|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3751 | |
Rozeznanie
|
Dot.: gdzie urządzić wesele w Ostrowcu Św.
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3752 |
Zakorzenienie
|
Ciekawy ten wyjazd,też się nad tym zastanawiam czy nie zakupić sukni tam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3753 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Ostrowieckie Panny Młode :)
Panie w salonie MS Moda powiedziały mi, że przy zakupie sukni oni opłacają noclegi dla 2 osób w Karpaczu (pobyt 7-dniowy, jedzenie i dojazd we własnym zakresie). Na wykorzystanie tego wyjazdu jest rok od momentu zakupu sukni. Nic mi nie wiadomo o tym że ta oferta ma jakiś termin ważności no i niestety nie orientuje się też czy tylko w Kielcach czy we wszystkich sklepach z kolekcją MS Mody.
Ninuska naprawde jest dużo świetnych sukienek w MS Modzie i w każdym z trzech sklepów mają różne modele. Poświeciłam dziś cały dzień na przymierzanie. Byłam w Kielcach od 9 do 16 ![]() - Celia - jak dla mnie nic ciekawego, przymierzyłam jedną na rozgrzewkę ![]() - Kiara - kilka naprawde fajnych sukienek, jedna bardzo mi się spodobała i jest na mojej liście, halka w cenie, welon i buty gratis ![]() - Anna - ceny bardzo atrakcyjne, wybór niewielki; - MS Moda - jestem zachwycona, Panie super pomocne, wszystko mi przynosiły i bardzo doradzały. Jedna sukienka mnie się strasznie spodobała, a druga moim doradcom i bedzie mi ciężko się zdecydować, bo którąś z nich albo tą z Kiary wezmę, halka w cenie, gratis noclegi w Karpaczu; - Cymbelline i Paryżanka - myslałam że tylko tam coś mi się spodoba i bardzo się zdziwiłam. Tylko kilka sukni jest na manekinach więc nie bardzo mozna sobie pooglądać, jak się powie Paniom czego się chce to one cos przynoszą, ale co innego jak się samemu wybierze. Nic mnie tu nie urzekło. Halkę trzeba kupić osobno ;/. Obsługa we wszystkich salonach bardzo miła i pomocna, nigdzie nic przykrego mnie nie spotkało. Ceny przystępne. Suknie które mierzyłam były wszystkie ponizej 2,5 tys. (w Cymbelline i Paryżance też, większość ponizej 2 tys). Edytowane przez kasiuni_a Czas edycji: 2009-01-19 o 18:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#3754 |
Raczkowanie
|
jeśli chodzi o ten wyjazd do Karpacza to noclegi opłacaja oni, ale pod warunkiem że tam u nich (w tym ośrodku gdzie jest nocleg) wykupi sie to jedzenie. moja kolezanka była rok temu na tym wyjezdzie i stwierdzila ze nie wiele taniej ją to wyniosło. jutro spytam ją o szczegóły i Wam napisze.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3755 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3756 |
Zadomowienie
|
kasiuni_a Dzięki za recencje
![]() ![]() ![]() nefeli ciekawa sprawa. Daj znać jak sie czegoś bliższego dowiesz. |
![]() ![]() |
![]() |
#3757 |
Zakorzenienie
|
Wczoraj z mama liczyłyśmy, liczyłyśmy i w końcu wyszło na to, ze wesele będzie w Goździelinie. Dzis dzwonie dowiedziec sie jakie maja wolne terminy, bo ten 26 czerwca jest zajęty już i mam nadzieje, ze w tym tyg.podpisze juz umowe
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3758 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny ktoras z was kiedys wspominala o wystepie tanczacych z ogniem. Czy moglabym dostac na nich namiary?
Bardzo chcialabym miec fajerwerki czy wiecie gdzie je mozna kupic w Ostrowcu, lub czy jakas firma z Ostrowca zajmuje sie tym? |
![]() ![]() |
![]() |
#3759 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do fajerwerków to kiedyś Aggie23 pisała, że w Ziemiańska to organizuje (na 6 stronie). Aggie23 masz jeszcze może namiary? Edytowane przez mehja Czas edycji: 2009-01-20 o 07:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3760 |
Zakorzenienie
|
Sztuczne ognie jak najbardziej sa w dostępne w Zimianskiej i jak i wiele innych atrakcji np.puszczanie gołebi, fonntanna czekoladowa itp.
Dziewczyny mam dylemat, bo jeszcze przed chwila byłam pewna ze wesele bedzie w Goździelinie, a teraz mama zadz. i stwierdziła, ze moze jednak Venus. Niewiem co wybrac. W Goździelinie wyjdzie nas taniej, tylko jedzenie dowieź na sale,a reszte zrobi kucharka, w Venus gotowe bedzie wszystko. Sala,bo osobna jest w Goździelinie do siedzenia i tanczenia to jest na +,a w Venus to wszystko na jednej i moze byc za głosno. W Venus mamy pokoj do dyspozycji, nie powiem fajny pomysł,bez wzgledu czy sie skorzysta z niego czy nie,zawsze sie przyda. Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2009-01-21 o 06:58 Powód: proszę nie pisać post pod postem i regularnie korzystać z funkcji "edytuj" oraz "multicytowania" (patrz mój podpis!) |
![]() ![]() |
![]() |
#3761 |
Raczkowanie
|
Nadrobiłam zaległości to teraz mogę coś naskrobać.
Wczoraj byłam u Księdza na Piaskach upewnić się czy termin nam dobrze przepisali i czy uznają nam stare kursy przedmałżeńskie ale na szczęście nie ma problemu, teraz mamy się zgłosić po świętach w celu dalszych działań ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3762 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Domelowa przypomnij mi prosze jak to jest z zaliczką w MS Modzie? Bo nie wszędzie zapisywałam i troche mi się pomerdało wszystko. Nie pamiętam czy tam się płaci przy zamawianiu zawsze 500 zł? Bo w którymś ze sklepów 500 zł jak suknia jest poniżej 2 tys. i 1 tys. jak kosztuje powyzej 2 tys. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3763 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Kobietki a myślałyście już o wyjeździe tzw miesiącu miodowym? niektóre z tego co czytałam mają problem z głowy Dzięki wam coraz bardziej przekonuję się co do zakupów w Kielcach. Dzięki wielkie ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/20100821310217.html mam jeszcze jedno pytanko jak to jest z tymi gołąbkami? bo fajnie by wyglądało gdybyśmy mogli po wyjściu z kościoła je wspólnie wypuścić Edytowane przez oliwkach1985 Czas edycji: 2009-01-20 o 09:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3764 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Znam kogos, kto kiedys był w grupie chłopaków ktorzy bawili sie ogniem i dawali wystepy (od 1000-2000zl) Jesli chodzi o fajerwerki to wygląda to nastepująco: - sama nie mozesz czegos takiego organizowac, bo potrzebne jest pozwolenie, dlatego nalezy wynając ekipe, która sie tym zajmuje - pokaz musi odbyc sie przed 22:00 :/ - cena od 1500zl - 3500zl
Tak to jest z miłoscia, ze nigdy nie wiadomo czy pierwsza jest ostatnia, czy ostatnia pierwsza... Edytowane przez Daisy89 Czas edycji: 2009-01-20 o 09:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3765 |
Zadomowienie
|
justys1358 jej, nieznosze takich sytuacji bo zawesze nie wiem co robić. Masz dylemat-przyznaję i współczuję. Napewno zalezy Ci by było niedrogo, elegancko i poprostu jak najlepiej.
Niedrogo będzie napewno w Goździelinie, ale i więcej zamieszania bo trzeba bedzie trochę czasu poświęcić na dowóz jedzonka. Jest troszke dalej niż do Venus. W Venus nie będziesz sie musiała o to martwić, zaoszczędzisz czas, ale za to więcej zapłacisz. Ja sie kierowałam liczbą gości przyznaję i przeważył tańszy lokal choc troszkę trzeba dojechać. Nie wiem ilu bedziesz ich miała u siebie. No i sala... Moge powiedziec tylko, że w Venus nie jest to tak bardzo uciążliwe tzn, hałas. Edytowane przez ninuska Czas edycji: 2009-01-20 o 09:37 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3766 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3767 |
Raczkowanie
|
ja będę miała wesele właśnie z kucharką, wynajmuję tylko salę i powiem szczerze że jak sobie liczyłam to zaoszczędzę ok 5 tyś!! no ale na pewno będzie dużo załatwiania,
kochane będę wdzięczna jeśli powiecie mi na której stronie były adresy sklepów w Kielcach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3768 |
Rozeznanie
|
A powiedz mi jak to teraz jest, czy sale które się wynajmuje na wesela są już wyposażone w zastawy, lodówki, stoły itd, czy trzeba samemu załatwiać, i gdzie takie sale są w ostrowcu?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3769 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny jeśli któraś z was pamięta na której stronie jest mowa o kamerzystach to bardzo prosze o info bo szukam i nie mogę znaleźć
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3770 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
wszystko już jest tzn zastawa, stoły, ławki( ale ja załatwiam sobie krzesła bo jest tylko 60 sztuk), wiejski stół. My mamy salę na Żeromskiego, na działkach, ale jest jeszcze na Zagłoby, w Malwie. Tylko ta na Zagłby ma taki dziwny wygląd w środku Cytat:
właśnie przeglądałam pierwsze strony i tam są wzmianki o fotografach, ale oglądałam tylko 2 pierwsze to może zobacz od 3 strony a jak znajdę wcześniej to Ci napisze ![]() Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2009-01-21 o 06:59 Powód: proszę nie pisać post pod postem i regularnie korzystać z funkcji "edytuj" oraz "multicytowania" (patrz mój podpis!) |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3771 |
Zakorzenienie
|
dzięki już sprawdzam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3772 |
Raczkowanie
|
nie jednak nie ma na tych stronach
|
![]() ![]() |
![]() |
#3773 |
Raczkowanie
|
fajnie by bylo jakbysmy mialy takie oddzielne podwatki typu kamerzysta, sala, fotograf etc...nie byloby problemu ze znalezieniem informacji, a tak to co jakis czas te same pytania sie pojawiaja, bo nie wiadomo gdzie tego szukac;]
|
![]() ![]() |
![]() |
#3774 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() a szukam kamerzysty bo nas zaczyna wkurzać ten którego mamy zamówionego. może macie jakieś strony www fajnych ludzi którzy robia naprzykład reportaż ze ślubu w formie teledysku? |
![]() ![]() |
![]() |
#3775 |
Raczkowanie
|
aniaa22 a masz fotografa? bo byłam wczoraj u Żywczyka i niewiem co mam o nim myśleć powiedział mi 1000 zł
|
![]() ![]() |
![]() |
#3776 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli chodzi o te tańce z ogniem to moja siostra miała je na swoim weselu, już pytałam ją czy ma jakieś namiary ale niestety skasowała numer telefonu.Powiedziała tylko, że Pani , która bierze udział w tym pokazie uczy języka polskiego w Szkole Podstawowej nr 12 na ul Bałtowskiej, więc można by się było przejść do szkoły i zapytać o ta panią. oliwkach1985 powiem Ci że Żywczyk robi ładne zdjęcia ale bez żadnych rewelacji właśnie moja siostra miała jego zamówionego na swój ślub Edytowane przez Elsi81 Czas edycji: 2009-01-20 o 10:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3777 |
Zakorzenienie
|
Rozmawiałam z dziewczynami z pracy,mama w miedzy czasie zadzwoniła i juz na pewno bedzie Goździelin. Zarezerwowałam date 14.08.2010r. i w piatek udaje sie na podpisanie umowy. Wyjdzie nas taniej, a te pieniadze wolimy przeznaczyc na podroz poslubna, moze uda nam sie wyjechac gdzies zagranice. Zobaczymy. A jak nie,to pieniadze pojda na wynajem mieszkania. Bo wolimy odrazu na swoim mieszkac. W najgorszym wypadku u mnie,bo bedziemy mieli pokoj moj do dyspozycji.
Uff, teraz kolej przyszła na wybor zespołu i juz boje sie co bedzie. A słowo zarezerowane boje sie słyszeć. |
![]() ![]() |
![]() |
#3778 |
Wtajemniczenie
|
Oliwkach 1985 wysłałam Ci PW z tymi adresami bo strony niestety nie pamiętam.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3779 |
Raczkowanie
|
powtarzam adresy salonów
![]() 1)Centrum Mody Ślubnej PARYŻANKA - Ul. Mała 1b, 2)Kiara Suknie Ślubne - ul. Warszawska 156 3)Celia – ul. J. Nowaka-Jezioranskiego 67 (naprzeciwko Reala) 4)MSMODA - CH TĘCZA ul. Sienkiewicza 44, SCARLETT -DT KATARZYNA ul. Sienkiewicza 27, MSMODA ul. Słowackiego 8/10 5)Rossalie Salon Sukien Ślubnych - ul. Sienkiewicza 55 6)CYMBELINE - ul. Planty 16 B 7)Salon Sukien Ślubnych"Convessa" albo „Contessa”J - ul. Paderewskiego 48 8)"Verona" - Kielce ul. Okrzei 65 i jeszcze jeden adres którego nie było wcześniej 9)„IVON” – Klonowa 55c |
![]() ![]() |
![]() |
#3780 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:06.