|
|
#751 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Dot.: Wymarzony Pierścionek cz. XIII :)
tak czytam o tych zakupach i tak mi zal, ze nie moge wyskoczyc na przeceny
zawsze sie obkupowalam na maksa a teraz nie mam za co - w ogole jestesmy zalamani kasa jaka nam pochlania remont nie wiem jak my damy z tym radeMadlen ja znam swietna i prosta salatke na zimno z ryzem
|
|
#752 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() EDIT: Jeśli chodzi o zakupy na wyprzedażach, to tez nic nie kupiłam Postanowiłam do końca stycznia trochę zaoszczędzić, bo ciężki miesiąc i zero zakupów Edytowane przez goosia207 Czas edycji: 2009-01-20 o 19:50 Powód: dopisek |
||
|
|
|
#753 |
|
Zakorzenienie
|
hej Dziewczyny zabieram się za nadrabianie
![]() Doczytałam tylko o zakupach Diany - Matko kochana nieźle poszalałaś!!!!! Mam pytanie jakie pesto jecie?bo my zawsze zielone ale ostatnio kupiliśmy wszystkie rodzaje jakie były czerwone, czarne i białe ale jeszcze nie probowaliśmy ich jadła któraś z Was takie pesto?
|
#754 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Sonerko nie wiem czy czytalas - Malga z naszego watku o dzieciaczkach (wiem, ze ja znasz, ona tez blizniaki miala miec) juz nie bedzie mama
dzieciaczkom przestaly bic serduszka
|
|
#755 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć!
Czekam na TŻ głodna jak lew, chyba zjemy pierogi ruskie Mamy akurat w zamrażarce. Jestem nieco niewyspana, wypiłam dziś 3 kawy. Pisiedziałam trochę dłużej w pracy, mam co robić. Jeśli chodzi o wyprzedaże, to byłam w sobotę w gliwickim Forum, w poszukiwaniu fajnego, czarnego swetra. Takowego nie znalazłam, a na inne rzeczy nie chciałam patrzeć, bo krucho u nas z kasą ![]() Muszę dziś wziąć sie za dyplom, od soboty nic nie wydziergałam. |
|
|
|
#756 |
|
Zadomowienie
|
Hey dawno mnie nie bylo
![]() Zyje, zyje tylko jestem ostatnio zabiegana: szkolenia na sklepach, remont w pracy, proby wiec wieczorem nie mam juz na nic sily. Tz wyjechal i bedzie na poczatku kwietnia, wiec jakos damy rade jak bedzie dalej zobaczymy. Wazne ze jestesmy razem Buziaki dla Was, sciskam serdecznie |
|
|
|
#757 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A Tobie powodzenia w pisaniu i oczywiście zaliczenia. No i na egzaminie sobotnim też powodzenia ![]() Cytat:
Ja tez niby mam plik w kompie, ale jak przychodzi co do czego... to sama nie wiem na co ja liczę Przecież nie na to że zapamiętam ![]() Cytat:
Wrzuć nam lepiej jakieś zdjęcie ![]() Stanowczo musimy wreszcie coś z tym zrobić ![]() Cześć Anitko Fajnie że się pokazałaś chociaż na chwilkę. Na pewno bedziecie za soba tesknic, ale wytrzymacie Najważniejsze ze się kochacie Smacznych ruskich Asiuk ![]() Byłam z TŻ na siłowni, właśnie zjedliśmy kolacyjke i zostaje tylko obejrzeć jakis film. Strasznie dużo naściągaliśmy ostatnio więc bedzie z czego wybierać
|
|
|
#758 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i nie mogłam sobie tego wszystkiego poukładać i tak się zdołowałam jak nie wiem nawet tu do Was dziś nie zaglądałam na mamuśkowy wpadałam tylko
|
|
#759 |
|
Zadomowienie
|
historia poprawiona
ufff! jutro idę na shopping (w nagrodę )
|
|
|
|
#760 | |||||
|
Rozeznanie
|
Czesc
i czolem!Ale dzisiaj bylam padnieta, nie wiem czemu, bo niby sie wyspalam. Po szkole mnie scielo i spalam dwie godziny i dalej mi dziwnie ![]() Cytat:
![]() Twoj wyzel tez potrzebowal mnostwo ruchu, dawaliscie rade ze swoim "mysliwcem"? Na razie zamiast pieska przytargalam z Polski kupe psich ksiazek. Cala kase na nie wydalam, mocno ponad 500 zl i teraz sie delektuje czytaniem.Niedlugo zmienimy mieszkanko na wieksze i jak skoncze szkole to mam nadzieje, ze nic mi nie opozni moich planow. Cytat:
Ale super! gratulacje dla TZta! Oraz dla TZta Twin i jej samej Oraz Czeremchowej No, hehe, do serca sobie wzielam Powaznie.Mnie do dzisiaj przechodzi, ale i szczurka mi szkoda, takie mial oczka wystraszone ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Trenuj Dorlinko, oraz L_V i pisac pisac, coby mobilizowac, bo dalej sie pase ciachami ![]() W szkole jest super i oby tak dalej Poliglotka bede niedlugo![]() Cytat:
Svinecko bylas z synkiem u lekarza? Zdrowka wszystkim chorowitkom, czyli Miskowej, Butter, Gosce, to chiba wszystkie bidulki ![]() Czesc Anitko, co tak wpadlas jak po ogien ?
|
|||||
|
|
|
#761 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
bylam, oskrzela ma czyste, plucka tez - ale rano bylam przerazona bo mial prawie 40stopni goraczki
robie mu oklady zimne i zbijam syropem, do tego oklepuje mu plecki i mam sprawdzac czy nie sztywnieje mu kark - a te wybroczyny na twarzy jak nie beda schodzic to do szpitala mamy isc ale mysle, ze bedzie dobrze
|
|
#762 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
? Od goraczki?Oklady jedyne na goraczke, fakt. Mam nadzieje, ze wszystko razem pomoze. najwazniejsze, ze lekarz nic nie znalazl w plucach i oskrzelach. Zdrowka dla synka i na siebie uwazaj, no! |
|
|
|
|
#763 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#764 |
|
Zakorzenienie
|
ojejku Svinecka bidny maluszek to kuruj go ładnie i dużo zdrówka dla niego
![]() Zmykam z kompa bo mąż zaraz z pracy wróci. Dobrych snów dziewczynki do jutra
|
#765 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#766 |
|
Zakorzenienie
|
Svinecko, w mojej grupie przedszkolnej ok 75% dzieci choruje na takiego wirusa, który daje 40stopni gorączki, a nie wpływa w ogóle na płuca czy oskrzela. jak dziewczyny rozmawiały z lekarzem naszym przedszkolnym, to ta powiedziała, że to jakies cholerstwo, które strasznie szybko wszystkich łapie. to prawda! dziś było już dwoje mniej niż wczoraj..
uważaj na siebie.. i zdrowia dla Małego.
|
#767 | |||
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() etko no wlasnie slyszalam, ze ostatnio to jakas masakra jest, panuje wirus i duzo dzieci choruje teraz malemu porobilam oklady i w koncu mu zbilam ta goraczke troche mam nadzieje, ze przespi spokojnie noc a te wybroczyny to z wysilku od kaszlenia bo ma bardzo straszny kaszel wiece ja to od razu panika czy to nie sepsa
|
|
|
#768 | ||
|
Rozeznanie
|
Gratulacje Kobieto, no! Sviniecko, zdrówka Synkowi. Biedny maluch Podobno dzieciom można bezpiecznie przez kilka dni podawać paracetamol na zbicie gorączki, ale się nie znam i nie wiem. Faktycznie, uważaj na siebie też Cytat:
Ja osobiście zaraz zmykam do łóżka, co mi się nie zdarza nigdy przed 24 ![]() Cytat:
Ciocia i wujek mają psa husky który ma 12 lat.. Pies jest codziennie wybiegany (spacery dwugodzinne) i ogolnie niczego mu nie brakuje. Ale faktycznie widze juz po nim ze sie starzeje, jest taki spokojniejszy i smutniejszy a maly westi probuje nad nim dominowac Nie znam sie, czy 14 lat to jest taki eh ostateczny wiek dla duzych psow? ![]() Dziękuje ja i TŻ też ![]() Bardzo się cieszę Nawet jak jesteś tylko na chwilkę, lepsze to niż jak tylko biernie podczytujesz ![]() ![]() Motywuj, motywuj, mów o tym jak najczęściej to może się zabiorę za odswieżanie swojego zardzewiałego niemieckiego. Albo może hiszpański od podstaw? hmmmChyba moge sobie przypisać zasługi za pojawienie się Anitki bo napisałam do niej na n-kl że jej strasznie długo nie było
|
|
|
#769 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
zaro paracetamol lub ibuprofen - sa one w syropach dla dzieci takich wlasnie na przeziebienie, bol czy goraczke
ja podaje ibufen z ibuprofenem - malemu zawsze pomaga, teraz tez a jak nie to robie mu oklady i przechodzi
|
|
#770 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jak w ogóle to znosi? Bo dzieciaki bywają marudne podczas choroby Cytat:
Teraz to chodzimy na 15 minut max, żeby tylko nie zkapcaniał ![]() Dobrze, że edukujesz się teoretycznie - kynologicznie. Życzę, żebyś szybko mogła w praktyce zastosować wiedzę, którą posiadłaś Dalej chcesz manchestera?P.S. Wstawiam zdjęcie, dla zobrazowania, jakie dziury wykopywał - zwróć uwagę, na głowę, a raczej jej brak a na drugim na ilość ziemi w pysku ![]() No to powodzenia, ucz się pilnie. Trzymam kciuki, żebyś szprechała, jak się patrzy (bo domyślam się, że niemiecki szlifujesz?) No to może sobie czasem jednak pozwolę na małe marudzonko ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#771 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
powiem Ci, ze jak na dziecko to on dobrze znosi choroby, wiadomo jest marudny i placzliwy ale nie zeby jojczal caly czas z byle powodu tylko placze jak go boli cos naprawde a tak to lezy caly czas i sie piesci strasznie, mamusiu przytul, mamusiu pocaluj, mamusiu nakarm....ale nie marudzi
ogolnie jak jest chory to jakby dziecka nie bylo - wola mnie tylko co jakis czas zebym go przytulila albo cos przyniosla heh on taki biedaczek smieszniutki jest - mowi dzisiaj do "dzidzi" zeby sie nie martwila, on sie juz lepiej czuje
|
|
#772 | |
|
Zakorzenienie
|
Ups, zdjęcia się nie załączyły...już się poprawiam
![]() EDIT: Cytat:
![]() Byle szybciutko wrócił do zrowia...no i żebyś Ty się nie zaraziła. A jak reaguje na wieść o rodzeństwie? Edytowane przez ButterBear Czas edycji: 2009-01-20 o 23:14 |
|
|
|
|
#773 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
slodka psina
![]() maly jest wniebowziety, nie moze sie doczekac, ciagle mowi o tym, ze bedzie sie opiekowal karmil itp
|
|
#774 |
|
Zadomowienie
|
A ja się muszę wyżalić jestem wściekła po prostu a zarazem tak bezradna że łzy mi same od wczoraj napływają do oczu.
Jak wiecie pisze pracę mgr, zostało mi 0,5 rozdziału bo w większości jest już gotowa, poza tym studiuję jeszcze zaocznie i pracuję na pełen etat. Jako przedmioty specjalizacyjne zrobiłam 2 kursy przez internet a wczoraj dostałam maila, że kursy int. nie mogą być zaliczane jako przedmioty specjalizacyjne i że mam do 16 lutego złożyć podanie o warunek bo jak nie to mnie skreślą z listy. I ja się pytam jakim prawem ?? Skoro w programie studiów nie ma takiego zapisu, skoro przez 4 lata zdając indeks nie usłyszałam że coś jest nie tak. Poza tym moim skromnym zdaniem powiadamianie w takiej sprawie mailem tydzień przed końcem semestru nie jest w porządku no a poza tym to o ile mi wiadomo to prawo w tym kraju wstecz nie działa. Nie wiem co zrobię, nie jest to z mojej winy a ja nie rzucę pracy dla czyjegoś widzimisię. Jestem wściekła i oficjalnie mogę stwierdzić że nienawidzę uniwersytetu warszawskiego
|
|
#775 |
|
Zakorzenienie
|
CZść Dziewczyny!
Dzisiaj całym działem uciekamy z pracy na lunch. Idziemy na sushi. Mniam.
|
|
|
|
#776 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczyny, już środek tygodnia
![]() Cytat:
Kurka, ale Cię urządzili. A nie da się tego jakoś wyjaśnić? Nie wiem, w dziekanacie, albo umówić się na wizytę u dziekana... Przecież, tak jak mówisz, prawo nie działa wstecz.
|
|
|
|
|
#777 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zawsze wiedziałam że UW to syf |
|
|
|
|
#778 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale masz fajnie ![]() Cytat:
![]() Dzień dobry ![]() Chyba ciśnienie jest dzisiaj niskie, bo obudzić się nie mogę, wypiłam kawę i nic ![]() Svinecko dużo zdrówka dla synka ![]() Mój na nartach szaleje, wzięli instruktora i wreszcie coś się zaczyna dziać w temacie |
||
|
|
|
#779 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Szybko minie do kwietnia.Już prawie luty ![]() Cytat:
Ostatnio nie mieliśmy co oglądac wieczorem.Trzeba coś ściągnąć Cytat:
![]() Svinecko ja też życzę wtojemu synkowi zdrówka Butter piękny pies, alejakbym zobaczyła go na ulicy, to ![]() Cytat:
Ja sobie rano zrobiłam omleta z warzywami i mam go na śniadanie w pracy
|
|||||
|
|
|
#780 |
|
Zadomowienie
|
Złożyłam już podanie do kierownika katedry póki co bo to jego fanaberia, co będzie dalej zobaczymy, najwyżej będe uderzać gdzieś wyżej
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:54.

zawsze sie obkupowalam na maksa a teraz nie mam za co - w ogole jestesmy zalamani kasa jaka nam pochlania remont

Mamy akurat w zamrażarce. 

Nie znam sie, czy 14 lat to jest taki eh ostateczny wiek dla duzych psow? 
hmmm