Zaciążone i nie zaciążone-zapraszamy wszystkie Lejdiski - Strona 21 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-01-20, 16:20   #601
blondynkapoznan
Zakorzenienie

Lokalizacja: Mój sposób na kryzys: Jem spleśniały ser, piję stare wino i jeżdżę autem bez dachu.
GG do blondynkapoznan
Dot.: Zaciążone i nie zaciążone-zapraszamy wszystkie Lejdiski

Ala trzymamy kciuki i czekamy na relacje
blondynkapoznan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-20, 16:22   #602
domi7ks
Zakorzenienie

Blondi przestała głowa boleć?
Ala trzymam mocno kciuki, żeby to była poządna ginka

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-20, 16:34   #603
blondynkapoznan
Zakorzenienie

Lokalizacja: Mój sposób na kryzys: Jem spleśniały ser, piję stare wino i jeżdżę autem bez dachu.
GG do blondynkapoznan

Domi glowa mnie boli chyba przez pogode i cisnienie zjadlam 1 apap pije duzo wody i robie oklady na glowe i kark
W ciazy przerabane z bolem glowy mnie czesto boli a staram sie nie brac duzo tabletek
Stary 2009-01-20, 20:59   #604
Aliszcze
Zakorzenienie

Niedawno wróciłam od gin. I sama nie wiem, co mam myśleć. Kobieta fajna, sympatyczna i wydaje się kompetentna. Z rozmowy z nią wywnioskowałam, że niespecjalnie prawidłowo moja gin mnie prowadziła. Może nawet nie, że złe leki, ale że powinna mnie wpierw posłać na badanie drożności jajowodów (na co dziś dostałam skierowanie i wkrótce idę do szpitala je wykonać, boje się go). W ogóle od razu kazała przestać mi brać antykoncepcje, stwierdziła, że lepiej inne tabletki, które antykoncepcją nie są i przepisała mi femoston. Droższa jest prawie dwa razy od mojej gin, no ale trudno się mówi. Mam nadzieję, że wkrótce bedę mieć w brzuszku dzidziusia

Blondi, współczuję bólów głowy. Aż sie dziwię sobie, że ja dziś ich nie mam, bo pogoda fatalna i zwykle przy takiej aurze mam straszne bóle głowy. Apap możesz brać? Dobrze, że coś na ból możesz brać, bo wiem, jakból głowy potrafi być dokuczliwy

Joasia przyszła na świat 19.12.2010- jest naszym cudem

http://www.suwaczki.com/tickers/km5skrhmyifedqdn.png

nadzieja umiera ostatnia.....
Aliszcze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-20, 21:22   #605
domi7ks
Zakorzenienie

Ala ja sie nie znam za bardzo, ale dlaczego nie chcesz iść do lekarza faceta?jakoś bardziej wiarygodni mi sie w tej branży wydają

Stary 2009-01-20, 21:50   #606
blondynkapoznan
Zakorzenienie

GG do blondynkapoznan

Ala to super ze ginka wydaje sie bardziej kompetentna moze nie warto do tamtej wracac co do lekow i leczenia to nic ci nie pomoge bo sie wogole nie znam.
mi wczoraj gin dal 1 zdj z usg i widac troszke twarz dziecka i maly jest podobny do mnie z ust i nosa hihihi

Apap mozna brac w ciazy ale wiadomo ze bez przesady ja sie staram juz brac w wielkiej koniecznosci
Stary 2009-01-20, 22:20   #607
Aliszcze
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
Ala ja sie nie znam za bardzo, ale dlaczego nie chcesz iść do lekarza faceta?jakoś bardziej wiarygodni mi sie w tej branży wydają
Dla mnie płeć nie ma większego znaczenia, dlatego już bywałam u lekarzy rodzaju męskiego jeden był nawet całkiem dobry, ale drugi masakroza. A badał mnie tak, że sprawiał ból, a on miał to w nosie. Generalnie zero empatii, a wielki profesor z niego Sposób przekazywania mi wieści o moim stanie zdrowia tez pozostawiał wiele do życzenia. Oznajmił mi, że mam guza na jajniku i natychmiast na stół mam iść (ja, osiemnastoletnia dziewczyna wtedy, spanikowałam, bo słowo GUZ kojarzył mi się jednoznacznie z rakiem, a ten "guz" okazał się torbielą)
Wolę po prostu chodzić do jednego lekarza, który mnie zna, zna moje dolegliwości itp. Moja dotychczasowa lekarka zna mnie na wylot, pomogła mi wiele razy, także nie mogę powiedzieć, że jest gorsza, bo w sumie jak analizowałam, to co na forach w necie piszą, to wiele kobiet przechodziło przez taką kurację co ona mi fundnęła. Ta nowa gin ma inne podejście, zresztą one się znają, bo moja gin dokładnie mi powiedziała, jakie leczenie mnie czeka u tej gin i na razie wszystko sprawdza się co do joty Uważam tylko, że moja gin zbyt długo kazała mi stymulować owu za pomocą tych samych leków. No cóż, muszę uzbroić się w cierpliwość. Przez wiele lat leczyłam się na trądzik u kilku dermatologów, każdy inaczej mnie leczył. Tak to już jest w medycynie, że nie ma 100% metody. Na każdego działa co innego, niestety.
Ale boję się, z jednej strony cieszę się, że coś nowego, nowe leki, nowe metody, ale mam stracha przez tym badaniem

Domi, a jak przygotowania ślubne? Przeglądałam dziś Twoje fotki na NK, ach kurcze, śliczne masz te włosy, nie mogę sie doczekać, kiedy zobaczę Ciebie jako pannę młodą

Edytowane przez Aliszcze
Czas edycji: 2009-01-20 o 22:22
Stary 2009-01-20, 22:53   #608
domi7ks
Zakorzenienie

Dzieki Ala za komlementy ja na chwile obecna moge sie tylko włosami poszczycić, bo je hoduje juz dość długo dbam jak moge. A cera moja pozostawia wiele do zyczenia. W tamtym roku porobily mi sie jakies niby czyraki na twarzach, wyleczyłam to po kilku miesiacach. W tym roku tez, ale już mam maść więc zeszło mi prawie. A bardzo długo schodzi I to mi sie pojawia jak jest zimno. mam nadzieje, że na ślubie mi takie niespodzianki nie wyskoczą. Nie wiem skąd to, ale prawdopodbnie z zimna, bo jak sie ochładza to wtedy mi wyskakują.
Musze zacząć też ćwiczyć, żeby jakoś wyglądać. Mam tyle planów, a nie chce mi się ich realizowac, taki leń ze mnie. Dziś cały dzień siedziałam na wątku PM 2009 zamiast sie uczyc. A propo nauki coś długo nie ma Jane 2000pewnie poprawia kolokwia i stawia pały
Pamietam Ala jak pisałas, że we wczesnym wieku odkryto te torbiele. Ja myslałam, że tylko do tej jednej ginki chodziłaś ciągle. Ja osobiście wole do faceta (w sumie tylko u jednego narazie byłam), pewnie dlatego, że się naczytałam, że są delikatniejsi. A jak się okazuje nei ma na to reguły
Mam nadzieje, ze ta ginekolog zrobi to, co powinna i zostane w końcu ciocia

Blondi mam nadzieje, ze głowa przeszła

Magdaka13 zapodaj jezcze jakies kawaly

Stary 2009-01-21, 11:15   #609
magdaka13
Wtajemniczenie

Ello z rana

wczoraj was tylko podczytywalam - bo wieczorem po pracy tylko obiadek i lulu bylo. Zakrecony ten dzien wczoraj - naprawde duzo pracy jak rzadko, kilka nowych rzeczy w pracy dalo mi do myslenia - ja z reguly sie nie przejmuje tym co w pracy - ale ostatnio jakos tak na filozofowanie mnie wzielo i pogawedki z kumplem zza plota..no ale dajmy sobie troche czasu - zobaczymy jak sie sytuacja rozwinie.

Aliszcze - trzymam kciuki za ta nowa doktorke - oby w koncu zadzialalo jak powinno! Tak do konca nie kumam o co chodzi z ta terapia?-hormony?-analiza cyklu?

Domi - ja normalnie cie rozumiem doskonale z twoim leniuszkiem; moj to mi nonstop mowi - wez se odpusc, nie rob, po co?, lepiej zrob cos fajnego etc. a w planach mam sporo : zaliczyc egzam na prawko, zrobic certyfikat do pracy, nauczyc sie niemieckiego, no i podejsc jeszcze raz do kolejnej proby malego rozowego [ale to najwczesniej w kwietniu]...a tak mi sie nie chce, ze nie wiem))

Blondynka - tak wczoraj jeszcze zalukalam jak sie robi to usg 3D, popatrzylam tez na przykladowe zdjecia.. Normalnie czad! - juz wiem jak sie musialas czuc jak widzialas mlodego na ekranie:
http://www.noworodek.pl/index.php?ms=3&art=50

a Jane, Justine, Syla - normalnie wcielo - ja nie wiem czy sie obrazily czy jak?

No - dzis nie zapodaje kawalu - bo na razie nie mam - ale pokaze wam cos innego:
http://martynabeaux.blogspot.com/

Blog dziewczyny, ktora potrafi cuda wyczarowac z niczego praktycznie oraz uwielbia dobra muze. Normalnie mozna po prostu wlaczyc jej strone i tylko sluchac
Borysek ur. 05.04.2013

Vivere non necesse est. Navigare necesse est.
magdaka13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-21, 16:46   #610
blondynkapoznan
Zakorzenienie

GG do blondynkapoznan

Magdak fajne te zdjatka 3D

Ja dzisiaj zamowilam bukiet lilie i storczyki zob jak wyjdzie
Stary 2009-01-21, 19:03   #611
Jane2008
Zadomowienie

Hej Lejdiski!!!

Witojcie!
Fajnie czytać, że u Was ok - no w miarę, bo z humorkami czasem różnie, ale to chyba zupełnie w normach jesteście
A ja Was poczytałam kiedyś też jak mnie pocieszałyście, no i już chcę tylko dobrze myśleć, a o obrażaniu się JA??? - nic nie wiem No co Wyście
Ja jak Domi słusznie rzekła pały stawiam
Nie no - ale już trochę dałam, ale co z tego skoro jak pisałam potem serio na dywanik się chodzi, więc nie warto niestety A jeszcze egzaminator np. zrobi w podobnym czasie egzamin i z zaliczenia ndst, bo zadania są np. finansowe, a z egzaminu test i 1 grupa i tam nagle nawet db - no i co? I wtedy ja muszę ponownie tamtym szansę dać poprawy - no i tak się z nimi męczę i ciągnę z nich i ciągnę, że hej!
Hej - a w ogóle to jesteście tutaj? Może się czaicie gdzieś???? Chodźcie na chwilę, bo mi się uczyć nie chce...

Edytowane przez Jane2008
Czas edycji: 2009-01-21 o 19:24
Jane2008 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-21, 19:23   #612
Jane2008
Zadomowienie

No tak - nie widzę Żadnej - oj Wy
To znów sama Wam napiszę
Domi - no z tym sexem to prawda i Twój Tż na pewno sie ze mną zgodził - no nie? Oj tak, na pewno! Więc Ty Lejdiska - uważaj i strzeż się Go pilnie
Magdzia - kircza, gdzie Ty wszystkie te fajne rzeczy wyszukujesz? Mam na uwadze, skąd np. na tym blogu załączonym się znalazłaś? Jaki Ty masz "klucz" podróżowania po interentoiwym świecie?????
A co z tą pracą, bo nie bardzo kumam??????
Ali - kurcza, to może właśnie super, że chwilę odpoczniesz od swojej gin? Może inne leczenie to dla Twojego organizmu będzie taki pozytywny szok, że zaraz sobie zaciązy i tak już zostanie do narodzin kolejnego wizażowego babika?
Jedno co mi się podoba - choć ginem nie jestem, ale tak "na chłopski rozum" - to, że antykoncepcji zażywać nie musisz! Tak czy tak myślę, że to dobra rzecz - odpoczniesz serio, Kropka i inne Girls na próbować pisały kiedyś jak to po anty jest i masakra, więc fajnie, że masz "wakacje" i tam Twoje wnętrze też się na pewno cieszy i odpoczywa! A co do badani, to to co Syla miała np? - hsg chyba???
Ojejciu! No to trochę chyba niemiłe, ale dziewczyny na próbować tam opisywały, że da się spoko przeżyć i mocno się tam pocieszały, więc z pewnością i u Ciebie bedzie dobrze! A kiedy to masz mieć???
Blondi - ła! Super, że już masz takie big dziecię, wesele dopięte praktycznie, garniturek, no i suknia wymarzona już się szyje! Oby teraz była ok i bardzo Ci się spodobała! Daj znać kiedy już ją będziesz miałą - w sobotę, tak???
A Justine zrobiła w końcu ten teścik? Nie wiecie coś, bo jakoś nie wiem, ale chyba miała już robić, tak? Ciekawe - jak myślicie? Justine - jeszcze raz pwtórzę: oby było tak jak chcesz skrycie

