Najpiękniejsze Panny Młode 2010 cz. III - Strona 166 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-01-20, 14:22   #4951
lain
Zakorzenienie

Dot.: Najpiękniejsze Panny Młode 2010 cz. III

Cytat:
Napisane przez can't be perfect Pokaż wiadomość
nie chce nikogo urazić bo panuje demokracja no i tak zadecyduję większość ale ja mysle że tytuł "Prawie zony" bardziej by pasował teraz do PM 2009, i może je w jakiś to sposób razic, bo większości z nas zostało cos koło 1,5 roku, więc jeszcze tymi "prawie zonami" nie jestesmy niestety to jest tylko moje zdanie, że tytuł jest troszke za wczesnie.. i dlatego proszę żebyscie na mnie nie najechały zbytnio
a ja uwazam, ze jak najbardziej jestesmy prawie zonami. wiekszosc ma juz zaklepane sale, koscioly itp. wiec w sumie jestesmy prawie (a prawie robi roznice )
ja nawet czulam sie prawie zona 3 lata temu jak TZ mi sie oswiadczyl
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-20, 14:22   #4952
obca7
Wtajemniczenie

Uważam podobnie jak can't Prawie żony to bedzie pasowało pod koniec roku albo na początku 2010 Ale to jest tylko moje zdanie Obojętnie jaki bedzie tytuł tak będę przeglądać wątek i tak
obca7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-20, 14:28   #4953
tancerka212
Zakorzenienie

A ja się zgadzam z Lain jesteśmy prawie żonami z której strony by nie spojrzeć (a prawie robi różnicę ) mój tżcik czasem już do mnie mówi "moja ty żonko kochana"
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-20, 14:35   #4954
can't be perfect
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
A ja się zgadzam z Lain jesteśmy prawie żonami z której strony by nie spojrzeć (a prawie robi różnicę ) mój tżcik czasem już do mnie mówi "moja ty żonko kochana"
Mój P, po pół roku bycia razem zaczął do mnie tak czasem móiwć.. żonko
can't be perfect jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-20, 14:37   #4955
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Mój P, po pół roku bycia razem zaczął do mnie tak czasem móiwć.. żonko
mój po miesiącu znajomości zapytał czy aby na pewno zostanę jego żoną bo mu bardzo zalezy i musi mieć pewność hahaha a ja miałam 16 lat pamiętam jak nasz kolega co chciał być księdzem stwierdził na imprezie że udzieli nam ślubu tak dla jaj no i tak sie bawiliśmy dzieciaki jedne w śluby na klatce schodowej... kto by pomyślał że ten człowieczek będzie tak zdeterminowany i tyle ze mna wytrzyma
Stary 2009-01-20, 14:43   #4956
can't be perfect
Wtajemniczenie

Cytat:
mój po miesiącu znajomości zapytał czy aby na pewno zostanę jego żoną bo mu bardzo zalezy i musi mieć pewność hahaha a ja miałam 16 lat pamiętam jak nasz kolega co chciał być księdzem stwierdził na imprezie że udzieli nam ślubu tak dla jaj no i tak sie bawiliśmy dzieciaki jedne w śluby na klatce schodowej... kto by pomyślał że ten człowieczek będzie tak zdeterminowany i tyle ze mna wytrzyma
hmm.. co smieszniejsze to TŻ sie qwe mnie bujał, 2 lata zanim sie jeszcze poznali smy.. tylko kolega mu powiedział że mam 6 lat chłopaka i do mnie nie startował hehehenieźle to w wieku 10 lat musiałabym miec już chłopaka..
Stary 2009-01-20, 14:43   #4957
lain
Zakorzenienie

a moj TZcik nigdy do mnie per żono nie mowil i pewno nigdy nie bedzie. bo ja juz mam swoja pieszczotliwa 'ksywke', ktora jest nawet wygrawerowana na pierscionku zareczynowym

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-01-20, 14:47   #4958
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
a moj TZcik nigdy do mnie per żono nie mowil i pewno nigdy nie bedzie. bo ja juz mam swoja pieszczotliwa 'ksywke', ktora jest nawet wygrawerowana na pierscionku zareczynowym
ale fajniusio!!! ciekawa jestem jaka to ksywka ja właściwie nie mam ksywki... ale dobrze mi tak jak jest...
kurczę dziewczyny chyba muszę się zbierać na wykład.. nie chce mi sie jak nie wiem.. pewnie jak wrócę to już będzie nowa część a mnie oczywiście nie będzie na otwarciu ale co zrobic- siła wyższa!
Stary 2009-01-20, 14:51   #4959
can't be perfect
Wtajemniczenie

do mnie TŻ róznie móił, ale najczęsciej to serduszko no i teraz spodobało mi sie pyziunia.. nie wiem czemu, chociaz niejedna dziewczyna mogłaby sie to obrazić

mnie jak do tej pory tez nigdy na otwarciu nie było.. moze dzisiaj.. chociaż też watpie
Stary 2009-01-20, 14:57   #4960
lain
Zakorzenienie

Cytat:
do mnie TŻ róznie móił, ale najczęsciej to serduszko no i teraz spodobało mi sie pyziunia.. nie wiem czemu, chociaz niejedna dziewczyna mogłaby sie to obrazić
my to ogolnie przeroznie na siebie mowimy. gdyby to spisac to pewno uzbieralaby sie lista ponad 100 a moze i wiecej okreslen. ale ta moja ksywa to juz taki nasz klasyk dlatego jest na pierscionku
Stary 2009-01-20, 14:58   #4961
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:

mnie jak do tej pory tez nigdy na otwarciu nie było.. moze dzisiaj.. chociaż też watpie

do mnie najczęściej Minia, Minio moje, Misia, Myszka, Słoneczko, Skarbuś, i wieeeele wiele innych, co mu do głowy akurat przyjdzie nawet kiełbaską mi się zdarzyło być bo akurat tak śmiesznie sie złożyło- nie to że gruba jestem

Can't no to spotkamy się obie po otwarciu nowej części zawsze to raźniej nie w tłumie już świętujących!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-01-20, 15:09   #4962
szana
Zadomowienie

Kasiu proszę dopisz mnie do listy !

My też mamy do siebie parę ksyweczek i są to tak wymyślne ksyweczki,że jakby je ktoś słyszał to pewnie by się śmiał,że jak dzieciaki jesteśmy ale co tam te ksywki to jeden z wyrazów naszych uczuć i nam tak dobrze no i czasem do siebie mówimy jak dzieciaki takie co się dopiero uczą mówić ale to jak nikogo koło nas nie ma hehe

dla mnie też obojętne jest jaki tytuł będzie nosić nowa część wątkunajważniejsze,że będziemy tam pisać
szana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-20, 15:18   #4963
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szana Pokaż wiadomość
no i czasem do siebie mówimy jak dzieciaki takie co się dopiero uczą mówić ale to jak nikogo koło nas nie ma hehe
moj TZ czasem mowi jak maly krnabrny chlopiec (ale nie seplenienie tylko taki smieszny ton ) jakby go ktorys z kolegow uslyszal albo ludzie z pracy to by sie chyba ze smiechu polozyli
Stary 2009-01-20, 15:24   #4964
szana
Zadomowienie

Cytat:
moj TZ czasem mowi jak maly krnabrny chlopiec (ale nie seplenienie tylko taki smieszny ton ) jakby go ktorys z kolegow uslyszal albo ludzie z pracy to by sie chyba ze smiechu polozyli
no to mamy podobnie
szana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-20, 15:43   #4965
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
nie wiem jak we Wroclawiu, ale w Krk nagrobki maja kazdy odcien granitu te jasniejsze byly modne kiedys, a teraz modniejsze sa chyba te ciemniejsze, bo widze ich coraz wiecej na cmenatrzach
w kazdym badz razie tak mi sie kojarzy i nic na to nie poradze dlatego granitom w kuchni mowie stanowcze niet!
eeeee taaaam Mnie sie bardziej mamrmur tak kojarzy a ganit tak ładnie połyskuje.

Cytat:
a jak sie wyrywa zeba to co sie potem robi? wstawia sztucznego bo chyba nie chodzi sie juz zawsze tak bez zeba
ja bym chyba stawła implant, ale to Ci enysta powinien powiedzieć cy Ci sie os poprzesuwa, jak masz stłocznie to na pewno Ci sie pzesunie a jak masz idealnie róniutkie to chyba kepiej implnat, bo co jak Ci jkos rozjada zęby? Implnt jeden chyba koło 5 tys ksztuje/kosztował. W każdym bądź razie w tysicach sie liczy za to. Ale ząb do końca zycia

Cytat:
Napisane przez jozia Pokaż wiadomość
zupa na białym barszczu, i z kiełbasą pychotka
brzmi jak barszcz biały/żurek z kiełbasą

Cytat:
Napisane przez szana Pokaż wiadomość
cześć Kochane moje piękne
myślałm osatnio o Tobi gdzieś Ty się podziała

Cytat:
Dziewczyny rodzice tżta zdecydowali sie że jednak kupią hondę civic- taką tą co wygląda jak ufolud- taka kosmiczna- mam nadzieję że wiecie o jakiej mówię. No i teraz zastanawiam się czym pojedziemy do ślubu bo liczyłam na to że kupią nowego accorda my z tżtem mamy accorda ale starszego(nie mylic ze starym!- po prostu nie jest z 2008 roku i nie z salonu). Lepiej jechac nowym ale głupszym civikiem??? czy starszym ale eleganckim accordem???? do accorda mamy sentyment bo to nasz hihi i jest takiej normalnej klasycznej eleganckiej budowy, za to civic będzie nóweczka...... ale chyba to ufo mi się nie podoba....... no nic zobaczymy co będzie za rok... bo jeszcze jest szansa że kuzyn tżta będzie miał nowiutkie wypasione jak nie wiem volvo, ale może się zdarzyc ze będzie kombi bo w koncu maja małe dziecko... a kombi na pewno do ślubu nie pojadę na dzien dzisiejszy wolałybyście accorda czy nowego civica takiego ufoludkowego????????????? ????????????????????????? ????????????????????????? ??????
mnie sie ten civiczek podoba, wprwdzie nie jest taki jak szósta generacja (wg mnie najabrdziej udana) ale jest fajniusi.

Cytat:
http://images.google.pl/imgres?imgur...PL303%26sa%3DN my mamy takiego tylko że srebrnego
to Wy macie tego nie 2008, nie wczesnijszego tylko jeszcze wczesniejszego?
My chcemy tego nie najowszego tylko poprzedniego, o tego:http://www.autotrader.pl/details,29518,107209317.asp

Macie type r????

Cytat:
A mi sie podoba właśnie ta honda ale jest bardzo wadliwa. Wszystkie wracaja na remont elektryczny. Najbardziej wadliwy samochód hondy. Nie polecany do cprzedazy. Moi rodzice maja honde civic z 96. i jest sliczna sama taka chciałam ale tz nie chc e takieg o malego:p
a skąd wiesz?pracujesz w aso?
My mamy civic 98, jak na razie jest wystrczajacy dla nas dwojga (gdybysmy mieli gdzies jechac ze znajomymi dalej to nie bardzo). JakTwój tż nie chce hatchbaka to sedana możecie kupić Mój brat tez ma civica 98 i nic a nic sie psuje, kasa w serwisie zostaje tylko na przeglądy, więc ja sie upieram, że to bezawaryjne auta. Zwłaszcza, że jak pisałam mieliśmy do czynienia z c-rv i accordem oprócz civica.

Cytat:
ja tez tak czasem mówie mojemu, że jak by ludzie w pracy, klienci wiedzieli jakie on cuda wyprawia to by się dwa razy zastanowili z kim mają do czynienia
Samoa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-20, 15:55   #4966
can't be perfect
Wtajemniczenie

a u mnie dzisiaj cały dzień pada deszcz.. snieg już stopnial.. czyzby iwosna idzie??

a ja nie mam weny na nic.. i chyba przez tą dietę tak mi się nic nie chce.. a właśnie tak off top Samoa kiedys chyba byłaś na diecie SB, mogłabys mi napisać na PW co jadłas.. bo jak ja czytam o tej diecie to wielu rzeczy nie mozna.. a co jesc na sniadanie, brać do szkoły..

niestety na obecnym etapie nic na tym ślubnym forum slubnego powiedziec nie mogę
Stary 2009-01-20, 16:00   #4967
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
ja bym chyba stawła implant, ale to Ci enysta powinien powiedzieć cy Ci sie os poprzesuwa, jak masz stłocznie to na pewno Ci sie pzesunie a jak masz idealnie róniutkie to chyba kepiej implnat, bo co jak Ci jkos rozjada zęby? Implnt jeden chyba koło 5 tys ksztuje/kosztował. W każdym bądź razie w tysicach sie liczy za to. Ale ząb do końca zycia
z tego co ja widze na necie to implant z porcelanowa korona mozna juz za 3 tys zrobic (a nawet jeszcze taniej, ale to raczej nie w Krk)
mam jednak nadzieje, ze zeba wyrywac nie bedzie trzeba, bo szkoda tyle kasy wywalac na glupiego zeba. mozna za to na wakacje pojechac
Stary 2009-01-20, 16:05   #4968
can't be perfect
Wtajemniczenie

Cytat:
z tego co ja widze na necie to implant z porcelanowa korona mozna juz za 3 tys zrobic (a nawet jeszcze taniej, ale to raczej nie w Krk)
mam jednak nadzieje, ze zeba wyrywac nie bedzie trzeba, bo szkoda tyle kasy wywalac na glupiego zeba. mozna za to na wakacje pojechac
faktycznie te zęby drogie są, ale mam nadzieje że kiedyś będę tyle zarabiać że nie będę musiala nosić szczeki
Stary 2009-01-20, 16:08   #4969
lain
Zakorzenienie

Cytat:
faktycznie te zęby drogie są, ale mam nadzieje że kiedyś będę tyle zarabiać że nie będę musiala nosić szczeki
ja sie poki co ciesze, ze za dentyste placa mi rodzice. do slubu odpicuje sobie cala szczeke na ich koszt, bo potem juz glupio bedzie prosic o pieniazki na dentyste

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-01-20, 16:15   #4970
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
no własnie, wakacje w Egipcie mieć w buzi to niefajnie

Cytat:
ja sie poki co ciesze, ze za dentyste placa mi rodzice. do slubu odpicuje sobie cala szczeke na ich koszt, bo potem juz glupio bedzie prosic o pieniazki na dentyste
tż sie smieje, ze dobrze, że mam aparat teraz i zdejme go prze ślubem, bo mi rodzie wszystko zafundują i nie będziemy musieli my na to kasy wykładać
A ząbki mam na szczęście zdrowe, tylko troche trzeb je podprostowc, wybielic i pozamiatane).
Stary 2009-01-20, 16:19   #4971
can't be perfect
Wtajemniczenie

ja mam jeszcze takie ciemne pląby, chociaż chodziłam już wtedy prywatnie i też chcę je wszystkie powymieniać.. i przed slubem wybielic, ale nie wiem czy u dentysty (słysząlam że ząbki sie niszczą), czy jakimiś specyfikami z apteki..
Stary 2009-01-20, 16:19   #4972
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
A ząbki mam na szczęście zdrowe, tylko troche trzeb je podprostowc, wybielic i pozamiatane).
ja oprocz tego co mi teraz pekl mam wszystkie zdrowe, proste i nawet wybielane rok temu lampa. no ale zawsze mozna sobie cos tam poprawic, zrobic piaskowanie itp.

dobra, ja jade na ostatnie cwiczenia z jednego durnego przedmiotu (radosc tym wieksza, ze to jedne z najdurniejszych, najnudniejszych i w ogole najbardziej beznadziejnych cwiczen jakie zdarzylo sie mi miec w trakcie mojej studenckiej kariery)
Stary 2009-01-20, 16:23   #4973
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
ja mam jeszcze takie ciemne pląby, chociaż chodziłam już wtedy prywatnie i też chcę je wszystkie powymieniać.. i przed slubem wybielic, ale nie wiem czy u dentysty (słysząlam że ząbki sie niszczą), czy jakimiś specyfikami z apteki..
prędzej niszczą się od samodzielnej zabawy w domu bez kontroli dentysty.

Cytat:
ja oprocz tego co mi teraz pekl mam wszystkie zdrowe, proste i nawet wybielane rok temu lampa. no ale zawsze mozna sobie cos tam poprawic, zrobic piaskowanie itp.

dobra, ja jade na ostatnie cwiczenia z jednego durnego przedmiotu (radosc tym wieksza, ze to jedne z najdurniejszych, najnudniejszych i w ogole najbardziej beznadziejnych cwiczen jakie zdarzylo sie mi miec w trakcie mojej studenckiej kariery)
o to za ćwiczenia?
A po roku masz cały czas białe? Bo słyszałam, ze trzeba powtarzac wybielanie co dwa lata. W sumie kazdy ma inne predyspozycje, ale jestem ciekawa
Stary 2009-01-20, 16:26   #4974
jozia
Zadomowienie

GG do jozia

Samoa nie pracuje w aso. Ale moj Tz jest mechanikiem i zdeczka sie tym zajmuje i interesuje.... A po za tym pytalismy sie mechanika bo kuzyn chcial kupic noi wszytcy odradzaja. A fogole to po cos sa wiadomosci na on ecie
jozia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-20, 16:37   #4975
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Samoa nie pracuje w aso. Ale moj Tz jest mechanikiem i zdeczka sie tym zajmuje i interesuje.... A po za tym pytalismy sie mechanika bo kuzyn chcial kupic noi wszytcy odradzaja. A fogole to po cos sa wiadomosci na on ecie
no to jak ktos nie serwisuje nowego auta w aso to sie nie dziwię, ze narzeka.
Mozliwe, ze cos mi sie obiło o uszy o tej elektryce, ale podobnie jest w nowych mercedesach i audi
A zapytałam, bo myślałam, że może robisz statystyki dla hondy skoro masz takie 'pewne' dane
Co do wiadomości i przeróznych rankigów na onecie to nie bardzo widziałam tam honde to raz, a dwa te rankingi sa do dupy.
My tez sie interesujemy, mój brat nalezy do klubu, zapytam go czy słyszał o czyms takim.
Rozumiem, ze Twój tz jest specjalistą od aut,ale dopóki nie pracuje w aso to o nowym modelu z autopsji raczej nie moze sie wypowiaać, hm?Więc nie bardzo działa jego autorytet jako mechanika w tym przypadku - czywiscie wiadomo, że naprawic to naprawi itd.ale raczej o czynienia w ósmą generacją nie miał. A myśleliscie o otwrciu warsztatu kiedyś?
Stary 2009-01-20, 16:43   #4976
gosica502
Wtajemniczenie

Lain moja mama jest na bieżąco i pytała się jaki jest koszt implanta i dowiedziała się że ponad 2 tys od ząbka ale to w małym mieście (Jaśle) było
Tak że mamuśka się zdecydowała na koronki porcelanowe jednak i za 4 bodajże dała chyba 1200 czy jakoś tak
Moje uzębienie póki co jest ok bo byłam ostatnio do kontroli Moja mama mi przypomina o kontrolach bo twierdzi że jakbym w ciążę chciała zajśc to muszę miec super zrobione ząbki żeby się nie posypały jak będę dzidzie nosic
A ja mam 4 ząbki wyrwane już z powodu ciasnej szczęki ale śladu po tym nie ma

A w ogóle to chciałam się pochwalic wynikiem piątkowego examu z translatoryki.. 4,5
gosica502 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-20, 16:43   #4977
kaska87
Zakorzenienie

Szana a jaka masz datę

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-01-20, 16:44   #4978
gosica502
Wtajemniczenie

Kasiu pisała szana że 24 lipca
Stary 2009-01-20, 16:47   #4979
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosica502 Pokaż wiadomość
Kasiu pisała szana że 24 lipca
oj przepraszam bo robie projekt i trochę sie pogubiłam juz dopisuję

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-20, 16:58   #4980
gosica502
Wtajemniczenie

Ok laski radźcie tu sobie biorę się za naukę...
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości