![]() |
#1291 |
BAN stały
|
Dot.: Smackersy - zbiorczy :)
.
Edytowane przez La Canela Czas edycji: 2009-03-19 o 21:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1292 |
Raczkowanie
|
Powtórze pytanie jakie te błyszczyki/balsamy są najlepsze/najsmaczniejsze bo chce robić zamówienie ;] i które barwią na jakiś kolor itd? póki co wylądowało w koszyku...
-Cupcakes - ciasteczko z kremem -Lip Smackers - Skittles Truskawkowy -Lip Smackers - Bubble Gum Co sądzicie o wyżej wymienionych? edit: który lepszy? Lip Smackers - Snap Gloss Bubble Gum czy Lip Smackers - Bubble Gum ?? wystarczy kliknąć na nazwe a wejdzie stronka ;] Edytowane przez SkazanaNaRap Czas edycji: 2009-01-18 o 17:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1293 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Skittles truskawkowy jest bardzo fajny- super smak i zapach, delikatnie barwi usta na czerwono. Bubble gum moim skromnym zdaniem jest obleśna. Nie ma smaku i pachnie jak gabinet dentystyczny ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1294 |
Raczkowanie
|
A bubble gum który błyszczyk czy balsam? tam 2 podane mam ;P nienna to jakie jeszcze polecasz? xD
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1296 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
*fantę truskawkową- moja ulubiona póki co. barwi usta na czerwono ale jeszcze delikatniej niż skittles i super smakuje ![]() *coca-colę cherry- taka sobie, słodka w smaku ale coli nie wyczuwam *arbuzowego squeezy- na ustach pachnie ladnie,ale z opakowania trochę mi zalatuje wymiotami ![]() Generalnie polecam skittlesa i fantę,reszta mnie nie zachwyciła. A teraz sama przymierzam się do złożenia zamówienia na cupcake ale nie moge się zdecydować co zamówić ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1297 |
Raczkowanie
|
Ehh chyba trochę mi odbiło
![]() *Smackers Flip Gloss - Melon Frost *Lip Smackers Sun - Strawberry Splash * zestaw Lip Smackers - Kiwi Mango Tropikalny poncz *Zestaw Lotta luv - Oryginalny Dubble Bubble + Dubble Bubble watermelon *Lip Smackers - Sprinkle Cupcake *Smackers Lip Lites - Truskawkowe Lody I niech mi ktoś powie,kiedy ja to wszystko zużyję? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1298 |
Przyczajenie
|
Również złożyłam zamówienie na ☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠. Szkoda a może i nie
![]() Lip Smacker - Kool - Aid Water Melon Cherry Reese's - Chocolate Peanut Butter Koktajlowy balsam - Blue Crash Lip Smackers - Skittles Arbuz Truskawka Odradzam kupowanie smackersów w SMYKU!! Za każdym razem trafiłam na stare!! Wici wśród znajomych rozpuszczone, a ja czekam na przesyłkę. Zdam relację gdy już je dostane. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1299 | ||
Moderator
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Powiedziałam sobie, że nie częściej niż raz w miesiącu robię zamówienie na Cc ale chyba nie dam rady, tym bardziej, że Walentynki się zbliżają a że uwielbiam sobie robić fajne prezenty to chyba jeszcze przed zdążę coś upolować ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1300 |
Zadomowienie
|
Ja mogę powiedzieć że Lip Smackers - Skittles Arbuz Truskawka jest boski<3 zresztą tak jak każdy skittles jakiego miałam. Obecnie czekam na zestaw. Reese's - Chocolate Peanut Butter też jest słodziutki i dobrze nawilża
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1301 |
Zadomowienie
|
PODBIJAM
![]() tez bylam ciekawa, jak składałam zamówienie ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#1302 |
Zakorzenienie
|
mowie wam, ze smackersy super zastepuja slodycze
![]() ![]() ![]() a wracajac do nawilzania, wlasnie sobie uswiadomilam, ze bedac podczas wakacji w tunezji smarowalam sie ciagle wlasnie smackersem, tym skittlesem zdaje sie i mialam sliczne usta ( na noc jedynie smarowalam carmexem) Edytowane przez lele Czas edycji: 2009-01-19 o 16:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1303 |
Zakorzenienie
|
A ja czekam za moją paczuszka z Cupcake i nic
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1304 |
Zakorzenienie
|
Shpilciu to pewnie poczta polska... pomine fakt, jak mnei dzis pani tam zdenerwowala, gdy sie jej pytalam cyz nie ma przypadkiem do mnie paczki od Pani Ani.. wrrr myslalam, ze wyjde z siebie i stane obok
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1305 |
Wtajemniczenie
|
Ja dzisiaj dostalam zamowienie z CupCake
![]() 15 sztuk smackersow ![]() to juz chyba mozna nazwac uzaleznieniem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1306 |
Konto usunięte
|
Ja czekam na moje, balsam i błyszczyk Smackers- moje pierwsze zamówienie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1307 |
Moderator
|
U mnie od momentu złożenia zamówienia do odebrania paczki minął niecały tydzień. I bardzo mnie to ucieszyło.