A wiecie - jam ostatnio zajęta też załatwianiem tych egzams - znów tyle formalności! W pn. na uczelni w Krakowie byłam, egzams miałam mieć w next wtorek lub srodę - a wczoraj znów nerówwka, tej psorce nie pasuje, tamtej o tej godzinie, tej nie w ten dzień, to zaczęli kombinować, że na 2 dni mi rozłożą, potem, że socjologia dopiero w kolejny tydzień w pon (a mój męzuś wtedy jedzie na szkolenie z SAP`a, więc do kitu także, no i po co dzielić stresy, nie?) Więc już się wczoraj znów oryczałam, że taki problem robią, innym się to składa jakoś ładnie, a ja na przerwy trafiam, na recenzje tyle czekam etc. No bo 2 recenzja dopiero jakoś w piątek chyba przyszła (a taki kolega, ale na miejscu w Krakowie na uczelni, to po 2 tygodniach miał, a ja po 3 miesiącach! - no ale generalnie ok, no i dlatego ruszyła w końcu sprawa terminów, tylko, że wczoraj seryjnie już dość miałam i sobie nieźle poryczałam... - no ale w końcu się udało! Zmieniliśmy dzień i na szczęście psorkom pasowało (w piątek 30., więc trzymajcie kciuki SILNIE, MOCNO i serdecznie cobym ładnie zdała i bez nerwów!!!)
Z obroną też jaja - psroki nagle mają przerwę między semestrami, a jeszcze wcześniej kombinują z sesją żeby sobie na narty jechać - no i znów na przerwę trafiłam, więc pod koniec lutego dopiero, może 23.??? Bo inny termin padł od razu 4 dni po egzams, ale to autoreferat trzeba zrobić, prezentacje, no i odp. na receznje, no i w ogóle pracę swoją poczytać i się jej pouczyć w końcu i mojego M nie będzie bo ma to szkolenie!
Tak więc gorąco u mnie ostatnio było od ustaleń i kombinacji żeby wszystko grało, jeszcze z moim szefem podchody, by mi dał jeszcze chwilę spokoju, no i rezerwacja sali na obiad dla psorków, komisji i gości po obronie (obym tylko egzams zdała, no i się obroniła! ) - więc też jak Domi i Blondi menu na szybko z mężusiem układaliśmy (zaskoczeni, że to już wszystko trzeba - oj mówię Wam, ile jest tych rzeczy żeby zrobić dr to SZOKING
Sorry, alem się rozpisała - lookne jeszcze na próbować co u Girls tam słychać miłych! To pa na razie!

Edytowane przez Jane2008
Czas edycji: 2009-01-21 o 19:28
Stary 2009-01-21, 19:30   #613
domi7ks
Zakorzenienie

Jane masz racje stawiaj pały i to duzo, co to ma znaczyc, ze u nas daja a na innych uczelniach nie
A tak ogólnie...ale się rozpisałaśmoże nie będzie tak źle z tymi profesrokami, ale chca mieć wolne i dlatego tak motaja. Ja jutro mam egzamin na który nic nie umiem, na szczęście zrowy. Trudne to jest, uczyłam się przez weekend i szczerze to licze na sciągi tak jak pewnie większość osób
Jane a kiedy Ty masz właściwie obrone? Ja oczywiście w czerwcu, ale wiesz co?jeszcze nie ruszyłam mojej pracy, zbieram materiały, bo narazie mam mało literatury, tzn. 17 książek i ok 25 biuletynów. A każdy biuletyn liczy sie jako osobna literatura? Dodam, że każdy z nich ma 40 stron i jest bardzo duzo informacji na temat agencji restrukturyzacji, więc bede z wszytskich korzystała ( bo mam wydrukowane te, w których sa info mi potrzebne).
Jane powiem Ci szczerze, że...ja nie wiem, jak mam sie zabrać za tą moja prace, poprostu nie wie, jak mam ja pisać, co mozna czego nei mozna

Stary 2009-01-21, 19:53   #614
blondynkapoznan
Zakorzenienie

GG do blondynkapoznan

Jane trzymamy kciukasy mam nadzieje ze juz po bedziesz czesciej zagladac

znowu miala starcie z pewna Pania z forum normalnie rece opadaja z jej toku rozumowania pelno lasek z forum mi na priv pisalo ze nie mam uwagi zwracac na Pania wszechwiedzaca

za 9 dni slub
Stary 2009-01-21, 20:57   #615
Aliszcze
Zakorzenienie

Blondi, z kim i gdzie miałaś zatargi?

Jane, jasne, że się cieszę na nowe badanie, leczenie Mam już nowe tabletki, teraz czekam na @ i zabieram się za branie. Najgorsze jest to, że mam plamienia , dziś boli mnie podbrzusze i już nie wiem, czy to początek @ czy jeszcze tylko plamienia Jane, to badanie mam mieć najpóźniej w 14 dniu cyklu, ale nie mogę plamić, mam już skierowanie do szpitala, tylko bez daty, datę sama wpiszę po telefonicznym uzgodnieniu z moją nową gin

a dziś znów miałam lekcję hiszpańskiego i nawet mi szło

a jutro idę uczyć angola tą panią, co częstuje mnie domowymi nalewkami i dziś dzwoniła do mnie i powiedziała, że jutro co najmniej 4 kieliszki musimy wypić bo ma nowe nalewki, cztery rodzaje

Stary 2009-01-21, 22:04   #616
Jane2008
Zadomowienie

Dziewczynki!!!
O ludzie! A ja poczytałam "próbować" - super, bo tam już chyba ze 3 świeże fasolki , ale znów na
mamusiach lipcowo-sierpniowych" załamka: dziewczyna, b. młoda, dowiedziała się 19. I. na wizycie u gin, że Jej bliźnięta umarły..., no serduszka przestały bić... - no koszmar! Czemu to tak??? Termin porodu miała na pierwszą połowę lipca, więc to juz musiał być jakis nasty tydzień - nie wiem: 15 może nawet? No masakra!!!
A najgorszę, że Jane to czyta, potem przeżywa i boi się bardziej!!!
Brrr - ale dość o tem, BĘDZIE I JEST DOBRZE!!! Na szczęście ta biedna girla ma chyba 19 lat dopiero, więc na pewno jeszcze zdąży spokojnie, no nie?
Domi - ból z pisaniem pracy - o ła! Jak ja to kumam! No, najpierw nie wie człek od czego zacząć, potem coś pisze, nie idzie mu badź dziwne się wydaje, potem wymówka i mała przerwka i tak non stop i się wlecze... No cóż - kurcza - mogę Ci tylko życzyć żebyś się przemogła i czasami udało Ci się coś popisać, a te właśnie momenty (to czasem), dało w kupie spoko pracę! No trzymam kciuki!!!
A serio u Was tak ndst dają? Bo ja słyszę zewsząd, że teraz studenci "wojują" ostro na uczelni, a ponieważ straszą niżem demograficznym, to się też na państwowych uczelniach boją, bo konkurencjach teraz w szkolnictwie wyższym silna - - co, to jak u Was? Ale tak na serio - wyleciał ktoś? Komisy mają???
Ali - trzymam kciuki by plamienia sobie juz poszły! Może, hm, to taki szok po tabletkach anty, po odłożeniu? Może pisze coś na ulotce? Wiem jednak, że chodzi o to żeby hsg mogło być teraz, nie? Kurcza - no to może szybiutko się skończy? Hej - a może juz jest po i sfinishowało? OBY!!!
Blondi - nie stresuj się! Nie wiem o co chodzi, ale czuję, że się zdenerwowałaś No wiem jak to jest... - trzymaj się Kochana i nie daj się! Kurcza - bez sensu, po co sprzeczki, kłótnie, ostre uwagi na wizażu, gdzie każdy chyba szuka wsparcia, kumpli, pocieszenia badź dobrej rady??? No szkoda, że tak jest, ale widać jest - czytałam, że na jakimś dziwnym wątku z kolei za szczerość Kropka z próbować dostała jaieś punkty karne - zatem, słuchajcie, ja myślę, że nie warto! No nie?
Hm, no i może u nas się mniej pisze, bo zajęte tu są girls, ale jak juz piszemy to bez zwad, no i "to je fajne" , nie?

A Magdzia gdzie?
Syla już nas nie odwiedza...
A u Loni co słychać - wie ktoś?

Wiecie co - tyle mi zeszło na tym czytaniu "próbować" - One tam strasznie dużo piszą , że siedzę tu już tak długo, że czas iść i coś sie pouczyć! Tak mnie wczoraj te egzamy wkurzyły, że znów mi się uczyć nie chce! Ach - Dziewczyny! Ile ja mam wciąż wymówek!!!! Ła!!!
PA!!!!
Stary 2009-01-21, 22:07   #617
magdaka13
Wtajemniczenie

Widze, ze w koncu troche nowych postow od rana - super normalnie!

No wiec - ja o 19.00 to w samochodziku do pracy jechalam, a ineta jeszcze tutaj nie mam.

Dzisiaj w koncu zawitalam na prawko - ale tym razem instruktor mial chyba zly dzien - postraszyl, postraszyl ..stwierdzil, min ze i tak po kursie nie bedziemy zapinac pasow oraz, ze i tak nie zrozumiemy jego toku rozumowania - no ale sorry - przeciez kazdy kto mial kurs fizyki w szkole zajarzy o co chodzi w ukladzie kierowniczym wieloosiowym ...ehhhh..nie lubie byc traktowana jak polglowek...no ale jeszcze jedna lekcja tylko - no i z innym instruktorem, wiec spox..potem tylko egzam wew. i jazdaaaa!
Udalo mi sie zrobic malutki kroczek w strone certa do pracy - zaciagniety Oracle 11g - zamierzam go cwiczyc jutro wieczorem troche i w Pt rano. jakbym sie
obiajala - dajcie mi cos na poped, ok???

Jane - ja rozne linki z neta wydlubuje na podstawie moich zainteresowan i tak pokolei masz:
- fotografia [www.plfoto.com , http://lassi.us/ , lukasz.com , iso50.pl, zlosnik.pl (dzial foto) ]
- muzyka [ jogli.com , youtube.com, strona Elsera gdzies juz tu wczesniej zapodana, czasem cos z Wikipedi wydlubie]
- regionalne [ trojmiasto.pl , wp.pl, onet.pl ]
- gazety [gazeta.pl , kafeteria.pl]
- blogi IT [joelonsoftware.com, unimplemented.blogspot.co m, http://www.codinghorror.com/blog/, http://java2jee.blogspot.com/, http://www.techmeme.com/]
- handmade [ caly dzial Hobby na wizazu , http://www.szajajaba.blogspot.com/, http://katasiaczkowe-pasje.blogspot.com/, http://eliankowepoddasze.blogspot.com/, http://scrap.blox.pl/html] -> kilkam w linki po kolei
- smieszne [joemonster.org]
- leniwe strony [http://www.lazyhours.pl/ ]
- inne [http://www.wideopedia.pl/, http://wieszjak.pl/, http://www.viable.pl/, http://www.kursolandia.pl/darmowe-i-...sy/page_4.html, http://startups.pl/, http://www.digipedia.pl/]
- gry [ http://www.pasjans.org/booble-shooter/ ]
- filmy do ogladania online [ http://internet.kino.to/]
- no i najlepsza strona : google.pl

A w pracy - mi sie awans marzy tak naprawde- by nie pracowac juz na zmiany i stad moje filozofowanie co by tu zrobic...no ale zobaczymy, zobaczymy...

Oczywiscie kciuki trzymam za ciebie - niech sie uda!!! A o tym obrazaniu -mam nadzieje, ze nie traktowalas tego serio - tak mi sie powiedzialo aby wywolac do odp. - jak widac zadzialalo

Domi - hej! nareszcie cie tutaj widac;P mam nadzieje, ze humorek lepszy? a co do pracy - ja mam tylko jedna rade - usiadz i zacznij robic malymi kroczkami a ulozy sie w calosc.

Blondynka - nie wiem, gdzie cie zbesztali - ale sie i tak nie przejmuj - czasem warto lepiej sie nie odzywac..

Aliszcze - hmmm chetnie sama bym sprobowala tych nalewek;P szkoda ze wirtualnie nie mozesz troche podeslac;P
Borysek ur. 05.04.2013

Stary 2009-01-21, 22:14   #618
domi7ks
Zakorzenienie

Jane szczerze powiedziawszy, to ja sobie narazie porobilam zestawienia w tabelkach...teraz musze te tabele opisac. Ale jak?ja nie wiem jak Bo musze oddac w koncu ten dzial badawczy...u nas na naszym seminarium zaczynamy tak od końca. A można do tego działu badawczego normalnie przypisywać literture?

Stary 2009-01-22, 14:39   #619
magdaka13
Wtajemniczenie

Ello

w koncu odebralam wyniki hist. - przyczyna nadal nieznana ; opis wyniku po lacinie:fragmenta ovi Hbd 3-10; rozpoznanie: Grav I, Hbd 6, missed abortion susp. - co znaczy juz wiem bo sprawdzilam w necie.
Ale mialabym pytanko do Jane - jakie badania robilas po maju ? czy twoj maz tez byl badany? moglabys mi liste na PW wyslac?

