Sposoby na przyspieszenie porostu w³osów- czê¶æ III - Strona 16 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Uroda > Pielêgnacja w³osów i fryzury > Pielêgnacja w³osów

Notka

Pielêgnacja w³osów W tym miejscu rozmawiamy o pielêgnacji w³osów. Je¶li twoje w³osy s± suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawê sytuacji. Do³±cz do nas.

Zamknij w±tek

Narzêdzia
Stary 2009-01-19, 20:29   #451
zapaa³ka
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 5 805
Dot.: Sposoby na przyspieszenie porostu w³osów- czê¶æ III

Cytat:
Napisane przez nova57 Poka¿ wiadomo¶æ
chociaz do waxa mnie ciagnie. mo¿e bym co¶ do³o¿y³a do dzia³ania od wewnatrz np siemiê lniane/oliwê z oliwek/dro¿d¿e.
Waxa stosuj najlepiej raz w tygodniu, bo czestsze stosowanie wcale nie przyspieszy bardziej porostu, a wlosy moga sie bardzo obciazyc Zamiast tego moze lepiej doloz maske z nafta i zoltkiem, wcieraj seboradin i powinno byc cacy
Stary 2009-01-19, 20:32   #452
Magdzia94
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 18 143

Ale w ramach intesnsywnej piêlegnacji mogê czêsciej wax? tak okolo co 5 dni.

Magdzia94 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-01-19, 20:35   #453
zapaa³ka
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 5 805

Cytat:
Napisane przez Magdzia94 Poka¿ wiadomo¶æ
Ale w ramach intesnsywnej piêlegnacji mogê czêsciej wax? tak okolo co 5 dni.
O ile dobrze pamietam stosujesz polskiego waxa? Jesli tak to na same wlosy powinno byc ok Ja kiedys w ramach intensywnej pielegnacji kladlam zagranicznego waxa co 2 mycie czyli co 4 dni i po miesiacu wlosy byly okropnie obciazone, brzydkie i tepe.
Stary 2009-01-19, 20:38   #454
Magdzia94
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 18 143

Tak polski wax i daje tylko na w³osy ze wzglêdu na przet³uszczanie, a na skórê odrobinkê.

Magdzia94 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-01-19, 23:06   #455
efusia
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 18

Wlasnie zrobilam pasemka na calej glowie, moje wlosy sa rozjasnione jakies 3mm od skory, czyli farba nie dotknela cebulek. Czy zestaw NISIM FAST bedzie dzialal na mnie? Od 2 tyg uzywam go i nie chcialabym przerywac kuracji??? Bo z tego co wiem on ma pobudzac cebulki a nie wlosy na ich dlugosci? TAK? Dobrze rozumiem? Dodam ze wlosy maluje majac 3cm odrostu , czyli co jakies 3-4m-ce
efusia jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-01-20, 13:33   #456
nova57
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 71

Cytat:
Napisane przez zapaa³ka Poka¿ wiadomo¶æ
Waxa stosuj najlepiej raz w tygodniu, bo czestsze stosowanie wcale nie przyspieszy bardziej porostu, a wlosy moga sie bardzo obciazyc Zamiast tego moze lepiej doloz maske z nafta i zoltkiem, wcieraj seboradin i powinno byc cacy
dziêkuje chyba tak bêdzie najlepiej bo czasem od tego nadmiernego nawilzania robia mi siê takie matowe
nova57 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-01-20, 14:48   #457
mOna01
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 6 108

edit: nie ten w±tek :P

Edytowane przez mOna01
Czas edycji: 2009-01-20 o 14:50
mOna01 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-01-20, 15:11   #458
kacha2004
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 381

Dwa lata temu mialam operacje,niestety moje wlosy okropnie zareagowaly na narkoze...wypadaly mi doslownie garsciami,naprawde nie bylo to zdrowe 100 wlosow dziennie,do tego rozdwojone koncowki,zero blasku,naprawde bylam zalamana.Niestety zamiast je pozadnie odzywic to scielam,nie tylko koncowki,ale z wlosow za lopatki zrobily mi sie wlosy do ramion.Strasznie sie z nimi mecze,nawet juz w lustro nie moge patrzec.Nie farbuje,nie uzywam suszrki,ale co jakis czas prostuje,rowniez staram sie jak najmniejsza temperatura i uzywam ochronny spray na wysoka temperature.Jedyny efekt jaki udalo mi sie narazie osiagnac to to,ze sa miekkie i widze,ze mam coraz lepsze koncowki,a osiagnelam to poprzez odzywki domowej roboty z olejku rycynowego,oliwy z oliwek,zoltka i miodu.Nie wiem co jeszcze mam zrobic,zeby w koncu rosly,bo jak dla mnie to stoja w miejscu...
kacha2004 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-01-20, 15:20   #459
Hlaskoida przy czystej
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 530

Cytat:
Napisane przez kacha2004 Poka¿ wiadomo¶æ
Dwa lata temu mialam operacje,niestety moje wlosy okropnie zareagowaly na narkoze...wypadaly mi doslownie garsciami,naprawde nie bylo to zdrowe 100 wlosow dziennie,do tego rozdwojone koncowki,zero blasku,naprawde bylam zalamana.Niestety zamiast je pozadnie odzywic to scielam,nie tylko koncowki,ale z wlosow za lopatki zrobily mi sie wlosy do ramion.Strasznie sie z nimi mecze,nawet juz w lustro nie moge patrzec.Nie farbuje,nie uzywam suszrki,ale co jakis czas prostuje,rowniez staram sie jak najmniejsza temperatura i uzywam ochronny spray na wysoka temperature.Jedyny efekt jaki udalo mi sie narazie osiagnac to to,ze sa miekkie i widze,ze mam coraz lepsze koncowki,a osiagnelam to poprzez odzywki domowej roboty z olejku rycynowego,oliwy z oliwek,zoltka i miodu.Nie wiem co jeszcze mam zrobic,zeby w koncu rosly,bo jak dla mnie to stoja w miejscu...
Znam ten ból..niedawno mia³am podan± narkozê i te¿ w³osy lec± gar¶ciami, jak szalone:O Ale chwwyci³am za mojego przyjaciela, Seboradina Niger i mam nadzieje ¿e pomo¿e mi i tym razem..

¶wiat dzieli siê na dwie po³owy, w jednej z nich jest nie do ¿ycia, w drugiej nie do wytrzymania.
"Piêkni dwudziestoletni"

Fat burning:
start:51,5 kg
brzuch:70 cm.
cel: brzuch 60 cm.
waga?mo¿e pozostaæ

Hlaskoida przy czystej jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-01-20, 15:39   #460
serduszkoiz
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 656

Cytat:
Napisane przez Hlaskoida przy czystej Poka¿ wiadomo¶æ
Znam ten ból..niedawno mia³am podan± narkozê i te¿ w³osy lec± gar¶ciami, jak szalone:O Ale chwwyci³am za mojego przyjaciela, Seboradina Niger i mam nadzieje ¿e pomo¿e mi i tym razem..
a niger ci pomaga na wypadanie czy na porost rowniez

a tak wogole twoj nick mnie rozwla ( kojarzy mi sie z jakas niemka przy wodce i ogorkach hahah ) sorki za offtop ale musialam to napisac

Wizazanka
Bloggerka
www.aajonaa.blogspot.com/
serduszkoiz jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-01-20, 16:06   #461
sylvia k
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 26

Cytat:
Napisane przez efusia Poka¿ wiadomo¶æ
Wlasnie zrobilam pasemka na calej glowie, moje wlosy sa rozjasnione jakies 3mm od skory, czyli farba nie dotknela cebulek. Czy zestaw NISIM FAST bedzie dzialal na mnie? Od 2 tyg uzywam go i nie chcialabym przerywac kuracji??? Bo z tego co wiem on ma pobudzac cebulki a nie wlosy na ich dlugosci? TAK? Dobrze rozumiem? Dodam ze wlosy maluje majac 3cm odrostu , czyli co jakies 3-4m-ce
Hej.Na niemieckiej stronie NISIM FAST jest napisane ,ze jest on przeznaczony do wszystkich rodzajow rowniez farbowanych.Pisalam o tym pare dni temu.Niestety nikt mi nie odpowiedzial dlaczego sa podane inne informacje o nim.Bede musiala napisac do polskiego producenta.
sylvia k jest offline Zg³o¶ do moderatora  

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2009-01-20, 17:41   #462
efusia
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 18
Cool Dot.: Sposoby na przyspieszenie porostu w³osów- czê¶æ III

Cytat:
Napisane przez sylvia k Poka¿ wiadomo¶æ
Hej.Na niemieckiej stronie NISIM FAST jest napisane ,ze jest on przeznaczony do wszystkich rodzajow rowniez farbowanych.Pisalam o tym pare dni temu.Niestety nikt mi nie odpowiedzial dlaczego sa podane inne informacje o nim.Bede musiala napisac do polskiego producenta.

Wiesz wlasnie to sprawdzilam ze na kazdej stronce inaczej pisza, np na NISIM INTERNATIONAL.com pisza ze jest on przeznaczony do wszystkich rodzajow, na NISIM.COM- czyli kanadyjskiej, nie pisza do jakich wlosow, a na amerykasnkiej-juz nie pamietam na ktorej to bylo, napisali F.A.S.T. shampoo. F.A.S.T. conditioner if formulated for all hair types and will not effect chemically treated hair - czyli, dla wszystkich rodzajow i ze nie daje efektu na wlosach chemicznie robionych.
Ale ja sie bede sugerowac sie tym ze to jest terapia skory glowy ( Nisim has now created F.A.S.T® (Fortified Amino Scalp Therapy) for faster hair growth) i bede uzywac tych produktow teraz, bo przeciez ja zawsze rozjasniam wlosy, a przy pasemkach farba nie dotyka skory ani cebulek, wiec wg mnie to nie powinno miec znaczenia.Kanadyjska firma stworzyla ten produkt i na stronie producenta nic nie bylo o farbowanych wlosach. Wiec zobaczymy jakie przyniesie mi efekty
efusia jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-01-20, 19:32   #463
Chatul
ma zielone pojêcie

Wiadomo¶ci: 40 401

A czosnek która¶ z Was stosowa³a? Ja ostatnio sobie wciera³am w skórê g³owê starty czosnek. Piek³o jak nie wiem co. Dzisiaj zala³am gor±c± wod± 4 starte z±bki czosnku [ 4 z±bki/po³owê szklanki wody ], odczeka³am 1,5 godziny i wla³am ciecz do pojemnika po Joannowym toniku Rzepa. Po³owê p³ynu zaaplikowa³am ju¿ na g³owê. Piecze mniej ni¿ sam czosnek wtarty w skórê g³owie i zdecydowanie ³atwiejsza jest sama aplikacja. My¶licie, ¿e co¶ to da?
Stary 2009-01-20, 20:25   #464
Hlaskoida przy czystej
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez serduszkoiz Poka¿ wiadomo¶æ
a niger ci pomaga na wypadanie czy na porost rowniez

a tak wogole twoj nick mnie rozwla ( kojarzy mi sie z jakas niemka przy wodce i ogorkach hahah ) sorki za offtop ale musialam to napisac
Mnie ponmaga i na to i na to, dla mnie to istny KWC dla sklóry g³owy. W³a¶nie umy³am w³osy rzepowym szamponem i zaraz zaaplikiujê go znowu, mam nadziejê ¿e szybko rozprawi siê z tym wypadaniem, liczê na niego nie pierwszy raz.
A z tym nickiem to masz z³e skojarzenia;-) Ciekawe, ale nie w t± stronê

¶wiat dzieli siê na dwie po³owy, w jednej z nich jest nie do ¿ycia, w drugiej nie do wytrzymania.
"Piêkni dwudziestoletni"

Fat burning:
waga?mo¿e pozostaæ

Stary 2009-01-20, 20:35   #465
Aggie125
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 14 348
GG do Aggie125

Cytat:
Napisane przez efusia Poka¿ wiadomo¶æ
Ale ja sie bede sugerowac sie tym ze to jest terapia skory glowy ( Nisim has now created F.A.S.T® (Fortified Amino Scalp Therapy) for faster hair growth) i bede uzywac tych produktow teraz, bo przeciez ja zawsze rozjasniam wlosy, a przy pasemkach farba nie dotyka skory ani cebulek, wiec wg mnie to nie powinno miec znaczenia.Kanadyjska firma stworzyla ten produkt i na stronie producenta nic nie bylo o farbowanych wlosach. Wiec zobaczymy jakie przyniesie mi efekty
Efusia, daj koniecznie znaæ, czy Nisim da³ efekt na Twoich farbowanych w³osach. Bo du¿o dziewczyn rezygnowalo z Nisimu w³a¶nie przez tê informacjê o braku dzialania na farbowane w³osy.
Cytat:
Napisane przez Chatul Poka¿ wiadomo¶æ
A czosnek która¶ z Was stosowa³a? Ja ostatnio sobie wciera³am w skórê g³owê starty czosnek. Piek³o jak nie wiem co. Dzisiaj zala³am gor±c± wod± 4 starte z±bki czosnku [ 4 z±bki/po³owê szklanki wody ], odczeka³am 1,5 godziny i wla³am ciecz do pojemnika po Joannowym toniku Rzepa. Po³owê p³ynu zaaplikowa³am ju¿ na g³owê. Piecze mniej ni¿ sam czosnek wtarty w skórê g³owie i zdecydowanie ³atwiejsza jest sama aplikacja. My¶licie, ¿e co¶ to da?
Chatul, ja bym uwa¿ala z tym czosnkiem, a juz na pewno nie aplikowa³a go sobie na skórê g³owy bez dokladniejszych konsultacji z naszymi specjalistkami forumowymi Czytalam kiedy¶, ¿e plasterek czosnku po³o¿ony na skore mo¿e owa skórê poparzyæ. B±d¼ naprawde ostro¿na...

Wymiana -lakiery do paznokci (OPI, MySecret, LA Colors, Sinful Colors, Revlon, Essence) oraz perfumy (Voile d'Ambre YR, Cedre SL)
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=229655
Aggie125 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-01-20, 21:40   #466
Chatul
ma zielone pojêcie

Wiadomo¶ci: 40 401

Cytat:
Napisane przez Aggie125 Poka¿ wiadomo¶æ
Chatul, ja bym uwa¿ala z tym czosnkiem, a juz na pewno nie aplikowa³a go sobie na skórê g³owy bez dokladniejszych konsultacji z naszymi specjalistkami forumowymi Czytalam kiedy¶, ¿e plasterek czosnku po³o¿ony na skore mo¿e owa skórê poparzyæ. B±d¼ naprawde ostro¿na...
Pewnie, ¿e uwa¿am na czosnek Starty czosnek zostawiam na g³owie góra na 3 minuty. Poza tym bacznie obserwujê skórê g³owy. ¯adnych zaczerwienieñ nie zauwa¿y³am. Zamierzam czosnkowaæ sobie skórê g³owy co kilka dni. Zobaczymy co z tego wyjdzie, bo szczerze mówi±c nie przepadam za ¶cieraniem czosnku :P
Stary 2009-01-20, 21:57   #467
noraa
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 50

Cytat:
Napisane przez Aggie125 Poka¿ wiadomo¶æ
Efusia, daj koniecznie znaæ, czy Nisim da³ efekt na Twoich farbowanych w³osach. Bo du¿o dziewczyn rezygnowalo z Nisimu w³a¶nie przez tê informacjê o braku dzialania na farbowane w³osy.
Dzia³a, dzia³a. Gdy stosowa³am Nisim mia³am czê¶æ farbowanych i czê¶æ naturalnych w³osów, ale muszê przyznaæ, ¿e spisa³ siê na medal. Nie do¶æ, ¿e zaczê³y mi bardzo szybko rosn±æ w³oski to te¿ mi je od¿ywi³, tzn. sta³y siê miêkkie i b³yszcz±ce (nawet mój ojciec to zauwa¿y³, co graniczy z cudem).
noraa jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-01-21, 08:34   #468
Heroldin
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 627

Cytat:
Napisane przez Hlaskoida przy czystej Poka¿ wiadomo¶æ
A z tym nickiem to masz z³e skojarzenia;-) Ciekawe, ale nie w t± stronê
Proszê mi wybaczyæ niewielkie zboczenie z tematu, ale nie mog³am siê powstrzymaæ.
Przecie¿ na zdjêciu to : Yun-Fat Chow.
Heroldin jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-01-21, 10:55   #469
Hlaskoida przy czystej
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Heroldin Poka¿ wiadomo¶æ
Proszê mi wybaczyæ niewielkie zboczenie z tematu, ale nie mog³am siê powstrzymaæ.
Przecie¿ na zdjêciu to : Yun-Fat Chow.

Na którym zdjêciu?
A ¿eby nie bawiæ siê w off top To napiszê, ¿e wczoraj umy³am w³osy szamponem Pollena Malwa z czarn± rzep±, kuupê mi wypad³o, wyseboradinowa³am g³owê, na³o¿y³am Jojoba Oil z keratyn± i nie suszy³am. Efekt? nienapuszone, prawie regularne fale o których marzy³am

"Piêkni dwudziestoletni"

Fat burning:
waga?mo¿e pozostaæ

Stary 2009-01-23, 17:58   #470
Kotek112
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 25
GG do Kotek112

witam wszystkie wiza¿anki moj± najwiêksz± obsesj± s± w³osy...uwielbiam o nie dbaæ siêgaj± do ramion i chcia³abym w jak najbardziej mo¿liwy sposób przyspieszyæ ich porost. U¯YWAM : Szampon i od¿ywka z czarnej rzepy, seboradin, skrzypowita,raz na jaki¶ czas od¿ywkê z oleju rycynowego i ¿ó³tka, czasami p³ukanki z sza³wii no i codziennie je starannie szczotkujê. Muszê tylko przyznaæ ¿e czasami mêczê je prostownic± staram siê robiæ to jak najrzedziej,ale chyba odstawiê j± na zawszê...moim problemem jest to ¿e moje w³osy s± t³uste u nasady a suche na koñcach i muszê je niestety myæ codziennie.... znacie jakie¶ skuteczne i sprawdzone sposoby przyspieszaj±ce porost oraz na suche koñcówki?????
Kotek112 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-01-23, 18:03   #471
kasiaczek141
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 535

Cytat:
Napisane przez Kotek112 Poka¿ wiadomo¶æ
witam wszystkie wiza¿anki moj± najwiêksz± obsesj± s± w³osy...uwielbiam o nie dbaæ siêgaj± do ramion i chcia³abym w jak najbardziej mo¿liwy sposób przyspieszyæ ich porost. U¯YWAM : Szampon i od¿ywka z czarnej rzepy, seboradin, skrzypowita,raz na jaki¶ czas od¿ywkê z oleju rycynowego i ¿ó³tka, czasami p³ukanki z sza³wii no i codziennie je starannie szczotkujê. Muszê tylko przyznaæ ¿e czasami mêczê je prostownic± staram siê robiæ to jak najrzedziej,ale chyba odstawiê j± na zawszê...moim problemem jest to ¿e moje w³osy s± t³uste u nasady a suche na koñcach i muszê je niestety myæ codziennie.... znacie jakie¶ skuteczne i sprawdzone sposoby przyspieszaj±ce porost oraz na suche koñcówki?????
Wtam
My¶le ze g³ównym sposobem jest w³a¶nie olejek rycynowy i ten seboradin chociaz nie bardzo za nim przepadam bo te¿ mam suche w³osy i mi wysusza. Polecam maseczkê do w³osów Wax przyspiesza porost i regeneruje zniszczone w³osy a tak¿e picie pokrzywy lub suplementy np skrzypowite, bellise, vitapil powodzenia
kasiaczek141 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-01-23, 21:50   #472
Carrie85
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 417
GG do Carrie85

Cytat:
Napisane przez Kotek112 Poka¿ wiadomo¶æ
znacie jakie¶ skuteczne i sprawdzone sposoby przyspieszaj±ce porost oraz na suche koñcówki?????
Wyszukiwarka jest bardzo pomocna a tez wczesniejsze strony sa pelne porad wizaz to kopalnia wiedzy wiec warto poszukac

a na koncowki polecam serum Joanny Rzepa. mi pomaga
Carrie85 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-01-23, 22:37   #473
weegirl
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 5 126

Cytat:
Napisane przez Carrie85 Poka¿ wiadomo¶æ
Wyszukiwarka jest bardzo pomocna a tez wczesniejsze strony sa pelne porad wizaz to kopalnia wiedzy wiec warto poszukac

a na koncowki polecam serum Joanny Rzepa. mi pomaga

hmm... widzia³am to serum ostatnio w sklepie, ale... czy ono nie zawiera alkoholu? bo wydawa³o mi siê, ¿e w sk³adzie widzia³am napis alcohol denat. brrr
weegirl jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-01-24, 08:47   #474
TruskawkaWerka93
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 3
Exclamation Szybszy porost w³osów

Mam ogromny problem. Mia³am w³osy za ³opatki, ale brzydko uk³ada³y mi siê z przodu. Chcia³am podci±æ je tak na górze od nasady troszkê i z przodu. No i sie uda³am do fryzjera. Niestety narobiono mi wiêcej szkody ni¿ po¿ytku. Moje w³osy s± falowane i teraz kiedy mam je naturalnie siegaj± do ramion!
B³±gam was znacie jakie¶ sprawdzone sposoby na szybszy porost w³osów? Najlepiej jakie¶ 3-4 cm miesiêcznie...
TruskawkaWerka93 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-01-24, 09:57   #475
Kotek112
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 25
GG do Kotek112

dziêki za odpowiedzi
Kotek112 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-01-24, 13:38   #476
Kimie
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 355
GG do Kimie
Dot.: Szybszy porost w³osów

S³ysza³am, ¿e olejek rycynowy sprawia, ¿e w³osy szybciej rosn±. Rêki nie dam. Oczywi¶cie trzeba je mocno od¿ywiaæ, wtedy bêd± zdrowsze i coraz d³u¿sze.

Kuracja w³osów:
* prostowanie keratynowe 21.07.10, 15.01.11
* d³ugo¶æ: 50 cm

Voila!

Forget Saturday morning cartoons!
- I watch ShaneDawsonTV

"U¶miech to pó³ poca³unku. U¶miechnij siê do mnie dwa razy. "

Kimie jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-01-24, 13:46   #477
caroli2
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 199
GG do caroli2

Cytat:
Napisane przez TruskawkaWerka93 Poka¿ wiadomo¶æ
Mam ogromny problem. Mia³am w³osy za ³opatki, ale brzydko uk³ada³y mi siê z przodu. Chcia³am podci±æ je tak na górze od nasady troszkê i z przodu. No i sie uda³am do fryzjera. Niestety narobiono mi wiêcej szkody ni¿ po¿ytku. Moje w³osy s± falowane i teraz kiedy mam je naturalnie siegaj± do ramion!
B³±gam was znacie jakie¶ sprawdzone sposoby na szybszy porost w³osów? Najlepiej jakie¶ 3-4 cm miesiêcznie...

Moim zdaniem to tylko czekaæ ;/
Je¶li jednak nie bêdziesz mia³a wyboru to id¼ do dobrego salonu fryzjerskiego i zrób sobie "doczepiane pasemka" wygl±da to jak naturalne w³osy.
Z p³atno¶ciami to ró¿nie.
Tylko najpierw zapytaj siê czy u nich wogóle co¶ takiego istnieje =]
caroli2 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-01-24, 14:00   #478
aanika
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 529

Jest na ten temat ca³y w±tek, a w pierwszym po¶cie jest ¶ci±gawka - Sposoby na przyspieszenie porostu w³osów.
aanika jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-01-24, 14:06   #479
truskawkowawiosna
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 9 384

Cytat:
Napisane przez TruskawkaWerka93 Poka¿ wiadomo¶æ
lenistwo?

http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=297789

na przyszlosc najpierw szukasz, a potem zakladasz nowy watek
truskawkowawiosna jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-01-24, 20:31   #480
SandruS94
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 27
GG do SandruS94 Send a message via Skype™ to SandruS94

ja mam problem z w³osami chce zeby by³y d³u¿sze ale boje sie ze jak mam dopiero 14 lat to nie wszytskich preparatow moge uzywac
SandruS94 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Zamknij w±tek

Nowe w±tki na forum Pielêgnacja w³osów

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:40.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.