztych pozostałych hcodzilo mi o odmontowanie tej siatki
http://www.allegro.pl/item525679830_...ns_nr_110.html
tu tez jest najs siateczka

A te grzebyki z aplikacjami krysztalkowymi są cholernie drogie ponad 100zł

Popscene pomysl i daj znać
Stary 2009-01-19, 16:13   #1957
jaga_2001
Zakorzenienie

"beza" z woalka i klasycznym bukietem.

EDIT, kliwia, odczepianie tej woalki jak dla mnie jest zbyt ryzykowne, bo jak odczepisz, to moze sie okazac, ze tego materialu jest za malo...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg be.jpg (27,8 KB, 39 załadowań)

AV by jaga_2001

Czas edycji: 2009-01-19 o 16:14

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-01-19, 16:16   #1958
popscene
Wtajemniczenie

Obiecuję, że pomyślę. Poszukam jakichś ozdób które możnaby przyszyć
Stary 2009-01-19, 16:16   #1959
kliwia
Zakorzenienie

jaga wg mnie z tego siwego by wsytraczylo spokojnie
zwlaszcza ze popscene nie przyczepiala by tego grzebyka z tylu tak bardzo tylko normalnie wiec by styklo.
Popscene - tiulu mi zostanie kwestia tego jaki chcesz grzebyk
Stary 2009-01-19, 16:17   #1960
jaga_2001
Zakorzenienie

Cytat:
jaga wg mnie z tego siwego by wsytraczylo spokojnie
zwlaszcza ze popscene nie przyczepiala by tego grzebyka z tylu tak bardzo tylko normalnie wiec by styklo.
Popscene - tiulu mi zostanie kwestia tego jaki chcesz grzebyk
tylko, ze jak toczek szary to i wolaka jest szara. A do slubu taki kolor to nie koniecznie. Gryzlby sie z kolorem kiecy...

EDIT
http://www.allegro.pl/item525450992_...olor_ecru.html

AV by jaga_2001
Stary 2009-01-19, 16:20   #1961
kliwia
Zakorzenienie

dla mnie ta siatka jest biala
ten czepek jest porażką
Stary 2009-01-19, 16:22   #1962
baja_86
Zakorzenienie

Cześć Jestem chora, przeziębiłam się oddam darmo katar, chce któraś?

Cytat:
Napisane przez Kelpie25 Pokaż wiadomość
Cześć
Ja również proszę o dopisanie w kalendarzu - 27 czerwca
witam serdecznie

Cytat:
Napisane przez toyotka1 Pokaż wiadomość
Witam. Ja też poproszę o dopisanie- 30.05.2009
Ciebie również witam

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
ja też jestem uzależniona od wizażu, nie ma dnia żeby mnie tu nie było

Cytat:
Napisane przez aloy Pokaż wiadomość
witam i pozdrawiam forumowiczki! dopiszcie i mnie 2 maj 2009
witaj

Cytat:
Napisane przez motley Pokaż wiadomość
Ja na zaproszeniach będę pisać nazwiska tylko tych osób towarzyszących, które znam i są w długim związku. Jak ktoś ma dziewczynę pare miesięcy to nigdy nie wiadomo czy będą jeszcze razem na naszym ślubie Natomiast my niedawno dostaliśmy zaproszenie na ślub mojego kuzyna, na którym było moje nazwisko z osobą towarzyszącą i muszę powiedzieć, że niefajnie się poczułam. W końcu to mój narzeczony i mogli się pofatygować żeby dowiedzieć się jak się nazywa
niedawno niezly numer odstawiła moja kuzynka, robiła 18-stkę i na zaporoszeniu napisała mnie "z chłopakiem" nawet nie z os. towarz., tylko z chłopakiem! Po pierwsze to już nie chłopak, a po drugie to ona go zna dłużej niz ja, bo jest jej sąsiadem. To jest dopiero szczyt! ech żal, ale niedługo się odegramy, na pewno nie będę się dowiadywać jak jej facet ma na imię by go wpisać na zaproszeniach ślubnych. O ile do czasu mojego ślubu z kimś będzie, bo narazie podobno jest wolna.

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
dziewczyny mam takie pytanko: czy wy nie macie żadnych wątpliwosci jak to bedzie po slubie?? bo ja im blizej slubu tym mam ich wiele. kurcze codziennie mam burze mózgu w głowie, bo wyobrazam sobie rózne historie z nami w roli głownej. tak wiele mam jakis głupich obaw, których wiem, ze [owinnam sie pozbyc jak np. czy on po slubie sie nie zmieni tp.
czasami to juz mnie głowa od tego wsyztskiego boli az mi sie tego slubu odechciewa, ale za chwile mysle sobie jaki to ma sens (ten strach) dlaczego ma byc źle?? przeciez nie musi.
i nie wiem czy to normalne ze tak sie tym przejmuje??
ja się nie martwię, że będzie zle, bo wiem jakie on ma wady, on wie jaka ja jestem, pomimo tego się kochamy i z pełną świadomością chcemy tego ślubu. Nie nastawiam sie na to, że po ślubie będę miała codziennie śniadania do łóżka, codziennie świeże kwiaty, co chwilę prezenty i w ogóle cuda wianki. Wiem, że będzie dobrze, że kiedyś przyjdzie szarość życia codziennego, nie raz sie posprzeczamy ale mimo wszystko nie martwię się tym. W końcu mam być z nim na dobre i na złe.

Cytat:
Obcięłam się na boba, czyli standardowo. Po prostu jakiś tydzień temu zmusiłam TŻta, żeby mnie obciął, bo nie chciał wejść ze mną do fryzjera jak byliśmy na zakupach no i oczywiście brzydko mu to wyszło hehe.
Znalazłam fany toczek, nawet pani fryzjerka coś takiego zasugerowała, tzn coś tak bardziej siatkowego, naprawdę nie łatwo znaleźć w necie. Kliwia, może Ty pomożesz, Ty taka szperaczka doskonała jesteś No ale znalazłam toczek, tylko nie wiem, bo trochę drogi a jak nie będzie pasował to co ja z nim zrobię
mi się strasznie woalki podobają, kiedyś przymierzałam toczek z woalką i mi się strasznie spodobał ten efekt. No ale chyba jednak zdecyduje się na tradycyjny welon, bo ślub to jedyna okazja żeby go ponosić
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-19, 16:27   #1963
jaga_2001
Zakorzenienie

Cytat:
dla mnie ta siatka jest biala
ten czepek jest porażką
Nie bede sie spierac, bo moze to wina monitora. U mnie jest szary, taki jak sam toczek. No i sa rozne kolory tych woalek. U nas na rynku tylko jak cos to mozna dostac biala i czarna. Ale sa czerwone, rozowe, brazowe, grafitowe, w kolorze szampana nawet. Ale to nie ten kraj...

AV by jaga_2001
Stary 2009-01-19, 16:34   #1964
jaga_2001
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
niedawno niezly numer odstawiła moja kuzynka, robiła 18-stkę i na zaporoszeniu napisała mnie "z chłopakiem" nawet nie z os. towarz., tylko z chłopakiem! Po pierwsze to już nie chłopak, a po drugie to ona go zna dłużej niz ja, bo jest jej sąsiadem. To jest dopiero szczyt! ech żal, ale niedługo się odegramy, na pewno nie będę się dowiadywać jak jej facet ma na imię by go wpisać na zaproszeniach ślubnych. O ile do czasu mojego ślubu z kimś będzie, bo narazie podobno jest wolna.
No ale to nie zaproszenie na slub. Widac dziewczyna jeszcze nie wie jak wypisywac zaproszenia.

Ja to mam problem. Moj mlodszy brat cioteczny niby niedawno sie oswiadczyl. Niby, bo to po rodzinie sie mowi i to tez jeden drugiemu mowi, ale od niego samego nie wiem nic. Z reszta on jest mlody, niedawno 20 lat konczy, z wojska wychodzi i chce sie zenic. Niby slub ma byc w maju... Ale to wszystko u niego jest patykiem na wodzie pisane. Z reszta jak wszystko u niego. No wiec niby z ta dziewczyna chodzil, zerwal, ona na niego zbojow naslala, ze go tak pobili, ze ze zlamaka szczeka w szpitalu lezal i przez dwa miechy nie mogl nic norlamnie jesc tylko przez slomke. Ale czy to prawda z ta dziewczyna i zbojami to tez nie wiem, bo u niego to jedna historia lepsza od dtugiej i czasem nie wiem czy mu wierzyc. No wiec niby sie zeszli. Ta dziewczyne jak juz cos to widzialam jeden raz w zyciu, ponad rok temu. Od tego czasu zdarzl ja rzucic, znalezc inna, tamkta rzcic, miec jeszcze pare. No i pytanie jak ja mam go zapraszac? Chyba napisze z osoba towarzyszaca a jak cos to udam glupia, ze nic nie wiedzialam. On o moim I TZ slubie wiedzial od nas.

AV by jaga_2001
Stary 2009-01-19, 16:42   #1965
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
No ale to nie zaproszenie na slub. Widac dziewczyna jeszcze nie wie jak wypisywac zaproszenia.

Ja to mam problem. Moj mlodszy brat cioteczny niby niedawno sie oswiadczyl. Niby, bo to po rodzinie sie mowi i to tez jeden drugiemu mowi, ale od niego samego nie wiem nic. Z reszta on jest mlody, niedawno 20 lat konczy, z wojska wychodzi i chce sie zenic. Niby slub ma byc w maju... Ale to wszystko u niego jest patykiem na wodzie pisane. Z reszta jak wszystko u niego. No wiec niby z ta dziewczyna chodzil, zerwal, ona na niego zbojow naslala, ze go tak pobili, ze ze zlamaka szczeka w szpitalu lezal i przez dwa miechy nie mogl nic norlamnie jesc tylko przez slomke. Ale czy to prawda z ta dziewczyna i zbojami to tez nie wiem, bo u niego to jedna historia lepsza od dtugiej i czasem nie wiem czy mu wierzyc. No wiec niby sie zeszli. Ta dziewczyne jak juz cos to widzialam jeden raz w zyciu, ponad rok temu. Od tego czasu zdarzl ja rzucic, znalezc inna, tamkta rzcic, miec jeszcze pare. No i pytanie jak ja mam go zapraszac? Chyba napisze z osoba towarzyszaca a jak cos to udam glupia, ze nic nie wiedzialam. On o moim I TZ slubie wiedzial od nas.
a co to ma za znaczenie czy to zaproszenia na ślub czy na 18-stkę. Dla mnie żadne, wg mnie zachowała się co najmniej śmiesznie, nie wiem dlaczego tak zrobiła, ale nie zamierzam się nad tym rozwodzić, jedynie za jakiś czas zrobie jej podobnie, może wtedy zrozumie jakie to uczucie.

A co do tego Twojego kuzyna to wpisałabym z os. towarzysząca, ma chłopak zagmatwane życie, ty nie musisz ciągle za nim nadążać, najbezpieczniej będzie z os. towarz. tym bardziej, że nie znasz tej laski za dobrze.
Stary 2009-01-19, 16:57   #1966
jaga_2001
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
a co to ma za znaczenie czy to zaproszenia na ślub czy na 18-stkę. Dla mnie żadne, wg mnie zachowała się co najmniej śmiesznie, nie wiem dlaczego tak zrobiła, ale nie zamierzam się nad tym rozwodzić, jedynie za jakiś czas zrobie jej podobnie, może wtedy zrozumie jakie to uczucie.

A co do tego Twojego kuzyna to wpisałabym z os. towarzysząca, ma chłopak zagmatwane życie, ty nie musisz ciągle za nim nadążać, najbezpieczniej będzie z os. towarz. tym bardziej, że nie znasz tej laski za dobrze.
Baja, ja bym sie nie przejmowala. Urodziny to nie wesele. Fakt, mogla chociaz napisac "z narzeczonym". No ale moze ona nie uznaje "narzeczonego" albo uwaza, ze to dziecinne. Juz bezpiecniej by bylo jakby napisala imie, bo skoro to jej sasiad to pewnie wie jak sie nazywa. No ale coz. Co sie stalo to sie nie odstanie...

Ja to sie zastanawiam, czy ktos z rodziny TZ (chodzi mi o dziewczyny), czy ktoras nie wyskoczy w jasnej, czyli w bialej lub kremowej sukience. A wiem, ze to u nich sie zdarza i to dosc czesto...