Pozdro, Magda
Borysek ur. 05.04.2013

Edytowane przez magdaka13
Czas edycji: 2009-01-22 o 14:40
Stary 2009-01-22, 14:42   #620
magdaka13
Wtajemniczenie

A dla wszystkich na dobry humor zapodaje Air:

http://jogli.com/#item/album?artist=...um=Moon+Safari

warto posluchac naprawde...a ja sie zawijam w koncu po nocce lulu..dobranoc...
Borysek ur. 05.04.2013

Stary 2009-01-23, 12:14   #621
domi7ks
Zakorzenienie

Blondynka jak samopoczcie przed ślubem? to już coraz mniej czasu, wow

Stary 2009-01-23, 12:31   #622
blondynkapoznan
Zakorzenienie

GG do blondynkapoznan

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
Blondynka jak samopoczcie przed ślubem? to już coraz mniej czasu, wow

super juz nie moge sie doczekac hihi pewna osoba z forum( wiesz ktora) dzisiaj mi poprawiam humor normalnie mam banana na twarzy non stop trudno mi uwierzyc ze tacy ludzie sa na swiecie.Dowiedzialam sie od niej nawet pare ciekawostek o swoim mieszkaniu
Jutro odbieram sukienke jest lepsza od tamtej ale wiadomo nie ideal, buty mam jednak tamte co do tej jasnej beda pasowaly ale sa bardzi nie wygodne,kwiaty zamowilam Lilie i storczyki , fryzjer zamowiony, pazurki tez ale moja mam sie uparla na wizazystke ja nie chcialam brac a jak dzwonilam to juz nie ma nigdzie wolnych terminow.Umowilam sie z jedna ale ona nie dojezdza wiec nie wiem czy czasowo dam radeTż chodzi na solarium bo blady nie chce isc do slubu a mi gin zakazal nawet tego natryskowego
Oczywiscie te ozdoby na auto jeszcze nie przyszly Tż bedzie musial na poczte isc
Po slubie bede odliczac czas do porodu juz nie moge sie doczekac.
Wszyscy Nas namawiaja na zakup mieszkania ale ja jeszcze nie wiem co i jak dokladnie bedzie bym chciala jeszcze troche tutaj pomieszkac bo nie wiem jak sobie z dzieckiem poradze A jeszcze czeka na Nas tamto mieszkanie co ci kiedys pisalam nawet jest juz remontowane.Opcji jest duzo ale my jakos nie wiemy czego chcemy narazie mysle o dziecku moze jak sie urodzi to Nas bardziej zmotywuje do dzialania.
ufff ale sie rozpisalam
Stary 2009-01-23, 12:38   #623
domi7ks
Zakorzenienie

Blondi kupcie to mieszkanie to to mieszkanie koło Poznania???ja tez Cie namawiam, bedziecie mieć własny kąt. I nie w centrum, mówie Ci. I ja bede miała gdzie przyjechać na weekend

Stary 2009-01-23, 15:25   #624
magdaka13
Wtajemniczenie

Czesc Domi i blondynka

Widze BLondynka, ze dzialasz ostro przed slubem i dobrze))
Jak ci sie uda zalatwic wizazystke - to bardzo polecam...ja korzystalam [bo na codzien sie wogole nie maluje-tylko na wieksze wyjscia] i naprawde efekt byl oszalamiajacy.Nawet moj ojciec powiedzial, ze takiej mnie jeszcze nie widzial

Moim zdaniem mieszkanie lepiej kupic teraz - bo jak juz urodzisz to bedzie ci ciezej znalezc czas na ogladanie, wybieranie etc.
Poza tym mieszkanie i tak trzeba bedzie wykonczyc -wiec naprawde lepiej zaczac teraz. A jakby co mozna przeciez na chwile wynajac a dopiero potem sie wprowadzic. BTW - ja chetnie rowniez bym cie odwiedzila -a ja mam blizej niz Domi;P - i moze niedlugo czas wolny by sie znalazl;PPP
wiec jak widzisz -motywacje juz masz...

Domi - a co dobrego u ciebie? jak szkola? bo o slubie juz czytalam na watku alt. -> i widze, ze naprawde dobrze wam idzie.
....
i sliczna foteczka w avatarku..w koncu wiem z kim gadam))
Borysek ur. 05.04.2013

Edytowane przez magdaka13
Czas edycji: 2009-01-23 o 15:31
Stary 2009-01-23, 20:26   #625
Jane2008
Zadomowienie

Ła! To tak wygląda Domi?
No ale Lacha! No i dziwić się tu "słabszym nerwowo" facetom, że taką dzieuchę mu poderwą? Ty już dawno zaobrączkowana chodzić powinnaś, wiesz? No
Fajnie Cię widzieć Domi - hm, o ile to Ty???

