![]() |
#31 |
Rozeznanie
|
Re: skład kosmetyków - to jak ja mam to robić? Zgłaszać ze składem, czy nie? Zło, powiedz!!
Złośliwcze, skoro masz troszkę czasu, to może odpowiesz na moje pytanko [img]icons/icon7.gif[/img]. Gdzieś umknęło w tylu wątkach a ja nadal nie wiem, co robić!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Gość
|
Re: skład kosmetyków - to jak ja mam to robić? Zgłaszać ze składem, czy nie? Zło, powiedz!!
W bazie jest juz kilka kosmetykow, ktore maja podany sklad. Uwazam, ze mozna - jak najbardziej - zglaszac ze skladem [img]icons/icon7.gif[/img]
Oprogramowanie jest ciagle w fazie obrobki [img]icons/icon9.gif[/img] i robi mi rozne nieladne psikusy [img]icons/1dupa.gif[/img], wiec... nie czekajcie na mnie... [img]icons/icon35.gif[/img] |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Rozeznanie
|
No tak. Ale chodziło mi też o kosmetyki, które są zgłoszone. Czy w ocenie mam dodać skład? Bo takich jest najwięcej [img]icons/icon9.gif[/img].
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Gość
|
Nie! Nie podawaj składów w ocenie! Ze składów już zgłoszonych kosmetyków zrób maila i prześlij do mnie, proszę [img]icons/icon7.gif[/img] Natomiast jeśli chodzi o składy kosmetyków, które zgłaszasz, to oczywiście w opisie zgłaszanego kosmetyku.
O ile wiem, to Basia Kwiatkowska również chciałaby dostać kopię [img]icons/icon7.gif[/img] [img]icons/icon35.gif[/img] |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Rozeznanie
|
Basia już kopię dostała. OK. Sam nie wiesz, co czynisz [img]icons/icon7.gif[/img] - prześlę Ci, ale jak już wszystko przepiszę (bo okazało się, że tego jest... hm... dużo [img]icons/icon7.gif[/img] ). Czy też wolisz partiami? Pozdrawiam.
P.S. Zło, niepokoi mnie jedna rzecz. Może to kwestia mojego komputera (będzie formatowany w tym tygodniu, zobaczymy, czy mu pomoże przejście z Millenium na czysty 98 second edition), ale od mniej więcej 2 tygodni nie mogę korzystać z wizaz w sposób swobodny. Baaaaaardzo często zdarza się, że nie chce otworzyć jakiejś strony i wyświetla mi informację, że wystąpił błąd Explorera. Czasem dzieje się tak gdy chcę otworzyć pierwszy raz wizaz, czasem już trochę rzeczy poprzeglądam i dopiero wtedy. Ale dzieje się tak za każdym razem, gdy jestem na wizaz (przy żadnych innych stronach internetowych tak nie mam). Co Ty na to? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Gość
|
Zamiast robić tzw. "downgrade" systemu zapraszam na stronę http://windowsupdate.microsoft.com - gdzie znajdują się TONY aktualizacji oprogramowania.
Ważne jest, że 90% aktualizacji to zabezpieczenia przed hakerami, tak więc... mocno sugestywnie zapraszam [img]icons/icon7.gif[/img] Są tam też aktualizacje przeglądarek, które to na pewno naprawią Twój problem. Ja korzystam z kilku komputerów i takie chocki-klocki zdarzały mi się (nie tylko na wizaz.pl) jeśli korzystałem z dziurawego oprogramowania [img]icons/icon9.gif[/img] [img]icons/icon35.gif[/img] |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:22.