Sie wkurzylam, bo koles z allegro, u ktorego kupowalam swego czasu pierscionek wystawil mi negatyw! Za to, ze mu wsytawilam neutral. A wystawilam, bo to co dostalam nie zgadzalo sie nni w zab z opisem aucji (zdjecia niby ok, ale to wg mnie za malo). Mial byc certyfikat a dostalam kawalek wymietolonej kartki, na ktorej nie bylo zadnej pieczatki. Na pierscioku nie bylo proby zlota, wiec jak dla mnie to smierdzialo na kilometr. poprosilam o uwzglednienie reklamacji. Koles widac bylo, ze mu to nie na reke, ale pokalazam mu kulturalnie, ze nie w ciemie bita jestem i wiem co sie z czym zje. Odeslalam towar na JEGo warunkach a ten cham wystawil mi negatyw! Napisalam do allegro o uniewaznienie tego negatywa, bo jakim prawem sie pytam, skoro na niego z punktu widzenia regulaminu allegro nie zasluguje. Do tego napisal, ze moj neutral to sposob odreagowania frustracji. Swinia! Odpisalam mu na tego negatywa, ze ten jego negatyw to spoob leczenia kompleksow... Teraz czekam co na to allegro...

AV by jaga_2001
Stary 2009-01-19, 17:00   #1967
angelikaw
Zakorzenienie

Cytat:
Co za ludzie.
Urząd pracy wystawił mi PIT, tylko że wpisał zły urząd skarbowy do rozliczenia, bo ja się rozliczam tam gdzie mam stałe zameldowanie a nie czasowe. No i dzwonię do urzędu i mówię, żeby zrobili korektę, a babka do mnie "ale jak to, przecież jest pani zameldowana tutaj". No i gadaj z taką.
Ma się spytać kierownika księgowości i oddzwonić.
A jak mi nie zmienią to napiszę do nich zażalenie, a co! Będę musiała popierniczać z PITami od innych pracodawców, żeby mi wszystko pozmieniali tylko dlatego, że urząd się uparł.
popscene - PIT składa się do Urzędu Skarbowego właściwego ze względu na miejsce zamieszkania, a nie zameldowania...
Urząd Pracy powinien skorygować PIT-11.

ps. jakby co służę pomocą z zakresu księgowości/podatków
angelikaw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-19, 17:05   #1968
jaga_2001
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez angelikaw Pokaż wiadomość
no to juz cie wykorzytuje

cos dawno do nas ivoclar nie zagladala... od przeprowadzi zamilkla na amen...

AV by jaga_2001

Czas edycji: 2009-01-19 o 17:11
Stary 2009-01-19, 17:12   #1969
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez angelikaw Pokaż wiadomość
popscene - PIT składa się do Urzędu Skarbowego właściwego ze względu na miejsce zamieszkania, a nie zameldowania...
Urząd Pracy powinien skorygować PIT-11.

angelika Ty już niedlugo ślub, o ja wow, wszytsko już masz? wiedziałam wcześniej, że któraś ma już w lutym, w ogóle 17ego miała ryba, ale nic nei pisze

Dziewczyny a ma któraś przykładowy projekt z Microsoft Projecta???

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-19, 17:25   #1970
kliwia
Zakorzenienie

domiks jaki projekt ?

wlaśnie sprawdzalam czy mozna prasowac tiul bo wg wskazań, powinno się go nad parą trzymać i się wuyrpstuje
żelasko na 2 - wełna - para na maxa, i jechane, da radę, jakoś nie widzę innej pożliwości prostowania 3 metrów tiulu
Uciełam sobie już tak jak ma być welon
Stary 2009-01-19, 17:30   #1971
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
domiks jaki projekt ?

wlaśnie sprawdzalam czy mozna prasowac tiul bo wg wskazań, powinno się go nad parą trzymać i się wuyrpstuje
żelasko na 2 - wełna - para na maxa, i jechane, da radę, jakoś nie widzę innej pożliwości prostowania 3 metrów tiulu
Uciełam sobie już tak jak ma być welon

projekt z M Projecta jakas baze danych przykładową, nie wiem....

Stary 2009-01-19, 17:39   #1972
kliwia
Zakorzenienie

jezu napisałam żelasko przez S

domiks moja droga ja nawet nie wiem co to jest Ms Projekt
Stary 2009-01-19, 17:44   #1973
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
jezu napisałam żelasko przez S
zdarza się najlepszym najważniejsze, że zauważyłaś błąd
Stary 2009-01-19, 17:46   #1974
popscene
Wtajemniczenie

Od 5 lat nie mieszkam tam gdzie jestem na stałe zameldowana a tam się wlaśnie rozliczam.
Rozliczamy się tam gdzie wybierzemy, jeśli mamy dwa meldunki czasowy i stały. Nie ma obowiązku rozliczania się tam gdzie się faktycznie mieszka jeśli na stałe ma się meldunek gdzie indziej.
Stary 2009-01-19, 17:47   #1975
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

hehe ale sie usmialam dzisiaj Kasiaher pisała, ze ustalili z TZ ze "staraja" sie o dzidzie...a przed chwila moj TZ napisal mi smsa z pracy "Misiu, ja chce dzidzie. Taka malutka dziewczynke!! corusie tatusia"
neska22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-19, 17:51   #1976
kliwia
Zakorzenienie

neska
Stary 2009-01-19, 17:51   #1977
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez neska22 Pokaż wiadomość
hehe ale sie usmialam dzisiaj Kasiaher pisała, ze ustalili z TZ ze "staraja" sie o dzidzie...a przed chwila moj TZ napisal mi smsa z pracy "Misiu, ja chce dzidzie. Taka malutka dziewczynke!! corusie tatusia"
mój chce synusia tatusia

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-01-19, 17:54   #1978
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Cytat:
neska
Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
mój chce synusia tatusia
w sumie duzo razy juz o tym gadalismy, kiedy zaczniemy "starania" ale doszlismy do wniosku ze poczekamy do wesela bo jak np uda nam sie powiedzmy w lipcu to w chwili slubu to bedzie poczatek ciazy i moge sie zle czuc...i miec wesele zrąbane.... zaczniemy tuz po slubie...
a teraz mi napisał:
"jak przyjade to pogadamy o tym , czuje silny instynkt ojcowski "
neska22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-19, 17:56   #1979
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
dziewczyny mam takie pytanko: czy wy nie macie żadnych wątpliwosci jak to bedzie po slubie?? bo ja im blizej slubu tym mam ich wiele. kurcze codziennie mam burze mózgu w głowie, bo wyobrazam sobie rózne historie z nami w roli głownej. tak wiele mam jakis głupich obaw, których wiem, ze [owinnam sie pozbyc jak np. czy on po slubie sie nie zmieni tp.
czasami to juz mnie głowa od tego wsyztskiego boli az mi sie tego slubu odechciewa, ale za chwile mysle sobie jaki to ma sens (ten strach) dlaczego ma byc źle?? przeciez nie musi.
i nie wiem czy to normalne ze tak sie tym przejmuje??
Ja tez tak mam ,im blizej do slubu tym glupsze mysliale to podobno normalnetaki stresik
popscene a o jakiej fryzurce myslisz?Bo rozumiem ze nie zapuszczasz?tez mam boba i juz sama nie wiem co wymyslic z tych wlosow.W dodatku nie mam jesczze fryzjera;/

pomysl z woalką wydaje się super

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

Edytowane przez atomufka
Czas edycji: 2009-01-19 o 18:04 Powód: dopisek
atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-19, 18:14   #1980
kabimba
Raczkowanie

Czesc dziewczyny, Czytam was dość regularnie i nadszedl najwyzszy czas zeby zrobic forumowy "coming out" i cos pogadać a nie tylko podczytywać.
Ja mam ślub jak kilka z Was: 2maja2009. Oby tylko była ładna pogoda, żeby lato przyszło wcześnie!
Z wazniejszych rzeczy załatwionych mamy sukienke i zamowione obraczki,
Zaleglosci mam z zaproszeniami, bo to zanim przyjda, zanim je podrukuje.. eh..
Dziewczyny powiedzcie mi jaka technikę bedzie stosować: odmieniać nazwiska zgodnie z polszczyzną, czy pytać ludzi jak wolą..? sama nie wiem...

PS. prosze o dopisanie do kalendarza
kabimba jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości