Planujemy zajść w ciążę w 2008/2009 roku część IV - Strona 71 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-01-20, 07:24   #2101
KALWI23
Zadomowienie

GG do KALWI23
Dot.: Planujemy zajść w ciążę w 2008/2009 roku część IV

Witam się z Wami porankowo jak mi się dziś nic nie chce, poszłam wczesnie spać a rano miałam problem ze wstaniem z łóżka
miłego dnia dziewczynki
Stary 2009-01-20, 07:43   #2102
miss.hot
Zakorzenienie

GG do miss.hot

Cytat:
Napisane przez KALWI23 Pokaż wiadomość
Witam się z Wami porankowo jak mi się dziś nic nie chce, poszłam wczesnie spać a rano miałam problem ze wstaniem z łóżka
miłego dnia dziewczynki
Ojej też ciężko mi siędziś wstawało, ale myślę już o tym, że jutro mam jednodniowy urlopil i się wyśpię i poleniuchuję
Potem dwa dni i weekend

miss.hot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-20, 07:50   #2103
KALWI23
Zadomowienie

GG do KALWI23

Cytat:
Napisane przez miss.hot Pokaż wiadomość
Ojej też ciężko mi siędziś wstawało, ale myślę już o tym, że jutro mam jednodniowy urlopil i się wyśpię i poleniuchuję
Potem dwa dni i weekend
Zazdroszczę Ci ja nie mam jeszcze urlopu, zmieniłam pracę i jestem na okresie próbnym, 3 lutego mija trzeci miesiąc, więc dowiem się wszystkiego czy mi przedłużą, czy też nie
urlop to pewnie dopiero pod koniec roku wezmę jak mąż wroci z misji, to sobie gdzieś pojedziemy odpocząć razem i może fasolinek się trafi
Stary 2009-01-20, 08:01   #2104
yolanda9
Zadomowienie

Cytat:
Zazdroszczę Ci ja nie mam jeszcze urlopu, zmieniłam pracę i jestem na okresie próbnym, 3 lutego mija trzeci miesiąc, więc dowiem się wszystkiego czy mi przedłużą, czy też nie
urlop to pewnie dopiero pod koniec roku wezmę jak mąż wroci z misji, to sobie gdzieś pojedziemy odpocząć razem i może fasolinek się trafi
ja wprawdzie dopiero drugi tydzień jestem w pracy po urlopie...ale już mi się marzy kolejny tylko chciałabym, żeby już cieplej było...jakoś nie lubię zimy i zimna

yolanda9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-20, 08:11   #2105
aankaa78
Rozeznanie

Witajcie Dziewczyny. Dołączam do Was planujących......Jestem także w wątku próbowac do skutku i tam jestem na liście, więc nie wiem czy tu też mogę się zapisac???

Muszę poczytac wasze posty i się z Wami zapoznac

Ja mam dwa tygodnie ferii
Stary 2009-01-20, 08:16   #2106
KALWI23
Zadomowienie

GG do KALWI23

Cytat:
Napisane przez aankaa78 Pokaż wiadomość
Witajcie Dziewczyny. Dołączam do Was planujących......Jestem także w wątku próbowac do skutku i tam jestem na liście, więc nie wiem czy tu też mogę się zapisac???

Witaj,
myślę, że napewno nie będzie problemu, bo są dziewczyny tutaj, które piszą na obu wątkach , długo się starasz??
Stary 2009-01-20, 08:19   #2107
aankaa78
Rozeznanie

KALWI23 dziękuję za przyjęcie.
Staram sie od dwóch miesięcy dopiero, ale mam problem z @ i przez ponad 10 lat brałam diane35.....Od trzech miesięcy nie biorę i ostatnio @ dostałam po 44 dniach!!!

a Ty?
Stary 2009-01-20, 08:20   #2108
malin30
Zakorzenienie

GG do malin30

Cytat:
Napisane przez kaaamila1 Pokaż wiadomość
Cześć Laseczki!!

Gratuluję Dziewczyną II kreseczek na testach Szczęściary

Ostatnio rozmawialiśmy z moim TŻ o kupnie mieszkania i dzisiaj mieliśmy już
poważną rozmowę z rodzicami itd.. Chyba się zdecydujemy, ale kosztem dzidziusia

Doszliśmy do wniosku, że mieszkanie póki co powinno być na pierwszym miejscu. Wiadomo to wiąże się z kredytem i zobowiązaniem na długie lata. Dzisiaj nawet byliśmy oglądać mieszkanko. Powiem szczerze, że się zakochałam w nim

Malin nie kasuj mnie narazie z listy. Ten cykl sobie odpuszczam. Zobaczymy jak wyjdzie z kupnem mieszkania i kredytem i tym wszystkim.. Narazie ewentualnie mogę mieć staranka zawieszone

Dzisiaj dzień pełen emocji..uff.. Dobrej Nocki
To w takim razie zmienię przy Tobie na "staranka zawieszone".

Cytat:
Napisane przez aliisanka Pokaż wiadomość
Kamila znając życie, kupicie mieszkanie, stwierdzicie że odpuszczcie..i nagle zaciążysz hyhy same znacie życie i wiecie jak to jest..
ja dołączam się do Kropeczki i kanionu dokładnie taki sam nastrój...perfekcyjnie skopany...
nie wiem może to ta cholerna zima..i to że się nie udaje...
ja podobnie jak dra zauważyłam że na liście zafasolkowanych...najdłuż ej starała się maugoszatka- 6 cykli, więc pewnie znając mnie, jak za miesiąc się uda, to zacznę się wkręcać...mam teraz 5 cykl...staram się wyluzować, ale wiecie jak to jest...
do bani z takimi przebojami..człowiek na głowie o mało nie staje by w końcu poczuć jak to jest mieć 2 serca w sobie i nie wychodzi!
Pan Bóg płata figle czy jak..?
o dupe rozbić takie starania..w pewnym momencie przestanie smakować seks..i będzie to odruch...coś jak zmywanie naczyć :/
ja to zawsze się rozpisze..
bo ja Was codziennie czytam, ale jak widzicie, rzadko piszę
taka już jestem .. nudna
a gizmiątko? ona chyba już poszła na inny wątek co?
aliisanka, u Ciebie mam ciągle listopadową datę @. Co mam z tym zrobić?

Gizmiatko oczywiście jest na innym wątku, ale zagląda tu czasem

Cytat:
Napisane przez ankamb Pokaż wiadomość
Chyba niedługo ja:/
Choć i mi się udzielił dziś kiepski humor niestety i wszystko widze w czarnych barwach...Dziś 30dc
@ powinnam dostac ok. soboty/niedzieli...zobaczymy.
Staram się nie nastawiać, by rozczarowanie było mniejsze
Z objawów, które mogłyby świadczyć, że jednak się udało mam bóle w dole brzucha, w pachwinach, ból pleców..troche jak przed @ ale szczerze mówiąc już sama nie wiem, czy sobie tego przypadkiem nie wkrecam:/ (no i różne bóle brzucha mam juz od ponad miesiąca, więc..)
Tak samo tego, że jestem senna i czuję mocniej wszystkie zapachy:/
Po pierwsze chyba za wcześnie na takie objawy, a po drugie...same wiecie, jak działa kobieca psychika
Muszę jakoś dotrwać do końca tygodnia..już wiem, że będzie ciężko

Pozdrawiam wszystkie, którym się udało i te, którym się uda

Dobrej nocy!
Psychika ludzka jest nieodgadniona. A jak się jeszcze do tego doda kobiece hormony, to istny cyrk

Życzę Ci, żeby to były objawy niewmówione

Cytat:

Zapraszamy do naszej listy Proszę tylko o dane na priv.
malin30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-20, 08:22   #2109
kaaamila1
Zakorzenienie

Dzień Dobry

No jak narazie to obiecaliśmy sobie z TŻ, że ten miesiąc napewno będziemy uważać i się zabiezpieczać, bo jak wyjdzie z mieszkaniem to bedziemy musieli dużo rzeczy sobie odmówić.

Póki co jesteśmy umówieni z doradcą finansowym i mój tata dzisiaj spotyka się ze znajomym, który jest prezesem jedego z banków w moim mieście. Zobaczymy co powie..ajj tyle mam marzeń. Chciałabym aby wszyskie wypaliły.

Mimo iż narazie odpuszczam staranka to mogę dalej Was odwiedzać?? Lubię tu zachodzić i czytać co u Was słychać. Trzymajcie się Babeczki

21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja
kaaamila1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-20, 08:23   #2110
KALWI23
Zadomowienie

GG do KALWI23

Cytat:
KALWI23 dziękuję za przyjęcie.
Staram sie od dwóch miesięcy dopiero, ale mam problem z @ i przez ponad 10 lat brałam diane35.....Od trzech miesięcy nie biorę i ostatnio @ dostałam po 44 dniach!!!

a Ty?
ja starałam się przez 3 miesiące i teraz stwierdziłam, że muszę troszke przerwy zrobić z powodu pracy mojego męża bo tak czy tak pewnie nic by z tego nie wyszło przez jego wyjazdy. Też mam problem z @ bo mam nieregularny i ciężko mi wyznaczyć owu dlatego będę mierzyć temperature chyba innego wyjscia nie ma
Stary 2009-01-20, 08:25   #2111
KALWI23
Zadomowienie

GG do KALWI23

Cytat:
Napisane przez kaaamila1 Pokaż wiadomość
Dzień Dobry

No jak narazie to obiecaliśmy sobie z TŻ, że ten miesiąc napewno będziemy uważać i się zabiezpieczać, bo jak wyjdzie z mieszkaniem to bedziemy musieli dużo rzeczy sobie odmówić.

Póki co jesteśmy umówieni z doradcą finansowym i mój tata dzisiaj spotyka się ze znajomym, który jest prezesem jedego z banków w moim mieście. Zobaczymy co powie..ajj tyle mam marzeń. Chciałabym aby wszyskie wypaliły.

Mimo iż narazie odpuszczam staranka to mogę dalej Was odwiedzać?? Lubię tu zachodzić i czytać co u Was słychać. Trzymajcie się Babeczki
ja też mam staranka zawieszone, a cały czas tu zaglądam
Stary 2009-01-20, 08:28   #2112
aankaa78
Rozeznanie

Ja także sobie obiecałam,że zacznę mierzyc temperaturę....i kupię test owulacyjny....

W przyszłym tygodniu pojadę chyba do mojej gin....Jak będę przed @ jeszcze to może mi powie co się u mnie dzieje???
Stary 2009-01-20, 08:33   #2113
KALWI23
Zadomowienie

GG do KALWI23

Cytat:
Ja także sobie obiecałam,że zacznę mierzyc temperaturę....i kupię test owulacyjny....

W przyszłym tygodniu pojadę chyba do mojej gin....Jak będę przed @ jeszcze to może mi powie co się u mnie dzieje???
Dobry pomysł ja chyba też moją ginke odwiedzę, ale dopiero w przyszłym miesiącu bo teraz @ się zbliża , chyba, że znów coś mi się przesunie
Stary 2009-01-20, 08:44   #2114
miss.hot
Zakorzenienie

GG do miss.hot

Ja zaczęłam mierzyć tempkę wczoraj - na razie 36,77 i dziś 36,66, jeszcze nie wiem jak to interpretować - tZn w dłuższym czasie jakoś to będzie widać

A testy owulacyjne tak na oko wyliczyłam i pójdą w ruch koło soboty

miss.hot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-20, 08:54   #2115
kropka75
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aliisanka Pokaż wiadomość
ja dołączam się do Kropeczki i kanionu dokładnie taki sam nastrój...perfekcyjnie skopany...
Uściski od jednej zdołowanej dla drugiej.

"Masz świra to go hoduj."

kropka75 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-20, 09:02   #2116
Nika1980
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ankamb Pokaż wiadomość
Chyba niedługo ja:/
Choć i mi się udzielił dziś kiepski humor niestety i wszystko widze w czarnych barwach...Dziś 30dc
@ powinnam dostac ok. soboty/niedzieli...zobaczymy.
Staram się nie nastawiać, by rozczarowanie było mniejsze
Z objawów, które mogłyby świadczyć, że jednak się udało mam bóle w dole brzucha, w pachwinach, ból pleców..troche jak przed @ ale szczerze mówiąc już sama nie wiem, czy sobie tego przypadkiem nie wkrecam:/ (no i różne bóle brzucha mam juz od ponad miesiąca, więc..)
Tak samo tego, że jestem senna i czuję mocniej wszystkie zapachy:/
Po pierwsze chyba za wcześnie na takie objawy, a po drugie...same wiecie, jak działa kobieca psychika
Muszę jakoś dotrwać do końca tygodnia..już wiem, że będzie ciężko

Pozdrawiam wszystkie, którym się udało i te, którym się uda

Dobrej nocy!
tak czy siak będę trzymać kciuki- nigdy nie wiadomo- i to jest najgorsze

Cytat:
miłego dnia dziewczynki
mi też było ciężko wstać- ale to przez pogode, szaro, pochmurno i pada... mąż wstał pierwszy i zrobił kawusie....

Aliisanka jak Ciebie długo tu nie było... witaj ponownie i się nie dołuj- albo podołuj się troszkę i dość do robotki!

no ja też złapałam małego dołka ale póki co walczę z nim... pewnie do @ będęwalczyć a potem się poddam.
jedyna dobra wiadomość to, że w tym cyklu tempka ładnie rośnie i nie spada na gle w fazie lutealnej. w poprzednim cyklu zaliczyła dwa niewyjaśnione jednodniowe spadki ale tym razem jest lepiej.

już wtorek- zawsze to lepiej niż poniedziałek

Okruszek rosnie tp: 28 marzec 2012

http://lbdf.lilypie.com/fVxPp2.png
Nika1980 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-20, 09:18   #2117
yolanda9
Zadomowienie

no i wielka właśnie się @ pojawiła ...trochę jakoś to wszystko dziwnie wygląda...wcześniej brak plamień , temperatura jeszcze nie spadła (a spadała w poprzednich cyklach kilka dni wcześniej) i do tego brak jakichkolwiek bóli (nawet jakieś ćmienie żeby było a tu zupełnie nic)...wydaje mnie się, że Malin30 ma rację...kobieca psychika i hormonki płatają figle....

...jadę zaraz w teren, to nie będę o tym za dużo myśleć....ech....

PS.Malin-jeszcze ze zmiana na liście się wstrzymaj, bo może to taki falstart i @ rozkręci się później....

Edytowane przez yolanda9
Czas edycji: 2009-01-20 o 09:19
yolanda9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-20, 09:30   #2118
KALWI23
Zadomowienie

GG do KALWI23

Cytat:
Napisane przez yolanda9 Pokaż wiadomość
no i wielka właśnie się @ pojawiła ...trochę jakoś to wszystko dziwnie wygląda...wcześniej brak plamień , temperatura jeszcze nie spadła (a spadała w poprzednich cyklach kilka dni wcześniej) i do tego brak jakichkolwiek bóli (nawet jakieś ćmienie żeby było a tu zupełnie nic)...wydaje mnie się, że Malin30 ma rację...kobieca psychika i hormonki płatają figle....

PS.Malin-jeszcze ze zmiana na liście się wstrzymaj, bo może to taki falstart i @ rozkręci się później....
przykro mi, ale jak temperatura nie spadła to moze nie dostaniesz jednak @
Stary 2009-01-20, 10:15   #2119
narzeczonaa
Raczkowanie

ja dzisiaj mam wielkiego dola i nic mi sie nie chce. dokucza mi podbrzusze juz drugi dzien a sluzu plodnego brak do tej pory raczej wystapowalo lacznie jedno i drugie. wczoraj moj TZ skusil sie na mizianka ale bez przekonania (wcale sie nie dziwie- juz pisalam siostra TZ ma problemy zdrowotne). kurcze zeby udalo sie jeszcze z tymi miziankami w srode (bo stosujemy sie do zalecen zeby co 2 dni) to wtedy szansa bylaby wieksza- bylby to 13 dzien cyklu. jak nie ma sluzu plodnego to plemniki maja szanse przezyc te 72 godziny czy nie?
narzeczonaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-20, 10:51   #2120
katarzinka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez precious_81 Pokaż wiadomość

Super gratulacje.
Spotykamy się na wrześniowo - październikowym

A na kiedy masz zamiar się umówić? Bo ja właśnie dzisiaj też chcę zadzwonić i zastanawiam sie czy ten tydzień to jeszcze nie za wcześnie.
ja ide do gina za tydzien w poniedziałek - ale od lekarza ogólnego dostałam tydzień L4 zeby wylezec to przeziębienie - teraz musze jeszcze bardziej uważać

no ja mysle, że sie spotkamy

Cytat:
Napisane przez PatkaM84 Pokaż wiadomość
Nika trzymam kciuki aby sny okazały się prorocze i bez nakręcania sie mi tu proszę

katarzinka gratulacje!!!

Ja tu chyba przeżyję na tym wątku wszystkie staraczki jak tak dalej pójdzie... Z tymi terminami u lekarzy to jest masakra... Do gina mam dopiero na 29 stycznia, kumpela mi powiedziała, że do tej reumatolog co chcę iść terminy sa też ok 1,5 - 2 miesięczne... Z takimi terminami wizyt to ja będę mogła zajść w ciążę w 2010... Kurcze... Niepodoba mi się to wcale a wcale...

A poza tym to miłego dnia dziewczyny
dzięki
a terminy do gina to rzeczywiście - wczoraj najpierw miałam byc zapisana za 4 tygodnie, ale ze pani powiedzialam o przeziebieniu i L4 to jakos znalazł sie za tydzień

Cytat:
Napisane przez araczki Pokaż wiadomość
Dzien dobry,

Ale zauwazylam, ze mamy 2 szczesciary

Katarzinka i Precious
GRATULACJE!!!

dla wszystkich
dziękuję

Cytat:
Napisane przez dramaturgia prostactwa Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki!!!

Chciałam sie podzielic z Wami moim szczęściem Zrobiłam dzis test i wyszły piekne dwie kreseczki

3mam za Was kciuki !!
gratulacje
Zanim czas pokona nas"
katarzinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-20, 10:54   #2121
malin30
Zakorzenienie

GG do malin30

Cytat:

Jasne. I tak zmiany na liście wprowadzam w domu, czyli listę wklejam pod wieczór.
Stary 2009-01-20, 11:03   #2122
Nika1980
Zakorzenienie

Cytat:

no płatają płatają figle...

Cytat:
Napisane przez narzeczonaa Pokaż wiadomość
ja dzisiaj mam wielkiego dola i nic mi sie nie chce. dokucza mi podbrzusze juz drugi dzien a sluzu plodnego brak do tej pory raczej wystapowalo lacznie jedno i drugie. wczoraj moj TZ skusil sie na mizianka ale bez przekonania (wcale sie nie dziwie- juz pisalam siostra TZ ma problemy zdrowotne). kurcze zeby udalo sie jeszcze z tymi miziankami w srode (bo stosujemy sie do zalecen zeby co 2 dni) to wtedy szansa bylaby wieksza- bylby to 13 dzien cyklu. jak nie ma sluzu plodnego to plemniki maja szanse przezyc te 72 godziny czy nie?
kochana, a może jednak dasz TZ'towi czas na ogarnięcie kłopotów z siostrą? nie wolałabyś aby dzidzia poczęła się, kiedy oboje jesteście uśmiechnięci i szczęśliwi - i będziecie tą noc wspominać jako piękną i szczęśliwą? ja wiem, że każda z nas by chciała jak najszybciej, ale myślę, że teraz najważniejsze powinno być wsparcie męża i danie mu do zrozumienia że on jest teraz najważniejszy i że boli cię choroba jego siostry tak jak jego.
tak mi przyszło na myśl... a czy przeżyją plemniki to nie wiem..wszystko możliwe...

Stary 2009-01-20, 11:08   #2123
malin30
Zakorzenienie

GG do malin30

Dziewczyny, myśląc o dziecku pamiętajcie o swoich facetach. Jak im coś padnie na psychikę, to będzie ciężko z miziankami. Wczoraj zauważyłam to u swojego męża. W zeszłym miesiącu był totalny luz, ale teraz widzę, że zaczął się przejmować. Cały dzień myślał, że trzeba wykorzystywać moje dni płodne, ale po sobocie bał się, czy go nie zamęczyliśmy i czy będzie miał siły wieczorem. I co? Był mały problem. Na szczęście wszystko dobrze się skończyło, ale dało mi to do myślenia.
Stary 2009-01-20, 11:11   #2124
katarzinka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Nika1980 Pokaż wiadomość
no płatają płatają figle...

kochana, a może jednak dasz TZ'towi czas na ogarnięcie kłopotów z siostrą? nie wolałabyś aby dzidzia poczęła się, kiedy oboje jesteście uśmiechnięci i szczęśliwi - i będziecie tą noc wspominać jako piękną i szczęśliwą? ja wiem, że każda z nas by chciała jak najszybciej, ale myślę, że teraz najważniejsze powinno być wsparcie męża i danie mu do zrozumienia że on jest teraz najważniejszy i że boli cię choroba jego siostry tak jak jego.
tak mi przyszło na myśl... a czy przeżyją plemniki to nie wiem..wszystko możliwe...
Nika tez tak myślę jak Ty
bo potem to juz nie jest radość tylko teraz mozemy a teraz nie

a jakiś KtośTamNaGórze czuwa i i tak zrobi tak jak bedzie chcial
Zanim czas pokona nas"
Stary 2009-01-20, 11:19   #2125
Nika1980
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malin30 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, myśląc o dziecku pamiętajcie o swoich facetach. Jak im coś padnie na psychikę, to będzie ciężko z miziankami. Wczoraj zauważyłam to u swojego męża. W zeszłym miesiącu był totalny luz, ale teraz widzę, że zaczął się przejmować. Cały dzień myślał, że trzeba wykorzystywać moje dni płodne, ale po sobocie bał się, czy go nie zamęczyliśmy i czy będzie miał siły wieczorem. I co? Był mały problem. Na szczęście wszystko dobrze się skończyło, ale dało mi to do myślenia.
Cytat:
Napisane przez katarzinka Pokaż wiadomość
Nika tez tak myślę jak Ty
bo potem to juz nie jest radość tylko teraz mozemy a teraz nie

a jakiś KtośTamNaGórze czuwa i i tak zrobi tak jak bedzie chcial
dokładnie dziewczęta... wszystkie pragniemy dzieci- ja również bardzo pragnę- mój mąż też.
ale dla mnie najważniejsza jest więź między nami- bo to z niej - z tej miłości , która nas łączy - ma być poczęte maleństwo... w tej chwili mój mąż jest najważniejszy...

PS: Malin- mądrze napisane- i znam te "małe problemy" - faceci to nie maszynki ( choć w naszej popkulturze tak to się przedstawia: facet to sex maszyna bez uczuć, a kobieta to ciało do zaspokojenia sex maszyny - nie nawidze tych glupich teledysków, MTV itp...między innymi one właśnie tworzą taki tok myślenia) - faceci też mają uczucia, kochają nas, przejmują się, pragną, marzą...i też czasem po prostu im nie wychodzi, bo się boją, że nam nie potrafią dać tego, czego pragniemy..
kochani są ci nasi faceci...

Stary 2009-01-20, 11:22   #2126
gusiec
Raczkowanie

GG do gusiec Send a message via Skype™ to gusiec

witam wszytskie staraczki,
moje owulacyjne paski pokazaly w koncu to co miały pokazać wiec jak tylko wroce popoludniu do domu to biore TZta w obroty
a teraz ide skorzystać z porannego chłodu i troche pobiegać.
pozdrawiam i życze miłego dnia

gusiec jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-20, 11:27   #2127
Nika1980
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gusiec Pokaż wiadomość
moje owulacyjne paski pokazaly w koncu to co miały pokazać wiec jak tylko wroce popoludniu do domu to biore TZta w obroty

powodzenia i romantycznej nocy życzę

Stary 2009-01-20, 11:29   #2128
katarzinka
Wtajemniczenie

Cytat:
dokładnie dziewczęta... wszystkie pragniemy dzieci- ja również bardzo pragnę- mój mąż też.
ale dla mnie najważniejsza jest więź między nami- bo to z niej - z tej miłości , która nas łączy - ma być poczęte maleństwo... w tej chwili mój mąż jest najważniejszy...

PS: Malin- mądrze napisane- i znam te "małe problemy" - faceci to nie maszynki ( choć w naszej popkulturze tak to się przedstawia: facet to sex maszyna bez uczuć, a kobieta to ciało do zaspokojenia sex maszyny - nie nawidze tych glupich teledysków, MTV itp...między innymi one właśnie tworzą taki tok myślenia) - faceci też mają uczucia, kochają nas, przejmują się, pragną, marzą...i też czasem po prostu im nie wychodzi, bo się boją, że nam nie potrafią dać tego, czego pragniemy..
myślę, że każda z nas zna te "małe problemy" ale musimy pamietac, ze oni też mają uczucia i ze najważniejsi jesteśmy my a to maleństwo to gość między nami (to jedna z niewielu fajnych rzeczy, którą usłyszałam na naukach przedślubnych)
Zanim czas pokona nas"
Stary 2009-01-20, 11:35   #2129
malin30
Zakorzenienie

GG do malin30

Cytat:
Bardzo kochani

Cytat:
Napisane przez gusiec Pokaż wiadomość
No to

Z porannego chłodu? Niektórym to dobrze A ja bym chciała poranny mróz, bo póki co u mnie chlapa śniegowa
Stary 2009-01-20, 11:36   #2130
Nika1980
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez katarzinka Pokaż wiadomość
myślę, że każda z nas zna te "małe problemy" ale musimy pamietac, ze oni też mają uczucia i ze najważniejsi jesteśmy my a to maleństwo to gość między nami (to jedna z niewielu fajnych rzeczy, którą usłyszałam na naukach przedślubnych)
dokładnie

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości