|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3781 |
Raczkowanie
|
Dot.: Ostrowieckie Panny Młode :)
mehja jeszcze sie nie zdecydowałam na niego tak tylko się pytałam o koszty ale zamierzam jeszcze się dalej rozejrzeć
![]() nefeli już dostałam listę ale bardzo Ci dziękuję ![]() jesteście super ![]() a gdzie ma biuro ten Bartoszek czy Skiba? bo pytałam Arsa to niema |
![]() ![]() |
![]() |
#3782 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ewelka odważną miałaś sukienkę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3783 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny jeśli chcecie wyszukać na wątku coś konkretnego to klikajcie opcję przeszukaj ten wątek i wpiszcie odpowiednie słowo.
Ale najlepiej było by niedługo założyć II część, bo naprawdę sporo materiału tu się zebrało, ciężko będzie szukać. |
![]() ![]() |
![]() |
#3784 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny a nie wiecie czasem do której mają w Kielcach otwarte salony w soboty? Bo mi by tylko wtedy pasowało tam jechać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3785 |
Wtajemniczenie
|
Praktycznie wszystkie salony w Kielcach są w tygodniu otwarte od 10 do 18 (Celia tylko od 9 do 17). W sobote wszystkie od 10 do 14.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3786 |
Raczkowanie
|
Dot.: gdzie urządzić wesele w Ostrowcu Św.
Ja zaplacilam 2200 za wszystko tzn. dekoracja kompleksowa, wszystko zywymi kwiatami - kosciol, sala, samochod, 3 bukiety i butonierki. Wynajmowalam Tare i bylo przepieknie zrobione. Wiem, ze to duzo, ale Pani naprawde tak sie postarala i wszystko wygladalo przecudnie, wiec bylo warto. Ale cena na pewno tez bedzie zalezala indywidualnie od tego jakie kwiaty kto sobie wybierze do dekoracji i ilosci kwiatow/wielkosci dekoracji.
Edytowane przez 7sambra11 Czas edycji: 2009-01-20 o 12:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#3787 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nie bede miec wiecej roboty przy kucharce. Ona mi robi liste potrzbenych rzeczy do kupienia i ja tylko jej dostarczam. Obsługa na weselu i po zajmuja sie oni. Oczywisie trzeba dopatrzec jak to im idzie,czy tak jak trzeba itp.w nocy pilnowac sali. Ale to na tym sie konczy. Kolezanka z mamy pracy,miała w ubiegłym roku tam wesele i wcale nie miała duzo roboty tak jak inni sadza. |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#3788 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Mnie p. Żywczyka polecił jeden z kamerzystów, wynosząc prawie na piedestał, a rekomendując go jako świetnego fotografa naprawdę w odróżnieniu od innych znającego się na rzeczy... opis wydawał się zachęcający, jednak kiedy pan zjawił się z albumami i pokazał nam swojej prace, wiedzieliśmy już, że nasza współpraca się nie ułoży. Zdjęcia nie były rewelacyjne, nie zachwyciły nas, były za to zwyczajne, pozowane, bez wyrazu. Pan chciał od nas 900zł za standardowy pakiet i pamiętam był taki moment, że z braku alternatywy (mieliśmy problem ze znalezieniem twórczego fotografa) poważnie rozważaliśmy wynajęcie go. Na szczęście nie było takiej konieczności ![]() ![]()
![]() |
#3789 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak zdjęcia będzie robił u nas ArS ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3790 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny mam pytanie... Co sądzicie o owalnych stołach?? Przewidziane jest 10 miejsc przy każdym stole. Mam dylemat
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3791 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja ogólnie bardzo ten układ polecam!
![]() |
#3792 |
Rozeznanie
|
Ja mam mieć wesele w Red i tam właśnie są owalne stoły... Zastanawia mnie też ilość miejsca do tańca w tym hotelu... Kurcze ale te przygotowania są męczące
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3793 |
Zakorzenienie
|
Owalne stoły sa ładne, robia wrazenie, ale problem moze byc taki,jak posadzic gosci lub jak oni siada jak np. przy stole wypadnie wiecej niz 10os. i co wtedy?dosiada sie do kogos innego?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3794 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Fakt - bardzo ładnie takie stoły wyglądaja ale nie sa praktyczne z tego wzgledu ze kazdy siedzi osobno, robią sie grupki a ja jednak wolałabym zeby bawili sie wszyscy razem z nami
Tak to jest z miłoscia, ze nigdy nie wiadomo czy pierwsza jest ostatnia, czy ostatnia pierwsza... Edytowane przez Daisy89 Czas edycji: 2009-01-20 o 14:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3795 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
No niby tak ale w ile osób się rozmawia przy klasycznym stole?? Też dalej niż 2-3 osoby do boku nie sięga rozmowa... A co do problemu z tym że wypadnie więcej niż 10 osób to rozwiązaliśmy go karteczkami z nazwiskami |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3796 |
Rozeznanie
|
Ja też będę mieć owalne stoły i bardzo mi się takie podobają.Wydaje mi się,że tak będzie wygodniej.A osób przy stole usiądzie tyle ile jest przewidziane krzeseł
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3797 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Zrobiłam wstępny rozkład osób przy stołach i wydaje mi się że nieźle dałam radę usadzić każdego ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3798 |
Zadomowienie
|
Oj Dziewczyny ale jesteście podrajcowane tym wszystkim!
![]() ![]()
http://www.suwaczek.pl/cache/294fb9d287.png Przeznaczenie rozdaje karty, my tylko w nie gramy.. http://s4.suwaczek.com/20091003040114.png Bo KTOŚ sprawia, że ten uśmiech się pojawia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3799 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja tam wole zeby kazdy usiadl obok kogos z kim bedzie chcial rozmawiac - nie bede usadzala nikogo na sile i wogole sobie nie wyobrazam tych calych karteczek...
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3800 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja mam na ten temat trochę inne zdanie, otóż mimo, że my planujemy przyjęcie weselne również skłaniam się ku imiennym winietkom. Wprowadzi to porządek, a nie chaos przy usadzaniu gości, a niepozorna karteczka z wypisanym imieniem i nazwiskiem sprawi, że goście poczują się docenieni. Ponadto to przyjemny element dekoracji ![]() ![]()
![]() |
#3801 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
o gustach sie nie dyskutuje, ale gdybym to ja była zaproszona na wesele to nie specjalnie była bym szczesliwa gdyby ktos np posadzil mnie obok nielubianej cioci zamiast przy ukochanej babci... a tak sama mogę zdecydowac gdzie chce usiasc
![]() |
#3802 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tez za karteczkami nie jestem bo moim zdaniem jeśli bym nie trafiła z usadowieniem to potem sami by się przesiadali i zrobiłby się niezły bałagan, dlatego wolę jak sami sobie wybiorą gdzie chcą siedzieć, ja nikomu nie będę narzucać sąsiadów. A jeśli chodzi o stoły to ja mam do wyboru i owalne i prostokątne raczej wybiorę prostokątne bo mniej miejsca zajmują i więcej miejsca zostaje do tańczenia. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3803 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja tez byłam w Kielcach po sukienke właśnie w sobote i niestety salony sa głównie do 14.00, a na bank MS Moda na Sienkiewicza. Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2009-01-21 o 06:57 Powód: proszę nie pisać post pod postem i regularnie korzystać z funkcji "edytuj" oraz "multicytowania" (patrz mój podpis!) |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3804 |
Rozeznanie
|
Pytanie z innej beczki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3805 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
O fajny pomysł z tymi książkami ale nie wiem czy odważyłabym się napisać to na zaproszeniu zważając na to że książki nie należą do najtańszych rzeczy. A tak uwielbiam czytać że z chęcią bym taki prezent chciała dostać zamiast kwiatków. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3806 |
Raczkowanie
|
Wiesz co wpisz sobie w google prezenty zamiast kwiatów albo cos takiego i powinno wyskoczyc ja tak szukałam z kuponami z Totka albo zdrapki i cos było.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3807 |
Raczkowanie
|
Wydaje mi się że właśnie sztuka polega na tym aby nie posadzić koleżanki koło starszej babci albo żeby właśnie koło jakiejś babci tylko miejsce nie zostało. Pani z którą podpisywaliśmy umowę o salę opowiadała nam, że mięli taką sytuację, że nie było winietek i wszyscy się rozsiedli i została jedna para, która wolała wypić z Młodymi szampana a nie lecieć zajmować miejsca i potem był problem. Zostały dwa pojedyncze krzesła w różnych końcach stołu a nikt się nie chciał przesunąć. W finale organizatorzy musieli dostawić jeden stolik... Ja wolałabym nie doprowadzić do takiej sytuacji. A prawda jest taka, że nigdy się wszystkich nie zadowoli. Zawsze się znajdzie jakaś maruda co powie, że albo ją źle usadzili, albo jedzenie niedobre, albo muzyka za głośna...
![]() |
#3808 |
Rozeznanie
|
Ja chyba jestem trochę staroświecka, bo uwielbiam kwiaty i mam nadzieję, że goście nie zawiodą w dzień ślubu
![]() ![]()
#3809 |
Zakorzenienie
|
Igoolek znalazłam taka stronę
http://wesele.plock.pl/slub-8.html |
![]() ![]() |
![]() |
#3810 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ale wiadomo ze kazdy ma rozne zdanie na ten temat. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:47.