![]() |
#1201 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część VIII
ja tez kocham,maleńka. <33 i nie smutajj nam się
![]() Cytat:
![]() ------------------------ 1.Mocno wierzę w to,że czasami miłośc trwa nawet wtedy .. gdy ukochana osoba odejdzie .. 2.Ukrywała swoje piękno. Chciała by świat dostrzegł w niej cos więcej .. 3.Bo On przypomina mi, kim tak naprawde jestem. <3 4.nie jestem w stanie juz dłużej marzyć .. 5.Znalazła Go. Był tym wymarzonym. 6.Aby teraz zaznać szczęscia musiała zapomniec,że kiedyś miała więcej .. 7.Pamietam te dni, w których dzieliłam z Nim niebo.. 8.Pamietam te dni kiedy sięgałam nieba. 9.Tęsknie za Tobą. Mam wrazenie,że zabrałeś ze soba druga połowę mnie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1202 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
__________ czegoś więcej trzeba mi, niż zabawy w Twoje 'my' Nikt nie da Ci jeszcze jednej szansy jesteś tym, kim chcesz Co dzień zdobywam kolejne dwa metry, kolejne dwa metry wyścigu do mety Robi się groteskowo rozejrzyj się wkoło siebie. czy masz ta jedna rzecz bez której nie da się żyć? maleńka cząstka szczęścia. na razie wystarczy i co z tego, że się ładnie uśmiechasz? dobrze wiem czego chcesz. widać to w Twoich oczach łatwo przewidzieć czego chcę. Ale czy wiesz o czym marzę?
![]() |
#1203 |
Zadomowienie
|
Takie naskrobane na szybko : słodkie brednie. Serce złamane na pół. Zapach pomarańczy. Znów mi się śnisz. Dzieli nas sen. Nikt nie wygrywa tej nocy. Chore myśli kłębią się. Przejadłam myśli, wypiłam marzenia. Wierzyć chce, że ciągle mnie kochasz. Kochankowie, których nikt nie rozdzieli W Twoje sny chciałabym wejść. To nie są czasy na jedyną w życiu miłość. Może tej nocy też nie mogłeś zasnąć... Więc nie broń się, nie tłumacz nic... rozbieraj mnie. Słowa stały się zbyt banalne, by wyrazić to co poczułam. Kłamałam gdy mówiłam, że potrafię żyć bez Twoich rąk. Nie myśl, że się skarżę żal mi tylko marzeń... z dziecięcych dni.
#1204 |
Raczkowanie
|
wiem że wytrwamy . <3 ja nadal czekam na tym samym placu z nadzieją , że Cię zobaczę , że przyjdziesz po mnie tak , jak to sobie ustaliliśmy , że odprowadzisz do domu , pocałujesz , pożegnasz .. każde słowo zimno brzmi . wiem że wytrwamy , ale nie mieć go blisko gdy tak go potrzebuję to skok z mostu .. czas traktuję z rezerwą . .. i nie mów mi że bycie razem to piękność , jakie razem , kur..wa przecież MY to JEDNOŚĆ !
![]() |
#1205 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Miło, tym bardziej, że sama je pisałam ^^ Ale wątek z prośbami jest tutaj ![]() Chociaż może będę mogła Ci jakoś pomóc, bo sama jestem w podobnej sytuacji. Lubię popijać gorącą czekoladę rozmawiając z Tobą przez telefon, kiedy mam pewność, że i Ty siedzisz przy stoliku przegryzając ulubione herbatniki. Taka mała namiastka czegoś, na co czekam już zbyt długo. Tej nocy prawie byłam martwa, a Ty zapytałeś mnie, czy chce Ci coś powiedzieć. I wierz mi, ze chciałam. Chciałam Ci powiedzieć całą prawdę. Że umieram bez Ciebie, że już nie potrafię dłużej widywać Cię dwa razy w miesiącu i czuję, że odkąd Cię poznałam, nie myślałam jeszcze o niczym innym niż o Tobie. Ale wiesz jak to jest, gdy tak bardzo chcesz komuś coś powiedzieć i czujesz, że nagle nie umiesz mówić? Stoisz w bezruchu, masz ściśnięte gardło i wszystkie słowa mieszają się ze sobą. Ale nie martw się, gdy tylko oswoję się z myślą, że nie znikniesz nagle z mojego życia, tak w pięć sekund, to obiecuje Ci, ze powiem Ci to wszystko. Opowiem, jak bardzo tęskniłam, o tych nocach, kiedy nie spałam, by o Tobie myśleć i jak nie odrywałam oczu od telefonu czekając kiedy napiszesz. Zwykle sypiałam w twojej ulubionej koszuli. Jednak to tak, jakbym mordowała samą siebie. Czuć Twoją obecność, a jedyne co można zrobić to przepłakać tą kolejną, cholerną noc. Nawet zapach już wietrzeje... _________________________ ______ Całun brudu otula mnie. Pomnik mych pozbawionych marzeń. Wzbierające strumienie żalu. W tej martwej godzinie, gdy wszystko jest puste... Jak wiele czasu musi upłynąć by znów znaleźć miejsce dla nadziei? To jakby poczuć nóż w plecach. Kto Ci płaci za mówienie mi ile jestem warta? Czas już bym padła przed Tobą na kolana? Z małych dziewczynek staniemy się bohaterkami tej nocy. Moje perspektywy stały się mniej obiecujące. Zdaje się, że straciłam świat i straciłam wiarę. Moje słowa są zdrętwiałe. Moja miłość została skradziona, przerobiona i sprzedana. Woda zakropiona Twoją trucizną. I jeśli wiesz dokąd zmierzam... ... nie mów nikomu. Zostałam zniszczona przez doskonałość jaką jest życie. A mogło być tak cholernie dobrze... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1206 |
Raczkowanie
|
Macie może coś na temat szybko upływającego czasu ?
zmęcznia , lekkiej rutyny itp? |
![]() ![]() |
![]() |
#1207 |
Raczkowanie
|
come on baby light my fire ..
![]() Ain't No Sunshine when she's gone... Be careful what you wish for cus you just might get it deszczowe wtorki , które przyjdą po niedzielach... "Samotnie po stromych schodach ku przeznaczeniu..." śniło mi się, że nie żyjesz |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1208 |
Rozeznanie
|
the best day ever .
obietnica , którą złam gdy tylko ją złożył . bite me // ugryź mnie . były to jedynie słowa, a raniły jak sztylet . dlaczego dopiero jak odejdzie -zaczynam tęsknić .? "a nawet jeśli tak jest, ze już go straciłam, zyskałam jeden dzień szczęścia. świat jest, jaki jest, i każdy dzień szczęścia graniczy niemal z cudem" ![]()
#1209 | |
xoxo
|
Cytat:
____________ stałam na środku chodnika i wpadrywałam się z osłupieniem jak całujesz JĄ. znudziło mi sie bycie królewną, będę teraz ździrą;D diamentowe łzy kapały po jej porcelanowej twarzy
![]() |
#1210 |
Rozeznanie
|
Jeszcze wierzę w drugiego człowieka.
słowa nieczułości. 'Zanim zrozumiesz jak bardzo kochałeś ją, ona zapomni już świat Twych rąk' 'była kiedyś z kimś kto obiecał raj i nagle znikł' w biegu gubią łzę każda łza jest silna. każda miłość pierwsza Przeszłością sobie bądź. jestem powietrzem byle tylko nie czuć nic, uśpić serce, zabić wstyd. cud miłości
#1211 |
Raczkowanie
|
„Serce zimne jak lód zalewam łykiem herbaty"
„ Nie oczekuj ode mnie wiele, nie posiadam nic ponadto, co zostało wyśpiewane. Niczego prócz łamanej melodii i myśli w trybie shuffle" "Dotykam swoich powiek - drugiej strony fotografii - czuję szaleńca, który chodzi po wodzie, a który utonie. Z kłującym skupieniem wpinam się w czarne wyrazy białych wierszy. Odmrażam z nich ludzkie dusze, pożyczam - morduję człowieka i czerwonymi palcami gładzę białe piersi kobiet"* "Kiedy pragnę podarować siebie, ty dostajesz znak zapytania" / z netu skądś tam . a może to ciemnosc w zakłopotaniu mruga? Edytowane przez Vivi12399 Czas edycji: 2009-01-19 o 17:40 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#1212 |
Rozeznanie
|
Gdybym kiedyś mogła przytulić Boga..
skazana na twój szyderczy uśmiech widzę krople nieba w jego oczach namiętność wymyka mi się przez palce skupiona na twoim oddechu <33
#1213 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
miłooo .. a Twoje kradnę od dłuższego czasu . ;D słońce wisi na lazurowym tle ..
nad nami tęcza na powiekach - szczęścia łzy . wiatr zwiewa złe wspomnienia z minionych lat . przy mnie bądź . <3 pozostaje nam tylko żyć wspomnieniami . </3 dobrze zamknij drzwi , schowaj szczęście na resztę dni .. wydzierasz kartki z horoskopu .. życie przemieniło moje serce w sopel lodu ..
![]() ![]() |
![]() |
#1214 |
Rozeznanie
|
miłość to tylko stan przejściowy. szczególnie u chłopców. niestety.
jedno uczucie, dwa serca. a w Twoich zielonych oczach blask miłości.. z całym światem nie wygram a więc łatwiej będzie zniszczyć samą siebie. jego dłoń chwyciła moją. cały mój świat w Tobie się streszcza.
![]() |
#1215 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1216 |
Raczkowanie
|
Mężczyzna jest jak kwiat - trudno wyobrazić go sobie bez kielicha;p;p;p
Słowami pieści się kobietę stokroć czulej niż gestem ![]()
#1217 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() ![]() ![]() bez offa Im więcej z Tobą rozmawiam tym dajesz mi coraz więcej do zrozumienia Codziennie wiem o Tobie więcej i coraz więcej Ciebie pragnę Coraz bardziej wierze w nas Coraz częściej myślę, że niepotrzebnie I tylo te rozmowy trzymają mnie przy życiu To wtedy mogę Ci powiedzieć to czego osobiście nie powiem. wiem, badziewne ale trudno ![]()
![]() |
#1218 |
BAN stały
|
ustosunkuj się do tego, że Twoja obecność w moim życiu nagle zaczęła być zbędna.
prawie w niebie. jakiemu to przypadkowi zawdzięczam, że w ogóle przyszłam na świat?! czy to istotne? słowem - jest częścią wszystkiego, co składa się na moje życie. chciałbyś coś dodać? niefortunnie wpływasz na przebieg zdarzeń w moim życiu. może i poniekąd Twoje sprawy dotyczą mnie jeszcze, ale Ty jako osoba, wybacz bezpośredniość, wcale. przez chwilę grałeś ważną rolę w moim życiu, teraz możesz wybrać pomiędzy epizodem a całkowitym pozbyciem się Ciebie ze scenariusza. nie próbuj mądrym być. zabawa w Twoje "my" chcę być z kimś, kto dojrzał, by mnie mieć. |
![]() ![]() |
![]() |
#1219 |
Rozeznanie
|
chociaż serce czasem z i m n e jak bruk nad ranem.
Dancing till the morning on a velvet sky. // Tańczyć do rana na aksamitnym niebie Przez okno patrzę w gwiazdy, nad miastem wisi wszechświat. I spójrz: ziemia aż ciężka od krwi wiatr w kominie śpi, bo ciemno. A ja? Co ja? Co będzie ze mną? I'll give you some oh-la-la.Voulez vous coucher avec moi? // Dam Ci trochę oh-la-la. Pójdziesz ze mną do łóżka? Więc idź. Są światy inne niż ten... Podróbka SZCZĘŚCIA z fabryki na Tajwanie? no matter what they say. // nieważne, co oni mówią. tomorrow we might wake on the other side // jutro może obudzimy się na innej stronie |
![]() ![]() |
![]() |
#1220 |
Przyczajenie
|
*Zawsze z Tobą. ; * Nigdy osobno.!
*Chcę zacząĆ nowe życie.Ale mam jedną obawe.. spOtkaĆ znowu Ciebie w mOim życiu. ; ( * Dziś na Obiad.. pOprOszę Ciebiee z truskawkOwą pOlewą. ; * * Malinowy ten świiat. < 3 * Mieszkam na Grejfrutowym Wzgórzu. Czy dlatego Moje życie jest takie gorzkie ? * A teraz poproszę Pana na nasz ostatni taniec. * ... obejmij ustami kieliszek Tequili ... * Jeśli kochasz to nie żałuj, przytul mocno i pocałuj . * ha . Sprzątam MiłOśĆ . ; ** < 3 |
![]() ![]() |
![]() |
#1221 | |
Zakorzenienie
|
: ))
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1222 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() -- dziewczyny . te dluzsze dluzsze cudowne, prawie od kazdej kradne. Wiecej wiecej ![]() Łatwo jest uwierzyć w siebie, gdy się kłamie, ponieważ wtedy mówi się o kimś innym.
Opadlam tak jak liscie opadaja, gdy nie maja juz sil trzymac sie galezi. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1223 |
Raczkowanie
|
Boże pędzicie jak szalone
![]() ![]() ![]() teraz coś ode mnie: Chroń to co zostało, by reszty nie stracić. Kiedy patrze w jego źrenice widze własne odbicie.! wspomnienia które iskrzą..</3 pomyśl, że to sen, że to wcale nie działo się.... piękno ciszy zakłócone. taka noc jak ta, ale do sedna...%) los dał mi przywilej- łap chwile. Okey, łapie, biorę oddech wiem, że żyje. Pamięć łapie kontekst, to co najważniejsze.;] bez żalu jak Hobot trzy,sześc,piec w podroży bez czasu na życie, by korzenie zapuścić. Nie chce sie łudzić, to nie ja, to mnie nudzi. w pamięci slajdy z wszystkich najlepszych lat, szafa, gdzie tajemnice kryją sie po kątach. Łajdackie życie po swojemu z biglem. Hej przygodo, bo chce żyć jak najintensywniej Dwoje ludzi, których życia drogi biegną obok, by przypadkiem kiedyś spotkać sie mogły Jedna decyzja- sto tysięcy konsekwencji cudownie świeci słońce Mam obowiązek żyć pełnia dni Wszechobecna rzeczywistość skażona brudem oderwanie się od niej praktycznie graniczy z cudem Nie sugeruj się tłumem ludzi jak nie po kolei trzeba mieć w głowie by zrezygnować będę walczyć i wygrywać czynnik obronny by nie zwariować kocham kochac zbyt dosadnie - tylko tak umiem, wybacz
#1224 |
Rozeznanie
|
Miłość jest tyranem, wiesz? Właściwie możemy tylko podnieść ręce do góry i być dobrej myśli, prawda? Byłam taka podniecona na myśl, że mam Cię poznać. I co? Chciałam słuchać, jak Ty mówisz... Oboje wiemy, że nie jesteśmy w sobie zakochani. Kiedy ludzie przekraczają granicę miłości? (: |
![]() ![]() |
![]() |
#1225 | |
xoxo
|
Cytat:
ojjj nie zauważyłam. ![]() fajnie,że komus sie podobaja moje opisy ![]() ale i tak nic nie przebije Twoich ;* potrafisz trafić w mój gust;D __________ Męczyć, wzdychać, wszędzie się wpychać Obrabiać, szlifować, ładnie się bawić Wziąć kilka razy a potem zostawić zły on, bardzo zły on Ujeżdżać, poskramiać, w przerwach coś nucić Wyjść do sklepu i już nigdy nie wrócić Ugniatać, naciskać, łechtać i pryskać kręcisz mnie mały rozwijam sie z wiekiem lecz wciąż jestem tym samym człowiekiem. o 4 nad ranem wszystko jest możliwe
![]() |
#1226 |
Wtajemniczenie
|
Lecz wyboru nie dał dobry Bóg, stoję dziś u kresu moich dróg...
Bob budowniczy zawsze da radę! Bob budowniczy nie jest sam! xD opis na L 4 ![]() E tam x 2 ![]() a wyklaskane mam na to!
#1227 |
Zakorzenienie
|
zróbmy to niemoralnie, weź mnie na ławce przy fontannie
zaciągaj się miłe złego początki, lecz koniec żałosny jak kochać to księcia, jak kraść to miliony, jak grzeszyć to w Paryżu gubię się grzesze niedoskonałością stoje tu z rosznurowanymi butami kupuje szczęśliwe chwile
![]() |
#1228 |
Rozeznanie
|
Witam
![]() Oto kilka moich opisów, dodam że to mój pierwszy wpis ![]() 1.Mocno przytul mnie i zaczaruj życie w sen . 2.W uścisku naszych ciał jest ukryty cały świat . 3.Szczęście ma twój zapach gdy w nocy obok śpisz 4.Szeptem do mnie mów, szeptem się nie kłamie. 5. Chcę Twoich czułych rąk,słońca i zieleni i lata w środku zimy chcę. 6.Błądź przez moje korytarze, tak o tym marzę. 7.Między nami wciąż może wydarzyć się więcej. 8.Przebij się do mnie, weź mnie na ręcę i zabierz jak najdalej stąd. 9.Nasze oczy się spotykają...rządze piętrzą. 10. Oczy zapłoną jak płomyki świec, wszystko porzucisz żeby do mnie biec. Może komuś się coś spodoba ![]() ![]()
#1229 |
Raczkowanie
|
przyspieszyć czas prosze.
Na do widzenia, ponownie się witać . ..to miłość przed którą wielu mnie ostrzegało "musze być w tej grze, w tej grze..." ` Chwile te najgorsze kiedy Ciebie nie ma.. "Z Wami dolece do gwiazd i pokonam strach ` Ma spojrzenie warte grzechu i najsłodsze usta świata ` 'denerwuje się gdy jesteś znowu mdły !' .obrastam w siłę, bronię się.. 'Znów pada deszcz, ja mimo to częściej zerkam ku górze...'
![]() |
#1230 |
Zakorzenienie
|
w kieszeni schowane marzenia czekające na spełnienie
chcesz wejść mi na głowę? zapraszam. masz ochotę wchłonąć szczęście całego świata? To za dużo, uwierz. nawet gdy mróz szczypie Twoje policzki, wschód słońca jest tak samo piękny dziś służę za klasyczny przykład leniucha. możesz zrobić to nawet brutalnie. Tylko pocałuj mnie wreszcie. dziwisz się, że ja jestem chamska? raczej się przyzwyczaj Tak smakują realia ktoś kiedyś ich życie spieprzył bezpowrotnie spróbuj dotrzymać tempa pędzącemu światu możesz wszystko? spróbuj zapomnieć o czymś, co zmieniło Twoje życie
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:05.