![]() xxSHINeexx 15?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1308 |
Zakorzenienie
|
Ja własnie też złożyłam w końcu zamówienie na Cupcake i już nie mogę się doczekać paczki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1309 |
Zakorzenienie
|
Bądźmy lele dobrej myśli niektórzy już paczki dostali.. ;P no cóż muszę zadowolić się póki co tym co mam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#1310 |
Zakorzenienie
|
ja wiem, ze to wina poczty.. bo tu listonosz nie chodzi codziennie.. ale dzis mam awizo, wiec wieczorkiem pobiegne na poczte!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1311 | |
BAN stały
|
Cytat:
tydzien od otrzymania wplaty na konto ![]() p.s w weekendy nie wysyłam ![]() pozdrawiam,Anna Edytowane przez Cupcake79 Czas edycji: 2009-01-20 o 12:52 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1312 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1313 | |
Moderator
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1314 |
Zadomowienie
|
dziewczyny nie straszcie, pieniądze wczoraj rano poleciały na konto, ciekawe ile trzeba będzie czekać ;p
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1315 | |
Moderator
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1316 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Czekajmy czekajmy bo warto ! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1317 |
Zadomowienie
|
a ja złożyłam zamówienie na cupcake w poniedzalek 12 i ani widu, ani słychu do tej pory
![]() Pani Aniu, mogłaby Pani to sprawdzic?Bo nie wiem, czy to wina poczty, czy coś zostało przeoczone.. moj nick to adamarmolada ![]() Trochę się niepokoję, bo jak kupowałam na allegro w srode, to w piątek juz do mnie doszlo :yes: wtedy myslalam, ze to te pomadki, a jednak nie..
![]() |
#1318 |
Zakorzenienie
|
kasiaj85 a miło że z Ostrowa
![]() ja tez od razu przy zamówieniu dokonałam przelewu data 13 stycznia ![]() co my kobiety takie niecierpliwe ;Pchyba taka nasza natura szczególnie tych kosmetykocholiczek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1319 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1320 |
Zakorzenienie
|
odebralam przesylke od Pani Ani i jestem zachwycona. Pani ANiu dziekuje serdecznie
![]() a tu przygoda z odbiorem paczki, moja, skopiowana z innego watku.. wlasnie wrocilam z poczty.. kolejny raz myslalam tam, ze wyjde z siebie i stane obok. juz wczoraj jedna z bab mnei wkurzyla, ale to inna bajka. dzis znowu w okienku ona, podchodze podaje moje awizo, ona szuka, dzowni gdzies. slysze, jak mowi, zeby ktos sprawidzl, bo najwidoczniej listonosz sie z tego listu nie rozliczyl. gada sobie, gada. kaze mi podejsc nie do okienka, a z boku, tam gdzioe pryzjmuja duze paczki i z tekstem, ze listonosz poszedl dodomu najproawdopodobniej z moim listem. wtedy lele nadal sie powstrzymujac by jej krzywdy nie zrobic poradzila pani z okienka by zadzwonila do pana listonosza ( ktory listy nosi w tygdoniu kiedy ma na to ochote... i sam potrafi stwierdzic, ze wczoraj nie przyniosl listu, bo nie chodzil sobie..) i znalazla moja paczke. pani cos warczala sobie ale poszla na zaplecze. przyszla jakas pani milsza odrobinke i znalazla moja paczke, ktora jak sie okazalo lezala na polce... pomine fakt, ze nie mila pani najpierw powiedzila milej pani przede mna, ze moze jej dorysowac kwiatek, gdy ta sie zaytala czy nie am bardziej dzieciecych znaczkow, z kwiatkami itp. a pozniej sie z niej nabijala, jak kobieta chciala wymienic znaczek, ktory mial oderwany rog! nie lubie poczty polskiej |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:55.