Najpiękniejsze Panny Młode 2010 cz. III - Strona 163 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-01-19, 20:34   #4861
Samoa
Zakorzenienie

Dot.: Najpiękniejsze Panny Młode 2010 cz. III

Cytat:
Napisane przez obca7 Pokaż wiadomość
Grają do 4 W sumie nie pytaliśmy czy mozna dłużej, ale myślę, że wystarczy. Teraz przeważnie graja do 4 Przynajmniej na tych weselach co ja byłam tak właśnie było. Obojętnie na którą godzinę jest wesele to i tak goście przeważnie o 2 jadą do domu.
Myślę, że do 4 wystarczy, a że mamy wesele dwudniowe to na pewno się wytańczę
poza tym skoro graja do 4 a nie do oporu to masz problem z głowy jak skończyc imprezęMOi znajomi nie wiedzieli jak powiedziec ludziom, że już by chceli koniec i sie położyc.
Samoa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-19, 20:37   #4862
jozia
Zadomowienie

GG do jozia

U nas orkiestra gra do 4-5 wiec i tak wystaraczajco. to zalezy jak goscie beda sie bawic i jak my bedziemy chcieli. Ale to juz na weselu mamy ustalic...
jozia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-19, 20:38   #4863
Claris
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
poza tym skoro graja do 4 a nie do oporu to masz problem z głowy jak skończyc imprezęMOi znajomi nie wiedzieli jak powiedziec ludziom, że już by chceli koniec i sie położyc.
W takim wypadku najlepiej jakoś dyskretnie powiedzieć grajkom, żeby ogłosili koniec wesela i zaprosili na poprawiny
Claris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-19, 20:39   #4864
can't be perfect
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość
pewnie tak

dobranoc ja uciekam
a ja siedze nad notatkami bo mam jutro zaliczenie semestralne, ale mi się strasznie nie chce.. nie mam weny więc troche posiedzę ...

my tez chcemy na 16, bo u nas szybko sie konczą wesela.. rodzinka się już zaczyna rozjeżdżać o 3.. więc rzadko ktoś wytrzymuje do 17, a my chcemy sie jak najdłużej bawic na swoim weselu

Edytowane przez can't be perfect
Czas edycji: 2009-01-19 o 20:41
can't be perfect jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-19, 20:40   #4865
Claris
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez can't be perfect Pokaż wiadomość
a ja siedze nad m=notatkami bo mam jutro zaliczenie semestralne, ale mi się strasznie nie chce.. nie mam weny więc troche posiedzę ..
Może Cię to pocieszy, ale nie jesteś sama. Siedzę razem z Tobą odkąd wróciłam z uczelni
Stary 2009-01-19, 20:41   #4866
obca7
Wtajemniczenie

Wszystko zależy od ludzi jak będą się bawić Ja uwielbiam tańczyć I nie raz zdarzyło się, że ostatnia z Tżtem schodziłam z parkietu Mam nadzieję, że na własnym wytrzymamy do końca
obca7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-19, 20:42   #4867
Samoa
Zakorzenienie

jak ja juz bym chciała miec wszystko załtwione.....i juz tylko odliczac dni do slubu, miec już skończona pracę mgr, obronic się powiedzmy tydzień przed ślubem, kupowac mieszkanko za gotówke haha jakiś penthouse z widokiem na Tatry, zrobic sobie podłoge z kambodżańsko-marokańskiego drewna z amazonii w kolorze afrykańskiego hebanu ehhhh A poważnie to widzicie jakie fazy łapię jak mam sie uczyć

Claris mieli dj bez poprawin a zostali ludzie przy stołach modlacy sie do krokieta jak to kiedys podsumowała Lain

Edytowane przez Samoa
Czas edycji: 2009-01-19 o 20:43

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-01-19, 20:45   #4868
jozia
Zadomowienie

GG do jozia

Samoa marzenia niesamowite masz moze wygras w Totka to wszytsko CI sie uda
Stary 2009-01-19, 20:46   #4869
can't be perfect
Wtajemniczenie

a jak tam wygląda raning naszych tytułów..??

no ja siedze już od 16, z przerwą na odwiedziny Tzta, ale coś mi do tej główki wejśc nie może..echh
Stary 2009-01-19, 20:47   #4870
akzseinga84
Przyczajenie

GG do akzseinga84 Send a message via Skype™ to akzseinga84

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
no własnie.... do pólnocy to pół biedy ale od północy do rana zabawiaj gości to masakra... jakby nie patrzec 12 godzin tanczenia nawet tancerza by wykonczyło a co mówić nas w sukniach do ziemi itp... nie wiem sama.. chwilę temu byłam za godzina 16 teraz znów mi 17 po głowie krąży... gdzie ten tż
U nas śluby zaczynaja się od 11.00. Jeżeli wesele jedno-dniowe to do oporu,a jak dwu-dniowe Młoda Para po oczepinach ucieka-hehe

Zazdrosze wszystkim dziewczynom, które już sie urządzaja- JA TEZ CHCE !!!!

I współczuje wszystkim uczącym sią- ja też się męcze
akzseinga84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-19, 20:49   #4871
lain
Zakorzenienie

Cytat:
a jak juz nie prześpię nocy to normalnie cały kolejny dzien tez moge nie spac. Jak wracam z imprezy nad ranem to wstaje o dziwo o 8.
ja tez po impreazach wstaje po przespaniu zaledwie paru godzin. tylko, ze ok godziny 15 scina mnie z nog i tak czy siak odsypiam tyle ze pozniej

co do kolorow w mieszkaniu to jeszcze sie nie zastanawialam. choc pewno zrobimy tak, ze poprzegladamy katalogi i znajdziemy cos fajnego na czym bedziemy sie wzrorowac. np. bardzo podobaja mi sie bialo-bezowo-brazowe sypialnie

co do kuchni to spodobalo sie nam ostatnio cos takiego
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg kuchnia.jpg (65,5 KB, 28 załadowań)
lain jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-01-19, 20:49   #4872
jozia
Zadomowienie

GG do jozia

J sie juz zegnam i ide spac bo musze jescze o 3:15 wstac i antybiotyki wziaść ale to najpierw tzreba cos wmusic do jedzonka w siebie ehh a juz mi sie oczka zamykaja...

Lain dla mnie kuchnia super
Stary 2009-01-19, 20:50   #4873
Claris
Zakorzenienie

Cytat:
Claris mieli dj bez poprawin a zostali ludzie przy stołach modlacy sie do krokieta jak to kiedys podsumowała Lain
Ło matko

Cytat:
Napisane przez can't be perfect Pokaż wiadomość
a jak tam wygląda raning naszych tytułów..??

no ja siedze już od 16, z przerwą na odwiedziny Tzta, ale coś mi do tej główki wejśc nie może..echh
To ja tak o 18 zaczęłam, ale jesyem już na etapie robienia ściągi, bo o tej porze już nic mi nie wchodzi do głowy, pomijając, że niewiele w niej jest
Stary 2009-01-19, 20:51   #4874
can't be perfect
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez akzseinga84 Pokaż wiadomość
U nas śluby zaczynaja się od 11.00. Jeżeli wesele jedno-dniowe to do oporu,a jak dwu-dniowe Młoda Para po oczepinach ucieka-hehe

Zazdrosze wszystkim dziewczynom, które już sie urządzaja- JA TEZ CHCE !!!!

I współczuje wszystkim uczącym sią- ja też się męcze

ciekawe po co ucieka na 11 godzinę to ja bym sie na pewno nie wyrobiła, bo maikajż fryzura i wyspać się troszkę trzeba..
co region to inne zwyczaje panuja u nas sluby to najszybciej na 16 są

lain ja też coś w tym stylu chce mieć kuchnię

Edytowane przez can't be perfect
Czas edycji: 2009-01-19 o 20:52
Stary 2009-01-19, 20:51   #4875
kubusewa
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do kubusewa

Owusz witajcie
właśnie udało mi się wyjść zwycięsko z kolejnej narzeczeńskiej batalii pod tytułem: KOchanie mamy jeszcze czas ....
Zawieźliśmy zaliczkędla orkiestry.. 500zł
cała impreza 3000zł (4facetow +wokalistka) Basista menago powiedział. że grają do 4 .. no chyba, że ludzie o tej porze na prawdę dobrze się bawią to przedłużają.. w zależnośći.. od zabawowości gości...
Pan mi powiedział, że ma juz zarezerwowane 2 terminy na 2011
No to na ten moment ode mnie wszystko.. wybaczcie, że nie odniose sie bezpośrednio do Waszych rozważań, ale z deka mam jutor 2 zaliczenia i muszę nadrobić ten czas, któy już straciłam na lekarza, paliwo, obiad i zaliczke
Buzka
Choć nie .. lain kuchnia nawet fajna.. ale jak dla mnie z deka za ciemna.. ja szukam czegoś bardziej miodowego.. jaśniejszego w każdym razie

Edytowane przez kubusewa
Czas edycji: 2009-01-19 o 20:55
kubusewa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-01-19, 20:56   #4876
tancerka212
Zakorzenienie

ehhh a mnie chyba PMS dopada... nic mi się nie chce, nauka nie idzie bo głowa nie pracuje... dziś tż miał wizytę duszpasterską i ksiądz się zgodził udzielić nam ślubu!!! wiedziałam że się zgodzi bo to nasz super ksiądz ale bałam się że powie że w razie czego jak będzie inny ślub w tym dniu u niego w Kościele to nie bedzie mógł przyjść ale powiedział że będzie mówił w razie czego innym wczesniejsze godziny żeby na naszą 17 się zjawić u nas a potem zapraszamy go na wesele gdybyście widziały jak szaleje na parkiecie normalnie król imprezy!!! strasznie się cieszę

mniej się cieszę za to że nie zrealizowałam dziennego przydziału nauki przez to rozkojarzenie... nie wiem jak to dalej będzie z tą sesją...

ale nie będę teraz o tym myśleć dziś mama powiedziała że skoro już zaczęliśmy kupować z tżtem rzeczy (znaczy się suszarkę fajną sobie kupiliśmy) to teraz mamy sobie kupić czajnik elektryczny i opiekacz do kanapek mama to juz chce pralki itp ale po pierwsze nie ma gdzie tego postawic a po drugie to szkoda żeby gwarancja uciekała a pralka stała nieużywana... no a kanapki będę sobie już na stancji piekła

idę spać dziewczyny bo mi głowa odmawia posłuszeństwa;*

Edytowane przez tancerka212
Czas edycji: 2009-01-19 o 20:59
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-19, 20:58   #4877
akzseinga84
Przyczajenie

[quote=can't be perfect;10562292]ciekawe po co ucieka na 11 godzinę to ja bym sie na pewno nie wyrobiła, bo maikajż fryzura i wyspać się troszkę trzeba..
co region to inne zwyczaje panuja u nas sluby to najszybciej na 16 są

Rano czasu malutko,ale wątpie zebym mogła spać, więc może lepiej
Z resztą mamy mase ludzi przyjezdnych i sporo nocuje u mnie w domku- czyli od rana będzie głośbo-hehe.
Stary 2009-01-19, 21:08   #4878
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jozia Pokaż wiadomość
Samoa marzenia niesamowite masz moze wygras w Totka to wszytsko CI sie uda
haha szczególnie kambodżańsko-marokokańskie drewno z amazonii
Kochana - ja ma w planach sie dorobic takiej kasy, jeszcze nie wiem jak, ale główka pracuje

Cytat:
Napisane przez kubusewa Pokaż wiadomość
Owusz witajcie
właśnie udało mi się wyjść zwycięsko z kolejnej narzeczeńskiej batalii pod tytułem: KOchanie mamy jeszcze czas ....
Twoje owusz witajcie zobaczyłam jako owulacje
Samoańczycy gratulują, mozesz przyjśc jakąs danine machnąć
Ej dziewczyny - zespól czy dj?

Lain wczoraj słuchałam tego Twojego zespołu, oni super grają, może bym ich tak wzięła...nie wiesz jak oni z terminami?
Stary 2009-01-19, 21:10   #4879
tancerka212
Zakorzenienie

mając ślub na 11 to najpóźniej do fryzjera trzeba na 7 rano!!! to zakłady fryzjerskie sa tak rano czynne??? toż to pobudka chyba o 5 by musiała byc.. i jak tu do rana na takim weselu wytrwac??? kurczę u mnie śluby sa najwcześniej o 15 albo o 16. a my bierzemy 17 i juz się nie zastanawiamy nad tym wyśpię się, spokojnie sie powyciągam o poranku, wszystko będzie na spokojnie tym bardziej że sesja będzie innego dnia więc będę sobie czekać na tżcika i z nim smsowac cały dzień a może poproszę go niech ze mną pojedzie do fryzjera do jego cioci jak mu się bedzie nudziło dobra spadam do łóżka bo jutro wstaję o 6:30 i mam kolokwium buziaki
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-19, 21:13   #4880
aniolekKB
Zakorzenienie

GG do aniolekKB

Cytat:
Napisane przez Claris Pokaż wiadomość
W takim wypadku najlepiej jakoś dyskretnie powiedzieć grajkom, żeby ogłosili koniec wesela i zaprosili na poprawiny
Już raz pisałam jak to się w naszych stronach robi. Jak jest koniec imprezy, to orkiestra śpiewa: "Kiedy ranne wstają zorza" (zwykle ok. 4 rano) i wszyscy pozostali goście zmywają się do domów
A u nas sprawy ruszyły z kopyta. jutro będę wiedzieć jak tam terminy u jednego bardzo dobrego kamerzysty i fotografa. Ceny też ma nawet ok W tym i w przyszłym tygodniu oglądanie i decydowanie się na sale
aniolekKB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-19, 21:16   #4881
kubusewa
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do kubusewa

Cytat:
haha szczególnie kambodżańsko-marokokańskie drewno z amazonii
Kochana - ja ma w planach sie dorobic takiej kasy, jeszcze nie wiem jak, ale główka pracuje

Twoje owusz witajcie zobaczyłam jako owulacje
Samoańczycy gratulują, mozesz przyjśc jakąs danine machnąć
Ej dziewczyny - zespól czy dj?

Lain wczoraj słuchałam tego Twojego zespołu, oni super grają, może bym ich tak wzięła...nie wiesz jak oni z terminami?
Napisalabym, że głodnemu chleb na myśli... ale że głodny głodnemu wypomni.. to już nic nie powiem
Stary 2009-01-19, 21:17   #4882
akzseinga84
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
mając ślub na 11 to najpóźniej do fryzjera trzeba na 7 rano!!! to zakłady fryzjerskie sa tak rano czynne??? toż to pobudka chyba o 5 by musiała byc.. i jak tu do rana na takim weselu wytrwac??? kurczę u mnie śluby sa najwcześniej o 15 albo o 16. a my bierzemy 17 i juz się nie zastanawiamy nad tym wyśpię się, spokojnie sie powyciągam o poranku, wszystko będzie na spokojnie tym bardziej że sesja będzie innego dnia więc będę sobie czekać na tżcika i z nim smsowac cały dzień a może poproszę go niech ze mną pojedzie do fryzjera do jego cioci jak mu się bedzie nudziło dobra spadam do łóżka bo jutro wstaję o 6:30 i mam kolokwium buziaki

My sesję mamy tego samego dnia

Ale co tam razem zwaczymuy wszystko
29.05.2010 - ten dzień będzie nasz i będzie wspaniale

Spadam się uczyć.
Życze miłego klikania
Stary 2009-01-19, 21:21   #4883
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kubusewa Pokaż wiadomość
Napisalabym, że głodnemu chleb na myśli... ale że głodny głodnemu wypomni.. to już nic nie powiem
a idź, do owulacji na mysli to jesszcze dobrych pare lat
To pewnie mój podświadomy strach przed owulacją moje id i ego i superego wszystko na raz daje o sobie znać
Stary 2009-01-19, 21:23   #4884
lain
Zakorzenienie

Cytat:

tylko, ze to co jest teraz na stronie to juz nieaktualne jest, bo wokalistke maja inna. ale ta nowa tez ok spiewa. my dostalismy plytki do posluchania - jedna zgrywana z mikrofonu w czasie wesela a druga taka nagraniowa.
z tego co pan mowil poczatkiem grudnia to na razie niesmialo ludzie pytaja o 2010. jak jest teraz to nie wiem. my cos sie nie mozemy zebrac zeby umowe podpisac
Stary 2009-01-19, 21:31   #4885
Karlain
Rozeznanie

Lain, bardzo fajna kuchnia, ale ja u sibie bedę miała pewnie jasniejszą, bo w domku u rodziców teraz mamy taką ciemną, do tego kilka szafek kremowych i z szybkami mlecznymi + jasno-zielone ściany i kafelki i słonecznki (ładna bardzo) ale już mi się znudziło. No chyba, że mi się odwidzi
Karlain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-19, 21:33   #4886
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Karlain Pokaż wiadomość
Lain, bardzo fajna kuchnia, ale ja u sibie bedę miała pewnie jasniejszą, bo w domku u rodziców teraz mamy taką ciemną, do tego kilka szafek kremowych i z szybkami mlecznymi + jasno-zielone ściany i kafelki i słonecznki (ładna bardzo) ale już mi się znudziło. No chyba, że mi się odwidzi
ja cale zycie mialam jasna dlatego pewnie ciagnie mnie do ciemniejszej
Stary 2009-01-19, 21:37   #4887
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
tylko, ze to co jest teraz na stronie to juz nieaktualne jest, bo wokalistke maja inna. ale ta nowa tez ok spiewa. my dostalismy plytki do posluchania - jedna zgrywana z mikrofonu w czasie wesela a druga taka nagraniowa.
z tego co pan mowil poczatkiem grudnia to na razie niesmialo ludzie pytaja o 2010. jak jest teraz to nie wiem. my cos sie nie mozemy zebrac zeby umowe podpisac
odezwę sie do nich po płytkę w takim razie
A co do kuchni to ładna, ale zbyt kanciasta
Ide spac, papa

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-01-19, 21:41   #4888
can't be perfect
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
ja cale zycie mialam jasna dlatego pewnie ciagnie mnie do ciemniejszej

ja chcę miec jasne ściany a ciemne meble, w domku mam wszedzie odwrotnie
Stary 2009-01-19, 21:43   #4889
Karlain
Rozeznanie

któraś z dziewczyn pisała, że ma w pokoju szary i brudny róż ja ostatnio "choruję" na te kolory bardzo mi się podobają, tez bym chciała tak pomalowac pokój bo mam białe ściany (po remoncie) ale ciągle się waham a w necie żadnych fotencji i przykładów farb nie znalazłam, żeby looknąć jakie by ze sobą ciekawie wyglądały i wogóle jak malować te ściany, jaki kolor gdzie ...????
Karlain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-19, 21:50   #4890
Elitka4
Rozeznanie

Cytat:
A wiecie jak u mnie na wiosce ksiądz chodził - o 8.30 w środku tygodnia, oczywiście nikogo nie było. Oczywiście dostałam smsa od sąsiadki czy jest ktos u nas, bo ksiądz chodzi i że jej mama nas tłumaczy, że my tacy dobrzy ludzie, ze na pewno chemy księdza przyjąć No i nic - teraz musimy sami go sobie przywieźć w sobotęMOja mama próbowała sie dziś dodzwonić, ale stress, bo nie wiedziała czy mu powiedzieć dobry wieczór czy te koscielne formułki póki co nie odebrał, więc trudno.
A u nas, też na wsi, jak ktoś jest w domu, to przyjmuje księdza, a jak nie to trudno. Nasz ksiądz ma samochód, więc nie trzeba go przywozić. U nas księdza się nie unika jak chodzi w weekend. Zwykle z resztą chodzi w sobotę, a jak chce kolędować w środku tygodnia, to musi się liczyć, że albo nikogo nie będzie albo będzie reprezentacja czyli jedna osoba.

Cytat:
tęczowy music box?
Ja bym chciała u dzieci w pokoju, zeby ktos z talentem (czyli ani mama ani tata) namalował jakieś bajkowe postacie albo zwierzęta takie jak w rzeczywistości.
Pokażę Wam zdjęcia moich dzieci. Najstarsza ma ten na żółto, młodsza na różowo, a chłopczyk ten z Thomasem. Rodzice najpierw też woleli zwierzątka albo kwiatuszki, żeby się dzieciom tak szybko to nie znudziło, ale jednak dzieci wygrały i mają 'prawie' po swojemu. A teraz się przeprowadzili i pewnie znowu wydali kupę kasy na malowanie - bo to malowała malarka (jeden pokój chyba z tydzień).

Cytat:
Madziulka irlandzczycy widocznie maja tak samo z kuchniamiMam nawet fotke jak tz siedzi w kuchni w domku który wynajmowała mu firma - jasne szafki, stalowe uchwyty i granitowy blat. Mnie się podoba zwłaszcza granitowy blat, bo meble wole ciemne
A kolorki masz faktycznie prześłiczne w pokoju jak tak sobie wyobraziłam
Mi się chwilowo podobają kuchnie ze średnio ciemnymi meblami (albo średnio jasnymi) i z brązowo-złotymi blatami (to zdaje się jakiś kamień, ale nie wiem jaki).

Cytat:
Napisane przez aniolekKB Pokaż wiadomość
Już raz pisałam jak to się w naszych stronach robi. Jak jest koniec imprezy, to orkiestra śpiewa: "Kiedy ranne wstają zorza" (zwykle ok. 4 rano) i wszyscy pozostali goście zmywają się do domów
Dobre
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Obraz 191.jpg (39,0 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Obraz 205.jpg (28,9 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Obraz 215.jpg (35,2 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Obraz 211.jpg (31,3 KB, 12 załadowań)

Edytowane przez Elitka4
Czas edycji: 2009-01-19 o 21:56
Elitka4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości