![]() |
#1261 |
Raczkowanie
|
![]()
; D i mam jakieś kolejne opisyy.
![]() Halo. mi tu szaro ! ` lubię ten stan. rozkoszne sam na sam. cisza i ja. cisza. ja i czas. Źle się czuję, wśród tych, co otwarte już drzwi chcą wyważyć. -Czy Ty mnie naprawdę tak bardzo uwielbiasz? ` Mocniej czuję każdy mały smak i żal, każdy strach. . . jeżeli słyszysz nie zwlekaj, niech wreszcie będzie wspaniale... ; )
#1262 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część VIII
#1263 |
Przyczajenie
|
Znalazłoby się coś o tym, że nie chcę stracić przyjaciela, ale boje się , że to może niedługo nastąpić przez ludzi, którzy wymyslają ploty....
Byłabym wdzięczna... Może być nawet coś dłuższego. _________________________ ___ Rzuciłeś na mnie słodkie zaklęcie. Od kiedy Cię znam, moje oczy wyglądają zupełnie inaczej . Odkryłeś we mnie uczucia, o których istnieniu nawet nie wiedziałam. Spraw, żebym znowu mogła mylić Cię z każdą mijaną osobą na ulicy. Co się z nami dzieje, Kochanie?
#1264 |
Rozeznanie
|
Czemu nie?Mi osobiście prośby nigdy nie zawadziały, kiedy mogłam-pomagałam, jak nie ja inne dziewczyny.Powtórzenia?Có ż,to już 8 część naszych wypocin i tego się nie uniknie, a jak przeszkadza udawaj że nie widzisz
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() _________________________ _________________________ _________ *Czas na nowe marzenia. Narazie kiełkują. *I wstrzukuję adrenalinę do mięśnia sercowego,by pozbyć się raka miłości. *A Ty utkaj mi nowe, piękne sny. *Zaburzasz moją tożsamość. *Zbyt kruche to wszystko. Nawet słowa powodują wgniecenia.
#1265 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() A OPIS KRADNĘ. ![]() _________________________ _ tak pomiędzy nami powiem ci ze gdybyśmy mieli zbawiać świat pewnie zostalibyśmy sami. ty, ja i zawsze jeszcze ktoś. świat nie kończy się na ich szeptach. a miało być tak pięknie miało nie wiać w oczy nam. miało być "sto lat! sto lat!". bo ja. bo ty. bo tylko my. nigdy już nie straci sensu.. lecz? Znowu coś umarło znowu coś się śniło.
![]() |
#1266 |
Rozeznanie
|
ja tez sie cieszee ;** i to bardziej niz Tyyy
![]() Kolejny lyk herbaty i dochodze do wniosku, ze mi smutno.
Jestes mych marzen sennych spelnieniem. Kiedys to milosc wbijala sie do mnie drzwiami i oknami. A teraz jakos jej zabraklo. Kto ukradl milosc? :-( |
![]() ![]() |
![]() |
#1267 |
Przyczajenie
|
*czasami życie nas zmienia. i nie poznajemy siebie nawzajem.
*bo co zrobić gdy kochasz, ale nie wiesz czy naprawdę? *bo to się zwykle tak zaczyna. *gdy kończy się jedna miłość, druga się zaczyna. *czy opłaca się zaczynać? a jak się nie uda? *małe i truskawkowe słodkie ciasto. *drzewa z korzeniami u góry. *biegać wśród chmur tak lekko i wolno. *wezmę wszystko co mi dasz. *Twój słodki wzrok. i moje zakłopotanie. *Ty trzymasz mnie za rękę. ja patrzę Ci w oczy- marzenia. *nauczyłeś mnie żyć. *nowy początek. nowe życie. ![]() *to co w głowie- na języku mam. *nie zatrzymam Cię chociaż tak bardzo chcę. *bo gdy czujesz że kogoś zawiodłaś... *to spojrzenie które Cie przygniata. |
![]() ![]() |
![]() |
#1268 |
Przyczajenie
|
![]()
`I coraz dalszy jesteś mi i znów nie znam cię.
`I tylko noce tak nieprzytomnie dłużą się. `Jest we mnie morderca, ukryty pod moim uśmiechem. `Bo czasem lepiej odejść od zmysłów, by nie zwariować. `My się kochamy jak dwaj muzycy, którzy się łączą, a żeby grać razem sonaty. `Boże zatrzymaj świat. Ja wysiadam. `Nie wypełniona Tobą. `Zawsze kiedy chcę żyć, krzyczę. `Nie widziałam cię już od miesiąca. I nic. Jestem może bledsza, trochę śpiąca trochę bardziej milcząca lecz widać można żyć bez powietrza!
#1269 |
Raczkowanie
|
fajne macie tu opisy .
![]() a macie moze cos na taką sytuację ,że mi zależy i jemu też..ale przez jakieś nieporozumienia wychodzą kłótnie,dochodzi do tego moj strach przed zaufaniem,odrzuceniem. z góry dziękuje ;*
#1270 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
cudowny, zabrałam ![]() Cytat:
idealny, kradnę jeśli można ? ![]() Cytat:
pasują idealnie. Kradnę kochana ![]() ![]() _________________________ ____ Jak złote ziarenka piasku rozsypuję się na wszystkie strony świata. W końcu moje nerwy puszczą i już nie będę mieć żadnych skrupułów..wszystko mu wygarnę, ale sądzę, że to jeszcze trochę potrwa. przez łzy patrzę na cały świat. Bawisz się słowami. Upajasz się nimi. Słowami chcesz zastąpić normalne, ludzkie uczucia, których w tobie nie ma. Poświęcę Ci siebie, choć nie wiem, czy to wystarczy. I znów wstanę rano.. Pociągając tuszem rzęsy, powiem do siebie: Jesteś gotowa, by ponownie się rozczarować. Tego, co mogę Ci dać, nie znajdziesz nawet w siódmym niebie. Edytowane przez lilyblack Czas edycji: 2009-01-20 o 18:31 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1271 |
Rozeznanie
|
poznałam Cie niedawno, a mam wrażenie jakbyśmy znali się od zawsze. kiedy do mnie milczysz, wszystko mówisz mi. nikt nie wie o mojej samotności.. ona jakby czekała. on jakby miał to gdzieś. miłość zapisana w smsach. będę jeśli tylko zaczniesz mnie szukać. z Tobą sufit w parku pomalować. <3 gdybyś był, a nie bywał, byłabym w końcu czyjaś..
Edytowane przez dontlookdown Czas edycji: 2009-01-20 o 18:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#1272 |
Raczkowanie
|
Proszę pozwól mi usłyszeć ciszę czasem lepsze to niż potok słów. Bo tego dnia w którym zechcesz odejść To usłyszysz tam Wołanie gwiazd i mój głośny płacz. Bez Ciebie niebo nie jest niebem Bez Ciebie droga nie jest drogą Bez Ciebie życie nie jest życiem Bez Ciebie ja nie jestem sobą Znów, gdy otwieram oczy Zgaszona w nich nadzieja. I znów zostałam sama, bezradna. Tyle gwiezdnych lat I taka wielka mgła, I codziennie Ciebie brak. Zapomniałam, co to miłość. Zapomniałam, co to szczęście. Zapomniałam, co to prawda. Czasem chciałabym mieć czarne oczy... Takie puste które nie potrafią płakać... Już nie noszę sukienek, nie śpiewam ładnych piosenek Chociaż jestem dziewczyną, z chłopakami piję wino! a moje źrenice są głodne Ciebie... ciało pragnie Twego ciała... umysł słów... usta ust...dłonie dłoni... "Dla CIEBIE mój szept.. gdy budzi się dzień... Dla CIEBIE mój smutek.. zatrzyma się więc.. Przez moment chce mieć CIĘ tylko dla SIEBIE... i tak zaraz świat zapyta o CIEBIE...."
![]() |
#1273 |
Raczkowanie
|
aa . ale glupote walnelam ;p
przepraszam. dopiero teraz zauwazylam ze tu nie pisze sie próśb. xd a wiec w zadość uczynienie wkleje pare opisow ;p Bo Ja Chcę Ciebie Mieć I Już... Bo Ty Jesteś Jak Ze Snu !;* Pytasz czy coś mnie jeszcze wzrusza. Odpowiadam ci-Twój udawany ból. 'Niezdarnie tańczyć na granicy zła ' . Niezapomniany ciepły uśmiech Twój, potrafił ogrzać najzimniejszą noc.. Hej Czy Ty wiesz, że ja się w Tobie Kocham?"
#1274 |
Przyczajenie
|
Bardzo proszę i cieszę się, że się komuś spodobał
![]() ![]() Ode mnie tak na wieczór jeszcze coś skromnie: Najjaśniejszą gwiazdę nazwała jego imieniem, by każdej nocy zaglądał do jej okna. Edytowane przez graffiee Czas edycji: 2009-01-20 o 19:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#1275 |
Raczkowanie
|
Cały świat w jednym lustrze odbija się.
Wrażenie, które pozostaje na zawsze.. -Masz papierosa? -Mam. Ale za papierosa życia nie oddam. Niesie mnie, pozytywna myśl, ze nie jest źle. Że to wszystko ma jakiś sens.... Ten chłopak raz w życiu poznany, na zawsze zostanie zapamiętany.! Na moim polu papierowych kwiatów i cukierkowych obłoków z kołysanki.! Wolę iść i upadać, niż żyć na kolanach pełna fałszu.! Widzę teraz świat twoimi oczami, i wszystkie kolory są takie żywe.! Jestem kimś, kim Ty nigdy nie będziesz.! Po prostu sobą.! Miłość. Żadnych objaśnień. Odsyłaczy. Przypisów. Haseł. Rozbija mnie o kamienie każde twoje westchnienie. Prawda to cudowna i straszliwa rzecz, więc trzeba się z nią obchodzić ostrożnie. Fontanna szczęśliwego losu. Zapłać mi smakiem Twojego bólu. _____ brak weny. a pozatym to witam po nie zauważonej nieobecności, jak i żegnam. Przepraszam, Was bardzo, ale mam problemik..
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1276 |
Raczkowanie
|
Czasami nie ma miejsca w sercu, już na wielkie uczucia. "...Co musiałoby się zdarzyć,by zrozumiał każdy z Was, że to czego wciąż szukamy,jest od dawna w samych nas..." ? Ten kto kocha, podbija świat bez obawy, że cokolwiek utraci..' upadek leży w ludzkiej naturze . szczęście . - to osoba, która poda dłoń i pomoże wstać . Przyjdzie taki dzień.. Gdy Nasze serca zabiją jednym rytmem.. Dzień za dniem, przynosi chore scenariusze ! bezpłciowo mi. ''Pokochać swoją inność.. Radosnych myśli zwinność..'' Nienawidzę Cię za to, że gdy patrzę, Ty odwracasz wzrok. Potrzebuję iskry, chcę rozpalić ogień Rozjaśnić mrok, który noszę w sobie. Dzisiaj mnie kochasz, jutro nienawidzisz Dzisiaj mnie pragniesz jutro się wstydzisz. Spadam w dół bez zabezpieczenia Tu nikt nie czeka, nie widzę swego cienia.
![]() |
#1277 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() _ i pomyśleć, że jego oddech na mojej szyi kiedyś wzbudzał dreszcze. zaiste, dziwny jest ten świat. ale nagle. nagle zdjęła mnie przemożna tęsknota. możesz patrzeć na to, co robię, ale już dawno straciłeś prawo do komentowania tego. kto rozumie ten mój świat? szczęście to dla mnie poniękąd drażliwy temat. śpiące królewny pozostały w bajkach. niech tam czekają na księcia, który zbudzi je do życia pocałunkiem. celu w życiu jeszcze nie sprecyzowałam. skupiam się na praktycznych aspektach życia. chcieć to móc. oto jedno z haseł mojego życia. inne wymyślę - wkrótce. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1278 |
Raczkowanie
|
z nie wszystkimi byliśmy do końca rozliczeni
ambicja brała górę by zostawić Cię dla siebie raźniej zawsze gdy ktoś stoi z boku 'Znów dramat nie komedia, pewnie mina mi zrzedła Często jest śmiesznie, często niebezpiecznie 'Bliska rozpaczy, ale twardo trzymam fason Kocham Cię, wiem to, nasz romans czas zacząć.? Pełni pokory do świata wokół, a zarazem konsekwentnie idźmy do przodu... _________________________ ________________ jeśli sprawisz
,że będę dla Ciebie rysowała serduszka w zeszycie- będę Twoja |
![]() ![]() |
![]() |
#1279 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() i nie znikaj no.. ![]() -------------------- 1.W mojej głowie aż huczało od niewypowiedzianych uczuć .. 2.Twoje usta jak magnes. 3.Zamknę Cie na zawsze w moim słoiku z myslami. 4.Ale kochanie.. to własnie miłość. 5.stęskniona,wtulona w twe silne ramiona, rozkoszowałam się chwilą. 6.Chciała byc całym sercem tam, gdzie postanowiła zostać .. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1280 |
Zadomowienie
|
What did I say to him last night?
I can't feel my face. But I don't remember, guess I had too much to drink. Is he gone forever? Oh, wish I could play back, from beginning to the end. I think we started dancing, I kinda remember a kiss there. What was I thinking? Just celebrating. Marzenia Twoje spełnia tak jak żadna inna. A gdybyś tak zobaczyć mógł to co myśli. I jaka tak naprawdę jest, tak nie wiele o niej wiesz. Znaczyć każdy dzień. Milion Twoich czułych słów. I za nim położysz wiat u jej stóp. Nie dopuszczasz myśli, że może kłamać. Cudowne spojrzenie co płynie z jego oczu. I sposób w jaki hipnotyzuje każdego dnia ciebie. Bez wahania go bronisz wodospadem ciepłych słów. Słodkim szeptem odprowadzasz go do snu.
#1281 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() bardzo chcialabym nie znikac, ale.. ale nauka i wgl.. szkola.. niedlugo bede chora, juz mnie bierze..no i przedewszystkim nie chce sie z Wami rozstawac wiec wchodze tu, i pisze moje opisy..a te opisy powyżej idealne ! __________ popełniam błąd..kolejny raz.. mój świat, z moimi czarno-białymi kredkami..
![]() ![]() |
![]() |
#1282 |
Raczkowanie
|
A ode mnie troszeczkę dla studentów: ![]() ![]() ![]() Swoją drogą studia to zabawna sprawa. Siedzisz po pubach, chlejesz, nic nie robisz. Budzisz się rano, a tu ***! Sesja! S.E.S.J.A. - System Eliminowania Studentów Już Aktualny ![]() Nie myśle, nie marzę, nie tęsknię... <fuck> ucze sie :/ Sesja??? Eeee tam... przełożymy ![]() Niedługo sesja... Żegnajcie ![]() Sajgon, Wietnam, Korea Północna, Afganistan, Czeczenia, Gaza, Sesja. ![]() S.E.S.J.A. - Spokojna Egzystencja Stała się ***aną Apokalipsą. K*rwa... smutno mi ![]() w tym roku sesja znów zaskoczyła studentów ![]() I nastał dzień. I nastała noc. I nastała sesja. I żywi pozazdrościli umarłym... wole wpie*ol niż sesje... ![]() Pewnie i tak nikt nie korzysta, ale...
#1283 |
Wtajemniczenie
|
Doszłam do wniosku, że skoro i tak skończę w piekle to mogę po drodze zaszaleć.
Lubię noc. Gdyby nie ciemność, nigdy nie zobaczylibyśmy gwiazd. Wszystko we mnie cię przyciąga, pociaga, kusi – mój głos, moja twarz, nawet mój zapach! I po co to wszystko? (...) I tak mi nie uciekniesz.(...) I tak mnie nie pokonasz. – Lew zakochał się w jagnięciu.(...) – Biedne, głupie jagnię – Chory na umyśle lew masochista. Gdybym mogła śnić, śniłabym tylko o tobie. I nie wstydziłabym się tego. Kolejny dzień dobiega końca. Choćby nie wiem jaki był piękny, jego miejsce zajmie noc.
#1284 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Ahh. Ze ''Zmierzch'' . Kocham . Więc biorę . xD
![]() |
#1285 |
xoxo
|
leżę na podłodze tu, gdzie mnie zostawiłeś / I'm lyin' here on the floor where you left me
Nie mogę dalej brać twojej morfiny bo mnie uzależnia / I can't stay on your morphine, cuz it's making me itch Zamiast mnie uzdrowić Wciąż mi szkodzisz
#1286 |
Zakorzenienie
|
wypatruję Ciebie codziennie. kiedyś będziesz szedł tą drogą.
a jeśli nie poznam Cię, gdy akurat się zjawisz? dziś śniłam o miłości co ciągnęła mnie do gwiazd W pogoni za spokojem on cały czas próbował zniknąć z powierzchni Ziemi. I to mu wyszło Co dziś ze mną jest ? Aha ! Już wiem ! Zakochałam się. Niech jednym z Twoich ideałów będzie : ZAWSZE WIDZIEĆ W SOBIE KOBIETĘ. blado wyglądam w tym szczęściu. wystarczy trochę inaczej spojrzeć. Docenić to co jest. w tych oczach kryje się to, czego szukałam
#1287 |
Rozeznanie
|
Pragnęłam Ciebie. Minęło.
nikt nie odbierze ci twoich małych szczęść. <3. ciebie. jak nigdy nikogo. to ja cała jestem twoja . Dlaczego, powiedz mi, tak mało wiesz? wyśnisz o mnie sen ? obojętnością zdeptana. chroń mnie. Mała rzecz, duży smutek. "Dziękuję ci, że jesteś. I że ja mogę być”. Tylko Ty umiesz wymyślać mi świat. przedawkowałam szczęście.! xD Czas leczy rany? To marny z niego lekarz. z kartonu wytnę . .duże serce!. Gdzie są?...Gdzie są jej marzenia?
![]() |
#1288 |
Wtajemniczenie
|
ściany cztery, a pośród nich ja - człowiek nieszczery. chociaż uśmiech nie schodził mi przez cały wieczór ... biłam się z myślą, że kiedyś wrócisz - na darmo. już wtedy miałam ochotę zatrzymać tą karuzelę. czasem dochodzi do Ciebie myśl, że poimo wszystko jest już za późno. powiedzieć 'przepraszam' w odpowiednim momencie. flustrująco. herbata już dawno zimna. dziwniedziwniedziwnie . serce biło, ale sama nie wiem czy ze strachu czy z niepokoju dla odmiany pójdę w lewo - powiedziała i skręciła w prawo. nadal tak mało i sobie wiemy. po dłuższym namyśle uważam, że życie jest do du*y wszechświat = wszechd*p pomimo wszystkiego wciąż czuję się tak samotnie ... ściskam kilka kartek, mogę tchnąć w je życie, one wciąż są martwe. pozostało tylko serce, puste serce przyjaźń mówisz? nawet sobie ze mnie nie kpij, bo chyba osoby pomyliłaś. i po chwili następna łza zmierzała w stronę podłogi. uśmiechnąć się i komuś napluć w mordę. stoję sama z życiem. naprawdę nie chciałam taką być. przyłożyć lufę do skroni i pożegnać się łykiem wczorajszej whisky. dwuznacznie tak. widzę, że lubisz sypać się jak łupież. karnałowy zawrót głowy. wieś tańczy. wieś śpiewa. może w następnym życiu spotkam Cię jako swojego księcia? przeciąg trzaska złudzeniami. niby wyjść rano do sklepu po chleb i już nigdy nie wrócić. uciec gdzieś do Las Vegas i zarabiać na oszukiwaniu ludzi. a miało być tak pięknie, miało nie wiać w oczy nam. - w co grasz? - w kółko i krzyżyk. - i czym jesteś? - krzyżykiem. dlaczego wszystko przemija w nieodpowiedniej chwili? myśląc, że szczęście zniknie z mojego życia już na zawsze. ze wschodem słońca coraz bardziej brak mi sił na dalsze wmawianie sobie, że jeszcze chcę przeżyć kilka cennych chwil. nienawidzenienawidzeniena widze. podniosła wzrok i zobaczyła, że świat i bez niej jest kolorowy. and he said 'good bye'. kurczę co ja wam tu usiłuję pisać, jakieś bzdury. przepraszam, ale nie mam nastroju, a weny nigdy nie miała, i chyba nie będę miała na opisy. sama nie wiem dlaczego je dodaje.
Edytowane przez daciaaaaaa Czas edycji: 2009-01-20 o 20:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#1289 |
Zadomowienie
|
* Niewątpliwa przyjemność.
* Ukradkowe spojrzenia. * Haniebna przygoda. * Zakazana miłość. * Tęskne pocałunki. * Zły czas na miłość. * Bolesna prawda. * Rozczarowanie. * Całuj mnie calutką. * Skraść twe serce. * Zapomnieć się przy tobie. * Znikły zmartwienia. * Nawet kawa ostygła z tęsknoty. Dzisiaj takie nijakie, o.!
„She´s Miss California, hottest thing in West LA. House down by the water, sails her yacht across the bay. Drives a Marinello, Hollywood´s her favorite scene. Loves to be surrounded with superstars that know her name..” |
![]() ![]() |
![]() |
#1290 |
Rozeznanie
|
I dopiero teraz widze, ze powinnam spalic sie ze wstydu.
Z zafascynowaniem czytam sklad wody mineralnej. Bo nawet gdyby w skladzie pasty do zebow napisali 'gowno' wszyscy myliby nia zeby. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:36.