A ja byłam u ginki (nadprogramowo , no i wszystko ładnie i szoking, Fasolka=Dzidzia tam skakała czy co? No ruszała się, fikołki robiła, wariowałą 1 słowem, więc chyba do Jane się już od samiuśkiego począteczku podała
Super, no! Ginka się pośmiała z tych rąk do góry, że pierwsze słyszy jakie ludzie głupoty gadają, no i że z tempką też różnie w praktyce, inaczej w teorii! A po drodze się kapłam, że klipsa mi wcięło, więc poszukiwania - i wiecie szukaliśmy i na szczęście przypomnieliśmy sobie, że przed lekarką w Elei byliśmy, no i tam tez pojechaliśmy i wyobraźcie sobie - znalazłam! Pod półkami leżał - super, bo mam już do nich taki skompletowany "pakiecik": klipsy i wisiorek od siostry, od mężusia pierścionek i bransoletkę! Tak więc cieszę się i idę się uczyć, tylko głodnam i zjeść coś muszę

Dzięki Blondi za wsparcie i odpowiedź priv.! Tak samo Magdzi - jesteście po prostu cool!!!
A o Blondi to już sobie nieraz myślałam, że nic nie pisze co z tymi... kłykcinami? Tzn. że ich może już nie ma? CO??? No i ja chyba 30 w końcu te egzaminy mam, a Ty Blondi heitasz się 31 - fajnie, nie? Obym ja ładnie zdała, a Ty się ładnie za mąż, pewnie i radośnie wydała!!!

No to PA, PA Dziewczynki
Stary 2009-01-23, 21:43   #626
magdaka13
Wtajemniczenie

Jol Jane - no i co ??? mowilam, ze bedzie wszystko dobrze..a fasolek [nie wierze,ze fasolka-bedzie chlopak jak ta lala] z radosci skakal by go mamusia zobaczyla))
Sprawdzalam w moich ksiazkach o temp. w czasie ciazy - niestety nic nie pisza. Znalazlam tylko kilka linkow:
http://www.porody.pl/ciaza/temperatu...asie-owulacji/
http://wiki.28dni.pl/
a najlepiej i tak rob jak ci doktorka mowi. Widze,ze konkretna babka i nie straszy
Borysek ur. 05.04.2013

Stary 2009-01-23, 21:58   #627
magdaka13
Wtajemniczenie

To musicie obowiazkowo zobaczyc:
http://www.joemonster.org/filmy/1340..._za_kierownica

Nie wiem czemu tylko moj maz nie pozwala mi tak jezdzic)))

A teraz sie przyznac - ktora ma prawo jazdy i kiedy mam nie wychodzic z domu????
Borysek ur. 05.04.2013

Stary 2009-01-23, 22:09   #628
blondynkapoznan
Zakorzenienie

GG do blondynkapoznan

Jane dzisiaj bylam u gin i kłykciny stoja w miejscu na temat porodu porozmawiamy miesiac przed.Przytylam ok 2kg wiec jestem na zero o w grudniu schudlam

wiecie co sie dzisiaj dowiedzialam on wiadomo kogo ze nie bylam na 3d bo nie mam fot a zreszta mnie nie stac normalnie rece opadaja jak czytam opinie zazdrosnic ale przynajmniej jest sie z czego posmiac

chwale sie wozkiem dla dzidzi dzisiaj sie tez dowiedzialam ze nie mam wozkow kupionych ze mam fantazje wiec sie chwale

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg wozke 001.jpg (48,5 KB, 12 załadowań)
Stary 2009-01-24, 08:39   #629
domi7ks
Zakorzenienie

Kochane to nie ja nie nie nie, niestety, ale każdy myśli, że to ja.
Jane zakładaj to konto na NK chocby fikcyjne, ja też mam to się w końcu zaprosimy i zobaczysz, że zadne ze mnie bóstwo

Stary 2009-01-24, 12:11   #630
Aliszcze
Zakorzenienie

Jane, właśnie, dawaj konto na NK!!

Mam dziś świetny nastrój, czuję się pełna energii, a przecież dziś jest drugi dzień @ Właśnie piję koktajl truskawkowo-bananowy, który zrobił mi mój maż i idziemy obejrzeć jeden odcinek mojego ulubionego serialu "Kochane Kłopoty". Mamy nagraną ostatnią serię, bo jeszcze nie widziałam jej

Poza tym od kilku dni naszło mnie słuchanie piosenek Marca Anthonego zwłaszcza jego hiszpańskich piosenek

http://pl.youtube.com/watch?v=AkxKVAlGisU

ta piosenka przypomina mi mój pierwszy pobyt w Chile, był to tam hicior jak któras z Was jest akurat w nastroju romantycznym to polecam posłuchania sobie jego piosenek

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości