![]() |
#151 |
Rozeznanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem-czy któraś z Was to przeżywa? Część 5
Dzięki
![]()
#152 | ||
Zadomowienie
|
TŻ nie chciał powiedzieć wprost o co chodzi, ale się domyśliłam.
Ten kumpel mu nagadał głupot, że się zachowuję się jak słodka idiotka i się wdzięczę do niego- uwierzcie mi co jak co, ale do słodkiej idiotki mi daleko, a wdzięczenie się do tego Pana było ostanią rzeczą na jaką miałam ochotę. Jak zobaczyłam go wczoraj w drzwiach to mi szczęka opadła- byłam zniesmaczona. Wygaduje wciąż TŻ-towi głupoty o mnie i z całych sił próbuje go do mnie zniechęcić. To jest ponad moje siły. Nie zabronię TŻ spotykać się z nim- bo to nie jest fair. Ma swój rozum i sam wie co jest prawdą a co kłamstwem. I pomyśleć, że w październiku byłam zauroczona tym kumplem... lecz przeraziła nie ogromna różnica wiek, więc wycofałam się. On chyba nie może się z tym pogodzić i rzuca mi kłody pod nogi. Ta historia z tym kumplem i TŻ jest bardzo zakręcona, ale nie chcę was zanudzać opowieścią ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#153 |
Zadomowienie
|
Dziewczynki wy wszystkie jesteście cudowne i dacie sobie radę! Każda jedna ma w sobie dużo siły by wstać na nogi
![]() Ja każdego dnia trzymam za was kciuki ![]()
#154 |
Zakorzenienie
|
u mnie kryzys nr 943535935
![]() zaluje, ze w ogole poznalam tego czlowieka w moim zyciu Enka, jak to czytasz to napisz co u Ciebie, w tej czesci jeszcze nie zawitalas... wyleczona? ![]() wie ktos co u Coffeinki? ostatni raz byla na forum w sylwestra z tego co widac... P.S. wybaczcie rozmiar czcionki, ale to aby dobrze widoczne bylo...
................. Edytowane przez syntagma Czas edycji: 2009-01-20 o 20:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#155 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Właśnie też zastanawiam się co u Coffeinki... ![]() ![]() ooo jaki kryzys? coś się wydarzyło czy ogólnie gorszy dzień? ![]()
![]() |
#156 |
Raczkowanie
|
Pomocy!! Musze sie wygadac
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#157 |
Zakorzenienie
|
uswiadomilam sobie, ze od rozstania minely juz 3 miesiace, to sie wydarzylo naprawde, stalo sie i juz sie nie odstanie. I ja nadal nie moge pojac jak to sie wszystko moglo stac, jak od zwiazku idealnego przeszlismy w to co jest teraz, czyli nic
![]()
#158 |
Zadomowienie
|
Musimy być silne! Wszystkie!! Nie może być tak że od 20 000 (??!!??!!dobrze policzyłam?) postów cierpimy przez facetów!! Macie coś ode mnie. Wszyscy to znają i może to i głupie,ale mnie jakoś zawsze troszkę podnosi na duchu
![]() Kiedy Pan Bóg stworzył kobietę, pojawił się anioł i spytał: czemu tyle czasu Ci to zajęło Panie? Pan mu odpowiedział: Widziałeś zamówienie? Musi być całkowicie zmywalna, ale nie plastykowa, ma 200 ruchomych części, działa na kawie i niewielkiej ilości jedzenia, ma łono, w którym się mieści 2 dzieci naraz, ma taki pocałunek, który leczy każdą rzecz – od startego kolana do złamanego serca. Anioł starał się powstrzymać Boga: To jest za dużo pracy na jeden dzień, lepiej poczekać ze skończeniem do jutra. Nie mogę - powiedział Bóg. Jestem tak blisko skończenia tego dzieła, które jest tak bliskie memu sercu. Będzie myśleć? - spytał anioł Pan Bóg odpowiedział: nie tylko będzie myśleć, ale rozumować i negocjować. Anioł zauważył coś, zbliżył się i dotknął policzka kobiety. Wydaje się, że ten model ma skazę. Powiedziałem Ci Panie, że starałeś się dać za wiele rzeczy. To nie jest skaza - sprzeciwił się Pan Bóg - to jest łza. A po co są łzy? zapytał anioł. Pan Bóg powiedział: Łza to jest forma, którą ona wyraża swoją radość, wstyd, rozczarowanie, samotność, ból i dumę. Anioł był pod wrażeniem. Jesteś Panie geniuszem, pomyślałeś o wszystkim, to prawda, że kobiety są zdumiewające! Kobiety mają siłę, która zdumiewa mężczyzn. Mają dzieci, przezwyciężają trudności, dźwigają ciężary, ale obstają przy szczęściu, miłości i radości. Uśmiechają się kiedy chcą krzyczeć, śpiewają kiedy chcą płakać, płaczą kiedy są szczęśliwe i śmieją się kiedy są zdenerwowane. Walczą o to w co wierzą, sprzeciwiają się niesprawiedliwości, nie zgadzają się na "nie" jako odpowiedź, kiedy wierzą, że jest lepsze rozwiązanie. Idą do lekarza z przestraszonym przyjacielem, kochają bezwarunkowo i cieszą się kiedy przyjaciele odnoszą sukcesy. Łamie się im serce kiedy umiera przyjaciel, cierpią kiedy tracą członka rodziny, ale są silne kiedy nie ma skąd wziąć siły. Wiedzą, że objęcie i pocałunek może uzdrowić zranione serce. Kobiety są różnych wielkości, kolorów i kształtów. Prowadzą, latają, chodzą lub wysyłają ci -emaile żeby powiedzieć ci, że cię kochają. Serce kobiety jest tym co powoduje, że świat się kręci. Przynoszą radość i nadzieję, współczucie i ideały. Kobiety mają wiele do powiedzenia i do dania. Tak, kobiety są zdumiewające!!
Walczę o długie włosy! ![]() Piję drożdże od 18.12.2012 Jantar od 22.01.2013 CP od 26.01.2013 Sesa, Nafta, Vatika i inne dobroci - szukam swojego KWC Zrzucam tłuszczyk - od 07.01.2013 Start 70kg ![]() Jest 66 kg ![]() Cel 63 kg ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#159 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Czasu się niestety cofnąć nie da, ale musisz iść przez życie z podniesioną wysoko głową i powinnaś cieszyć się, że już nie męczysz się z kimś takim jak on. Ja żałuję tylko, że nie odeszłam pierwsza. To po tych wszystkich upokorzeniach, które znosiłam z jego strony on odszedł i świetnie się bawi. Zalicza panienki itp. My rozstaliśmy się w październiku i rozmawiając jakoś w styczniu na GG oznajmił, że nasz 3 letni związek to GÓW***... i tak naprawdę nie kochał mnie, bardzo żałuję tych lat spędzonych ze mną i ogólnie wszystko co najgorsze mi wygarnął- oczywiście w luźnej formie- nie w złości. Ja ryczałam jak dziecko- ale dlatego, że ja go naprawdę bardzo kochałam. Był moim pierwszym mężczyzną, to z nim tworzyłam pierwszy poważny związek, to z nim planowałam dzieci i dom z ogródkiem.. a On mi pisze, że to było GÓW** ;( Ehh... Bawił się mną i tyle.
Wtuliłam twarz w jego ramię. - Kocham Cię - szepnęłam. ![]() Edytowane przez shineE Czas edycji: 2009-01-20 o 20:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#160 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#161 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Gratuluję ![]()
![]() |
#162 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja stoje w miejscu, tak od pazdziernika.
![]() |
#163 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja ze związku w którym byłam szczęśliwa, a partner mnie zostawił podnosiłam się prawie rok, wiem, że jest bardzo ciężko.
![]() |
#164 |
Rozeznanie
|
Bo Twoj sie roznilo od mojego. Twoj zwiazek byl inny, moj to byla fikcja, ja w swoim wiecej razy plakalam niz bylam szczesliwa. I ja zerwalam calkowicie kontakt, a rownoczesnie z tym poszly w piz** wszystkie nadzieje na powrot.
|
![]() ![]() |
![]() |
#165 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja mam dokladnie tak samo, bylismy zgrana para do samego konca bylo dobrze i nagle sie odkochal ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#166 |
Zadomowienie
|
Na pewno nie przestał Cię kochać z dnia na dzień, ani z tygodnia na tydzień...
#167 |
Raczkowanie
|
No nie wiem moze mnie oklamywal, ale jesli tak to do samego konca wysmienicie udawal. Jak inaczej to tlumaczyc?
|
![]() ![]() |
![]() |
#168 |
Zakorzenienie
|
shineE, prawie rok?
![]() kinka, no ja nie wiem wlasnie ![]() ![]() okropne to wszystko
#169 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Tak...prawie rok ![]() Pewnego dnia obudziłam się i nic nie czułam..ani bólu, ani radości... Jakbym była białą, niezapisaną kartką. Wtedy postanowiłam ułożyć sobie życie na nowo. Wierzę, że Tobie również się to uda.
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#170 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Może bał Ci się powiedzieć wcześniej... Nie mam pojęcia ![]() Ale pomyśl... nie da się przestać kogoś kochać z dnia na dzień. ![]()
![]() |
#171 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A gdzie dawno nie widziana reszta?? czyli: Enka Dreamerka Asia Marzenka Nothingman NieSmutna Vampi, Kasie (kilka was było) i inne dziewczyny, których w tym momencie nie pamiętam.. - co u was?? Gosiuch - jak sie trzymasz??
![]() |
#172 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Wiem ze tak jest, tez uwazam ze sie tak nie da. A ja tak bardzo go kochalam, kiedy powiedzial ze to koniec to odebral mi cale moje szczescie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#173 |
Raczkowanie
|
shineE, zielona87 i Aga19891989 dziękuję Wam bardzo za odpowiedź, juz sama nie wiem co robić, czy się poddać, czy trzymać go z dystansem, on chce utrzymywać kontakt, myśli, że to jest normalne, że jak kogos bedzie miec to ja bede szczesliwa... a ja tak bardzo chce żeby wrócił.... kocham go mimo jego wad.... czasem tak sie zastanawiam czy to że on przestał mnie kochac i mnie zostawil nie jest tylko i wyłącznie moją winą, wiem nie byłam aniołkiem, byłam czasem bardziej zapatrzona w siebie, ale nie żebym go nie kochała i żeby mi nie zależało....
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#174 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Oj...okropne Cytat:
![]() Cytat:
![]()
Walczę o długie włosy! ![]() Piję drożdże od 18.12.2012 Jantar od 22.01.2013 CP od 26.01.2013 Sesa, Nafta, Vatika i inne dobroci - szukam swojego KWC Zrzucam tłuszczyk - od 07.01.2013 Start 70kg ![]() Jest 66 kg ![]() Cel 63 kg ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#175 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Zgadzam się z Zieloną ![]() EDIT: Uciekam spać, dobranoc Kochane ![]()
Wtuliłam twarz w jego ramię. - Kocham Cię - szepnęłam. ![]() Edytowane przez shineE Czas edycji: 2009-01-20 o 23:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#176 |
Raczkowanie
|
Cześć Kobitki ja jakoś nie mogę spać. Już prawie tydzien jak nie jestem ze swoim eks. Rozstaliśmy się w kłótni, tak jakoś bezsensu. Wczoraj cały dzien od tego prawie tygodnia się nie odzywałam. Udało mi się i jestem z tego dumna
![]() Jeszcze najlepsze jest to że obydwoje studiujemy w poznaniu i mamy tak samo zjazdy. I powiedział mi ze zalatwił nam nocleg u kumpla za darmo, ze dzwonił do niego kilka dni temu. A my juz przeciez nie byliśmy razem :| i ze bez problemu mnie zabierze i jeszcze kino wymyślił w sobote. Zastanawia mnie dlaczego oni mają takie wybuchy dobroci od czasu do czasu. I o co mu w ogóle chodzi...znowu...bo to nie pierwsza taka sytuacja :|
#177 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#178 |
Zakorzenienie
|
nie daj sie trzymac w niepewnosci. widzisz jak to teraz wyglada? ty siedzisz i czekasz co on powie. co on powie tak bedzie. stalas sie uzalezniona od jego decyzji od jego widzimisie. postaw sprawe jasno "nie kochasz mnie wiec nie chce z toba byc" niech wie ze tez potrafisz byc stanowcza ze masz wlasne zdanie w tej sprawie. a nie czekac co on powie tak bedzie;/
#179 |
BAN stały
|
cześć kobietki,dołaczam do was
![]() ![]() on powiedział,że to ja do tego doprowadziłam,że to moja wina że go sprowokowałam za tydzień jade ... Edytowane przez anitka12345 Czas edycji: 2009-01-21 o 11:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#180 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Mam nadzieje,że już nigdy do siebie nie wrócicie,a ty odzyjesz i znajdziesz kiedyś lepszego faceta od toksycznego tż-ta. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:06.