![]() |
#391 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode z Krakowa!!!
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#392 |
Zakorzenienie
|
1) My nie stety nie możemy wybrac sie na targi slubne ponieważ nie ma nas w kraju . Tak wiec załatwienia ze slubem mamy troszke ograniczone. Jesteśmy troszke w gorszej sytuacji od tych osob które w kazdej chwili i wszedzie moga podejsc osobiscie. My jako tako fotografa mamy ale jesli uda sie znalesc cos z lepsza oferta to poprostu zmienimy
![]() 2) Sesje zdjeciowa tez planujemy w czasie wesela o ile nie bedzie Padało bo w sumie 4 dni po slubie wyjezdzamy do UK . A tak jak pisze kolezanka w dniu slubu suknia jest nowa , fruzyura , makijarz profesjonalny itp tak wiec wole w tym samym dniu. Po slubie chce sie zrelaksowac i pobyc z rodzina ![]() 3) A co do Apartu nie wiem jak wygladaja obraczki na zywo ale w katalogu sa piekne . Ja chce zółte albo mieszane . Z samego białego złota mnie sie osobiscie nie zbyt podobaja , gdyż nie widać czy to obraczka slubna czy zwykła.
#393 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#394 |
Przyczajenie
|
Drogie koleżanki, mam jeszcze kilka pytań:
1.czy możecie mi wskazać, gdzie można w Krakowie zamówić fajne zaproszenia na ślub? Hmmm, czy Wy kupujecie w sklepie, czy może przez internet? 2. Gdzie można się zaopatrzyć w dobrą wódeczkę, w jakiej hurtowni kupujecie mocniejsze trunki?Możecie polecić sprawdzone przez Was? 3. Tort weselny i ciasta-gdzie zamawiałyście w Krakowie lub okolicach? Chyba na razie tyle pytań...jak coś mi się przypomni to skrobnę jeszcze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#395 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
My planujemy kupować obrączki w lutym, mamy na nie skromny budżet bo tylko 1000-1500zł ale liczę, że coś znajdziemy u jakiegoś jubilera ![]() Ale jakby się nie udało to taki namiar może się przydać ![]() A tak w ogóle to może wiecie gdzie w Krakowie są jacyś dobrzy jubilerzy? Cytat:
![]() Edytowane przez MyTigersAngel Czas edycji: 2010-07-20 o 20:03 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#396 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
super sie trzyma (a to juz 3 lata ![]() ![]() Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-01-14 o 16:52 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#397 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny szalejecie z postami
![]() 1. Obrączki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 2. Zaproszenia kupimy w drukarni na siennej bodajże, mają duży, fajny wybór i nie drogo ![]() 3. Wódke kupimy u znajomego który ma hurtownie alkoholi, pewnie policzy nam troszke taniej po znajomości-mam taką nadzieje ![]() Co do tortu ja mam w cenie za osobe w Folwarku, ciasta chyba 2 rodzaje, więc coś dopieczemy i będzie super ![]() Sysunia a możesz zobaczyć na buty ślubne ryłki? w jakich są cenach??? lubie tą firme, mam butki od nich i wiem, że są wygodne ![]() Edytowane przez ewurka Czas edycji: 2009-01-14 o 17:23 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#398 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#399 |
Przyczajenie
|
A co z wieczorem panieńskim? Gdzie urządzacie wieczór panieński?Zaproszenie do lokalu i np. winko, czy impreza w domu z jedzeniem i piciem.
|
![]() ![]() |
![]() |
#400 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja mam wypatrzone na allegro. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#401 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#402 |
Przyczajenie
|
Kobietki pytanko za 100 punktów!
Która z Was ma w Tą sobotę i niedzielę tj.17.01 i 18.01 nauki przedmałżeńskie w Parafii Sw. Jana Kantego w Bronowicach Małych ul.Jabłonkowska 18? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#403 |
Raczkowanie
|
Panny Młode z Krakowa!!!
Ja chce impreze w stylu lat 70!!!!!Bedziemy sie przebierac i bedziemy sie bawic przy Abbie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Oczywiscie mowa o wieczorze panienskim ![]() A co do fotografa to ja mam juz wplacona zaliczke 300zl.Sesje mam w poniedziałek ![]() Edytowane przez Taverney Czas edycji: 2009-01-15 o 19:27 Powód: PROSZĘ UŻYWAĆ OPCJI EDYTUJ ALBO MULTICYTOWANIA! NIE PISAĆ POSTÓW POD SOBĄ! |
![]() ![]() |
![]() |
#404 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() noemi30 cytuje Cytat:
Tak ja mam i az sie boje ze nie wytrzymam tylu godzin ![]() ewurka cytuje Cytat:
Oczywiście zerkne ewurka dziekuje za informacje na temat trwalosci obraczek . To co wyczytalas to sa informacje ogólnie ?? czy apartu ?? Na siennej jest drukarnia ?? w ktorym miejscu bo nie kojarze ![]()
25.07.2009 - Nasz Cudowny Dzień - Ślub ![]() http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200304251135.png 17.11.2010 urodził sie nasz Skarbek ![]() Edytowane przez Sysunia_d Czas edycji: 2009-01-15 o 01:01 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#405 |
Wtajemniczenie
|
Sysunia na temat obrączek to co napisałam jest odnośnie każdych, o aparcie są dobre opinie, więc ja się rozglądne tam również jak i w Kobe i Węc
![]() ![]() a ta drukarnia to nie na siennej przepraszam...tak myślałam ale podaje Ci link ![]() http://www.zaproszenia.krakow.pl/kontakt.html to jest mikołajska ![]() ![]() lain gdzie dokładnie mieszkasz? ponieważ ja mieszkam nie daleko Lwowskiej i tam właśnie mają ten malutki sklepik jubilerski ![]() noemi30 wieczór panieński mam nadzieje, że będzie po prostu nie zapomniany ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() monkar piękne te zdjęcia ślubne, ile płacicie??? jeżli to nie tajemnica ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#406 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() oj ja na pewno nie chce striptizera. dla mnie to zenada ![]() ![]() jesli mam byc szczera to juz chyba wolalabym ogladac ladnie wykonany damski striptiz. nie wiem, moze cos ze mna nie tak, ale robienie striptizu przez faceta jest jakies takie zalosne ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#407 |
Wtajemniczenie
|
ale byłaś kiedyś na takim pokazie? jeżeli robi to profesjonalista uwierz mi jest super, jeszcze jak troszke procenty szumią w głowie
![]() ![]() ![]() ![]() Aha Dziewczyny, a chcecie kwiaty przy życzeniach???? my wymyśliliśmy, że poprosimy o przybory dla dzieci i damy biedniejszym przed rozpoczęciem roku szkolnego ![]() ![]() Edytowane przez ewurka Czas edycji: 2009-01-15 o 18:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#408 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak pisalam - dla mnie zalosc. nie wiem, ale we mnie jakos nie wzbudza to zachwytu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#409 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#410 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#411 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Za 4 godziny musze wstac a ja na necie siedze ![]() Ja chyba wole kwiaty , fakt faktem zwiedna pewnie czesc zawieziemy na groby bliskich . Myslałam o czyms takim ale nasi znajomy rok temu brali slub i stwierdzili ze wlasnie zamiast kwiatow zycza sobie maskotki bo chcieli je wreczyc jakiemus domu dziecka. Pomysł swietny w koncu dzieciaki sie uciesza. Goscie nie wszyscy ale wieksza czesc poprzynosila w prezentach maskotki roznego kalibru - uwierzcie mi były piekne - widac ze nowe nie jakies tam z piwnicy wyciagniete. I co sie okazało oczywiscie kilka egzemplarzy Pantwo mlodzi sobie zostawili miedzy innymi na pamiatke i dla swoich pociech przyszlych. A reszte chyba ze 3 worki byly przygotowane dla jednego z domu dziecka - pjechali i co uslyszeli ze dom dziecka nie potrzebuje maskotek ![]() A co do wieczoru panienskiego nawet nie mysle , bo az sie boje co moje kochane dziewczyny wymysla ![]() ![]() Zmykam odezwe sie napewno jak nie z PL to z UK ![]()
![]() |
#412 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ja wlasnie jestem w kropce z tymi prezentami przy zyczeniach. bo w sumie chcialabym dostac troche kwiatow (chociaz w sumie po slubie jade w podroz poslubna, wiec jak wroce to juz padna), troche butelek dobrego wina, troche kuponow totka.... ale to chyba niemozliwe. musze sie na cos zdecydowac ![]() ups sorry za posta pod postem ![]() Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2009-01-21 o 07:08 Powód: proszę nie pisać post pod postem i regularnie korzystać z funkcji "edytuj" oraz "multicytowania" (patrz mój podpis!) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#413 |
Wtajemniczenie
|
Na pewno nie każdy przyniesie taki drobiazg o który poprosimy, będą i kwiaty
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sysunia miłej podróży!!! Baw się dobrze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#414 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
W zaproszeniach są często takie wkładki - do wyboru - pluszaki, karma dla zwierząt (dla schroniska) lub przybory szkolne. A moja kuzynka zamiast kwiatów prosiła o przyniesienie ze sobą pieniążków na tacę i po mszy stał ktoś (chyba z Kuchni św. Brata Alberta z ul. Dietla) i zbierał pieniążki na posiłki dla biednych. Tylko jak już pisałam trzeba przed ślubem się przejechać do miejsca któremu chcemy ofiarować taki datek (szkoła, schronisko, jadłodajnia dla biednych, dom dziecka itd) i uzgodnić szczegóły. A ja mam już fotografa - www.naszdzien.pl ![]() ![]() Edytowane przez MyTigersAngel Czas edycji: 2009-01-17 o 21:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#415 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() tej kasy, która dostaniemy kupimy cos do domu dziecka co jest potrzene. Od gości wole winko dostać a dzieciom sama kupić. Cytat:
![]() Z tymi kuponami totka może byc problem, ale moze zrób tak - rodzinkę poproś o winko a znajomych o kupony totka i załatwione ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#416 |
Zakorzenienie
|
hej.. jakos ostatnio pochlonela mnie nowa praca
![]() ![]() dzis za to idziemy na 2 nauki a po niedzieli spotykamy sie z fotografem.. co do wieczou panienskiego to chyba poprostu przyjdzie kilka kolezanek i zrobimy party pizamowe z ogladaniem komedii romantycznych i czewonym winem ![]() co do striptizera mam podobne odczucia jak Lain i nie bede miala tej atrakcji na swoim ![]() moja siostra na slubie miala totolotka i za tyle kuponow tafili tylko dwie trojki ![]()
#417 |
Rozeznanie
|
#418 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
I ja dolaczam do tego skromnego grona Krakowianek ![]() Jakiej firmy sa te obraczki? sliczne!!! Mi sie najbardziej podobaja te: Cytat:
Mozliwe ze my bedziemy chodzic tam na nauki i to wlasnie 2-dniowe ale slyszalam ze placi sie 150zl od osoby..? Nawet nie wiem jeszcze czy za zwykle sie placi czy co laska ...? Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2009-01-21 o 07:09 Powód: proszę nie pisać post pod postem i regularnie korzystać z funkcji "edytuj" oraz "multicytowania" (patrz mój podpis!) |
||
![]() ![]() |
![]() |
#419 |
Wtajemniczenie
|
Witamy Islao01
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#420 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Jesli chodzi o obraczki to nie wiem ile ogolnie kosztuja ale zawsze wydawalo mi sie zze ok 800zl, a tymczasem te ze zdjec to koszt 1200 i 3800.... A ile Wy placilyscie za obraczki? Kto w ogole za nie ma placic? nas wybor i kupno dopiero czeka. Edytowane przez isla01 Czas edycji: 2009-01-21 o 09:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:49.