|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2011 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne i szalone gaduły- Panny Młode 2009:)część VIII i na pewno nie ostatnia!;
martucha nie wiedzialam ze korzystacie z ulsug organizatora
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2012 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne i szalone gaduły- Panny Młode 2009:)część VIII i na pewno nie ostatnia!;
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2013 |
Zakorzenienie
|
dobry wieczor kochane
![]() wrocilismy dzisiaj po 18, dobrze saie jechalo spowrotem jechalismy 7 godzina w gory 9 bylo suuuuuper ![]() ![]() jezdzilismy na lyzwach, sankostradzie, sankach, mielismy kulig na ktorym zlalamalam 2 tipsy ![]() niestety juz dzisiaj wiem, ze kilka osob z rodziny z gor nie przyjedzie i pewnie bedzie tak, ze jednak 3/.4 nie przyjedzie ![]() jezeli chodzi o dbanie o tzta, to dlonie ma ladne, ma jedynie problemy z twarza, tradzik go dopadl.. i tak szczerze mowiac myslalam, czy solarium by mu nie pomoglo ? kiedys jego znajomy chodzil na solke, bo mu dermatolog kazal, no i faktycznie na twarzy bylo ok,. polepszyla mu sie cera |
![]() ![]() |
![]() |
#2014 |
Wtajemniczenie
|
Tata TŻta nie zgodził się na zamianę, ale podsunęli nam pomysł, że można rozbudować dom w bok, żeby było miejsce na kuchnię, i dodatkowe pokoje i osobne wejście i chyba tak też zrobimy
![]() Cieszę się, że jest jakieś wyjście. Trochę załatwiania przed nami, bo prawie tyle co przy budowie nowego domu, ale i tak to wyjdzie nas taniej niż kupienie nowego mieszkania w bloku. Edytowane przez popscene Czas edycji: 2009-01-19 o 21:08 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#2015 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyni, kończe z wizazem - mam miesiac na napisanie magisterki- jak sie okazalo do 31 marca musze zlozyc prace w dziekanacie, po prostu genialnie :/
|
![]() ![]() |
![]() |
#2016 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale spoko spoko oni biora za to 2 tys wiec to jedyny minus.. wiec pewnie dla tych co tna koszty to niejest dobre rozwiazanie ale my mamy naprawde troche problemow z glowy, wiec warto szczegolnie ze samo na sto osby wychodzi nas 11tys wiec malo.. jak patrzylam na innych salach od 160 za jeden dien wiec to juz jest oszczednosc... bo dac za sama sale 11 a dac minimym 16 to jest juz cos... to nawet te2 tys sie zwraca.. sgus super ze wyjazd sie udal.. niestety przykro ze rodzina nieprzyjedzie w kompecie no ale takie zycie... napewno reszta da rade..
![]() ![]() |
![]() |
#2017 |
Raczkowanie
|
kliwia Oj to niedobrze. A składając temat pracy w dziekanacie nie było już ustalonego terminu ostatecznego?
Dlaczego ktoś tak nagle wyskoczył z marcem? Zresztą masz ponad dwa miesiące, więc dasz rade!
Edytowane przez eliame Czas edycji: 2009-01-19 o 21:16 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2018 |
Wtajemniczenie
|
Kliwiu, co ja bez Ciebie pocznę, bu buu
|
![]() ![]() |
![]() |
#2019 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A ja ostatnio jestem właśnie na etapie ustalania menu i cały czas marudzę mojej organizatorce bo sala przysyła w kółko same propozycje jakichś mięsnych orgii ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2020 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() na pocieszenie dodam, ze licencjat pisałam 2 tygodnie ![]()
![]() |
#2021 |
Zakorzenienie
|
martucha to spoko
![]() ![]() kliwia dasz rade ![]() ide spac dobranoc Edytowane przez atomufka Czas edycji: 2009-01-19 o 21:39 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#2022 |
Zakorzenienie
|
popscene w pracy bede zagladac od czasu do czasu, wiec nie znikne na zawsze:p
Ponadto daj znac co wymyszlisz. ![]() eliame w poprzednim regulaminie bylo tak, ze prace mamy zlozyc na 4 tygodnie przed planowana obrona, a obrona ma byc w licpu ![]() Nooo jestem ugpotowana na maxa ![]() Dziewczynki, ale to jest logistycznie nie do wykonania, bo ja swoja prace musze wyslac do promotorki zarowno mailem ajk i ppaierem na adres szkoly - ona sobie odbierze, zanim przeczyta naniesie poprawki i odesle, to juz sa dwa tygodnie :/ wiec wiecie :/ Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2009-01-19 o 21:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#2023 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
o ja ![]() ja ze swojej pracy nic nie ruszyłam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2024 |
Wtajemniczenie
|
Bidusia
![]() Nie poddawaj się, zrób wszystko co możesz, na pewno będzie dobrze! Będę tęskniówać za Tobą. A z projektem się odezwę, tak żebyś miała jakąś odskocznię ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2025 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ech...marzą mi się góry, więc zazdraszczam ogromnie tego wyjazdu ![]() Co do problemów z cerą..to ja na to solarium bym raczej uważała...dermatolodzy odradzają, bo poprawa następuje tylko chwilowo, a później jest jeszcze gorzej. CHociaż każdy reaguje zapewne inaczej. Ja i TŻ mamy niestety problemy z cerą...ostatnią rewelacją, która nam obojgu w zasadzie pomogła (mojej koleżance też), to emulsja Dalacin T zapisana przez dermatologa - także polecam !!!
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2026 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2027 |
Raczkowanie
|
tą solarkę na problemy z cerą też bym odradzała... ja sama mam cały czas problemy i jak czasami chodzę to wcale mi się nie poprawia, raczej polecałabym wizytę u dermatologa, albo żel do mycia twarzy z apteki i krem nawilżający do cery trądzikowej
![]() ![]()
#2028 |
Zakorzenienie
|
Witajcie! Ja jak zwykle sie zaniedbałam z wizazem, ale chora byłam i ani palcem mi sie ruszyc nie chciało.
A teraz przyszłam szybko sprawdzic co u Was... |
![]() ![]() |
![]() |
#2029 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() widze ze kochasz sie w koronkach ![]() jesli chodzi o ta suknie princess to jakos nir bardzo mi sie podoba ![]() Cytat:
![]() jesli chodzi o opaske , to jak myslisz jakas prosta czy z jakims brylancikiem ? Cytat:
![]() sama nie wiem .. nie znam sie za bardzo no i nie widac tez dobrze bo ta modelka tak jak by troszke bokiem stala .. no nic okaze sie jak pojade zmierzyc ![]() Cytat:
![]() dziekuje ![]() juz sie nie moge doczekac kiedy ja zmierze ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2030 |
Zakorzenienie
|
Hej Kochane!!! Pierwsza dzis
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2031 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#2032 |
Zakorzenienie
|
Tak wogole zapomnialam dodac:
1. pielegnacja TZ przed slubem obowiazkowa ![]() ![]() 2. woalki -dziewczynki super pomysl; bardzo mi sie podobaja 3. TEZ POTRZEBNY MI ODWYK OD WIZAZA!!!!! WIZAZ NAPRAWDE UZALEZNIA ![]() 4. dzidzie tez juz chcemy, ale obawiam sie ze nigdy nie bedzie TEN wlasciwy czas ![]() ![]() a tak wogole wczoraj sie spotkalam z moja przyjaciolka - 26 lat, poltora roku po slubie i nie moze zajsc w ciaze..... malo tego, niedawno poronila dzidziusia - byla prawie w 2 miesiacu ciazy ;( i nawet nie wiedziala, ze nosila skarbka pod serduszkiem, bo w 1-szym m-cu miala normalnie okres. Tak mi ich szkoda - super para i tak bardzo pragna tego dziecka. Tak wogole to to jest moja najpowazniejsza kandydatka na swiadkowa! |
![]() ![]() |
![]() |
#2033 |
Wtajemniczenie
|
czesc dziewczynki
![]() znowu sie zandiebalam z wizazem...eh ale na wszystko brakuje mi czasu ![]() ![]() ![]() pisalyscie widze o tym jak zadbac o tza ![]() ![]() ![]()
nasz ślub kościelny:15.08.2009 ![]() nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2034 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#2035 |
Zakorzenienie
|
strippi podziwiam Cie za chęc, pomysłowość i wogóle całokształt. Ja prawdopodobnie będę zamawiała labum...może na allegro..nie wiem jeszcze. A Twój Tz robi osobno album?Czy Ty robisz dwa?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2036 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() domi7ks sukienka nr 1 jest bombowa, czwarta tez niczego sobie ![]() Kurcze ale mi sie nic niechce. Zastanawiam się co robić, kurcze tyle na głowie a czasu brak. umowę o sale jeszcze nie podpisałam, zaproszeń jeszcze nie mam, buty i stanik jeszcze muszę kupić. No i TŻ sie mnie zapytał czy nie będę miała nic przeciwko temu żebyśmy zapłacili za orkiestrę z pięniążków które zbierzemy, powiem szczerze że spoko, tylko jest jedno ale : te pieniążki jakbysmy mieli to chciałam przeznaczyć na remont mieszkania, a teraz wychodzi na to że nie dość że zapłacimy za orkiestrę to jeszcze TŻ musi wziąć pożyczkę żeby mieć na resztę rzeczy które trzeba kupić przed ślubem. No i nasze pierwsze kroki w małżeństwie to spłata kredytu i wykup mieszkania, spłata długów które narobiła jego matka. ![]()
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2037 |
Zakorzenienie
|
Cześć PM2009!
Macie juz wymyśloną fryzurę ślubną? Bo ja właśnie ma początkiem lutego iśc na próbną i nie mam w ogóle pomysłu. No do bra zamysł jest mam kręcone lekko włosy i nie chce ich prostować chce je lekko upiąc bo chce kwiatka i welon. No własnie nie za dużo? Teraz przeszukuje fora i szukam pomysłów. Może mi cos doradzicie? |
![]() ![]() |
![]() |
#2038 | |||||
Zakorzenienie
|
Czeeeeść
![]() angelikaw, Twój slub za 18 dni ![]() ![]() kabimba, witaj w naszym gronie ![]() ![]() żabcia, zdjęcia pieknej sukni zamieściłaś ![]() Martus, Ty to mnie chyba zaraziłaś ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Może inne dziewczyny cos doradzą, bo ja nie mam pojęcia ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2039 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() moj tzt chodzi do dermatologa, ma jakis tam tonik przepisany przez dermatologa, za ktory dal 80 zl no i czasami jak mu wyskoczy jakas opryszczka to masakra kiedys bral takie tabletki, ktore mu strasznie pomagaly, ale mial problemy z trawieniem itp powiedzial ze przed slubem sobie zafunduje ta kuracje tymi tabletkami, sam dermatolog mu tak nakazal ja go na podklad w zyciu nie namowie... |
![]() ![]() |
![]() |
#2040 |
Zakorzenienie
|
cześć!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:07.