|
|
#1681 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki cz. VII
|
|
#1682 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
W wątku ciężarówek, w którym jestem wczoraj napisała dziewczyna, która straciła bliźniaki niby wszystko było cały czas dobrze, nagle poszła wczoraj do lekarza i okazało się, że serduszka przestały bic przeraża mnie ta nieprzewidywalność tego stanu
|
||
|
|
|
#1683 |
|
Zakorzenienie
|
True, a są jakieś "koszty" przenosin? Kiedys płaciło sie chyba cos w rodzaju "kary" ale okazało się że nie są zgodne z prawem czy cos takiego.
To Ty już niedługo rodzisz?? no faktycznie
|
#1684 |
|
Zakorzenienie
|
tru będzie dobrze, nic się nie stresuj
Urodzisz zdrową śliczną fasolkę albo fasolka ![]() A ja znów zamarzam w pracy, coś kiepsko dziś grzeją
|
#1685 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie tak niedługo nooo , na początku lipca dopiero![]() Cytat:
![]() To może kurtkę na plecy zarzuć
|
||
|
|
|
#1686 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
O, dobrze wiedzieć
![]() Cytat:
Jakaś obolałą mam tą szczękę No cóż, taka uroda moich zębów niestety, powinnam już przywyknąć do kanałowego leczenia, ale jakos nie mogę ![]() A ja właśnie fiolety kupiłam, bardzo lubię tem kolor. Chciałam coś czerwonego, ale nie było. Za to w nowym katalogu Bon Prix bodajze wypatrzyłam super spodnie - czerwone ![]() Cytat:
Gorzej niz dziecko; było mi wstyd, ale to było silniejsze ode mnie ![]() Cytat:
Cytat:
Ostatnio właśnie, mimo iż mam jeszcze peeling z Ori i jakieś zele peelingujace, to kupiłam w SP oba peelingi Daxa Cytat:
Cytat:
Znam ten ból, ja mam kolejna wizytę w piatek ![]() Powodzenia na egzaminie Nie dziękuj ![]() Cytat:
Cytat:
Muszę zrobić w tym tygodniu moja wish-listę ![]() Bizuaki, uciekam popracować troszkę
Czarodziejka zawsze działa. Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się. TELEPORT czyli niedzielne zapiski <- Bloguję
|
||||||||
|
|
|
#1687 |
|
Zakorzenienie
|
tru no chyba ubiorę zaraz kurtkę, bo zamarzam
![]() Yen Opuchlizna zawsze długo schodzi niestety.
|
#1688 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No właśnie to mnie denerwuje, miałam nadzieję, ze ta opuchlizna zejdzie szybciej. Nie dość, ze mam szczękę obolałą, jem jak paralityk, to jeszcze wygladam jak rasowy chomik, normalnie jakbym świnkę miała. Dobija mnie nakładanie rózu na taką asymetryczną twarz, a bez różu wyglądam jakbym nigdy słońca nie widziała
Czarodziejka zawsze działa. Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się. TELEPORT czyli niedzielne zapiski <- Bloguję
|
|
|
|
|
#1689 |
|
Zakorzenienie
|
no i wróciłam
wzięłam waniliowo-pomarańczowy na spróbowanie jak się spodoba dokupię czekoladowy. Marcepan niezbyt lubię, więc myślę, że i ten zapach by mnie mógł zniechęcić do używania ![]() wzięłam też morelowy peeling YR do twarzy i założyłam sobie kartę ![]() nie mogę się doczekać wieczornej kąpieli Tru, nic się nie martw Twoja fasolka zawsze będzie zdrowo rosła
|
#1690 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też byłam w YR i kupiłam sobie krem z seri Pure Calmille na dzień - jaki on ma prześliczny zapach
i taką masełkową konsystencję ![]() I maseczkę winogronową ![]() I dostałam 15 próbek kosmetyków wyszczuplająco - antycellulitowych Teraz idę spać a potem bedem sie rolniczyć Yennefer aż nie mogę czytać o tym Twoim bólu ![]() Mam nadzieję że to szybko zniknie i wrócisz do zdrowia ![]() True ale super że fasolka zdrowo się rozwija pogłaskaj ją ode mnie Ice, trzymam kciuki za Ciebie bardzo bardzo mocno !!
|
#1691 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() aaaa ... ja przeczytałam, że w lutym ![]() Ale miałam dziś głupi dzień w pracy, każdy do kazdego mial pretensje o wszystko. Pracuje pół roku a wymagają ode mnie takiej orientacji w temacie jakbym pracowała tyle co inne osoby (czyli 15 i 30 lat ).No ale poskarżyłam sie już odpowiedniej osobie, usłyszałam dużo miłych i wspierających slów i mi lepiej ![]() Zbieram się na fitness, czuję potrzebę intensywnych ćwiczeń mimo tego, że mnie zalewa ![]() Sleepy: mam awizo, dotarły kremiki Antee: wyśle Ci od razu maske ![]() Dotarła tez paczka z Ziaji
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2009-01-20 o 17:08 |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1692 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam właśnie z pracy i od razu nałożyłam peeling Sopot Spa Ziaji na pyszczek
Chciałam też umówić się do fryzjerki do salonu, ale pracują do 17 i nie zdążę Może skoczę w przyszłą sobotę.W ogóle to się cieszę, bo od wczoraj jeździ u mnie nowy bus i pasuje mi tak dojazd, że rano pojadę sobie nim o 7 i przed 8 będę spokojnie w pracy Wreszcie skończy się wstawanie o 5 rano żeby jechać dwoma autobusami z przesiadką jak jeździłam do tej pory, bo pozostałe busy mi nie pasowały
|
#1693 |
|
Zadomowienie
|
Witam was dziewczyny! Ja dopiero z uczelni, a jutro mam pracownię od 8:00-22:00
Chyba się wykończę psychicznie niedługo...Warszawianki, czyli nie ma w czwartek spotkania? Bo nie wiem co w końcu ustaliłyście
|
#1694 |
|
Zakorzenienie
|
Lizzie, przekładamy na przyszły tydzień, coś kolo środy, bo teraz dziewczynom nie pasuje
![]() Będziesz mogła ?
|
#1695 |
|
Zakorzenienie
|
Isa to wspaniale że ci się dojazd poprawił, nie ma to jak sprawna komunikacja
![]() Wyrolniczyłam się ![]() Zrobiłam peeling ziaji pro, maskę peel-off sake i ryż z avonu i na końcu maskę winogronową YR - świetna jest, ale mam super cerę teraz ![]() Powoli kończy mi się maska Loreala do włsów IR, ale w zapasie czeka Matrix Color smart ![]() Jak dobrze wyjść zapas z szafeczki a nie lecieć do drogeri
|
|
#1696 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1697 | |
|
Miss Pudernica
|
Ja postaram się jutro
Cytat:
![]() I jak obcinasz, na krótko tak jak mówiłaś?
|
|
#1698 |
|
Zakorzenienie
|
Isa, to super ze będzie lepszy dojazd
wiem co to za ulga że nie trzeba przed świtem wstawać
|
#1699 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam z pedicure i mam piękne, miękkie stopki
Ale mi się nie chce uczyć
|
#1700 |
|
Zakorzenienie
|
Vibesko
wzięłam tabsa przeciwbólowego i juz mi lepiej...Zmobilizowałyście mnie i też sie rolniczę - na włosach Wax, na twarzy kwasik z Avonu, a potem siakieś maseczki, zaraz sobie wymoczę stópki Siedzę sobie sama w domu i się tym bardzo cieszę, rzadko mam okazję być całkiem sama, aż powiedziałam TZtowi że dzisiaj mnie nie ma bo się zajmę sobą w końcu Jeszcze manikiur bym sobie strzeliła, ale musze najpierw doprowadzić do porządku paznokcie. A właśnie, chciałam sie zapytać, czy uzywała któreś z Was utwardzacza InstaDri z Sally Hansen? Zawsze miałam mocne paznokcie, nie łamały sie i nie rozdwajały, a ostatnio zaczeły mi sie masakrycznie rozdwajać, normalnie odchodzą płatami I nie wiem, czy to od InstaDri (wcześniej nie uzywałam), czy od nowego lakieru Miała któraś cosik takiego kiedyś?A, i kupiłam wczoraj te kolczyki z Orsaya, czekały na mnie cały dzień i nie potrafiłam się im oprzeć. Coś mi się od życia należy za tego zęba, o!
|
|
|
|
#1701 |
|
Zakorzenienie
|
a ja w końcu uległam lakierkowi do frencza bell, ale nie jestem pewna czy dobry kolorek sobie wzięłam- taki beżoróż, się zobaczy jak wypróbuję a na to na razi eczasu brak
|
#1702 |
|
Zakorzenienie
|
Położyłam się na chwilę o przed 17.00 i obudziłam się o 20.00
![]() Znów nie będę mogła zasnąć do 1.00 True ale się cieszę, że z fasolinką wszystko w porządku ![]() Trzymaj się cieplutko i dbaj o siebie podwójnie Yen biedna jesteś z tym zębem ![]() Isa fajnie, że dodali tego busa, nie ma to jak dobry dojazd, zwłaszcza rano kiedy każda minuta snu jest na wagę złota ![]() Organzza jestem ciekawa jak Ci podpasuje peeling, zdaj relację koniecznie Ja też dopiero ostatnio założyłam sobie kartę i chyba skorzystam z tej 40% zniżki i kupię sobie jakiś zelik pod prysznic
|
#1703 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Słucham? A ile Pani ma żeli , że takie niecne myśli Pani chodzą po głowie ?![]() Mam pytanie do tych, które kiedyś używały/używają kwasów do ciała Clareny (bossy? ) Mam na plecach kilka śladów po krostkach, nie są duże ani głębokie, ale chciałabym je jakoś rozjaśnić/zmniejszyć. Czy ten kwas Clareny do ciała to dobre rozwiązanie ?
|
|
#1704 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1705 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to ja fajne są. lepsze od ziaji. myslę, że by Ci pomogły. ja używałam 1 ampułkę 10ml dłuuugo. nakładałam na rozstępy, wydajne są.
|
|
|
#1706 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Dzięki za odpowiedź, kupię niedługo, żeby zdąrzyć z kuracją przed wakacjami ![]() Powiedz mi, jakie miałaś stężenie? Z tego, co wyczytałam to zmywa je się pi kilku minutach ?
|
|
#1707 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
najgorzej jest tracić czas na dojazdy..Cytat:
za to nakładany dłonią rewelacja bardzo przyjemnie się nim masowało ![]() Dziękuję za skuszenie Z tego peelingu morelowego też jestem zadowolona uwielbiam pestki moreli w kosmetykach, miałam kiedyś jakiś żel Palmolive z pestkami i cudownie się go używało. Ten po spłukaniu zostawia jakby warstwę ochronną na skórze, zaczerwienienie szybko minęło, wygładził skórę, rozpromienił, czy rozjaśnił nie wiem, może przy dłuższym używaniu będę coś mogła powiedzieć na ten temat a bałam się wziąć ![]() Karolina, jaki zapach żelu masz w planach? Ja strasznie żałuję, że wycofali cyprysowy budził mnie do życia swoją świeżością
|
|
#1708 |
|
Zakorzenienie
|
35%. zaczynałam od 5 minut x 3. potem 7 minut x 2 i potem już 10 min.
|
|
#1709 |
|
Zakorzenienie
|
Masz na myśli 3 razy w tygodniu po 5 min?
|
#1710 |
|
Zakorzenienie
|
Co 3 dni robiłam
częściej raczej się nie powinno, bo skóra się regeneruje. jeżeli chodzi o buzię to raz na tydzień, maksymalnie raz na 5 dni, nie częściej.
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:54.

chcialabym, zeby moja, kiedysiejsza ciaza, tak szybko mi minela jak Twoja 

niby wszystko było cały czas dobrze, nagle poszła wczoraj do lekarza i okazało się, że serduszka przestały bic
Urodzisz zdrową śliczną fasolkę albo fasolka 

Poczekam chyba na nowe kolekcje, bo chętnie zaopatrzyłabym się już w jakieś wiosenne ciuszki w radosnych kolorach, dość mam czerni, szarości i fioletów
Jakaś obolałą mam tą szczękę 

i mycie włosów z maseczką 
Nie dziękuj ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)