|
|
#1351 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Nosimy dobrze dobrane biustonosze! A Ty?
Dziewczynki pomożecie dobrać rozmiar?Mierzyłam się ciasno pod biustem i luźno w biuście i wyszło 73 i 86.Powinnam celować w obwód 65?Do tej pory nosiłam 70C i połowa cycka wychodzi mi górą
Możecie polecić jakieś modele?lubię usztywniane staniki bez zbędnych koronek i ozdóbek.
|
|
|
|
#1352 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tez lubiałam usztywniane staniki a teraz nie mogę na nie patrzeć ![]() edit: już widzę że z Warszawy. Może wybierz się do peachfield? Tam pomogą Ci dobrać rozmiar
Edytowane przez ~Veronique Czas edycji: 2009-01-20 o 08:04 |
|
|
|
|
#1353 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tylko ceny mnie lekko zszokowały.No i to sklep dla "hojnie obdarzonych przez naturę",a ja do takich nie należę.Nie wyśmieją mnie tam?
|
|
|
|
|
#1354 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie martw się, nie wyśmieją Cię.
|
|
|
|
#1355 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja też poczytałam opinie na lobby o modelu który wklejałam, od których dostałam mętliku w głowie (są bardo skrajne, dla jednych jest bardzo ścisły, dla innych nie, jednym dobrze trzyma biust, innym nie). Zamówiłam go, rozmiar ten co zwykle (28G). Jak będzie zły, to zwrócę, albo wymienię. Ale mam nadzieję, że jednak będzie dobry. Cytat:
Polka mi się bardzo podoba, ale u Ciebie ma za duże miski. Ten model ma długie ramiączka i myślę, że jakby miska była mniejsza i ramiączka na maksa podciągniętę, to leżałby ładnie, ale chyba tobie za bardzo ten krój nie podpasował. Coś się zakupowo zrobiło na tym wątku Ale to dobrze, pocieszam się, że nie jestem jedyną zakupocholiczką stanikową
|
||
|
|
|
#1356 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() antosie mam 65DD, bo ona nie ma zadnej "tasiemki" czy innego wykonczenia na gorze, sahara juz ma... a sama miseczka sie pewie ciut naddaje, obszyta tasiemką - nie, dlatego sahare mam 65E, zaraz wrzuce fotke, niestety przez rozmiar - jest nieco glebsza aragona mierzylam 65D i byl za maly, ten z fotki to 65DD i jst za duzy, ale za kazdym razem mialam duzy stopien miedzy piersia a stanikiem (jest bardzo gruby, a koronka wykonczeniowa jest pod kątem wszyta zeby calosc byla na polokraglo, wiec nie docisnie sie miski bardziej do piersi, bo koronka bedzie sie juz wpijac) aha co do tej tasiemki, w saharze czasami drapie, rzadko bardzo, w polce doprowadzala mnie do szalu, czy minuet ma, nie pamietam na 3 foto wyszla bulka, ale normalnie jej nie mam, ciezko mi sie robi zdjecia, bo mam bardzo ciezki aparat, costam widac Edytowane przez 201704051255 Czas edycji: 2009-01-20 o 11:39 |
|
|
|
|
#1357 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mam prawie identyczny teraz rozmiar. Z CK mam zarówno Portię czarno-różową jak i czarno-kremową Emily. Bierz mniejszy obwód, na wszelki wypadek zamów do tego przedłużkę (Emily przy mierzeniu była ciaśniejsza, więc ja nosiłam z przedłużką, teraz się już ładnie dopasowała). Czyli 28GG powinien być dobry. Ja mam H ale kupowałam jak miałam 95-96 zm w biuście, nieco jednak schudłam, jednak nie odznacza się to za bardzo. Znajdz mój post nieco wcześniej, bo tam pisałam który stanik ma nieco mniejsze miseczki (chyba Portia, więc lepiej wziąć H). Dodam jeszczeże mi nic nie skacze ani się nie rusza i nie faluje! Mój biust jest w końcu nieruchomy i współdziała z resztą ciała a nie tak samopas jak wcześniej. Oba staniki wyglądają pod bluzkami baaaardzo dobrze, mama jak mnie zobaczyła jak miałam na sobie nowy, dopasowany stanik strasznie się zdziwiła jak ja mogłam w tydzień tak schudnąć, pewnie nic nie jem... A tu się talia pokazała w końcu Już sprawdziłąm na sobie, Portię mam 28 HH
Edytowane przez dudkaaa Czas edycji: 2009-01-20 o 11:52 |
|
|
|
|
#1358 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
..baaaaaaardzo mi się podobają te Maskaradki, ale niestety w Polsce brak rozmiarów 28
|
|
#1359 |
|
Rzabbocop
|
pushit zazdraszczam
a nie myslalas o reklamowaniu bielizny ?
|
|
|
|
#1360 |
|
Rozeznanie
|
Pushit , bardzo ładnie twoje piersi wyglądają w takim bardotkowym kroju staników. Sahara wygląda bardzo dobrze, a Antoinette - czarno-czerwona prześlicznie! Ładniej niż na modelce
A, i Antoinette robi bardzo ładne jabłuszka.
Edytowane przez luizka__ Czas edycji: 2009-01-20 o 12:11 |
|
|
|
#1361 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
a kto by mnie chciał zazdroscic nie ma czego, chyba, ze antosi, ktora sie juz skonczyla Cytat:
![]() caly czas szukam jakiegos plunge, ktory dawalby podobny efekt, sporo stracilam w biuscie w ciagu ostatniego pol roku i jeszcze sie nie moge z tym pogodzic, bez stanika wszystko gdzies niknie rozlane po klatce Edytowane przez 201704051255 Czas edycji: 2009-01-20 o 12:30 |
||
|
|
|
#1362 |
|
Zakorzenienie
|
pushit ja też zazdroszcze
|
#1363 |
|
Kokon pro
|
ja mam 72 pod biustem i mam 28 w obwodzie ;] choc niektore jak mierzylam byly za ciasne, ale to bardzo nieliczne
np matilda to scisliwiec w sumie jest, bo mam 30 a w 28 sie zapiac nie moglam
|
|
|
|
#1364 |
|
Rozeznanie
|
[quote=L_ka;10564611]Fajnie leży, tylko to oczekiwanie na migrację z takimi zakupami trochę się kłóci
, ale życzę Ci by wszystko ładnie się nosiło.kupuje rózne modele i rozmiary, zeby znalezc najbardziej odpowiedni model i szerokosc fiszbin no i misecki, jak cos jest za male to wymieniam na inne. najchetniej pojechalabym do jakiegos tacjonarnego no ale mieszkam 30km od warszawy i czasu brak wiem ze to nierozsadne ale ja zawsze w garacej wodzie kapana
|
#1365 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
o to masz podobne wymiary pod biustem do mnie też się zastanawiałam nad 30 tką, ale z poprzedniej kolekcji nie ma już rozmiaru 30DD , a głownie te modele mi się podobają..no może jeszcze Soria z tej najnowszej ......a i zgadzam się z luizką, Antośka wygląda na Tobie lepiej niż na modelce, Sahara zresztą też
Edytowane przez zorza83 Czas edycji: 2009-01-20 o 14:16 |
|
|
|
|
#1366 |
|
Konto usunięte
|
dziekuje, milo mi sahara i antoska sa scisliwe, ale coquette moglam juz sobie zawiazac na supel, aragona zawiazalabym pewnie po tygodniu noszenia nie ma reguly :/ napisze do mercado kiedy beda mieli nowe maskaradki, to pojade zaraz pomierzyc, zeby mi nie wykupili i zdam relacje |
|
|
|
#1367 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ja mam pod biustem 81, w biuście 91, 92. Noszę rozmiar 75B, 75C. W takich jest mi wygodnie i moje piersi ładnie wyglądaja.
Może powiecie mi jaki powinnam nosić rozmiar stanika?
Nasza Miłość - Matylda 11.05.2013 http://www.suwaczki.com/tickers/dqpre6ydpfblirzx.png Jestem W Niebie. Kocham Was Edytowane przez MoTyleKsw Czas edycji: 2009-01-20 o 14:42 |
|
|
|
#1368 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() link do kalk. http://www.atlastravel.nazwa.pl/mariska/
|
|
#1369 |
|
Zakorzenienie
|
Własnie sprawdzałam na tym kalkulkatorze juz, zanim napisałam i sama do siebie się uśmiechnęłam, ze mam dobrze dobrany stanik
|
#1370 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1371 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny kupiłam dziś!
tylko wydaje mi się za ciasny ale to może dlatego ze nosiłam cały czas za duże 80 C a teraz mam nie za duże 75 D
|
|
|
|
#1372 |
|
Zadomowienie
|
pushit ale piękny ten twój biustonosz! Zamarzył mi się
|
|
#1373 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ja dzisiaj dostałam mój M&S 30F wcześniej kupiłam 30G ale za duży był, wiec wzięłam miseczke mniejszy i jest git podoba mi się, troche za wąskie fiszbiny dla mnie i generalnie na styk jest, no ale cóż ... niestety mam pecha być między rozmiarami :P może później wrzuce foto
|
|
|
|
|
#1374 |
|
Zakorzenienie
|
no ja też później wrzuce
aledobrze się w nim czuje
|
|
|
|
#1375 |
|
Konto usunięte
|
mój M&S
|
|
|
|
#1376 |
|
Rzabbocop
|
[1=b8ae395ad20fac79699d786 016c1d68a9b01f66e_62eafdf 253efe;10572210]mój M&S
[/QUOTE]fajny ładny kolor i ładnie leży
|
|
|
|
#1377 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, które zamawiały z dopasowanej, napiszcie mi proszę ile czasu czekałyście od zamówienia do dostawy?
Jak pisałam wcześniej za tydzień wyjeżdżam na 3 tygodnie więc zastanawiam się czy dojdzie do tego czasu. Towar mają oznaczony jako 24h.
|
#1378 |
|
Konto usunięte
|
Najlepiej kontaktuj się ze sklepem, powiedz że Ci bardzo zależy na czasie.
|
|
|
|
#1379 |
|
Konto usunięte
|
ja mialam po 3-4 dniach
|
|
|
|
#1380 |
|
Zakorzenienie
|
[1=b8ae395ad20fac79699d786 016c1d68a9b01f66e_62eafdf 253efe;10572210]mój M&S
[/quote]Imp, pięknie leży i w końcu stanik dopasowany proporcjami do figury. Pushit wymiatasz , cudny ten laparcik i pięknie swoje wypełnienie prezentuje
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:35.

Możecie polecić jakieś modele?lubię usztywniane staniki bez zbędnych koronek i ozdóbek.

3/3/6-22/7/8
, ale życzę Ci by wszystko ładnie się nosiło.
, a głownie te modele mi się podobają..no może jeszcze Soria z tej najnowszej
dziekuje, milo mi
68,5 68 67 66 65 64 63 62 61 60